FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisam pristalica ovih povratnika u ekipu al Krste nam treba . napadac a moze fino odigrati 10 poluspica .
-
- Kontakt:
Ovoj ekipi i Radoš Protić bi bio pojačanje a kamoli Krste Velkoski
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Ovoj ekipi i Radoš Protić bi bio pojačanje a kamoli Krste Velkoski

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro bi nam dosao Krste ali opet nam fali neko tipa Olivera Petraka da upotpunimo to. Onda bi bila fina ekipica.
I jos jedan solidan stoper za rotacije koji nije pretjerano skupMortemHz je napisao/la:Dobro bi nam dosao Krste ali opet nam fali neko tipa Olivera Petraka da upotpunimo to. Onda bi bila fina ekipica.
- Evolution87
- Kontakt:
Petrak sutra potpisuje
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- muhamedhulk
- Kontakt:
poklon kota na saraj'vo 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ozbiljno ili je opet zezancija nekaEvolution87 je napisao/la:Petrak sutra potpisuje

Ali dok ne vidim Minus i plus ništa ne vjerujem

Da bi od krste imali koristi moramo imat cimirota duljevica i stojceva, posto tan radi saving bolje nedimu dat minutazu.
Kad mersadu i sajkaci istice ugovor, ako se moze raskinut ugovor pa da im se na rate to isplacuje a da dovedemo Leona messi benko stojceva i petraka u tom slucaj siptar bi dobro doso vako on je na nivou bekica 1 samo sto vise razmislja al dosta manje od bezglave koksi trci
Kad mersadu i sajkaci istice ugovor, ako se moze raskinut ugovor pa da im se na rate to isplacuje a da dovedemo Leona messi benko stojceva i petraka u tom slucaj siptar bi dobro doso vako on je na nivou bekica 1 samo sto vise razmislja al dosta manje od bezglave koksi trci
To sutra nikad nece prestatiAnex je napisao/la:ozbiljno ili je opet zezancija nekaEvolution87 je napisao/la:Petrak sutra potpisuje

Bordo bijeli za život cijeli!!
Petrak, Subic i Velkoski..
Stojcev ako dodje, to moze biti samo premija...
S ovim sastavom, u ligi bi dalekp dogurali..
Njih 4-ica, i ludilo i delirij medju forumasima
Stojcev ako dodje, to moze biti samo premija...
S ovim sastavom, u ligi bi dalekp dogurali..
Njih 4-ica, i ludilo i delirij medju forumasima
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Podsjećamo, odranije se šuška da bi i Miloš Stojčev ponovo mogao, kroz opciju posudbe, napustiti grčki Atrtomitos i obući dres Sarajeva. S ova dva potencijalna transfera sigurno je da bi Sarajevo postalo možda i najozbiljniji kandidat za osvajanje titule u narednoj sezoni.
Kada bi neko pokusao Subica dovesti u FKS,ne mislim da je previse skup,jer zovu ga i cigani i tuzlaci a i oni nisu pri parama
-
- Kontakt:
Pored Almira Bekica da nam neki Subic igra, ne neAnex je napisao/la:Kada bi neko pokusao Subica dovesti u FKS,ne mislim da je previse skup,jer zovu ga i cigani i tuzlaci a i oni nisu pri parama

-
- Kontakt:
Kakva je situacija sa Saidom? Kada ce se oko njega znati sta cemo s njim, Lakoste napisa da nece pravit probleme?
Mene čudi da se ne spominje novi stoper.
Prošle godine Balić, Novaković, Kovačević i Mihojević pa smo bili prinuđeni Ivetića stavljat na stopera u nedostatku izbora.
Ove godine Novaković i Mihojević samo, plus Mujakić koji je bez minute seniorskog fudbala i teško da može biti izbor br.3 u ekipi koja se bori za europu naredne godine.
Prošle godine Balić, Novaković, Kovačević i Mihojević pa smo bili prinuđeni Ivetića stavljat na stopera u nedostatku izbora.
Ove godine Novaković i Mihojević samo, plus Mujakić koji je bez minute seniorskog fudbala i teško da može biti izbor br.3 u ekipi koja se bori za europu naredne godine.
Krle na Duljino mjesto,pa ako dodje jos i Stojcev lahko ga je naprijed gurnuti,samo da ne igra krilo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Velkoski prekosutra potpisuje
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, amkeivke, Direktorcic, Hajdeee, MaroonBjelave, mnon46, Tatamata1946, THEC, Velo6, Zeko87 i 61 gost.