Pa zovi željovca.. Ustvari, nazovi ga utorak.. Praznik, ne radi se.. Hljeb mu se ogadio daBogda...mikimaus je napisao/la:Agim Ibraimi slobodan igrac , samo kazem
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
IDEMO PONOVO!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I jesmo se dogovorili sad ko prenosi utakmicu iz Moldavije?

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Almir je odavno bio rame uz rame sa Dinom. Čak je imao širi dijapazon nadimaka. Dok je Dino ostao samo Hrustemović, ovaj je bio Audi, Karaula, Zalizani itd.esprit24 je napisao/la:Almir je novi Dino Rustemovic u nasim ocima
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Uzimamo moldavce 100%
Ljudi razradjuju taktiku prema pripremnoj protiv Krupe gdje smo mi zabili 3 komada ....
Nece bit spremni ni u snu na Ahmetovica i Bekica ....to je nas faktor iznenadjenja .... ovo je sve planirano ...
Ljudi razradjuju taktiku prema pripremnoj protiv Krupe gdje smo mi zabili 3 komada ....
Nece bit spremni ni u snu na Ahmetovica i Bekica ....to je nas faktor iznenadjenja .... ovo je sve planirano ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Radovac je projekat, bingo, shisa, revolverasskoroalen je napisao/la:Almir je odavno bio rame uz rame sa Dinom. Čak je imao širi dijapazon nadimaka. Dok je Dino ostao samo Hrustemović, ovaj je bio Audi, Karaula, Zalizani itd.esprit24 je napisao/la:Almir je novi Dino Rustemovic u nasim ocima
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- TobeYarabi
- Kontakt:
ovaj je slobodan i dobro poznaje nasu ligu..znam da smo popunjeni na ovoj poziciji, ali mozda nebi bilo lose pojacati klupu sa njim
https://www.transfermarkt.com/oliver-pe ... eler/46624
-
belosevic28
- Kontakt:
Pise mu na TM "tu liv" da nece livnut nama. :hmm:TobeYarabi je napisao/la:ovaj je slobodan i dobro poznaje nasu ligu..znam da smo popunjeni na ovoj poziciji, ali mozda nebi bilo lose pojacati klupu sa njim![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Još smo i ligu osvojili.pasica je napisao/la:Jesmo li pobijedili te Moldavce?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
treba snimiti video njegovog tm, snimati sve slovo po slovo i poslati skautu da ga izanalizirabelosevic28 je napisao/la:Pise mu na TM "tu liv" da nece livnut nama. :hmm:TobeYarabi je napisao/la:ovaj je slobodan i dobro poznaje nasu ligu..znam da smo popunjeni na ovoj poziciji, ali mozda nebi bilo lose pojacati klupu sa njim![]()
Re: RE: Re: FK Sarajevo
esprit24 je napisao/la:Radovac je projekat, bingo, shisa, revolverasskoroalen je napisao/la:Almir je odavno bio rame uz rame sa Dinom. Čak je imao širi dijapazon nadimaka. Dok je Dino ostao samo Hrustemović, ovaj je bio Audi, Karaula, Zalizani itd.esprit24 je napisao/la:Almir je novi Dino Rustemovic u nasim ocima
Al' ipak je Said prekuc'o: jednonožac, kolač, mrvica, metropolis, guza, sisoje, debeli, urinator... ima više nadimaka nego minuta ove sezone.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
sto me nasmijase pokvasih bajramsko odijelo suzama

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ima nadimaka dovoljno da pokrije sve pozicije na terenuskoroalen je napisao/la:![]()
Al' ipak je Said prekuc'o: jednonožac, kolač, mrvica, metropolis, guza, sisoje, debeli, urinator... ima više nadimaka nego minuta ove sezone.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Šta se udaraš pola ovih nadimaka si ti smisliojoker90 je napisao/la:Kakva smo mi smijurija od kluba, sve ti ****!
Ja satro "bas smo grozni" on vodio glavnu rijec o saji svaki danFrancescoTotti je napisao/la:Šta se udaraš pola ovih nadimaka si ti smisliojoker90 je napisao/la:Kakva smo mi smijurija od kluba, sve ti ****!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne udaram se zbog vas i foruma, ovdje se i treba šprdati! Udaram se jer imamo gazdu nekog milijardera, a gledaj nam ekipe za evropu i još nema pojačanja! Nismo ni prčija, ne znam kako da ovo nazovem!FrancescoTotti je napisao/la:Šta se udaraš pola ovih nadimaka si ti smisliojoker90 je napisao/la:Kakva smo mi smijurija od kluba, sve ti ****!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ma znam da nisi mislio na nadimke nego mi smijesno kad ovako nekog udari realnost pa to pokazu na forumujoker90 je napisao/la:Ne udaram se zbog vas i foruma, ovdje se i treba šprdati! Udaram se jer imamo gazdu nekog milijardera, a gledaj nam ekipe za evropu i još nema pojačanja! Nismo ni prčija, ne znam kako da ovo nazovem!FrancescoTotti je napisao/la:Šta se udaraš pola ovih nadimaka si ti smisliojoker90 je napisao/la:Kakva smo mi smijurija od kluba, sve ti ****!Zar misliš da bih ja moralisao nekom za zajebanciju na forumu?
realnost je sve sto ti, evander i slicni pisete, al sta sad? Niti sta mozemo promjenit niti mozemo prestat pratit. Ostaje samo ovaj moj potpis ispod
Ovo za radovca sam licno vidio na istoku protiv Celika. Sjeda lik ispred moje ekipe i mene, vidi se da se sredio nekom brzinom, puca selfi, zapali pljugu i nesto konta. Nakon tri minuta se poce derat ajde projekaaatttt, pa prodje pet minuta ajde bingooooo, pa opet prodje pet minuta ajde shisha, a sto je najgore od svega radovac sasvim solidno odradio taj dio utakmice gdje ga je ova prozivao...
S koliko razlike osvajamo bod u nahiji pohotnih Moldavki?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
0-2 hebibovic i crnkicHigh je napisao/la:S koliko razlike osvajamo bod u nahiji pohotnih Moldavki?
Trenutno korisnika/ca: fks74, Fouzi1, Hrasno15, mire971, misstianopenaldo, Mostarac12345, muhamedhulk, Vanja8 i 119 gostiju.