PitarBordo je napisao/la:Čekaju se komentari "pripremne nisu mjerilo" dok gubimo, kad vodimo "pljuvači na aparatima" i onda ako se više izgubi "pobjeđivali smo mi i Partizana pa gubili u ligi", a ako se više prijateljskih pobjedi "dupla je naša."
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pozitivna stvar zatvorene utakmice je što nećemo znati koliko je šansi promašio Hebib
- PitarBordo
- Kontakt:
Fali Rustem?High je napisao/la:Napisao bih razlog zbog kojeg gubimo, ali mi nećete vjerovati.
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Fali Rustem?High je napisao/la:Napisao bih razlog zbog kojeg gubimo, ali mi nećete vjerovati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ebe li ko ovdje sta?
Bas .... nijedne izmjene .... al tajna taktika garantPitarBordo je napisao/la:Tekma zatvorenog tipa, sa sastavom koji cijela liga zna napamet kako igra.joker90 je napisao/la:Vazda mi seremo s ovim zatvorenim tekmama i pizdarijama!![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- PitarBordo
- Kontakt:
Negativna je što znamo da će promašiti i kad ga ne gledamo.mirzatele je napisao/la:Pozitivna stvar zatvorene utakmice je što nećemo znati koliko je šansi promašio Hebib
Samo Saraj'vo.
Cala je king, nema opuštanja ni u pripremnoj.. Ne daj Bože da se šta promjeni.. Zašto uopće diskutujemo o pojačanjima ovdje..
IDEMO PONOVO!
ebu nas ove .... mjesne zajednice ... zaseoci ... kukuruzista ....Lakoste je napisao/la:Ebe li ko ovdje sta?
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ne treba Stojčev, nećemo povratnike! Ovo je 11, ko li će još upasti u onih 13,5 igrača koje Mehmed koristi?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Otkako si nas ti izje8ao za Saida, ogadilo nam se.Lakoste je napisao/la:Ebe li ko ovdje sta?
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
"Ahmetović skreće loptu nakon udarca Radovca, ali pored gola."
Al' trola ovaj na ss.ba prenosu.
Al' trola ovaj na ss.ba prenosu.
Samo Saraj'vo.
Ma uredu je izgubit pripremnu, ali poznavajuci Čalu i tu staru školu ne sumnjam da je rekao da se igra 100%, kao da je prvenstvena, jer ipak, ovo nam je generalna proba za europu.
Ista postava koja je zavrsila proslu sezonu bez ijedne promjene, mogu samo zamislit kakva je motivacija klupi kada zna da ce svi na kapaljku dobijat minute.
Lelić i Livak su najlosiji igraci u historiji Sarajeva kada ne uspjevaju izbacit onakvog Hebiba iz prve..
Ista postava koja je zavrsila proslu sezonu bez ijedne promjene, mogu samo zamislit kakva je motivacija klupi kada zna da ce svi na kapaljku dobijat minute.
Lelić i Livak su najlosiji igraci u historiji Sarajeva kada ne uspjevaju izbacit onakvog Hebiba iz prve..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ocekivan sastav, ipak je next sedmice kvalifikacijska tekma. A nije se vala ni igra mogla promijeniti kroz 2 hefte nikako...
Sto se rezultata tice, nebitan. Bitno je da osjete loptu i utakmicu nakon mjesec dana...
Sto se rezultata tice, nebitan. Bitno je da osjete loptu i utakmicu nakon mjesec dana...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ahmetović skreće loptu nakon udarca Radovca, ali pored gola. 
Da mi je dozivjet da jednu skrene vise u go sve bi mu krivine oprostio
Da mi je dozivjet da jednu skrene vise u go sve bi mu krivine oprostio
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 23 jun 2017, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Leon Benko
Leon Benko
-
bordobijeli
- Kontakt:
Cala napolje
kakve smo mi legende navijaci FKS .
2:0
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Aferim!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ubise nas ljudi
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
3-0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.