FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo ja šaljem ponude u ime @PitarBordo, Mehmed Janjoš za Mehu Kodru. 
Tan, board direktora, Valentin, Sabrina, Čala i cijeli SŠ, i u paketu 15 igrača za Kodru, fer ponuda.BelminM23 je napisao/la:Evo ja šaljem ponude u ime @PitarBordo, Mehmed Janjoš za Mehu Kodru.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I Saidov ormar!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Za to ne tražimo ništa zauzvrat, sramota je.High je napisao/la:I Saidov ormar!
A u ormaru viri nečija noga...skoroalen je napisao/la:Za to ne tražimo ništa zauzvrat, sramota je.High je napisao/la:I Saidov ormar!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
HAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH NE VJERUJEM OCMHigh je napisao/la:A u ormaru viri nečija noga...skoroalen je napisao/la:Za to ne tražimo ništa zauzvrat, sramota je.High je napisao/la:I Saidov ormar!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
High je napisao/la:A u ormaru viri nečija noga...skoroalen je napisao/la:Za to ne tražimo ništa zauzvrat, sramota je.High je napisao/la:I Saidov ormar!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Said je vazda bio klasični prototip ruralnog papana, zbog toga nam je i bio toliko drag onda... Debeli ljakse karinđa "velikog" Željezničara. 
Raja ništa ne brinite imam informaciju koja dolazi sa Sela Švrakinog, glasi 'gotovo je, naš je, Petrak, sutra bi trebao potpisati...'
Radujte se raja.
@High totalno nenormalna osoba nisam ni vidio sliku hahahahahahahahahahahahahahahahaha
Raja ništa ne brinite imam informaciju koja dolazi sa Sela Švrakinog, glasi 'gotovo je, naš je, Petrak, sutra bi trebao potpisati...'
Radujte se raja.
@High totalno nenormalna osoba nisam ni vidio sliku hahahahahahahahahahahahahahahahaha
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Pišćat neće, ko dan jasno.
Prije ce biti da je Komazec znao da Tan dolazi,ali da je znao i kolika je to ubleha pa pobjegao.DenchiNL je napisao/la:Otkud letargicni bahati makedonac opet u kombinacijama? Sta treba da nekom opet srednji prst pokazuje?
Ili Komazec koji nije vjerovao da Tan zaista dolazi i ostavio nas nakon pola godine?
Ima li neko ko duze nije igrao/je van svake forme od ove dvojice? Znam da je tesko ali potrudite se....
zagorski je napisao/la:Prije ce biti da je Komazec znao da Tan dolazi,ali da je znao i kolika je to ubleha pa pobjegao.DenchiNL je napisao/la:Otkud letargicni bahati makedonac opet u kombinacijama? Sta treba da nekom opet srednji prst pokazuje?
Ili Komazec koji nije vjerovao da Tan zaista dolazi i ostavio nas nakon pola godine?
Ima li neko ko duze nije igrao/je van svake forme od ove dvojice? Znam da je tesko ali potrudite se....
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tacno mislim, ako potpise Petrak, jer vise ne znam da li se salite il je istina, da ce bit jedan od boljih u sljedecoj sezoni. Razlog zbog cega tako mislim:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- muhamedhulk
- Kontakt:
Krste u napadu - da, kao lazno polulijevo krilo - NE. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nije lijep i izazovan kao Said.Zagor je napisao/la:Tacno mislim, ako potpise Petrak, jer vise ne znam da li se salite il je istina, da ce bit jedan od boljih u sljedecoj sezoni. Razlog zbog cega tako mislim:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Bajram Serif Mubarek Olsun forumasima koji slave Bajram.
Gledam na danasnji dan sam sherovo "Zvanicno Milan Stepanov novi igrac FK Sarajevo" dobro se sjecam ovog dana ja sam mislio da ce se ostvarit sve o cemu sam sanjao .....
Gledam na danasnji dan sam sherovo "Zvanicno Milan Stepanov novi igrac FK Sarajevo" dobro se sjecam ovog dana ja sam mislio da ce se ostvarit sve o cemu sam sanjao .....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
e da da bilo je to pred Lech, doveden igrač sa iskustvom u EL i jačim ligama, ali ćorakDBR1987 je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun forumasima koji slave Bajram.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Za tri dana prva evropska utakmica
- escobarpablo
- Kontakt:
Jel nekom još sms došao??
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, Laganini1986, riki46, TETRAPAK i 23 gosta.