BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

kraljttbvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la kraljttbvb » 04 feb 2020, 21:40

Ova lažna devetka prolazi kad se branis i igraš na kontre. Na postavljenu odbranu, samo kužiš oko protivničkog šesnaesterca. Bez konkretne prilike....

Daj Halanda u napad, da dadne 3 gola i riješi ovo :D
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 04 feb 2020, 21:46

E ako nas Haaland iscupa veceras , treba mu podignuti spomenuk na SIP/u a svicarsku ublehu dobro nabiti nogom i otjerati iz nase svetinje.

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 04 feb 2020, 21:52

Ne može ih Haaland uvijek vaditi iz gofana, ovako je od kako je Favre sjeo na klupu, malo malo ganja se preokret. Definitivno ga trebaju otpustiti, očito da njegova filozofija ne funkcioniše.

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 04 feb 2020, 22:02

Schulz ima pravo opasan centaršut.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 04 feb 2020, 22:44

Shulz je nevidjeni promasaj , otjerati ga odmah ili ga djabe nekom dati .. samo ga se rjesiti.
Favre molim te napisti nas . :thumbdown:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 04 feb 2020, 23:43

Nije Favre baš za sve kriv, imali smo šansu da prodjemo dalje i bez produžetaka da su Reyna i Reus one mrtve šanse dali.

Ali je kriv što mu počinju Hitz, Schulz i Hazard, a ne Burki, Piscek i Haland. Kad steknes finu prednost, onda ubacuj ove sa klupe da održavaju prednost.

Kriv je i za potcjenjivanje Verdera večeras :!:
Jest da je Verder u jako lošem nizu, ali što ih moraš napasti i dati im prostor za kontre? Tako ti jedino i mogu zaprijetiti! Što ih ne pustis da oni napadaju i da se ispusu, pa ih onda trkom i fizički ubijes...

Tako je i titulu prošle godine zijanio, tako je i prošle godine ispao iz Kupa, tako je i ove sezone glupo izgubio bruku bodova, tako ispade i večeras iz Kupa...

Najlakše je trenera otpustiti, ali koga dovesti umjesto njega :?:
E to je pitanje za milion dolara :!:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 04 feb 2020, 23:54

Kakve nas ekipe dobivaju. Ovo ako nije do taktike i pripreme meca onda ne znam sta je? Nosi g.ovno!

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 05 feb 2020, 01:48

Dobro pitanje tko je kriv za ovo.....
Pa naravno da su gospoda u upravi..... Favre je trebao biti bivši i prošle sezone kad mu je Kovač uzeo naslov.... A ove god uz još jači kadar opet se blamira.... Dvije tri dobre tekme protiv levata i kad se pomisli to je to opet šamar i tako bude do kraja sezone....
Neka se iduče sezone dovede neki top trener i da se napravi nešto jel ja čisto sumljam da možemo ove sezone u bundeski nešta napraviti a u lp da ne pričam....
Ili neka se nastavi ovako pa postali smo ista Roma ili Arsenal jbt bez ambicija i bez ikojeg kur.a.... Uprava je sretna što imamo 2 najbolja mlada igrača svijeta koja se budu dobro unovčila i to je vizija za 2 naredne sezone :crazy:

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 05 feb 2020, 03:10

Ma htjeli mi to priznati ili ne , mi smo RAZVOJNI klub ... nema dalje!!
Necemo mi uzeti bundesku zadugo a o ligi prvaka da ne pricam.
Samo se uprava sa svicarskom ublehom blamira.
To je trenutna realnost

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 05 feb 2020, 03:17

Sve nekako mislim da trener kojem odgovara ovaj tim i ova igra je trener Ajaxa i on bi po meni bio pravi izbor. Sad jedino ostaje to da li bi on došao u Dortmund kad je već radio u drugom timu bajerna.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 05 feb 2020, 05:53

Daj otjerajte ovo svicarskog seronju molim vas..nece ti vi nigdje sa njim cak i za messija imate....a ovo za schulza sam vam govorio cim ste ga kupili...neki mi nisu vjerovali neki me nazivali i budalom ali sramota nasta je fudbal spao kad ovakva guba vrijedi 30 miliona

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 05 feb 2020, 08:47

Loše prvo poluvrijeme je odlučilo tekmu. Bekovi loši. Koliko god Hakimi bio dobar naprijed, ostaje činjenica da je prosjek u defanzivi. Treba ga malo odmoriti, staviti Piszczeka, Cana ili čak i Hazarda koji igra tu poziciju u Belgiji. Schulz je igrao jer se Guerreiro povrijedio. Reus će vjerojatno pauzirati malo zbog povrede. Možda je tako i bolje. Brandt ubjedljivo najbolji. Mali Reyna oduševio.

Haland neloš. Ono je Brandtov gol. Imao je još dva zicera. Jedan glavom i kad je obišao Pavlenku. Bilo je još 2-3 zicera Reus, Reyna, Sancho. Ne može se uvijek zabijati 5 komada jbg.

P. S. Reus OUT 4 sedmice.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 05 feb 2020, 23:23

Desperado09 je napisao/la:
05 feb 2020, 08:47
P. S. Reus OUT 4 sedmice.
Žao mi je Reusonje, ali možda ovo i nije loše da se malo restartuje. U užasnoj je formi, masi zicere, nema trenutno puno koristi od njega. A ne ide da ga se posadi na klupu tek tako ako nije povrijedjen ;)

Ako ništa neće biti lažne devetke, nego će morati igrati Haland cijelu tekmu :thumbup:

Favre je večeras od trenera Bajerna mogao naučiti kako se igraju Kup utakmice. Pošalješ na teren prvu ekipu i kad ostvariš prednost od 2-3 razlike, ubacujes ove iz drugog tima...

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 06 feb 2020, 13:49

BvB nema golmana. Odbrana je solidna, fali centralni vezni pored golmana.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 06 feb 2020, 20:16

Da Reus dosta šansi ispušta to stoji. Ali i dalje u ovoj sezoni ima učinak od 11 golova i 6 asistencija u ligi. Njegovog značaj za ekipu nisu samo golovi, nego svojim prisustvom podiže cijelu ekipu na novi nivo. Vidjeti ćemo kako će to izgledati bez njega. Favre ima dovoljno širok kadar da se to pokuša kompenzirati.

Guerreiro se oporavio i vjerojatno će igrati protiv Bayera.

Moje neke opcije za Bayer:
3412
slika
4231
slika
Favre nas možda iznenadi sa Reynom i evntl Piszczekom.

P. S.
Brandt je alfa i omega ekipe trenutno i moram ga pohvaliti . Nevjerojatan igrač koji pokreće cijelu ekipu. Nisam očekivao ovakav utjecaj nakon osrednjeg starta sezone. :tokralju:

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 06 feb 2020, 22:21

A Isaka sto igra jbt...
Sema,ti bi mog'o to znati,ima li on neku carlamu u ugovoru,negdje sam citao da imamo neku opciju otkupa,ili tako nesto?

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 06 feb 2020, 23:39

smopiBVB je napisao/la:
06 feb 2020, 22:21
A Isaka sto igra jbt...
Sema,ti bi mog'o to znati,ima li on neku carlamu u ugovoru,negdje sam citao da imamo neku opciju otkupa,ili tako nesto?
Navodno 30 miliona...

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 07 feb 2020, 07:20

kraljttbvb je napisao/la:
06 feb 2020, 23:39
smopiBVB je napisao/la:
06 feb 2020, 22:21
A Isaka sto igra jbt...
Navodno 30 miliona...
Ima. Upravu je kralj. 30-35 mil. buyback klauzula.

Bgm sinoć 2 fina gola zabi, asistira "našem" Merinu za još jedan pogodak.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 07 feb 2020, 07:52

Lik je dosao kao veliki talenat isto kao i Haland, samo sto Haland ima Raiolu koji ga je doveo kao zvijezdu i nafurao ko da je Mesi licno. Plus ga krenulo, skoro svaki sut gol, pa svi o Halandu pricaju.

Isak nije ni dobio priliku kako treba. A ne mislim da bi sa Reusom, Hazardom, Sanchom, Brantom i kompanijom bio nesto losiji od Halanda ;)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 08 feb 2020, 18:20

Haland u napadu, Brandt i Sancho iz njega po krilima.

Witsel i Can u sredini.

Hakimi i Guereiro ofanzivni bekovi.

Zagadou, Humels i Akanji ispred Burkija ;)

Valjda ce Favre pustiti Bosha da implementira onu svoju ludu taktiku "svi u napad, jedan je Hase" i onda apotekare ubiti kontrama :)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.