A Admir KecapSiouxLukavac je napisao/la:Ovoj ekipi i Radoš Protić bi bio pojačanje a kamoli Krste Velkoski
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Sta mu dođe Esh Kecap ?bordobijeli je napisao/la:A Admir KecapSiouxLukavac je napisao/la:Ovoj ekipi i Radoš Protić bi bio pojačanje a kamoli Krste Velkoski
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Taj pogotovo, qita mlitava nam je trenutna ekipa sto pokazuje i cinjenica da su tamo neki moldavci favoriti protiv nas.bordobijeli je napisao/la:A Admir KecapSiouxLukavac je napisao/la:Ovoj ekipi i Radoš Protić bi bio pojačanje a kamoli Krste Velkoski
Lijevi bek za prve postave
Stoper za rotacije
Dva vezna
Napadac
Tek onda se mozemo necemu nadati
- f0rest1946
- Kontakt:
Mislim da nam subic i nije potreban, nije sto je cetnik i to nije me briga ali dolaskom petraka, ivetic bi preselio na LB a tu je i Nihad mujakic za rotacija, moje misljenje.
BSMO bordo braco!
BSMO bordo braco!
- Evolution87
- Kontakt:
Polahko pitariiii, koji vam je qrac 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jadovi
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Sutra Velkoski pregovara sU nama. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ako je sve ovo istina što se piše onda se naša uprava odlučila dobro spremiti za kiprane u drugom kolu kvalifikacija 
da je prvo nekako proci moldavce,bice gutavo vjerujFoSte95 je napisao/la:ako je sve ovo istina što se piše onda se naša uprava odlučila dobro spremiti za kiprane u drugom kolu kvalifikacija
Ponovo to prizivanje igrača koji su prije igrali za nas, svake godine i pored toga što nije ni jedan ništa pokazao do sada počeći od Matka i Hadzica.
Ne bih volio Krstu - prvo što je star, a drugo zbog srednjeg prsta.
Ne bih volio Krstu - prvo što je star, a drugo zbog srednjeg prsta.
Amer Dupovac!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Pukli smo
Ova tema je definitivno postala u TOP3 najgore na forumu 
Nije ni cudo sto dosta dobrih i ok forumasa vise ne pise.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Najgori su otišli i pišu već na drugim temama, što je dobro!Mokes je napisao/la:Ova tema je definitivno postala u TOP3 najgore na forumu
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nek nam se kone smiju, psujte jedan drugom među sobom, tako je
zvao sam Acu, valjda brzo doleti da riješi ovo
zvao sam Acu, valjda brzo doleti da riješi ovo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hahahaha a jest nam preluda tema.
Je.bo li vam Said Subica kad ste se na bajram nasli raspravljati i vrijedjati zbog potpuno nebitnih ljudi.
Ebat cemo moldavski kur.vu u cetvrtak.
Je.bo li vam Said Subica kad ste se na bajram nasli raspravljati i vrijedjati zbog potpuno nebitnih ljudi.
Ebat cemo moldavski kur.vu u cetvrtak.
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
- Evolution87
- Kontakt:
Spominjao se je Cajic prije par dana ovdje i evo par informacija iz prve ruke. Ono najvaznije je da od njegovog dolaska nema nista. Istina, imao je neke kontakte sa nasima kad je tek sabrina dosla i nudili su mu fine pare, ali ne ovaj odbio. Dole u Turskoj je imao 15 000e platu i nakon sto mu nisu isplatili 3-4 plate imao je pravo da raskine ugovor. I vec mu je ova nova menadzerska agencija iz Njemacke nasla novi angazman.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ne kontam baljenje za bivsim igracima. Da li zelimo ici naprijed ili vracati se na staro?
Povratak bivsih igraca nam je politika od kraja rata do danas i ne znam da nam je nesto dobro donjela. Zasto mislite da bi se to promijenilo novim dolaskom bivsih igraca?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Povratak bivsih igraca nam je politika od kraja rata do danas i ne znam da nam je nesto dobro donjela. Zasto mislite da bi se to promijenilo novim dolaskom bivsih igraca?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Psovke su ogavne, pogotovo ovo spominjanje oca. Kako god okreneš, bitno je ne pucati na svoje, kao KPZ komšiluk!
Zadnja izmjena: High, dana/u 26 jun 2017, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Na koji centar si mislio.ThrillerHz je napisao/la:Svim navijacima Sarajeva koji nisu iz centra...Lakoste je napisao/la:I dalje me zanima kome ovaj psuje oca?![]()
![]()
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Onim primitivcima koji se upecaju.Lakoste je napisao/la:I dalje me zanima kome ovaj psuje oca?
Sabrine mi moje!