FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Muerte
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Muerte » 13 nov 2016, 12:57

ne treba ni jednog igraca na posudbu dovoditi

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 nov 2016, 12:58

Samo Bokacinija treba a Subica ne treba. :lol:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 13 nov 2016, 13:00

nije trebalo ni Boccacinia. Najbolje im je bilo da su ostavili Bogdanovica

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 13 nov 2016, 13:28

Raja, Miro od prve, a? :njanjanja:

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 13 nov 2016, 14:57

aleksandar_veliki je napisao/la:
Scout1921 je napisao/la:Popovic(celik),redzic,koljic(krupa),kostic,veselinovic,krpic,ordagic(sloboda) otprilike igraci koje mozemo dovesti za 0 km iz nase lige
Svi ovi igraci imaju ugovore minimalno do ljeta sa svojim klubovima. Mora se obestecenje platiti ili cekati arbitraza ako se igraci odluce za istu.
Ma dobro u nasoj ligi ugovor ne znaci puno,znamo svi kako to ide,lahko se raskine.Sumnjam da ce Partizan vratiti Subica vise,a ni Dinamo Zakarica ako se tu sta moze uciniti,otkupiti,treba nam lijevi bek,krilo ....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 nov 2016, 14:58

aleksandar_veliki je napisao/la:Ako ko slavi rockas od cijenjenih forumasa neka mu je sretan :).
Hvala direktore
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 nov 2016, 16:34

Ne znam kakva je razlika dovesti provjerenog igraca na posudbu, nego dovoditi anonimuse tipa Toskas, Hervas, Pozder i jos im placat masno i na kraju placati na raskid. Nikakve logike nema.

Sad da smo imali Zakarica i Subica na posudbi mozda raja ne bi bila ovako ogorcena, mozda bi bolje stajali na tabeli, a siguran sam da bi 100%.

Imali bi lijevu stranu ko sat, plus desno Miro, a kasnije probati otkupiti te igrace.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 nov 2016, 16:43

Zato sto u Bosni nema logike. To ti je misaoni pojam ovdje. Po reprezentaciji se vidi znanje o fudbalu. Sve su prilike da ce Jajalo igrat,a frajer u drugoj ligi FBiH ne moze igrati pa onda Spahic umjesto Memisevica. Kakvi mi i fudbal.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 nov 2016, 16:47

Ima dosta ljudi koji poznaju BH fudbal al mi takvih nemamo u klubu.To jeste veliki problem. Svaka cast ljudima koji su u klubu u svojim privatnim biznisom al oni s fudbalom nemaju pojma. Ja mislim da su oni spremni i sposobni da naprave cijeli stadion, al isto mislim da su sposobni da nas odvedu u drugu ligu, gledajuci kako rade vec godinu dana.

Neki konkursi za trenera, a oni ne znaju odakle su suplji a ne da biraju istog. Onda izaberu Kostica i ode sve u pm.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 nov 2016, 16:52

Ja bih najvise volio da oni se drze stadiona i tih stvari oko plata,poreza itd,a da treneru prepuste da bira koga hoce da dovede. Normalno ne mozemo dovesti bas svaku zelju trenera,ali eto bar pola da ostvare. Tad bi mi zaista bili na nivou na kojem treba da budemo. Upravi stadion i financije,treneru zeleni teren i igraci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 nov 2016, 17:01

To je dobro, al im ego ne dozvoljava. Hoce da su oni najpametniji, ponasa se agresivno, ne valja to. ruzno izgleda. A jos smijesnije sto se stalno optuzuju igraci na ovim presicama, ono presmijesno izgleda. Isto kad se dijete pravda u obdanistu.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 13 nov 2016, 17:02

Jajalo kada bi došao u PL bio bi glavni igrac. Stevanovic koliko god bio dobar on i dalje igra u jednu od najgorih liga Evrope.
Igrac na posudbu je loša stvar. Dignes mu formu i on ode dalje. I opet u krug trazi lijevo krilo.
Ali recimo kada potpises Zakarica i zadrzis Stevanovica i Lendrica. Tome dodas recimo Kvesica, Zebu, Jovana i jednog kvalitetnog stoper i imas odlicnu ekipu i za pretkola.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 13 nov 2016, 18:08

aleksandar_veliki je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Raja, Miro od prve, a? :njanjanja:
Meni izgleda nemoguce. Odakle ti informacija?
Pa sve se nadam, nakon što se Višća povrijedio, da bi mogao dobro odgovoriti na toj poziciji.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 13 nov 2016, 18:29

LimVo te ljoŽe!

Mir napolju :salut:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 13 nov 2016, 19:03

Ma ako Lendric ode doci ce Kajkut :D :salut:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 nov 2016, 19:29

Doci ce neki novi Pozder i Toskas, ko ocekuje nesto drugo taj nije dobar.

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 13 nov 2016, 20:35

Uz malo para moze se napraviti fina ekipa za BH ligu,al jbg nema para,nema ulaganja,sve je to sitno

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 13 nov 2016, 23:42

Muerte je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:Al se.rete po kosoricu to je nevjerovatno, doso njegov red da bude na piku, a covjek je nas najbolji stoper, bolji od svih koje sad uzdizete ;)
Kosoric je najslabija karika ovog tima. Nema utakmice u kojoj mi nismo primili gol, a Kosoric standardan. Mislim da to dovoljno govori o njemu.
pa nije on sam standardan, vecina tima nam je standardna, nije igra 1 na 1 pa da je on uvijek krivac ;)
delinjo je napisao/la:uz duzno postovanje ali prati kriket jer fudbal ocigledno nije tvoj sport...
delinjo je napisao/la:ali fkt ne mogu shvatiti da pratis Zelju da ides na utakmice i da izvalis da je Kosoric najbolji stoper...
da kao sto nije sport nijednog trenera zelje kod kojeg kosoric igra, ali jeste svih ostalih koji su "strucnjaci"?
pa brate dragi kojeg to boljeg stopera imamo od kosorica? talijan? bogi? jahic?
fino sam reko nije upitno da je u losijoj formi kao i velika vecina ma cijela ekipa osim mire, ali opet daleko da je on nas najveci problem kako se sad predstavilo, kao da ako kosoric ne igra mi nikad vise gola primit necemo, a talijan koji je et sad super, a kriv za wagnerov gol i bogicevic koji odigra prvu tekmu ispadose bolji od njega, ma bjezite budite sekunde realni ;)

p.s. kasnim sa odgovorom ali jbg obaveze :mrgreen:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 nov 2016, 23:51

Bolje da je Miroslav otisao u Medjugorje i igrao sa Splitom. Mogso mu je dati 20 minuta veceras.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.