I nemoj više, najbolje bi ti bilo, zaobiđi nas tuzlanski Knausgarde...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Eto yebote zivot vise... Nek su Sarajevo i Zeljo Barcelona i Real pa ce njihovi navijaci toliko kurce... Sarajevo inace ima 25 titula lige, dok je Zeljo na 32... Mada eto, vise su se Pitice digle nego Manijaci... Svaka vama cast, imate titule mi nemamo, ali de molim vas prihvatite da niste vi jedini... Spusti te se malo
A o zapadnim Mostarcima se ne treba ni pisati
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
PiazzaGrande
Re: PL prepucavanja
Volim te bola'!
trebamo natjerati nasu upravu da se registruje na ovaj forum i da dolaze na ovu temu..poslije toga ce sigurno bolje raditi svoj posaojoker90 je napisao/la:Mi se kurcili, sve nam se vratilo, ubila nas karma. Evo sad nas kandzijaju po cijeli dan ovdje, ako se bude vracalo ostalim kao nama do sad, iduce godine uzimamo duplu krunu zbog ovog sto prozivljavamo u zadnje vrijeme.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kroz kakvu su torturu prošli Tuzlaci na ovoj temi, osvajat će duplu krunu dok Israfil ne puhne.joker90 je napisao/la:Mi se kurcili, sve nam se vratilo, ubila nas karma. Evo sad nas kandzijaju po cijeli dan ovdje, ako se bude vracalo ostalim kao nama do sad, iduce godine uzimamo duplu krunu zbog ovog sto prozivljavamo u zadnje vrijeme.
PS
Mi smo također svašta trpili, ovo je nula.
PODRŠKA DINI SELIMOVIĆU !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Vratite klubu izvorno ime, vratite se pravoj vjeriHigh je napisao/la:A Maksim Gorki?Je li i Udruženju bacaju cenere za odlazak na utakmicu FK Netrofejni?
Jesu li ti to dali dvoje po pet, pa si neurozan?Coraco je napisao/la:Vratite klubu izvorno ime, vratite se pravoj vjeriHigh je napisao/la:A Maksim Gorki?Je li i Udruženju bacaju cenere za odlazak na utakmicu FK Netrofejni?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jedino sarajevski klubovi dobijaju 2 puta po 5High je napisao/la: Jesu li ti to dali dvoje po pet, pa si neurozan?
Nad tobom sunce najljepše sja
-
PiazzaGrande
Vaša uprava je odlična, ne treba se zbog jednog poraza, pa makar bio i u gradskom derbiju, zaboraviti sve dobro što su učinili za klub...Rinuka je napisao/la:trebamo natjerati nasu upravu da se registruje na ovaj forum i da dolaze na ovu temu..poslije toga ce sigurno bolje raditi svoj posaojoker90 je napisao/la:Mi se kurcili, sve nam se vratilo, ubila nas karma. Evo sad nas kandzijaju po cijeli dan ovdje, ako se bude vracalo ostalim kao nama do sad, iduce godine uzimamo duplu krunu zbog ovog sto prozivljavamo u zadnje vrijeme.![]()
Volim te bola'!
Nije nego izvuko dvije po petHigh je napisao/la:Jesu li ti to dali dvoje po pet, pa si neurozan?Coraco je napisao/la:Vratite klubu izvorno ime, vratite se pravoj vjeriHigh je napisao/la:A Maksim Gorki?Je li i Udruženju bacaju cenere za odlazak na utakmicu FK Netrofejni?
Bilo je to u vaktu kad ste napunili 27 godina neosvajanja. Dobro ste dogurali, evo i 97. dolazi. Ni gospođa Tits vam ne more pomoći.Coraco je napisao/la: Nije nego izvuko dvije po petspajanjem kojih ono društava je nastalo današnje FK Sarajevo?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Bilo je to u vaktu kad ste napunili 27 godina neosvajanja. Dobro ste dogurali, evo i 97. dolazi. Ni gospođa Tits vam ne more pomoći.Coraco je napisao/la: Nije nego izvuko dvije po petspajanjem kojih ono društava je nastalo današnje FK Sarajevo?
Kakva smijurija od klupčića.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
I kako napisa ? spojem koja ono dva imena ?High je napisao/la:Bilo je to u vaktu kad ste napunili 27 godina neosvajanja. Dobro ste dogurali, evo i 97. dolazi. Ni gospođa Tits vam ne more pomoći.Coraco je napisao/la: Nije nego izvuko dvije po petspajanjem kojih ono društava je nastalo današnje FK Sarajevo?
udarnik i sloboda..sramota je da to ne znas a pratis sport i PL..svaki stanovnik nase drzave bi trebao znati sve o nasem najvecem sportskom kolektivuCoraco je napisao/la:I kako napisa ? spojem koja ono dva imena ?High je napisao/la:Bilo je to u vaktu kad ste napunili 27 godina neosvajanja. Dobro ste dogurali, evo i 97. dolazi. Ni gospođa Tits vam ne more pomoći.Coraco je napisao/la: Nije nego izvuko dvije po petspajanjem kojih ono društava je nastalo današnje FK Sarajevo?
http://www.fksarajevo.ba/bs/historija
Bujrum, pa opleti, samo ne očekuj da ću te za ovo čitanje, kao što vama Tits daje za gostovanje, nagraditi cenerom. Maksim Gorki, socijalna pravda i jednakost, a plaćaju im gostovanja.
Fudbalske Hane Hadžiavdagić. Napravite egzodus na neko mjesto podređenih.
Bujrum, pa opleti, samo ne očekuj da ću te za ovo čitanje, kao što vama Tits daje za gostovanje, nagraditi cenerom. Maksim Gorki, socijalna pravda i jednakost, a plaćaju im gostovanja.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A ja lijepih li imena za brate miliRinuka je napisao/la:udarnik i sloboda..sramota je da to ne znas a pratis sport i PL..svaki stanovnik nase drzave bi trebao znati sve o nasem najvecem sportskom kolektivu
Evo mušetrije na trgu u slučaju da Sloboda osvoji jedan trofejFrancescoTotti je napisao/la:FK Evenus Tuzla 1919
Totti brate, jesi li ono ti njima obeco redaljku ako osvoje jedan od trofejapinoglavi je napisao/la:Evo mušetrije na trgu u slučaju da Sloboda osvoji jedan trofejFrancescoTotti je napisao/la:FK Evenus Tuzla 1919
- FrancescoTotti
- Kontakt:
platit cu ti ja nekog gejliju na adresuako si toliko navalio i prije kraja sezonepinoglavi je napisao/la:Evo mušetrije na trgu u slučaju da Sloboda osvoji jedan trofejFrancescoTotti je napisao/la:FK Evenus Tuzla 1919
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dijahronija trofeja Slobode:
a) Trofeji u tzv. Prvoj Jugoslaviji (1918 — 1945):

b) Trofeji u tzv. Drugoj ili Titovoj Jugoslaviji (1945 - 1991):

c) Trofeji u Bosni i Hercegovini do dana današnjeg:

a) Trofeji u tzv. Prvoj Jugoslaviji (1918 — 1945):
b) Trofeji u tzv. Drugoj ili Titovoj Jugoslaviji (1945 - 1991):
c) Trofeji u Bosni i Hercegovini do dana današnjeg:
Ako sam ja gej što te zayebavam jer si se na polusezoni dobrovoljno prijavio da te trpa čitava Tuzla ako tadašnji prvoplasirani tim osvoji jednu titulu, ne znam šta si ti onda...FrancescoTotti je napisao/la: platit cu ti ja nekog gejliju na adresuako si toliko navalio i prije kraja sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.