ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Barty se povlaci iz tenisa. Luda zenska glava, ne zna sta bi sa sebe 
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
jolicnikola
- Kontakt:
Boli me qurac
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Murray Delbonis 6-6 prvi set ( 12 brejkova )

Broksby reketom pogodio skupljaca loptica nije izbacen, a Novak je izbacen bio kad je pogodio sudiju, samo kazem
-
MukiMuki02
- Kontakt:
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Mislim da se tu dosta gleda reakcija osobe koja je pogodjena. Znam kad je Bedene pogodio kamermana pa se razmisljalo da li da ga izbace. Medjutim ovaj je reko sve je ok i tako da su nastavili.
Zverev udario reketom od stolicu gdje glavni sjedi, izbacen sa turnira, samo kazemMukiMuki02 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:06Mislim da se tu dosta gleda reakcija osobe koja je pogodjena. Znam kad je Bedene pogodio kamermana pa se razmisljalo da li da ga izbace. Medjutim ovaj je reko sve je ok i tako da su nastavili.
- Felixians4
- Kontakt:
Shapovalov,Nalbandian bili diskvalificirani itd. koja je poanta? Uglavnom su donijete pravilne odluke. Uostalom,nisu uvijek identične situacije niti su isti suci,supervizori
Nece da izbace svog, u tome je poenta, pravila trebaju biti ista za sve, Novak je izbacen jer je pogrijesio i to je ok, i ovaj je morao biti izbacen al etoFelixians4 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:26Shapovalov,Nalbandian bili diskvalificirani itd. koja je poanta? Uglavnom su donijete pravilne odluke. Uostalom,nisu uvijek identične situacije niti su isti suci,supervizori
- Felixians4
- Kontakt:
a ono,bacio je reket koji se od podloge odbio i ne vjerujem strašno preplašio ili ozlijedio dečka. pravila valjda trebaju ista za sve,al ponavljam,ne možemo sve situacije svoditi pod isto. nešto slično je uradio i australac thompson po tweetu rothenberga sinoć.ronaldo99 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:33Nece da izbace svog, u tome je poenta, pravila trebaju biti ista za sve, Novak je izbacen jer je pogrijesio i to je ok, i ovaj je morao biti izbacen al etoFelixians4 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:26Shapovalov,Nalbandian bili diskvalificirani itd. koja je poanta? Uglavnom su donijete pravilne odluke. Uostalom,nisu uvijek identične situacije niti su isti suci,supervizori
Kakva partija Kyrgiosa, na proste faktore razbi Rubleva, stvarno je steta sto je ovaj momak sa glavom los, al hajd mozda sad kako je nasao ovu zensku pocne sa njom putovati i igrati tenis, on je veliki dobitak za tour
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Pocisti ga Nick za 50 minuta
Nick je stvarno sve bolji i bolji, svakim mecom je bolji i kad igra ozbiljno milina ga je gledati, sta on pogadja i kojom snagom je cudo jedno
- Felixians4
- Kontakt:
bio maltene najavio oproštaj nakon Australije,a evo ga "vintage" izdanje. samo,dolazi zemljano dvomjesečje
Ne znam da li je ista prijavio ali itekako on zna i na zemlji igrati, ako mlada dama izrazi zelju za put u europu igrace onFelixians4 je napisao/la: ↑26 mar 2022, 13:00bio maltene najavio oproštaj nakon Australije,a evo ga "vintage" izdanje. samo,dolazi zemljano dvomjesečje
Nece on igrat nista na sljaci.ronaldo99 je napisao/la: ↑26 mar 2022, 13:13Ne znam da li je ista prijavio ali itekako on zna i na zemlji igrati, ako mlada dama izrazi zelju za put u europu igrace onFelixians4 je napisao/la: ↑26 mar 2022, 13:00bio maltene najavio oproštaj nakon Australije,a evo ga "vintage" izdanje. samo,dolazi zemljano dvomjesečje![]()
Neki dan na press ga pitaju za sljaku: "Oh I'm going to play French... Nah, I'm kidding!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Vidjecemo, mozda ipak odluci da odigra neki turnir i na sljaci, ali i da propusti sljaku ako ostane fokusiran na travi i kasnije ce biti itekako opasanforgempp je napisao/la: ↑26 mar 2022, 13:29Nece on igrat nista na sljaci.ronaldo99 je napisao/la: ↑26 mar 2022, 13:13Ne znam da li je ista prijavio ali itekako on zna i na zemlji igrati, ako mlada dama izrazi zelju za put u europu igrace onFelixians4 je napisao/la: ↑26 mar 2022, 13:00bio maltene najavio oproštaj nakon Australije,a evo ga "vintage" izdanje. samo,dolazi zemljano dvomjesečje![]()
Neki dan na press ga pitaju za sljaku: "Oh I'm going to play French... Nah, I'm kidding!"
Tsitsipas i DeMinaur vec 10 medjusobnih meceva u karijeri i Australijanac je dobio nula meceva, mora da je vec postalo frustrirajuce.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.