FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 22 jun 2017, 17:29

Idemo ludo idemo jako. Play of i 9 bodova na startu prvenstva. :opaopa:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 22 jun 2017, 17:30

Sta mislite hocemo li napokon srusiti prokletstvo Bilinog Polja ili ce nam "raspali" Celik opet otkidati bodove :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2017, 17:30

Mokes je napisao/la:Sta mislite hocemo li napokon srusiti prokletstvo Bilinog Polja ili ce nam "raspali" Celik opet otkidati bodove :think:
Srusili smo ga kad nam je najvise bilo potrebno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 22 jun 2017, 17:31

Mokes je napisao/la:Sta mislite hocemo li napokon srusiti prokletstvo Bilinog Polja ili ce nam "raspali" Celik opet otkidati bodove :think:
Najbliži smo pobjedi protiv njih u Ligi bili kad sam ja bio na svadbi, što znači da bih ponovo morao na svadbu kad im tamo budemo gostovali, pa šta Bog dragi da.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 22 jun 2017, 17:33

Nemojte molim vas da mi dominiramo ligom :stop:

Hoćemo titulu na guzove, da Miloš opet zabija u 90+
SARAJEVO

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 22 jun 2017, 17:35

Mi uzimamo titulu ove sezone, ja vjerujem u to.
Zrinjski je totalna otanjio, Željezničar najveći konkurent, ali i oni su slabiji nego prošle sezone.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 jun 2017, 17:41

pišćat u ovom mjesecu više neće

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 22 jun 2017, 17:46

Sarajevo sutra protiv Krupe na travničkoj Piroti
Amer Dupovac!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 22 jun 2017, 17:52

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mi uzimamo titulu ove sezone, ja vjerujem u to.
Zrinjski je totalna otanjio, Željezničar najveći konkurent, ali i oni su slabiji nego prošle sezone.
Zrinjski će dovest minimalno 5 igrača do 3.-4. kola, iskopaće tamo neka imena, imaju ih čim i platit. Od Želje ni Slavko Petrović ne zna šta može očekivat još uvijek, da li će ostat Lendrić, Stevanović, kakav je ovaj Gotal, kako će se Ramović pokazat... i oni će ti dovest još nekoliko imena 100%. Tako da ne vidim odakle te priče da smo s ovim rosterom favoriti. Nama treba minimalno 3 ozbiljna igrača, od kojih 2 za prvih 11.
Samo naprijed Saraj'vo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 jun 2017, 17:54

Evo treća vezana sezona počinje sa "konkurenti se raspadaju, ako je ne uzmemo sad treba nas rasformirati, ja vjerujem u titulu..."
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 22 jun 2017, 17:55

PitarBordo je napisao/la:Evo treća vezana sezona počinje sa "konkurenti se raspadaju, ako je ne uzmemo sad treba nas rasformirati, ja vjerujem u titulu..."
Što se sekiraš? Ta već smo osvojili titulu. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 jun 2017, 17:56

Rahma je napisao/la:Golmani: Adi Adilović, Bojan Pavlović, Vladan Kovačević
Odbrana: Almir Bekić, Perica Ivetić, Dušan Hodžić, Advan Kadušić, Saša Novaković, Marko Miojević, Nihad Mujakić, Mufid Salčinović, Selmir Pidro
Vezni red: Elvis Sarić, Samir Radovac, Elvedin Herić, Frank Liivak, Nemanja Anđušić, Nermin Crnkić, Anel Hebibović, Mićo Kuzmanović, Sanjin Lelić, Zoran Blagojević
Napad: Mersudin Ahmetović, Nedim Hadžić, Semir Smajlagić
sto si sebe izostavio?

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 jun 2017, 17:59

joker90 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Hajde, Miloše! Šarni, uzimaj sedmicu od one Hotićeve smlate koja je kup prodala, pa da se mogu nadati nečem pozitivnom od sezone pred nama!
Od Milosa jedino pozitivno moze bit, ako je HIV gdje fasov'o.
HIV-om se može zaraziti sirotinja i neoprezne budale, Miloš je magistar! Ima li u našoj ekipi trenutno bolji veznjak od njega?
Boljih mozda nema, al korisnijih 100 puta ima. On ovde da dodje jos vise bi ga drkao, nego prvi put kad je bio. E toga se ja bojim, njegovog nezalaganja...
1946~

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 22 jun 2017, 17:59

Izasao spisak igraca na koje racuna Cala. Ne igra Rahmanovic u Moldaviji. :think:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 jun 2017, 18:03

joker90 je napisao/la:
HIV-om se može zaraziti sirotinja i neoprezne budale, Miloš je magistar! Ima li u našoj ekipi trenutno bolji veznjak od njega?
Boljih mozda nema, al korisnijih 100 puta ima. On ovde da dodje jos vise bi ga drkao, nego prvi put kad je bio. E toga se ja bojim, njegovog nezalaganja...
A čekaj, kako znamo da "on ovdje da dođe još više bi ga drkao?" Možda bi se vratio "preporođen" i bio igrač sezone? Kako to možemo znati? Slažem se da nismo imali sreće sa "povratnicima," ali ne može "nije ni zaigrao a već ga popljuvali" biti korišteno samo kad odgovara. Stojčevu su ljudi zamjerali jer su svi kontali da pravimo iskorak. Onaka Stojčev sa svi bolom u spolovilu je u ovoj ekipi naj korisniji igrač. Ostavimo sujetu po strani.
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 jun 2017, 18:05

Pantelija je napisao/la:Cvijanovic je.slobodan.tj dobio papire.jer.je.ekipa.izbačena iz.lige
k'o i Rahmanović

to bi već bio vezni red...a igrali zajedno već...+ još Petrak npr. ne bi bilo zime...pffffff :pray: :pray: :pray:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 jun 2017, 18:06

Al' najjače mi je ovo na Piroti utakmica zatvorena za javnost... A Pirota jedan od "najogoljenijih" stadiona za gledati bez pristupa istom. :kafa:

Hoće li Čala pomiješati brojeve k'o Dženo u sklopu taktike za Evropu? :lol:
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 jun 2017, 18:09

PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
A čekaj, kako znamo da "on ovdje da dođe još više bi ga drkao?" Možda bi se vratio "preporođen" i bio igrač sezone? Kako to možemo znati? Slažem se da nismo imali sreće sa "povratnicima," ali ne može "nije ni zaigrao a već ga popljuvali" biti korišteno samo kad odgovara. Stojčevu su ljudi zamjerali jer su svi kontali da pravimo iskorak. Onaka Stojčev sa svi bolom u spolovilu je u ovoj ekipi naj korisniji igrač. Ostavimo sujetu po strani.
ko god dođe kod nas trudi se da igra dobro da bi se prodao....i s tom motivacijom je Stojčev bio na momente frustrirajuće sebičan i vukao potez(e) viška i nervirao raju nezalaganjem...sada je "prodan" i igra vani...automatski nema istu motivaciju...i šta očekivati onda??
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 jun 2017, 18:11

Sarajlijica1946 je napisao/la:Izasao spisak igraca na koje racuna Cala. Ne igra Rahmanovic u Moldaviji. :think:
mogu ga prijavit naknadno....sad da li će? ili se čeka neko drugi? :think:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 jun 2017, 18:15

DenchiNL je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
ko god dođe kod nas trudi se da igra dobro da bi se prodao....i s tom motivacijom je Stojčev bio na momente frustrirajuće sebičan i vukao potez(e) viška i nervirao raju nezalaganjem...sada je "prodan" i igra vani...automatski nema istu motivaciju...i šta očekivati onda??
Strah me zato sto sad nema vise nikakav motiv, 30 mu je godina, ni s 25 se nije zalagao, zasto bi to radio sad?
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 31 gost.