Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
evo i barce, sreca pa napoli syeba goste i ipak uzimamo 3 boda
Auuuu, ovo vec postaje ozbiljno. Svaki mec nam 94+ skida bod(ove).
Daleko je to od zicera.kraljttbvb je napisao/la: ↑28 feb 2022, 15:35Kako ovako malo golova i pobjeda gostiju?
Pa City i Newcastle bili ziceri 100%...

Meni je stvarno nepregledno ono sa satnicama i danima odigravanja i ja stalno sklanjam to dvoje, al evo javno izvinjenje i obecanje da se to nece vise desavati. Sorry..Mig_Mig je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:36Boldiranje isto tako,ali to radi jedan igrac godinama. Plus imamo ekipu koja uopste ne citira onako kako smo mi odradili i kako je najlakse za arhive,vec izmisljaju neku vrstu svog tipovanja. Uglavnom, vrlo brzo to moramo riješiti kroz pravilnik i nacin tipovanja.
Primjer:Mont0 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 21:40Meni je stvarno nepregledno ono sa satnicama i danima odigravanja i ja stalno sklanjam to dvoje, al evo javno izvinjenje i obecanje da se to nece vise desavati. Sorry..Mig_Mig je napisao/la: ↑26 feb 2022, 15:36Boldiranje isto tako,ali to radi jedan igrac godinama. Plus imamo ekipu koja uopste ne citira onako kako smo mi odradili i kako je najlakse za arhive,vec izmisljaju neku vrstu svog tipovanja. Uglavnom, vrlo brzo to moramo riješiti kroz pravilnik i nacin tipovanja.
Kod: Označi sve
Sub 13:30 Leeds United - Tottenham
Sub 16:00 Crystal Palace - Burnley
Sub 18:30 Eintracht Frankfurt - Bayern München
Ned 16:15 Sevilla - Real Betis
Ned 20:45 Olympique Lyonnais - Lille OSC
Ned 21:00 Barcelona - Athletic Club
Bonus par: Sub 15:30 Borussia M'gladbach - VfL Wolfsburg