Premijer liga BiH - aktuelno
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako nemate, sve osim stadionajurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:51Iskreno da se ne prepucavamo.
Kamp je za ponos svima nama. Imamo sve sto nam treba. Predobre uslove kojih se ponavljam ne bi postidjeli ni mnogo veći klubovi. Ni bogatiji. Tako da ne vidim razlog da se to nešto osporava. Koristi nekakva terminologija koju samo neuk puk može popušiti. I imaš još cca 8 miliona obezbijeđeno za razvoj akademije. To su bas značajna sredstva.
Bosna igra ko sat odoh gledat. Uživajte.
-
perodeformero
- Kontakt:
Zakup na 25 godina, šta pričaš glupostijurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:56Morate malo bogami proučiti pravo, zakone, ne da mi se raspravljati na nivou te vrste. Sve najbolje i sportski pozdrav.perodeformero je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:54Taj kamp u butmiru nije u vlasnistvu Sarajevajurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:45Sto vam je na toliko krivo zbog kampa ?
Jel zbog propalih pregovora sa opštinom Ilidža i Igmanom da vam ustupe svoje terene ili je nešto drugo ?
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kako nije mogao probu proći a na početku ljeta ga vrsni poznavalac fudbalske igre duska nahvalio, usput ga poslao velezu na posudbu iz sarajeva i tvrdio da će im pomoći u borbi za mjesta koja vode u evropska takmičenja..
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa ne mislim nego znam, vlasnik zemlje je kjp butimir bar to nije teško provjeriti majku mu, Sarajevo ima ugovor o zakupu na 25 godina sa pravom preče kupovine, ako se ikad desi da vlasnik bude htio da proda ako ne taj će se zakup produžavati i to je tofks74 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 19:04Misliš da bi se gradilo na tuđem zemljištu ?perodeformero je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:54Taj kamp u butmiru nije u vlasnistvu Sarajevajurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:45Sto vam je na toliko krivo zbog kampa ?
Jel zbog propalih pregovora sa opštinom Ilidža i Igmanom da vam ustupe svoje terene ili je nešto drugo ?![]()
- jurisicduska
- Kontakt:
Napisao sam gore sta je.perodeformero je napisao/la: ↑18 jan 2026, 19:13Zakup na 25 godina, šta pričaš glupostijurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:56Morate malo bogami proučiti pravo, zakone, ne da mi se raspravljati na nivou te vrste. Sve najbolje i sportski pozdrav.
Koncesija sa pravom prvootkupa . Cijena zemljišta će biti umanjena za vrijednost ulaganja. A vi možete kreciti koliko hocete. To je sasvim normalna pravna radnja.
Nismo vlasnici zemljišta. Ali to je nas kamp. Sad ti možeš to kako hoćeš predstaviti.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 jan 2026, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam da li ga je duska hvalio, ali mali je dosao nahvaljen. Messi iz liberije, zabio tamo milion golovaStrikeWarzone je napisao/la: ↑18 jan 2026, 19:13Kako nije mogao probu proći a na početku ljeta ga vrsni poznavalac fudbalske igre duska nahvalio, usput ga poslao velezu na posudbu iz sarajeva i tvrdio da će im pomoći u borbi za mjesta koja vode u evropska takmičenja..
Ima dobre menadzere vjerovatno
Drugim riječima to je naše zemljište.perodeformero je napisao/la: ↑18 jan 2026, 19:16Pa ne mislim nego znam, vlasnik zemlje je kjp butimir bar to nije teško provjeriti majku mu, Sarajevo ima ugovor o zakupu na 25 godina sa pravom preče kupovine, ako se ikad desi da vlasnik bude htio da proda ako ne taj će se zakup produžavati i to je to
Ama Zeljscar ce ponuditi i kupiti to zemljište a samim tim i nas kamp.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 19:17
Napisao sam gore sta je.perodeformero je napisao/la: ↑18 jan 2026, 19:13Zakup na 25 godina, šta pričaš glupostijurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:56
Morate malo bogami proučiti pravo, zakone, ne da mi se raspravljati na nivou te vrste. Sve najbolje i sportski pozdrav.
Koncesija sa pravom prvootkupa . Cijena zemljišta će biti umanjena za vrijednost ulaganja. A vi možete kreciti koliko hocete. To je sasvim normalna pravna radnja.
Nismo vlasnici zemljišta. Ali to je nas kamp. Sad ti možeš to kako hoćeš predstaviti.
- jurisicduska
- Kontakt:
Velež će dobiti Jonothana Freemana (trebalo bi da je talentivan, 17 godina) i još. 3 igrača na posudbu iz Sarajeva. Mogli bi se slijedece godine aktivno uključiti u borbu za 4 poziciju i Europu.StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 jan 2026, 19:13Kako nije mogao probu proći a na početku ljeta ga vrsni poznavalac fudbalske igre duska nahvalio, usput ga poslao velezu na posudbu iz sarajeva i tvrdio da će im pomoći u borbi za mjesta koja vode u evropska takmičenja..
Ja sam ovo napisao. Trebalo bi da je talentovan.
Džeko umjesto Željezničar 04, potpisa za Schalke 04. 
Nikad poraz, samo lekcija.
Može li ko zna napisati koju riječ o Traki ?. Kakav je igrač.Sutra bi trebao potpisati za Rudar..Vidim da je bio u Sarajevu,Tuzli,Stupčanici...
Kako kad, imao je maestralnih partija a i kikseva, dobar igrač za Rudar.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zavrseno sve
- jurisicduska
- Kontakt:
Nakon Schalke Zeljo dolazi na red
Pravimo sad ekipu da ga docekamo sto ozbiljniji
Dogovorio je s upravom dok moze igrati ligu petice igrace i hoce da bude konkuretan za baraz i moguce svjetsko, a u nasoj ligi samo moze pasti jos brze, dok sa Schalke puno jace se radi, trenira
Jedva cekam kad vam bude svima 3,4 zabijao po utakmici
Kaze Ljajic ne zna da li ce sljedece sezone igrati za fks
Prekosuta da preslusamo novi pazar u antaliji uzivajte na mytv prijenos
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- jurisicduska
- Kontakt:
Nemoj nodi da izmišljaš za Ljajića.NoDi80 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 20:24Nakon Schalke Zeljo dolazi na red
Pravimo sad ekipu da ga docekamo sto ozbiljniji
Dogovorio je s upravom dok moze igrati ligu petice igrace i hoce da bude konkuretan za baraz i moguce svjetsko, a u nasoj ligi samo moze pasti jos brze, dok sa Schalke puno jace se radi, trenira
Jedva cekam kad vam bude svima 3,4 zabijao po utakmici
Kaze Ljajic ne zna da li ce sljedece sezone igrati za fks![]()
Citirat ću
“iskreno ne znam, nadam se da hoću , imam dvije godine ugovora, i sigurno ako budu ljudi iz kluba zadovoljni sa mnom, da ću biti tu i ostati tu”
Ne znam sto ti treba da pričaš gluposti