Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
Ajax
-
Kontakt:
X31987 je napisao/la:Kako ce sve goriti protiv Velsa, pritisak ce biti ogroman na nama!
Besic je uradio glupost, sta se moze. Trazit sad zamjenu dostojnu njega pa samo da cuva Bejlija ja bih probao sa Kolasincem na DMF a nek Zukan igra beka.
Hadzic je panjina mrtva **** li ti pleme ko te dovede.
Dobra ideja za Kolasinca. Samo cisto sumnjam da ce imati damu ovaj selektor da to uradi. Kada nije puno manje rizike radio do sada. Hadzic je bar 90% starer i ide na Bejlija

Dodao bi jos da je malo vjerovatno da ce Bale ponoviti ovako losu partiju kao nocas.
Zadnja izmjena:
Ajax, dana/u 06 sep 2015, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
KenoRob
-
Kontakt:
Salihovicu DMF nije strana pozicija. Ja pohvali Besica a on mi uzvrati ovako. Vjerovatno kraj kvalifikacija za Besica. Ja da sam Mesa ne bih mu dao igrat ni u barazu ako se slucanjo dograbimo istog. Molim vas prestanite sa Cimirotom....daj je Vule Trivunovic jos aktivan?
BTW
neko bi da gradimo stadione od 40-50-60 hiljada a mi danas ni BP nismo napunili....znaci neki 15k se nije moglo napunit od koji su 6K bile gratis karte ja mislim je se pustilo samo 9k u prodju...ccc
-
FliX
-
Kontakt:
dubrovnik je napisao/la:FliX je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Ne sanjas Miralem je uz Dzeka nas najbolji igrac. Da je nama jps koji Pjanic gdje bi nam kraj bio.
Od Miralema mi ocekujemo da bude dobar kao sto je dobar u svom klubu gdje igra, ispred svoje zgrade, na privatnim terminima itd.. ali u repci to nije.
Uzmi sam neku utakmicu repke pregledaj je i ocjeni svakog igraca ponaosob, pa ces sam zakljucit koju ces ocjenu dati Pjanicu
I neko govorimo da smo q.. kad nam ode Dzeko.. to ne znam, al smo q... jer nam je otiso Misimovic!
E onda mu moras pridodati Naingolana i De Rossia pa ces imati Pjanica kao i u Romi. Ali necu ulaziti u spominjanja drugih igraca nase reprezentacije da bi branio Pjanica. To je ipak Mesin posao. Sjedi sutra ponovo i pogledaj nasu igru veceras sa Miralemom i bez njega iako je odigrao losu utakmicu.
Ne znam jel uploadovano.. al imas utakmicu sa Belgijom sve njegove majstorije.
Samo se nadam da nas nece kostat onaj njegov penal protiv Kipra u Zenici sto nije realiziro.
-
JonSnow
-
Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:FliX je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Ne sanjas Miralem je uz Dzeka nas najbolji igrac. Da je nama jps koji Pjanic gdje bi nam kraj bio.
Džeko je sam , AL BUKVALNO SAM dobio mnoge utakmice za reprezentaciju i bitne i one manje bitne. Dao je more golova cisto na svoje majstorstvo itd tid
Pjanic se sve vrijeme u repci uglavnom krio i ponasao ko ja kad sam bio mali pa me uvedu stariji u igru..nahrani kerove i nista ne diraj

to sto ti pricas on i dzeko najbolji je ravno onom sto je reko igrac Bullsa ne mogu mu se sjetit imena " NEZABORAVANA NOC. JA I JORDAN SMO UBACILI 70 POENA" a Jordan sam dao 69

Ima li ko bolji na njegovoj poziciji? Isto što pola foruma govori za njega govore i Hrvati za Modrića i Rakitića, potpuno isto. Takve igrače ne možeš staviti u ekipu u kojoj se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Druga je stvar što svi od njih očekuju golčine s 35 m asistencije u obrvu i slično. Fudbal se promijenio toga više nema, desetke izumiru danas u većini timova igraju ovakvi igrači na sredini terena, igrači koji su naoko nevidljivi a drže sve konce igre i tek kad ih izbaciš iz ekipe vidiš kako se sve raspada ko kula od karata. Izbacio ga je večeras Meša i na šta nam se igra svela?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
dubrovnik
-
Kontakt:
Ajax je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Pa upravo ti slucaj Modric kaze da trener moze unistiti i najboljeg igraca. Danas takav igrac prodaje lopte na sredini terena drvosjecama iz Norveske. Izlaskom Miralema Pjanica smo veceras nestali kao reprezentacija. Nije nas vise postojalo. Veceras su zadnjih 45 minuta trebali uci Grahovac, Hodzic i Vrancic Da mi imamo normalnog selektora to su trebale biti zamjene. Nas Mesa opet vadi neke Susicevske poteze i sramoti se. O Milicevicu me vise sram i pisati.
Bar dvojica od tih igraca Grahovac, Vrancic i Hodzic su trebali poceti utakmicu a ne ulaziti kao zamjene. Anicicu je trebao dati bar 5 minuta ako ga je vec pozvao. Pa svako zna da protiv ovkvih amatera treba dati novim igracima sansu jer ce biti puno motivisaniji i grist ce na terenu znaci izvesti kombinovan sastav samo ipak dovoljno jak. A ovako Vrancic i ako bude starer sve utakmice u svom klubu nece zaigrati nista. Hodzic ako zabije jos 10 golova za Dinamo opet nece zaigrati nista. Najvjerovatnije ni Hajrovic ako bude standardan.
Jedini je spas da odigramo neku prijateljsku ako postoji taj termin prije Walesa. Pa da tada isproba to sto je nocas trebao. Mada tesko i da ce dobiti lakseg protivnika od Andore. Znaci opet nista.

Ja sam Ajax pretpostavio da smo krenuli sa najboljim timom koje su zamjene trebale biti prve na redu. Veceras sam imao prvi put Susic efekt. Izlazi Miralem i cekam Vrancica. Gledam i ne vjerujem ulazi Hadzic. Kako ga koji novinar ne upita tko mu je zamjena za Besu i po kojoj hebenoj logici taj igrac moze biti i zamjena za Pjanica.
-
X31987
-
Kontakt:
Seo Kolašinac ako uđe za mjesec dana u formu jedino može odigrati na DMF eventualno taj Grahovac ako ga pozove a sumnjam. Svi ostali eksperimenti na DMF sa igracima tipa Susic, Hadzic, nedo Bog Medunjanin ce zavrsiti totalnim debaklom. Moliti Boga da se Zukanovic oporavi da moze na lijevog beka.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
-
FliX
-
Kontakt:
JonSnow je napisao/la:Ima li ko bolji na njegovoj poziciji? Isto što pola foruma govori za njega govore i Hrvati za Modrića i Rakitića, potpuno isto. Takve igrače ne možeš staviti u ekipu u kojoj se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Druga je stvar što svi od njih očekuju golčine s 35 m asistencije u obrvu i slično. Fudbal se promijenio toga više nema, desetke izumiru danas u većini timova igraju ovakvi igrači na sredini terena, igrači koji su naoko nevidljivi a drže sve konce igre i tek kad ih izbaciš iz ekipe vidiš kako se sve raspada ko kula od karata. Izbacio ga je večeras Meša i na šta nam se igra svela?
Ima sigurno. Jer guraju ga da bude mozak ekipe, a on to nije. Daj iz premierlige kreativca, ako nemamo u jacim ligama. Sit sam vjestacki pozicija, neprirodni.
-
dubrovnik
-
Kontakt:
FliX je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Ne sanjas Miralem je uz Dzeka nas najbolji igrac. Da je nama jps koji Pjanic gdje bi nam kraj bio.
Od Miralema mi ocekujemo da bude dobar kao sto je dobar u svom klubu gdje igra, ispred svoje zgrade, na privatnim terminima itd.. ali u repci to nije.
Uzmi sam neku utakmicu repke pregledaj je i ocjeni svakog igraca ponaosob, pa ces sam zakljucit koju ces ocjenu dati Pjanicu
I neko govorimo da smo q.. kad nam ode Dzeko.. to ne znam, al smo q... jer nam je otiso Misimovic!
E onda mu moras pridodati Naingolana i De Rossia pa ces imati Pjanica kao i u Romi. Ali necu ulaziti u spominjanja drugih igraca nase reprezentacije da bi branio Pjanica. To je ipak Mesin posao. Sjedi sutra ponovo i pogledaj nasu igru veceras sa Miralemom i bez njega iako je odigrao losu utakmicu.[/quote]
Ne znam jel uploadovano.. al imas utakmicu sa Belgijom sve njegove majstorije.
Samo se nadam da nas nece kostat onaj njegov penal protiv Kipra u Zenici sto nije realiziro.[/quote]
Pogledaj tko je drzao sredinu Belgije i dobit ces odgovor na to. Igrao je AM izmedju 2 DM i ljudi se pitaju zasto ga nije bilo. Iza njega Medunjanin koji pretrci ili bolje reci prehoda 7-8 km. A ti pitas gdje je Pjanic. Susic i Mesa zato i nisu u Romi gdje Pjanic ima pravog trenera a ne ovakve buzdovane. Ali ajde Miralem ne zna, Modric ne zna, Matic ne zna. Ne znaju bolidi koji ih vode u reprezentacijama prika moj. U njihovim klubovima su oni glavni igraci.
-
FliX
-
Kontakt:
Ne znam. Valjda ce naredni mjesec sve biti bolje. Vidjet cemo.
-
soccerfan
-
Kontakt:
Besica sto se tice, jedino logicno rjesenje je Kolasinca na njegovu poziciju a beka od blata praviti ako treba jer sumnjam da ce Zukanovic do tad biti dovoljno spreman. Mozda Salihovica znati nadad pa njega na krilo, Lulica vratiti na beka? Ko to vise zna. Drago mi je samo sto selektor ocito nece dopustiti ni da se Besic sad razapinje od strane navijaca. Nego unutar ekipe rjesiti. Glupost jeste napravio i za to treba biti kaznjen. Ali i u ovoj tekmi i prije sam gledao masu gorih stvari koje su igraci pravili i nisu pocrvenili zbog toga. Nadam se iskreno da je Besic naucio lekciju. Ovo repki je itekako potreban. Pobjede sto se tice-nikad se gore poslije pobjede osjecao nisam upravo zbog pomenutog. Dzeko stigao Lewata-bravo!!

I Vrancic kako je usao na teren dobro je izgledao i onaj jedan sut mu je bio fantastican.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
solinas
-
Kontakt:
nase je da pobjedimo wels i kipar.dzekin drug kompanija ce srediti ostalo

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
soccerfan
-
Kontakt:
solinas je napisao/la:nase je da pobjedimo wels i kipar.dzekin drug kompanija ce srediti ostalo

Edin veceras vidno razocaran nakon tekme. Valjda i zbog kartona onog. Ali vidi se na njemu tacno koliko mu je stalo. Samo mu je bitno da pobjedimo Wales i Kipar. Prava kapitencina!!!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 07 sep 2015, 00:00
FliX je napisao/la:JonSnow je napisao/la:Ima li ko bolji na njegovoj poziciji? Isto što pola foruma govori za njega govore i Hrvati za Modrića i Rakitića, potpuno isto. Takve igrače ne možeš staviti u ekipu u kojoj se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Druga je stvar što svi od njih očekuju golčine s 35 m asistencije u obrvu i slično. Fudbal se promijenio toga više nema, desetke izumiru danas u većini timova igraju ovakvi igrači na sredini terena, igrači koji su naoko nevidljivi a drže sve konce igre i tek kad ih izbaciš iz ekipe vidiš kako se sve raspada ko kula od karata. Izbacio ga je večeras Meša i na šta nam se igra svela?
Ima sigurno. Jer guraju ga da bude mozak ekipe, a on to nije. Daj iz premierlige kreativca, ako nemamo u jacim ligama. Sit sam vjestacki pozicija, neprirodni.
Ako vec treba rastjeraj nepotrebne pa pocni ispocetka zovi iz nase lige pa taman bacili jedan cikls... (nije mire nepotreban da ne pomisli neko da to govorim).
Bas to sto kazes znaci raja je sita vise izmisljanja pozicija imas 13 igraca i krpi sve ostalo sa njima, povriejde se svi napadaci nemoj zvat nikoga igramo bez njega...sta bi da nam se golmani ispovrijeduju svi ozda bi Medunjanin stao medju stative od prve minute ili Ibisevic....
=\_1921_/=
-
dubrovnik
-
Kontakt:
FliX je napisao/la:Ne znam. Valjda ce naredni mjesec sve biti bolje. Vidjet cemo.
Daj boze care ali sa ovim trenerom tesko da cemo proci bez kazne. Mi mozemo dobiti Wales i sa Hadzicem na DM ali mi cemo njegovu nonsalantnost platiti kad tad. On Grahovca nece uvesti da igra ne znam kako. Pa malom Hodzicu koji igra da budem posten u meni ne bas dragom timu 6 golova nisu preporuka za 20ak minuta. Sta Grahovac mora uraditi da dobije sansu. Prvi put cu otvoreno posumnjati. Mora pricekati prodaju Hadzica
AVDIJA-prodaja-sup karta
VRANJES-prodaja-sup karta
STILIC-prodaja-sup karta
Valjda nisam u pravu ali nije da ne smrdi.
-
Ajax
-
Kontakt:
dubrovnik je napisao/la:Ja sam Ajax pretpostavio da smo krenuli sa najboljim timom koje su zamjene trebale biti prve na redu. Veceras sam imao prvi put Susic efekt. Izlazi Miralem i cekam Vrancica. Gledam i ne vjerujem ulazi Hadzic. Kako ga koji novinar ne upita tko mu je zamjena za Besu i po kojoj hebenoj logici taj igrac moze biti i zamjena za Pjanica.
Pa po logici jer je Hadzic "polivalentan" igrac koji mu je igrao centralnnog-ofanzivnog veznog na ovoj utakmici ocigledno. A protiv Walesa ce igrati zadnjeg veznog.
-
hifans
-
Kontakt:
Zasto bhf bojkot ?
-
TMovac
-
Kontakt:
Zukanovic i Cocalic mogu igrati zadnjeg veznog, pa i Kolasinac ( stim sto bi onda trebali naci drugog lijevog beka mozda Kvesu, ako nastavi sa dobrim igrama u Turskoj). tesko je nesto isprobavati u situaciji gdje te i najmanji kiks moze eliminirati iz svih kombinacija za prolazak dalje. Tek nakon baraza ( ako dodjemo i do njeg uopste ) cemo vidjeti pravog Bazdarevica. Gdje nece biti pritisak rezultata. Ako i tada nastavi po istom onda hebaji ga.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
leorey
-
Kontakt:
Mi smo jedna prosjecna repka, sad se vidi da toliko nije ni do trenera. Ne znam zasto se zamarate sa utakmicom Belgija- Izrael, kad mi s ovakvom igrom necemo dobiti Wels. Ja iskreno volim repku, ali nisam niti najmanji optimista, realno ovo EP nismo zasluzili. Poraz od Kipra, Izraela i Belgije, x sa Belgijom i Welsom. Ne treba nista vise reci.
Volio bih vise od svega da se prevarim i da se plasiramo na EP i bit cu prvi koji ce pojest sva g.ovna koje je napisao na ovom forumu , ali evo i da prodjemo u baraz, jeste li vi svjesni ko ce igrati tu ? Ukrajina, Hrvatska/Holandija ... da ne nabrajam dalje, kvalitetniji nismo od tih repki i ne vidim kako ih mozemo pobijediti, pogotovo s ovakvom igrom.
Naveo bih jos da je Dzeko najbolji napadac BiH svih vremena, da bi bez njega bili u rangu Madjarske i ko to ne vidi je potpuno slijep kod zdravih ociju. Covjek je konstantan 6 godina u repki i za to mu se mora skinuti kapa. Ako ne odemo na EP bit ce mi najvise zao zbog njega jer ce za ono tamo Euro vec biti u godinama.
27.10.2020
-
Mramic
-
Kontakt:
SN96
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.