Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Stilic i Dilaver vanka a Tankovic i Martic unutra i to bi bila nasa najbolja ekipa. Barem po meni iako ni ovo nije lose.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hajradinovic, 6:28 i 7:21 (
)
Bravo.
[youtube][/youtube]
Bravo.
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- legenda reala
- Kontakt:
e to će malo teže ići 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakav starter,neka bude sretan i ako bude na klupi.Ma da on ce na posudbu kad se oporavi,kao i vecina igraca koji dodju u Dinamo.Cop,Henriquez,Wilson ne znam ko joos ima od napadaca u Dinamu,ali Hodzic nema sanse da se izbori za mjesto u timu.Ajax je napisao/la: Ko ce nam sada biti treci-drugi napadac ?? A bilo je vremena i godina nije da nije. Hodzic nije odigrao ni minute za Dinamo a i kada se vrati veliko je pitanje dali ce biti starter.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
@Nerminovic
Samo nasa budala od selektora moze to reci.
"If you're good enough, you're old enough" - Sir Matt BusyNisam znao za ovo...zaista ne mogu da vjerujem. Momak je igrao u Fulhamu, igrao protiv Manchestera u gostima i ova budala kaze da je premlad....
Samo nasa budala od selektora moze to reci.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ko mu je to rodica?Head je napisao/la:'bem mu rodicu.
A evo konacno nesto za Hodzica, izgleda tek nakon nove godine se vraca, tako Mamke kaze:
- Dinamov napad uskoro će predvoditi igrači Manchester Uniteda i Liverpoola! Angelo Henriquez i Armin Hodžić! Hodžićev ugovor smo već otkupili od Liverpoola, samo je problem što je imao problema s trbušnim zidom. Ne žurimo, Hodžić kreće na zimskim pripremama. Bit će to sjajan dvojac, obojica imaju po 20 godina...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
zanima me jedna stvar, da li bi vi voljeli da je ranije to bilo i da je recimo wagner iz širokog bio ili da je sada član reprezentacije?

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ne bi, niko iz tog fasistickog kluba nije pozeljan u repci. Barem ne za mene.
1946
naporan si sa tom pričom na svakoj temi kad je u pitanju široki..Head je napisao/la:Ne bi, niko iz tog fasistickog kluba nije pozeljan u repci. Barem ne za mene.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Zemlja je liberalna i suverena, mogu pisati sta hocu ako ne krsim pravila foruma, a ja ih ne krsim. Tako da ako ti smeta moje misljenje stavis me na listu ignorisanih i ne citas moje postove.Kevin je napisao/la:naporan si sa tom pričom na svakoj temi kad je u pitanju široki..Head je napisao/la:Ne bi, niko iz tog fasistickog kluba nije pozeljan u repci. Barem ne za mene.
1946
Ne kapiras da si ti najveci fasista ovde?
OKNerminovic je napisao/la:Hajradinovic, 6:28 i 7:21 ()
Bravo.![]()
[youtube][/youtube]
Ovaj je dobar.....Jeli on u U19 ili U 21 sada???
-
Nerminovic
- Kontakt:
Dobro sto nisi spomenuo A selekciju, rekao bi Pape da je premlad.Batko je napisao/la:OKNerminovic je napisao/la:Hajradinovic, 6:28 i 7:21 ()
Bravo.![]()
[youtube][/youtube]![]()
Ovaj je dobar.....Jeli on u U19 ili U 21 sada???
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
hajradinovic bi trebao igrati u21, ali ga jagodic uspjesno ignorise citavo vrijeme. moze igrati i sljedeci ciklus srecom. ali vec je dvije godine standardan, ekipa mu je ubjedljivo prva u slovackoj, u evropi su ispali sa jednim golom razlike od hull city-a, sto nije nikakva bruka. znaci igra u solidnoj ekipi, ima 20 godina, moze pokriti 3-4 pozicije, u ekipi, ali prednost imaju igraci koji jos igraju u omladinskim ekipama, ili griju klupu. njegov klub je i partner ajax-u, pa ko zna mozda ga uskoro vidimo i tamo.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Ignorisao ga je al ne baš previše. Međutim, čitao sam u sportu spisak igrača koji je Vlado objavio na koje računa u sljedećeim kvalama i tu je sigurno Haris. Ukupno oko tridesetak igrača je tu i recimo na lijevom boku su bili on i Merajić iz Olimpica.dino-92 je napisao/la:hajradinovic bi trebao igrati u21, ali ga jagodic uspjesno ignorise citavo vrijeme. moze igrati i sljedeci ciklus srecom. ali vec je dvije godine standardan, ekipa mu je ubjedljivo prva u slovackoj, u evropi su ispali sa jednim golom razlike od hull city-a, sto nije nikakva bruka. znaci igra u solidnoj ekipi, ima 20 godina, moze pokriti 3-4 pozicije, u ekipi, ali prednost imaju igraci koji jos igraju u omladinskim ekipama, ili griju klupu. njegov klub je i partner ajax-u, pa ko zna mozda ga uskoro vidimo i tamo.
[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
zamjena za MujdzuNogometni klub Sloga iz Ljubuškog je u tekuću sezonu Druge lige FBiH Jug ušao s dosta dobrim igračkim kadrom, a što je itekako bilo vidljivo na njihovim utakmicama, ali i po dosadašnjim rezultatima.
Jedno od igračkih imena koje se itekako ističe je mladi Meksikanac Gerard Ivan Gil Badillo, dvadesetjednogodišnji desni bočni koji je stigao iz Puebla FC.
U Slogu je došao na inicijativu njegovog agenta koji je mislio da bi najbolja solucija za Meksikanca bila odlazak u inozemstvo pa se odlučio za Slogu.
- U Slogi su me dočekali odlični ljudi i pozitivna atmosfera. Kad sam stigao, ugodno sam se iznenadio kako su ljudi srdačni. Igrači su me odlično prihvatili, jako se lijepo slažemo i družimo evo već dosta dugo, a iskreno, što sam duže ovdje, sve mi se više sviđa. Iako smo posljednjih dana imali dosta promjena u klubu, mislim da smo ostali čvrsti. Dobili smo novog trenera Borisa Gavrana koji je jako dobar i mislim da ćemo nakon što se bolje upoznamo savršeno funkcionirati, kaže Ivan Badillo.
Istaknuo je da bi volio ostati u Ljubuškom jer se tu jako lijepo osjeća.
- Jako volim ovu zemlju. Da bih igrao u reprezentaciji, trebao bih ovdje duže živjeti, ali to mi ne bi smetalo. Jako mi se svidio Ljubuški, ljudi i volio bih u budućnosti dobiti bh. državljanstvo koje bih svakako s ponosom nosio, rekao je Badillo.
Za svoje suigrače kaže da čine jako kvalitetnu i snažnu momčad, a to se, smatra, najviše pokazalo na utakmici sa Zrinjskim.
- Zrinjski je ipak u elitnom rangu u BiH, a lani su bili i prvaci države. Svejedno su se namučili da nas pobijede. To pokazuje našu kvalitetu. Kada je u pitanju Druga liga, nedvojbeno je da smo daleko najjača momčad, imamo jako dobre igrače i smatram da ćemo bez ikakvih poteškoća proći kroz ovo natjecanje, kaže Badillo.
Iako je od dana kada se pojavio u Ljubuškom pokupio simpatije cijelog grada, nakon utakmice protiv Zrinjskog postao je još omiljeniji. Na tom susretu je pokazao odličnu igru te je za svoju momčad postigao pogodak.
- Jako mi je drago da me ljudi vole i da su me prihvatili baš kako sam i ja zavolio njih. Laska mi pozornost i potpora koju mi svi pružaju, to moj boravak čini još boljim. Zbilja je neopisivo kako sam lijepo prihvaćen u klubu, kako od uprave, tako i suigrača. Zauzvrat ću dati sve od sebe da budem što bolji. Fokusiran sam na to da se ovdje dokažem i dam najbolje od sebe, zaključio je Ivan Badillo.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Neka, neka ima tu i Makedonija, mislim da mali ima sanse za njih da igra, mozda je tamo i rodjen. Znam mu amidzu i rodicu, oni su rodjeni u Makedoniji. Samo ne znam, mozda se i odreko makedonskog, pa ipak nema pravo za njih?dino-92 je napisao/la:hajradinovic bi trebao igrati u21, ali ga jagodic uspjesno ignorise citavo vrijeme. moze igrati i sljedeci ciklus srecom. ali vec je dvije godine standardan, ekipa mu je ubjedljivo prva u slovackoj, u evropi su ispali sa jednim golom razlike od hull city-a, sto nije nikakva bruka. znaci igra u solidnoj ekipi, ima 20 godina, moze pokriti 3-4 pozicije, u ekipi, ali prednost imaju igraci koji jos igraju u omladinskim ekipama, ili griju klupu. njegov klub je i partner ajax-u, pa ko zna mozda ga uskoro vidimo i tamo.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Rodjen je i on u makedoniji.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], habuba, PrijedorCarsija, Tihi i 45 gostiju.