a isto i za Calciopoli 2006, Baldinijev kum komandant u policiji
tako je i bilo, nije htio platiti čovjeka koji je prijavio Calciopoli i izbačeni smoUmberto Lenzini: "Ako su moji igraci napravili neku glupost, onda neka nas kazne."
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
tako je i bilo, nije htio platiti čovjeka koji je prijavio Calciopoli i izbačeni smoUmberto Lenzini: "Ako su moji igraci napravili neku glupost, onda neka nas kazne."
JTS je napisao/la:Beppe Viola, tadašnji predsjednik Rome je platio čovjeka koji je prijavio Calciopoli, to je naravno rekla-kazala, ne znam ima l' dokaza za to, dakle ostaje nam na vjerovanje .. moje da jeste platio, tim više jer je meč protiv Dundeeja od strane istog predsjednika namješten, a vaše da nije jer je vaš klub
a isto i za Calciopoli 2006, Baldinijev kum komandant u policijiRoma uvijek čista
![]()
Ma ne, eto ti kažeš Roma namještala, ajd' dobro to je tvoje mišljenjeJTS je napisao/la:neozbiljan si, ti gledaš kroz prizmu baš kako sam napisao, Roma tvoj klub i nije namještala, a ovi što su kažnjeni jesu, čim su kažnjeni
Umberto Lanzini je očigledno bio častan predsjednik za razliku od vašeg Viole koji je namještaoda nije, platio bi on tog lika što je prijavio Calciopoli
al' et', Moggiju smanjiše kaznu, možda mu je i ukinu skroz, a naredne godine možda vrate Juveu dvije titule
naravno da je sve rekla-kazala, nigdje dokaza, samo šta je ko rek'o .. pravosuđe Italije je sprdačina čista, paradoks najveći
[youtube][/youtube]JTS je napisao/la:
a što se tiče Rome, ni vaše maslo nije za Ramazana![]()
Curva Nord ce biti na stadionu, dobili su dozvolu ..Sarajevo1946 je napisao/la:Stvarno je skrnavljenje derbija ako Curva Nord ne bude. Kakvi idioti vode italijanski fudbal majku im...
Ovo je bruka šta rade od lige.
Ma bitno je da imamo danas cistu ligu i da je Serie A beton.Sarajevo1946 je napisao/la:Stvarno je skrnavljenje derbija ako Curva Nord ne bude. Kakvi idioti vode italijanski fudbal majku im...
Ovo je bruka šta rade od lige.
nisu svi kljucali sudije u svlacionicama i slLippi je napisao/la:[youtube][/youtube]JTS je napisao/la:
a što se tiče Rome, ni vaše maslo nije za Ramazana![]()
Zbog ovakvih i slicnih razgovora Moggi je "kontrolisao ligu"a svi razgovarali sa svima.
Ako se pisalo po gazzetti i ostalim avangardama italijanskih medija logično da je istinaStranac je napisao/la:Kad ćete naučiti da je to oko ključanja Papareste mit i da se to nikad nije desilo?
Lik(sudija) je licno svjedocio da se to nikad nije desilo, ovaj @elloco je tezi trol.L'Avvocato je napisao/la:Ako se pisalo po gazzetti i ostalim avangardama italijanskih medija logično da je istinaStranac je napisao/la:Kad ćete naučiti da je to oko ključanja Papareste mit i da se to nikad nije desilo?![]()
Smiješno ba, opet rekla-kazala ... na kraju krajeva, eto to nije dokazano na sudu, a uzima se kao refentna tačka vrhunca Moggijevog poslovanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.