FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Cestitam, potpuno zasluzeno.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Cestitke, potpuno zasluzen prolaz...
- IlPrincipino
- Kontakt:
savršen dan...Juventus pobjedio i Real ispo..čestitam vam na prolazu u finale...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
KAd se igra ovakav meč nista bez dove moj šećeru.secer je napisao/la:hvala ti Boze, hvala ti Boze.
la bestia negra, la bestia negra, laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
beessssssssssssssssssstiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nnnnneeeeeeeeeeeeeegggrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to je taj bayern, to je taj gigant
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- bistrikboy
- Kontakt:
Golemo iznenadjenje,ali zasluzeno,kad se saberu dvije utakmice Bayern bolja ekipa.Steta sto nece biti Alabe u finalu.Bundesliga na korak do konacnog trijumfa nad arapsko-ruskim novcem!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Secko ho's vode 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Više nego zaslužen prolaz Bayerna. Žao mi je, ali ovo je najpošteniji finalist u zadnjih nekoliko sezona.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Jbg,potpuno zasluzeno,cestitke.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Naklon do zemlje.
Majke mi reagovao sam kao da je Barca igrala
Mourinho fuck off 10 times
Majke mi reagovao sam kao da je Barca igrala
Mourinho fuck off 10 times
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
moram jos jednom:
aaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjmmmmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
cestitke igracima na borbi do posljednje kapi krvi, cestitke navijacima koji su u pojedinim momentima bili glasniji od 75.000 madridjana, cestitke i nama forumasima koji su bodrili giganta....
ne znam vise sta da kazem........................
ps.
frank, i ja sam krenuo tim putem, putem dova i molitvi
aaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjmmmmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
cestitke igracima na borbi do posljednje kapi krvi, cestitke navijacima koji su u pojedinim momentima bili glasniji od 75.000 madridjana, cestitke i nama forumasima koji su bodrili giganta....
ne znam vise sta da kazem........................
ps.
frank, i ja sam krenuo tim putem, putem dova i molitvi
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Tooooooooo,Bayern u finaluu.Neka zaslužili ste i čestitam navijačima Bayerna. 
Ukratko, svaka vam čast, bolji ste bilo, trebali ste proći u regularnih 90 min, ali ovako je slađe pretpostavljam
Sve čestitke ..
Sve čestitke ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dve stvari mi nisu jasne posle ovog dvomeca:
Kako je moguce da je Bayern totalno nadigrao Reala u 210 minuta (penale ne racunam, tu su Nemci bez premca)
Kako je moguce da ovakav Bayern nije prepishao BuLi
Svaka cast. Ovo nisam ocekivao, ali to je draz fudbala - kad dve "slabije ekipe" pobede velike favorite.
U finalu je BM tezak favorit, ali sve sve potrefilo i BM i Chelsea da to bude epski sraz.
Cestitke svim navijacima Bayerna na forumu, a posebno @antonu i @geronimu.
Kako je moguce da je Bayern totalno nadigrao Reala u 210 minuta (penale ne racunam, tu su Nemci bez premca)
Kako je moguce da ovakav Bayern nije prepishao BuLi
Svaka cast. Ovo nisam ocekivao, ali to je draz fudbala - kad dve "slabije ekipe" pobede velike favorite.
U finalu je BM tezak favorit, ali sve sve potrefilo i BM i Chelsea da to bude epski sraz.
Cestitke svim navijacima Bayerna na forumu, a posebno @antonu i @geronimu.
- KapioFootball
- Kontakt:
Cestitam, dobro ste igrali, a i mi smo
Ipak sretniji je prosao, takodje mislim i da ste zasluzili!
Ipak sretniji je prosao, takodje mislim i da ste zasluzili!
HALA MADRID!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Po ko zna koji put smo pokazali svoju velicinu, ono sto nas je oduvijek krasilo.Svi vcr na nivou, ali Nojer
Idemo do kraja
Idemo do kraja
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- alan_kardec
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Golemo iznenadjenje,ali zasluzeno,kad se saberu dvije utakmice Bayern bolja ekipa.Steta sto nece biti Alabe u finalu.Bundesliga na korak do konacnog trijumfa nad arapsko-ruskim novcem!
Tačno tako! bayern je bio bolji rival u ovom dvomeču i potpuno zasluženo su u finalu. Alaba me je oduševio, momak je već sad igračina. sam način na koji je onako izveo penal, dovoljno govori.
Čestitke na prolazu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Hvala ti Bože,hvala za ovu generaciju.
Bolji smo bili,idemo do kraja.
Šteta zbog neigranja nekoliko igraca u finalu ali je to nikkava cijena za ulazak u finale.
A sad...AAAAAAAAAAAAAAJMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Bolji smo bili,idemo do kraja.
Šteta zbog neigranja nekoliko igraca u finalu ali je to nikkava cijena za ulazak u finale.
A sad...AAAAAAAAAAAAAAJMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke svim navijačima Bayerna, posebno mom prijatelju (@ProFCB) i velikom znalcu fudbalske igre (@Šećer). Majke mi, nije mi nikad bilo draže izgubiti opkladu, jer me Real potpuno razočarao u ovom dvomeču (posebno Mourinho), a s druge strane Bayern odigrao kao onomad sa Baslerom, Effenbergom, Jeremiesom, Bracom, Elberom i ostalim likovima koji su ginuli na terenu.
Kapa do poda iako sam bio iznenađen što Jupp ne pravi nikakve izmjene (izuzev Riberyja). Alaba ima muda k'o Riddick.
Samo to ću reći.
Nego, ako ništa, dobro je što i Bayern u finale ulazi osakaćen (Alaba, Gustavo i Badstuber), baš kao i Chelsea. Barem će po tom pitanju biti izjednačeni.
Još jednom svaka čast i iskrene čestitke. Kad neko u dvomeču nadigra Real, mora se pružiti ruka i čestitati.
Kapa do poda iako sam bio iznenađen što Jupp ne pravi nikakve izmjene (izuzev Riberyja). Alaba ima muda k'o Riddick.
Nego, ako ništa, dobro je što i Bayern u finale ulazi osakaćen (Alaba, Gustavo i Badstuber), baš kao i Chelsea. Barem će po tom pitanju biti izjednačeni.
Još jednom svaka čast i iskrene čestitke. Kad neko u dvomeču nadigra Real, mora se pružiti ruka i čestitati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.