Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

dubrovnik
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la dubrovnik » 07 okt 2014, 14:50

Stilic i Dilaver vanka a Tankovic i Martic unutra i to bi bila nasa najbolja ekipa. Barem po meni iako ni ovo nije lose.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 okt 2014, 15:27

Hajradinovic, 6:28 i 7:21 ( :shock: )

Bravo. :clap:

[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 okt 2014, 15:31

'bem mu rodicu. :D
1946

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 okt 2014, 16:56

e to će malo teže ići :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 07 okt 2014, 17:59

Ajax je napisao/la: Ko ce nam sada biti treci-drugi napadac ?? A bilo je vremena i godina nije da nije. Hodzic nije odigrao ni minute za Dinamo a i kada se vrati veliko je pitanje dali ce biti starter.
Kakav starter,neka bude sretan i ako bude na klupi.Ma da on ce na posudbu kad se oporavi,kao i vecina igraca koji dodju u Dinamo.Cop,Henriquez,Wilson ne znam ko joos ima od napadaca u Dinamu,ali Hodzic nema sanse da se izbori za mjesto u timu.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 08 okt 2014, 03:20

@Nerminovic
Nisam znao za ovo...zaista ne mogu da vjerujem. Momak je igrao u Fulhamu, igrao protiv Manchestera u gostima i ova budala kaze da je premlad.... :oops:
"If you're good enough, you're old enough" - Sir Matt Busy

Samo nasa budala od selektora moze to reci.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2014, 03:23

Head je napisao/la:'bem mu rodicu. :D
Ko mu je to rodica? :kafa:

A evo konacno nesto za Hodzica, izgleda tek nakon nove godine se vraca, tako Mamke kaze:
- Dinamov napad uskoro će predvoditi igrači Manchester Uniteda i Liverpoola! Angelo Henriquez i Armin Hodžić! Hodžićev ugovor smo već otkupili od Liverpoola, samo je problem što je imao problema s trbušnim zidom. Ne žurimo, Hodžić kreće na zimskim pripremama. Bit će to sjajan dvojac, obojica imaju po 20 godina...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 okt 2014, 10:20

zanima me jedna stvar, da li bi vi voljeli da je ranije to bilo i da je recimo wagner iz širokog bio ili da je sada član reprezentacije?

:)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 okt 2014, 10:28

Ne bi, niko iz tog fasistickog kluba nije pozeljan u repci. Barem ne za mene.
1946

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 okt 2014, 10:30

Head je napisao/la:Ne bi, niko iz tog fasistickog kluba nije pozeljan u repci. Barem ne za mene.
naporan si sa tom pričom na svakoj temi kad je u pitanju široki.. :damn:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 okt 2014, 10:33

Kevin je napisao/la:
Head je napisao/la:Ne bi, niko iz tog fasistickog kluba nije pozeljan u repci. Barem ne za mene.
naporan si sa tom pričom na svakoj temi kad je u pitanju široki.. :damn:
Zemlja je liberalna i suverena, mogu pisati sta hocu ako ne krsim pravila foruma, a ja ih ne krsim. Tako da ako ti smeta moje misljenje stavis me na listu ignorisanih i ne citas moje postove.
1946

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 08 okt 2014, 10:59

Ne kapiras da si ti najveci fasista ovde?

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 okt 2014, 11:14

Nerminovic je napisao/la:Hajradinovic, 6:28 i 7:21 ( :shock: )

[youtube][/youtube]
OK :shock:

Ovaj je dobar.....Jeli on u U19 ili U 21 sada???

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 okt 2014, 11:22

Batko je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Hajradinovic, 6:28 i 7:21 ( :shock: )

[youtube][/youtube]
OK :shock:

Ovaj je dobar.....Jeli on u U19 ili U 21 sada???
Dobro sto nisi spomenuo A selekciju, rekao bi Pape da je premlad. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 08 okt 2014, 11:39

hajradinovic bi trebao igrati u21, ali ga jagodic uspjesno ignorise citavo vrijeme. moze igrati i sljedeci ciklus srecom. ali vec je dvije godine standardan, ekipa mu je ubjedljivo prva u slovackoj, u evropi su ispali sa jednim golom razlike od hull city-a, sto nije nikakva bruka. znaci igra u solidnoj ekipi, ima 20 godina, moze pokriti 3-4 pozicije, u ekipi, ali prednost imaju igraci koji jos igraju u omladinskim ekipama, ili griju klupu. njegov klub je i partner ajax-u, pa ko zna mozda ga uskoro vidimo i tamo.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 08 okt 2014, 12:27

dino-92 je napisao/la:hajradinovic bi trebao igrati u21, ali ga jagodic uspjesno ignorise citavo vrijeme. moze igrati i sljedeci ciklus srecom. ali vec je dvije godine standardan, ekipa mu je ubjedljivo prva u slovackoj, u evropi su ispali sa jednim golom razlike od hull city-a, sto nije nikakva bruka. znaci igra u solidnoj ekipi, ima 20 godina, moze pokriti 3-4 pozicije, u ekipi, ali prednost imaju igraci koji jos igraju u omladinskim ekipama, ili griju klupu. njegov klub je i partner ajax-u, pa ko zna mozda ga uskoro vidimo i tamo.
Ignorisao ga je al ne baš previše. Međutim, čitao sam u sportu spisak igrača koji je Vlado objavio na koje računa u sljedećeim kvalama i tu je sigurno Haris. Ukupno oko tridesetak igrača je tu i recimo na lijevom boku su bili on i Merajić iz Olimpica.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 okt 2014, 14:42

[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 08 okt 2014, 18:13

Nogometni klub Sloga iz Ljubuškog je u tekuću sezonu Druge lige FBiH Jug ušao s dosta dobrim igračkim kadrom, a što je itekako bilo vidljivo na njihovim utakmicama, ali i po dosadašnjim rezultatima.

Jedno od igračkih imena koje se itekako ističe je mladi Meksikanac Gerard Ivan Gil Badillo, dvadesetjednogodišnji desni bočni koji je stigao iz Puebla FC.

U Slogu je došao na inicijativu njegovog agenta koji je mislio da bi najbolja solucija za Meksikanca bila odlazak u inozemstvo pa se odlučio za Slogu.

- U Slogi su me dočekali odlični ljudi i pozitivna atmosfera. Kad sam stigao, ugodno sam se iznenadio kako su ljudi srdačni. Igrači su me odlično prihvatili, jako se lijepo slažemo i družimo evo već dosta dugo, a iskreno, što sam duže ovdje, sve mi se više sviđa. Iako smo posljednjih dana imali dosta promjena u klubu, mislim da smo ostali čvrsti. Dobili smo novog trenera Borisa Gavrana koji je jako dobar i mislim da ćemo nakon što se bolje upoznamo savršeno funkcionirati, kaže Ivan Badillo.

Istaknuo je da bi volio ostati u Ljubuškom jer se tu jako lijepo osjeća.

- Jako volim ovu zemlju. Da bih igrao u reprezentaciji, trebao bih ovdje duže živjeti, ali to mi ne bi smetalo. Jako mi se svidio Ljubuški, ljudi i volio bih u budućnosti dobiti bh. državljanstvo koje bih svakako s ponosom nosio, rekao je Badillo.

Za svoje suigrače kaže da čine jako kvalitetnu i snažnu momčad, a to se, smatra, najviše pokazalo na utakmici sa Zrinjskim.

- Zrinjski je ipak u elitnom rangu u BiH, a lani su bili i prvaci države. Svejedno su se namučili da nas pobijede. To pokazuje našu kvalitetu. Kada je u pitanju Druga liga, nedvojbeno je da smo daleko najjača momčad, imamo jako dobre igrače i smatram da ćemo bez ikakvih poteškoća proći kroz ovo natjecanje, kaže Badillo.

Iako je od dana kada se pojavio u Ljubuškom pokupio simpatije cijelog grada, nakon utakmice protiv Zrinjskog postao je još omiljeniji. Na tom susretu je pokazao odličnu igru te je za svoju momčad postigao pogodak.

- Jako mi je drago da me ljudi vole i da su me prihvatili baš kako sam i ja zavolio njih. Laska mi pozornost i potpora koju mi svi pružaju, to moj boravak čini još boljim. Zbilja je neopisivo kako sam lijepo prihvaćen u klubu, kako od uprave, tako i suigrača. Zauzvrat ću dati sve od sebe da budem što bolji. Fokusiran sam na to da se ovdje dokažem i dam najbolje od sebe, zaključio je Ivan Badillo.
zamjena za Mujdzu :bih: :bih:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 okt 2014, 18:25

dino-92 je napisao/la:hajradinovic bi trebao igrati u21, ali ga jagodic uspjesno ignorise citavo vrijeme. moze igrati i sljedeci ciklus srecom. ali vec je dvije godine standardan, ekipa mu je ubjedljivo prva u slovackoj, u evropi su ispali sa jednim golom razlike od hull city-a, sto nije nikakva bruka. znaci igra u solidnoj ekipi, ima 20 godina, moze pokriti 3-4 pozicije, u ekipi, ali prednost imaju igraci koji jos igraju u omladinskim ekipama, ili griju klupu. njegov klub je i partner ajax-u, pa ko zna mozda ga uskoro vidimo i tamo.
Neka, neka ima tu i Makedonija, mislim da mali ima sanse za njih da igra, mozda je tamo i rodjen. Znam mu amidzu i rodicu, oni su rodjeni u Makedoniji. Samo ne znam, mozda se i odreko makedonskog, pa ipak nema pravo za njih? :hmmmmm:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 08 okt 2014, 19:28

Rodjen je i on u makedoniji.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], habuba, PrijedorCarsija, Tihi i 45 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []