leorey je napisao/la:Ne radi se o zelji za postizanjem gola. Kad su dobili 2 crvena, svi smo znali da ce ih natrpat i nema sta tu zamjeriti. Jer natrpali su oni i vece klubove kad su imali i 11 igraca. Ali radi se o ciganiji, gdje Kiki trci u gol po loptu nakon 3:2 da popravi statistiku ko da gube 3:0 , a ne vode i imaju 2 igraca vise. Zbog toga on nikad nece vise zlatnu loptu osvojiti jer lako je trpati male klubove, gdje za njega ekipa igra citava. Zna to i Bernabeu, znaju navijaci, ne zvizde oni dzaba. Pa oni su protiv Villarealla imali 32 centarsuta jbt, pa ja bi jednu skreno u gol.
Fazon je sto njega nema nigdje protiv vecih klubova. Vec 2 godine je tako. Sto nije zurio u gol po loptu protiv Seville i PSG-a ? Zato sto je nemocan protiv prvog ozbiljnijeg protivnika.
Njemu je cilj jucer bio zabiti 5-6 golova i usutkati stadion jer mu je zvizdao prilikom svakog dodira, kao i vecini igraca. Ali kazem opet, navijaci znaju, nisu glupi i vide igru. Nije sve u trpanju malih klubova. Treba potegnut i protiv Arsenala, Barce, Seville i takvih klubova, a on to ne radi vec 2 godine.
Nek je eto messi ove sezone zabio golove protiv velikih timova, satro se postizajuci...Ne znam kad je to messi ove sezone odlucio sa svojim golom mec da mi je samo znati...
Cuj ciganija? Prvo ne znam ko je Kiki? Ako mislis na ronalda nemam pojma kakav je to nadimak, al nebitno to sad.
Zasto on nuzno mora da zabije gol protiv najvecih timova ili bilo koga? Zasto? Ne znam koliko pratis real madrid ali ako malo bolje pratis vidjet ces da pod palicom beniteza se igra skroz drugacije u odnosu na prethodne menadzere i da za razliku od proslih menadzera, sada nije slucaj da svaka lopta ide na ronalda niti nuzno on mora da zabije kao sto je to nekada bilo. Naravno da on i dalje zeli da zabije golove ali ostali saigraci nisu toliko primorani kao sto je to nekada bilo. Zasto ne bi zabio gol recimo napadac koji igra tu poziciju klasicnog napadaca a ne krilni igrac?
I da su mu zvizdali na svaki dodir je cista laz. Ja sam gledao utakmicu i nije bilo zvizdanja. Jedino kada su zvizdali je bilo nesto kratko na poluvremenu i kada su u zadnjim minutama stali i nisu htjeli da napadaju pa pozeli navijaci zvizdati da se proba postici jos jedan gol.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.