FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Jedna ruka je na salatari. Matematicki su nam potrebna jos 4 boda od ukupno 12 preostalih.
Ako je prosle godine skinuto Comanovo prokletstvo, ocigledno je da ce ove godine biti skinuto Kaneovo.
Ako je prosle godine skinuto Comanovo prokletstvo, ocigledno je da ce ove godine biti skinuto Kaneovo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da, vjerovatno bi 4 boda bila dovoljna, ali ne i matematički (i teoretski). Koga su zmije ujedale, on se i guštera plaši. Što se mene tiče kladio bih se da smo već šamoioni jer kako igraju pitanje je hoće li ovi mahalaši još 3-4 boda osvojiti. Kako su oni nas prošle godine “ubili u pojam” pa se nismo mogli sastaviti, tako smo i mi njih ove.Omerbavarac je napisao/la: ↑20 apr 2025, 21:28Jedna ruka je na salatari. Matematicki su nam potrebna jos 4 boda od ukupno 12 preostalih.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja bih licno razmislio o opciji da ovog momka gurnemo u prvu postavu a Daviesa prekomandujemo na krilo koja mu i jeste prirodna pozicija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zanimljivo je zasto je dobio samo toliko vremena u klubu koji se vec oprostio od prve spanske lige. Od kako smo ga marnuli Barci, gledao sam 2-3 utkamice u drugom timu, medjutim po meni se nije razvijao bas najbolje. Nesto vremena sto je dobijao bio je bojazljiv, mozda zbog mladosti. I ovaj sto je igrao solidno lijevog bocnog protiv nas zadnju,je nas, a cini mi se da je malo i igrao lijevog beka. Kompany se supacki ponio sto nije ubacio nimalo Karla i Svedjanina, ali nekako nam ovi mladi igraci koje proglasimo zvjezdama bas slabo odigraju kad dobiju sansu negdje na pozajmici. Nekog Hrvata su proglasili buducim Mullerom, Zvonarek kako mi se cini. Slabo se cuje sta za njega, a zadnji put kad sam gledao igrao je na kapljku negdje u Austriji. Uboli smo par puta sa mladicima (Musiala, Davis, Pavlovic), ali prije su talentovani mladici uokolo, kao i nasi klinci bili glavna baza.
Ode ovaj iz Marseilla u Inter a kod nas je dobro kotirao kao pojacanje.
Ma bilo kisovito i babyoil mu sapralo s bicepsa inace bi vidjeli oni.
Nur der FCB
-
- Kontakt:
To se ona ubleha i dalje blamira? Jel to ovaj Inter pravio nekakvom silom

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Izgleda da može pogoditi kad hoće...
Kaže naš kvazi stručnjak Vensan da ga nije previše impresionirao i zato su odustali od njega.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo ga iz rupeBundesliga je napisao/la: ↑24 apr 2025, 12:25To se ona ubleha i dalje blamira? Jel to ovaj Inter pravio nekakvom silom. Zaboravio je spomenuti da ih je Leverkuzen nedavno dobio, a Bayern nije mogao nijednom.

Provjeravajući naše igrače na pozajmici jer će navodno biti ili vraćeni ili prodati, vidim onaj “strašni” talenat, navodno 18 godina star, Irakunda od 14 utakmica u timu Švicarske lige koji će vjerivatno isoasti, ima tek 3 asistencije bez postignutog gola.
-
- Kontakt:
Bjezi derpe od mene. Jadna zena, u braku s derpeom. Kakvo polufinale Inter-Arsenal, sta buncas? Kakva bolan sila, zna se kako su usli u finale protiv Citya, ona strana zrijeba bila preslaba, a ovamo City, Bayern, Real bili. Nek mu daju odrijesene ruke, bit ce opet samaranja od nekih novih Feyenoorda, Aston Villa, Intera i tako te kreme evropskog fudbala. A ove malo jace da i ne pricam 

I am not yet born; O hear me.
Tema je bundes ali zanimljivo je to sa talijanskim gradskim rivalima. Inter je do finala CL došao, nakon Porta i Benfice, pobjedom protiv svojih gradskih rivala, a ove sezone su ih Milanezi potaracali u svim natjecanjima - prvenstvu, kupu i superkupu. I to jedan od najslabijih Milana u novijoj povijesti koji neće dobacit ni do Konferencijske.
Kompa će naravno vodit i iduće sezone i normalno je da se konzultira oko momčadi. Tako je npr. izrazio protivljenje prodaji Palhinhe, očito ozbiljno računa na njega. Idući veliki ispit i glavni cilj je svjetsko klupsko prvenstvo, uprava ima velika očekivanja a u pitanju su i velike pare.
Kompa će naravno vodit i iduće sezone i normalno je da se konzultira oko momčadi. Tako je npr. izrazio protivljenje prodaji Palhinhe, očito ozbiljno računa na njega. Idući veliki ispit i glavni cilj je svjetsko klupsko prvenstvo, uprava ima velika očekivanja a u pitanju su i velike pare.
Ma dobro, uhar je nekad nabiti nekoga sa straneBundesliga je napisao/la: ↑25 apr 2025, 19:21Bjezi derpe od mene. Jadna zena, u braku s derpeom. Kakvo polufinale Inter-Arsenal, sta buncas? Kakva bolan sila, zna se kako su usli u finale protiv Citya, ona strana zrijeba bila preslaba, a ovamo City, Bayern, Real bili. Nek mu daju odrijesene ruke, bit ce opet samaranja od nekih novih Feyenoorda, Aston Villa, Intera i tako te kreme evropskog fudbala. A ove malo jace da i ne pricam![]()

Chorci da se sto vise para uzme...ako nije mogao igrati pored Goretzke i povredjenog Pavlovica kako da igra kada se jos i Bischof prikljuci, a vjerovatno i jos neko??? Ako ce vec traziti klasicnog zadnjeg, ne znam ima li kakva klauzula za onog naseg sa zecjom usnom ili da se kupi...a ako bi se ja pitao Spanac Zubimendi bi bio najbolje (ostvarivo) rjesenje.
Mjesavina Pawarda i Walkera
Official: Bayern Munich youngster Magnus Dalpiaz signs new contract
Bayern Munich’s young full back Magnus Dalpiaz, 18, has enjoyed a good season in Munich. The Austrian talent has been at Bayern since 2019, having joined from SpVgg Unterhaching, and has progressed through the ranks during that time. Starting for the U-19s this season, he fought out the competition of 3 other right backs to become the starter before being promoted to the U-23s and professional football in the Regionalliga about halfway through the season. This progression sees Dalpiaz rewarded with a new long term contract, via Bayern’s official website:
FC Bayern has extended the contract of talented full-back Magnus Dalpiaz (*20.02.2007) early. The Austrian youth international signed a new contract that binds him to the record champions until June 2028. The 18-year-old has already played for Bayern for six years.
Dalpiaz is a physically excellent player, who has both the physicality and speed and needed to dominate his flank. He has also demonstrated an excellent goal scoring touch this season, scoring an unbelievable 7 goals in 12 appearances in the first stage of the U-19 league season...from the right back position. Dalpiaz achieved this tally with the kind of powerful shooting and clinical attacking movement that one rarely expects from a right back.
He has his weaknesses, however. He sometimes tends to rely too much on his physicality, with his defensive positioning needing some work. He can also struggle technically, at times. Nevertheless, the 18-year-old will have time to work on these flaws and build on his qualities in the three years he has dedicated to playing in Munich.
Pratim ove Francuze, tj. ligu tu i tamo. Ovaj Chekri ima sve osim brzine

Kazu nije profesionalan, vjerujem da ce ga neko pokupiti za male pare zbog duzine ugovora.
Ocekujem Kanađina kod nas u napadu, odavno se njegovo ime veze za nas.
Te cincarske fore "nije na prodaju a boga molim da ga uvalim" već odavno ne prolaze kod nikog, a kamoli kod današnjih namazanih menadžera. Jasno se kaže ko je na prodaju ne samo da se potakne nadbidavanje nego i da igrač pristane na slabije uvjete ako negdje želi dobiti minutažu. Što naravno ne znači da se neće prodat, jer svako je na prodaju za dobre pare, Kenjca bi npr. već sutra dali za 200 milki.
Inače, portali pišu da Wirtz paket (transfer+plaće) košta 250 milki, pa ko voli nek izvoli. Vi imate prednost ispred Reala i Cityja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.