FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[quote="hrn"]Petrak je zavrsen i dogovoreno je sve samo se ceka da objave zvanicno.[/
Jel to iz pouzdanih izvora ili nas furas haveru
ProvjerenoPitar1946 je napisao/la:hrn je napisao/la:Petrak je zavrsen i dogovoreno je sve samo se ceka da objave zvanicno.[/
Taj je mogao napraviti veoma dobru karijeru. Ne znam koji mu klinac bi pa napusti fudbal i ode u kafane da pjeva... Ak ništa mogao je barem do turske dogurat u nekom prosječnom klubu, al nista bitna piva, muzika, veselje... Neg gdje on, znam da je kao u Bosni Visoko igrao zadnji put.BelminM23 je napisao/la:Prije mi bilo interesantno njegovo ime ovdje pročitati, a sada me iritira njegova pojava.HaRakIRi46 je napisao/la:Sta mislite o Travancicu,momak se spametovao
Taj čim ima para u džepu, nije ga briga za loptu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
majkl na ** skoro istim rijecima napisaoPitar1946 je napisao/la:hrn je napisao/la:Petrak je zavrsen i dogovoreno je sve samo se ceka da objave zvanicno.[/
Radnički NišZagor je napisao/la:Taj je mogao napraviti veoma dobru karijeru. Ne znam koji mu klinac bi pa napusti fudbal i ode u kafane da pjeva... Ak ništa mogao je barem do turske dogurat u nekom prosječnom klubu, al nista bitna piva, muzika, veselje... Neg gdje on, znam da je kao u Bosni Visoko igrao zadnji put.BelminM23 je napisao/la:Prije mi bilo interesantno njegovo ime ovdje pročitati, a sada me iritira njegova pojava.HaRakIRi46 je napisao/la:Sta mislite o Travancicu,momak se spametovao
Taj čim ima para u džepu, nije ga briga za loptu.
kopija posta sa **** od majklahrn je napisao/la:ProvjerenoPitar1946 je napisao/la:hrn je napisao/la:Petrak je zavrsen i dogovoreno je sve samo se ceka da objave zvanicno.[/
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ih da hoce Petrak u Petak potpisati
Jos na to sve nema Stojceva! Poklon za Bajram dva dana ranije.. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ev gledam , još je relativno mlad, moze jos karijeru vratiti u pravom prvacu. Valjda to bude u Nišu. I da, nije Bosna V. vec TOŠK Tešanj.Sebulba je napisao/la: Radnički Niš
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Može druže, sve je do njega.Zagor je napisao/la:Ev gledam , još je relativno mlad, moze jos karijeru vratiti u pravom prvacu. Valjda to bude u Nišu. I da, nije Bosna V. vec TOŠK Tešanj.Sebulba je napisao/la: Radnički Niš
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Rahmanovic trenira sa ekipom. Za njega ce biti iskoristena opcija "jokera". Valjda nam se nas joker ne naljuti. 
Valjda je Samira prošle godine nešto naucila, nadam se dobrom žrijebuDerdiyok je napisao/la:Kakvi crni Moldavci, evo nas u grupnoj fazi LP
WFC SFK 2000 Sarajevo
PAOK - nedovršen posao sa helenima
Vllaznia - tuljumbe bakljave
Bettembourg - amateri iz zemlje beneluxa
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- ThrillerHz
- Kontakt:
Neka mi ne svane, nek me nema nek me ne bude, neka me bez tebe ne probude, Sarajvoo na na na naaaaa naaaa naa...
1946~
Nek odigra evropu u pola kao Miloš kad je derao Haugesund i Atromitos i može biti Joker!Sarajlijica1946 je napisao/la:Rahmanovic trenira sa ekipom. Za njega ce biti iskoristena opcija "jokera". Valjda nam se nas joker ne naljuti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evolution87 je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Stojceva prekrizite.
Obavio duznost
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa prosle godine su prosli grupu, ispali poslije..golom u 90+ mislim, ili 85-90min_gol. Prejako su odigrale.Esport je napisao/la:Valjda je Samira prošle godine nešto naucila, nadam se dobrom žrijebuDerdiyok je napisao/la:Kakvi crni Moldavci, evo nas u grupnoj fazi LP
WFC SFK 2000 Sarajevo
PAOK - nedovršen posao sa helenima
Vllaznia - tuljumbe bakljave
Bettembourg - amateri iz zemlje beneluxa
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Ova sezona je nepoznanica, ako budu nazad dobre, proci ce grupu sigurno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Zašto? Mene interesuje na šta unfks troši pare?FrancescoTotti je napisao/la:Ne kupujte u fan shopu robu, kupujte u unfks na skenderiji!!!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zato sto robu u fanshopu proizvodi firma garmond koja je u talu sa kantardzicem i koja je jako jako dobra na nama navijacima fks.Carlo je napisao/la:Zašto? Mene interesuje na šta unfks troši pare?FrancescoTotti je napisao/la:Ne kupujte u fan shopu robu, kupujte u unfks na skenderiji!!!
A udruzenje navijaca su horde zla.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Udruženje koje je zahtijevalo uredno plaćanje članarine, a iz istog su se proizvodi uzimali i šakom i kapom, kome se moglo, pa se otišlo u dubiozu i onda je nastao muk. Govorim za 2008. godinu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koreografije, grafite, iznajmljeni prostor..Carlo je napisao/la:Zašto? Mene interesuje na šta unfks troši pare?FrancescoTotti je napisao/la:Ne kupujte u fan shopu robu, kupujte u unfks na skenderiji!!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
A kome te pare idu iz udruzenja?FrancescoTotti je napisao/la:Zato sto robu u fanshopu proizvodi firma garmond koja je u talu sa kantardzicem i koja je jako jako dobra na nama navijacima fks.Carlo je napisao/la:Zašto? Mene interesuje na šta unfks troši pare?FrancescoTotti je napisao/la:Ne kupujte u fan shopu robu, kupujte u unfks na skenderiji!!!
A udruzenje navijaca su horde zla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kogmagie46, rimljanin90 i 20 gostiju.