FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Idemo ludo idemo jako. Play of i 9 bodova na startu prvenstva. 
Sta mislite hocemo li napokon srusiti prokletstvo Bilinog Polja ili ce nam "raspali" Celik opet otkidati bodove 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Srusili smo ga kad nam je najvise bilo potrebno.Mokes je napisao/la:Sta mislite hocemo li napokon srusiti prokletstvo Bilinog Polja ili ce nam "raspali" Celik opet otkidati bodove
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Najbliži smo pobjedi protiv njih u Ligi bili kad sam ja bio na svadbi, što znači da bih ponovo morao na svadbu kad im tamo budemo gostovali, pa šta Bog dragi da.Mokes je napisao/la:Sta mislite hocemo li napokon srusiti prokletstvo Bilinog Polja ili ce nam "raspali" Celik opet otkidati bodove
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nemojte molim vas da mi dominiramo ligom
Hoćemo titulu na guzove, da Miloš opet zabija u 90+
Hoćemo titulu na guzove, da Miloš opet zabija u 90+
SARAJEVO
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mi uzimamo titulu ove sezone, ja vjerujem u to.
Zrinjski je totalna otanjio, Željezničar najveći konkurent, ali i oni su slabiji nego prošle sezone.
Zrinjski je totalna otanjio, Željezničar najveći konkurent, ali i oni su slabiji nego prošle sezone.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
pišćat u ovom mjesecu više neće
Zrinjski će dovest minimalno 5 igrača do 3.-4. kola, iskopaće tamo neka imena, imaju ih čim i platit. Od Želje ni Slavko Petrović ne zna šta može očekivat još uvijek, da li će ostat Lendrić, Stevanović, kakav je ovaj Gotal, kako će se Ramović pokazat... i oni će ti dovest još nekoliko imena 100%. Tako da ne vidim odakle te priče da smo s ovim rosterom favoriti. Nama treba minimalno 3 ozbiljna igrača, od kojih 2 za prvih 11.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mi uzimamo titulu ove sezone, ja vjerujem u to.
Samo naprijed Saraj'vo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Evo treća vezana sezona počinje sa "konkurenti se raspadaju, ako je ne uzmemo sad treba nas rasformirati, ja vjerujem u titulu..."
Samo Saraj'vo.
Što se sekiraš? Ta već smo osvojili titulu.PitarBordo je napisao/la:Evo treća vezana sezona počinje sa "konkurenti se raspadaju, ako je ne uzmemo sad treba nas rasformirati, ja vjerujem u titulu..."
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
sto si sebe izostavio?Rahma je napisao/la:Golmani: Adi Adilović, Bojan Pavlović, Vladan Kovačević
Odbrana: Almir Bekić, Perica Ivetić, Dušan Hodžić, Advan Kadušić, Saša Novaković, Marko Miojević, Nihad Mujakić, Mufid Salčinović, Selmir Pidro
Vezni red: Elvis Sarić, Samir Radovac, Elvedin Herić, Frank Liivak, Nemanja Anđušić, Nermin Crnkić, Anel Hebibović, Mićo Kuzmanović, Sanjin Lelić, Zoran Blagojević
Napad: Mersudin Ahmetović, Nedim Hadžić, Semir Smajlagić
- ThrillerHz
- Kontakt:
Boljih mozda nema, al korisnijih 100 puta ima. On ovde da dodje jos vise bi ga drkao, nego prvi put kad je bio. E toga se ja bojim, njegovog nezalaganja...joker90 je napisao/la:HIV-om se može zaraziti sirotinja i neoprezne budale, Miloš je magistar! Ima li u našoj ekipi trenutno bolji veznjak od njega?ThrillerHz je napisao/la:Od Milosa jedino pozitivno moze bit, ako je HIV gdje fasov'o.joker90 je napisao/la:Hajde, Miloše! Šarni, uzimaj sedmicu od one Hotićeve smlate koja je kup prodala, pa da se mogu nadati nečem pozitivnom od sezone pred nama!
1946~
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Izasao spisak igraca na koje racuna Cala. Ne igra Rahmanovic u Moldaviji. 
- PitarBordo
- Kontakt:
A čekaj, kako znamo da "on ovdje da dođe još više bi ga drkao?" Možda bi se vratio "preporođen" i bio igrač sezone? Kako to možemo znati? Slažem se da nismo imali sreće sa "povratnicima," ali ne može "nije ni zaigrao a već ga popljuvali" biti korišteno samo kad odgovara. Stojčevu su ljudi zamjerali jer su svi kontali da pravimo iskorak. Onaka Stojčev sa svi bolom u spolovilu je u ovoj ekipi naj korisniji igrač. Ostavimo sujetu po strani.ThrillerHz je napisao/la:Boljih mozda nema, al korisnijih 100 puta ima. On ovde da dodje jos vise bi ga drkao, nego prvi put kad je bio. E toga se ja bojim, njegovog nezalaganja...joker90 je napisao/la:
HIV-om se može zaraziti sirotinja i neoprezne budale, Miloš je magistar! Ima li u našoj ekipi trenutno bolji veznjak od njega?
Samo Saraj'vo.
k'o i RahmanovićPantelija je napisao/la:Cvijanovic je.slobodan.tj dobio papire.jer.je.ekipa.izbačena iz.lige
to bi već bio vezni red...a igrali zajedno već...+ još Petrak npr. ne bi bilo zime...pffffff
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' najjače mi je ovo na Piroti utakmica zatvorena za javnost... A Pirota jedan od "najogoljenijih" stadiona za gledati bez pristupa istom. 
Hoće li Čala pomiješati brojeve k'o Dženo u sklopu taktike za Evropu?
Hoće li Čala pomiješati brojeve k'o Dženo u sklopu taktike za Evropu?
Samo Saraj'vo.
ko god dođe kod nas trudi se da igra dobro da bi se prodao....i s tom motivacijom je Stojčev bio na momente frustrirajuće sebičan i vukao potez(e) viška i nervirao raju nezalaganjem...sada je "prodan" i igra vani...automatski nema istu motivaciju...i šta očekivati onda??PitarBordo je napisao/la:A čekaj, kako znamo da "on ovdje da dođe još više bi ga drkao?" Možda bi se vratio "preporođen" i bio igrač sezone? Kako to možemo znati? Slažem se da nismo imali sreće sa "povratnicima," ali ne može "nije ni zaigrao a već ga popljuvali" biti korišteno samo kad odgovara. Stojčevu su ljudi zamjerali jer su svi kontali da pravimo iskorak. Onaka Stojčev sa svi bolom u spolovilu je u ovoj ekipi naj korisniji igrač. Ostavimo sujetu po strani.ThrillerHz je napisao/la:Boljih mozda nema, al korisnijih 100 puta ima. On ovde da dodje jos vise bi ga drkao, nego prvi put kad je bio. E toga se ja bojim, njegovog nezalaganja...joker90 je napisao/la:
HIV-om se može zaraziti sirotinja i neoprezne budale, Miloš je magistar! Ima li u našoj ekipi trenutno bolji veznjak od njega?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
mogu ga prijavit naknadno....sad da li će? ili se čeka neko drugi?Sarajlijica1946 je napisao/la:Izasao spisak igraca na koje racuna Cala. Ne igra Rahmanovic u Moldaviji.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Strah me zato sto sad nema vise nikakav motiv, 30 mu je godina, ni s 25 se nije zalagao, zasto bi to radio sad?DenchiNL je napisao/la:ko god dođe kod nas trudi se da igra dobro da bi se prodao....i s tom motivacijom je Stojčev bio na momente frustrirajuće sebičan i vukao potez(e) viška i nervirao raju nezalaganjem...sada je "prodan" i igra vani...automatski nema istu motivaciju...i šta očekivati onda??PitarBordo je napisao/la:
A čekaj, kako znamo da "on ovdje da dođe još više bi ga drkao?" Možda bi se vratio "preporođen" i bio igrač sezone? Kako to možemo znati? Slažem se da nismo imali sreće sa "povratnicima," ali ne može "nije ni zaigrao a već ga popljuvali" biti korišteno samo kad odgovara. Stojčevu su ljudi zamjerali jer su svi kontali da pravimo iskorak. Onaka Stojčev sa svi bolom u spolovilu je u ovoj ekipi naj korisniji igrač. Ostavimo sujetu po strani.
1946~
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 31 gost.