FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 26 jun 2017, 18:45

PitarBordo

Da nam je prosječna posjeta 10 000 šta bi tek tada bilo :urnebes:
Ja koliko se sjećam opće veselje je bilo na forumu kada je Said potpisao. Gledajući prema postovima, navijači priželjkuju i povratak Velkovskog.
SRETAN BROJ - 1725

High

Post Postao/la High » 26 jun 2017, 18:46

@pitic je zadužen za ugovor K. Velkoskog.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jun 2017, 18:46

PitarBordo je napisao/la:
pitic je napisao/la:PitarBordo

O pritisku su pričali skoro svi treneri i igrači Sarajeva. Jović, Janjoš čak je neko rekao na forumu da je pitao Ordagića vezano za Sarajevo ovaj rekao ma dole je veliki pritisak :lol: Ustvari je sve do veličine, težine dresa i grba.
Možeš mi pričati o pritiscima nekim... Ali ove sezone nakon utakmica gdje je posjeta bila u rangu niželigaša Janjoš izlazio i govorio kako je pritisak prevelik. A onda kad su čučnuli na Grbavici izjaviše "falili su nam navijači."

Ne potežem ja to koliko je težak dres, grb, šta već. Nego činjenicu da se vazda navijači preuzimaju kao alibi za sve. Pa od starta se govori da su navijači tražili Saida, a ogromna većina prije njegovog dolaska govorila suprotno. Isto i dovođenje Čale. Tjeranje Kodre. Tjeranje Benke... Evo sad da ti Krste dođe već imaju alibi, ako podbaci i ne ispuni očekivanja već se ima alibi "navijači ga tražili..." Sve se radi sa unaprijed izgrađenim alibijem u vidu navijača. Bio to "pritisak," bile to šatro "želje navijača..."
90% navijaca na fb stranici i ovdje na forumu je bila zadovoljna kad je Said dosao isto tako imaju postovi nije se puno zalilo za Kodrom osvojila se titula slavlje navijaci zadovoljni . znali su nam zamazati oci nema sta ,naravno da navijaci nisu krivci al znali smo popusit foru od bivse uprave realno

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jun 2017, 18:49

O pritisku su pričali skoro svi treneri i igrači Sarajeva nije to samo priča sa foruma, istu priču i mediji su spominjali. Jović, Janjoš čak je neko rekao na forumu da je pitao Ordagića vezano za Sarajevo ovaj rekao ma dole je veliki pritisak :lol: Ustvari je sve do veličine, težine dresa i grba.
Ma to je brate više do psihe tih likova. Ako jedan Ordagić razmišlja "bolje bit prvi u selu nego zadnji u gradu, u Slobodi kakav god da sam najbolji sam, dole će mi yebat majku ako ne budem znao", onda nam i ne treba. Ko ne može podnijet da igra za najveći BH klub, nek' ne dolazi. Isto da ja upišem mašinstvo s dvojkom iz matematike, i kasnije se žalim na profesore, kao previše traže. Nije ni Cimirot nama došao iz Milana, pa da je navikao na pritisak, dobru posjetu itd. Nego momak je išao naprijed, igrao mudima (što bi se kulturnije reklo, srcem), nije yebav'o živu silu. I radio na sebi, znao je da može i puno više od Sarajeva.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 jun 2017, 18:50

High je napisao/la:@pitic je zadužen za ugovor K. Velkoskog.
Ja bi svakome punudio 1+1 ili 1+2 ništa više od toga. U prvoj godini ako nije nešto samo ne produžiš, pokaže nešto idemo još godinu ili dvije. Ovako imaš da neki ne igraju, a stavke po ugovoru tu.
SRETAN BROJ - 1725

High

Post Postao/la High » 26 jun 2017, 18:53

pitic je napisao/la:
Ja bi svakome punudio 1+1 ili 1+2 ništa više od toga. U prvoj godini ako nije nešto samo ne produžiš, pokaže nešto idemo još godinu ili dvije. Ovako imaš da neki ne igraju, a stavke po ugovoru tu.
Da si u Upravi Kluba, kako bi se ponio prema gmazu Urinatoru?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 26 jun 2017, 18:54

Meni fali Puzigaca i njegovi projektili. Kad se vec svi mogu vracati , neka se i on vrati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 26 jun 2017, 18:56

Može Krle može. :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 26 jun 2017, 18:58

Treba nam lijevi bek,mislim da ni Ivetic nije bas idealno rjesenje na toj poziciji,mora tu doci neko mladji i brzi

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 jun 2017, 19:07

Zaboli nas, vlasnik nam milijarder :kafa:

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 jun 2017, 19:08

High je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Da si u Upravi Kluba, kako bi se ponio prema gmazu Urinatoru?
Ako ste primjetili opet su dosta učestali ugovori na 1 godinu sa mogućnosti produžavanja. To sada radi dosta klubova jer ih se je dosta opeklo na ugovorima na 2,5, 3 , 4 godine. Mene niko ni karabinom ne bi mogao natjerati da nekom ponudim ugovor na 3,4 godine samo 1+1,1+2. Šta će nam veliki ugovori kada slabo prodajemo i ono što prodamo ode za crkavicu. To za Saida nema riješenja. Ja vjerujem da su pokušali sve na iznađu riješenje, ali ne ide. Metlom ga ne možeš tjerati, ustvari možeš, ali da mu sve isplatiš. On više neće imati nigdje ugovor gdje će moći puno zarađivati on da ima takvu ponudu on bi već otišao da ispadne fer i prema sebi i prema nama.
SRETAN BROJ - 1725

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 jun 2017, 19:09

babuka
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 jun 2017, 19:09

Ja koliko se sjećam opće veselje je bilo na forumu kada je Said potpisao. Gledajući prema postovima, navijači priželjkuju i povratak Velkovskog.
Ja bukvalno uživo ne znam nikoga normalnog da je bio tada zadovoljan. Bez ikakvog preuveličavanja. Bilo je nekoliko onih "ma 5 minuta ako može odraditi bolji je od ostalih i dalje" - isto evo sada za Krstu, kako će navijači biti krivi na kraju ako je Uprava ta koja donosi odluku? Problem i ove, a i prethodnih Uprava je što niko ne želi da preuzme odgovornost. Evo recimo utakmica sa Širokim u LIštici i fulanje penala igrača koji su uvedeni da ih pucaju - niko nije preuzeo odgovornost, niko nije kažnjen, niko nije disciplinovan, čak štoviše oni koji su promašili titulu bukvalno sa 5-11 metara, dobili slobodne dane. Ta utakmica da se igrala na Koševu, isti trenutak bi izašao članak tipa "podlegli smo pritisku svojih navijača..."

Kada Uprava počne da radi kao UPRAVA, te svako odgovoran za promašaje na terenu, pri dovođenju igrača, pri radu na PR - bude sankcionisan, kažnjen, izbačen, tada možemo da pričamo o nečemu. A ovo sakrivanje iza "navijača" postaje stvarno smiješno, u najmanju ruku.

Primjer: ovo sa Hadžićem je započeo sam Klub. Mi smo već godinama haman jedini klub koji na sopstvenoj SLUŽBENOJ stranici pušta članke kojima se "vrše" medijski pritisci i/ili tjeraju igrači. Klub pregovarao sa Hadžićem, umjesto da rade na tom pregovaranju, oni ga prozvali na službenoj, i stavili ga u koš sa Amerom i Husejinovićem koje raja ne može trenutno, antagnoizirali ga. Na kraju se ispostavilo DŽABA, ugovor postignut, jedino oštetili sopstvenu akviziju (igrača) jer sad em ga raja ne gotivi jer "zbog para propustio pripreme" i Čala ga neće uvoditi i ako ga ikada uvede nakon 2 minuta će dobiti kusur za to "zbog para propustio pripreme" "nije htio potpisati."

Isto tako se ne tako davno radilo sa evo sada aktuelnim Velkoskim. Ili je neko zaboravio da je SLUŽBENA stranica pisala kako ima on ima ponude iz vana. Presedan, nezapamćen. Čuj službeni glasnik kluba javno izbacio da igrač koji je pod ugovorom sa istim na meti nekih drugih klubova...

Ova trenutna Uprava ništa nije bolja od prethodne. Kada se podvuče crta. Barem ne u mojim očima, tu je još uvijek Ihtijarević, i dalje pare u klub ulaze, a i dalje se šatro "čekaju" zadnje opcije za kraj avgusta... Prethodna Uprava je haman imala više para, ali i ljepljivije prste, ovi nemaju toliko para, ali su čistokrvni ekonomisti. Eto Ilievski koji je odlgedalo pola utakmice u domaćem prvenstvu do prije 6 mjeseci ti sad šatro "pregovara" sa igračima. Ili još gore Faruk i Sabrina. Na kraju se čeka šatro Petrak, kao što se čekao onaj Ordagić haman dvije godine. I da dođe Petrak bit ćeš drastično bolji za tog Petraka i to je to. Nemaš nikakve vizije, kad ti taj Petrak ode donji si.

Fjuh ovo je skraćena verzija, izbrisao sam 75% posta, da ne dušim te previše. :salut:
Samo Saraj'vo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 jun 2017, 19:10

Ja bi samo Komazeca vratio

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jun 2017, 19:13

Evolution87 je napisao/la:

babuka
Nemoj babuka vise molim te..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 26 jun 2017, 19:15

U ovom momentu svaki iole kvalitetan igrac bi nam dobro dosao bez obzira na kojem mjestu igra izuzev golmana i desnog beka

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 jun 2017, 19:15

MortemHz je napisao/la: Nemoj babuka vise molim te..
tatko :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 26 jun 2017, 19:19

Mogli smo navesti i listu forumaša koji onanišu na nekog igrača, stoga ću ja nominirati:
@Lakoste - Grand Show Jednonožac
@Evolution87 - Velkoski
@miden - Hrustemović
:kafa:
Zadnja izmjena: High, dana/u 26 jun 2017, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 jun 2017, 19:20

High je napisao/la:Mogli smo navesti i listu forumaša koji onanišu na nekog igrača, stoga ću ja nominirati dvojicu:
@Lakoste - Said
@Evolution87 - Velkoski
:kafa:
SiouxLukavac - Komazec :ljepota:

heat
Kontakt:

Post Postao/la heat » 26 jun 2017, 19:27

PitarBordo je napisao/la:

Ja bukvalno uživo ne znam nikoga normalnog da je bio tada zadovoljan. Bez ikakvog preuveličavanja. Bilo je nekoliko onih "ma 5 minuta ako može odraditi bolji je od ostalih i dalje" - isto evo sada za Krstu, kako će navijači biti krivi na kraju ako je Uprava ta koja donosi odluku? Problem i ove, a i prethodnih Uprava je što niko ne želi da preuzme odgovornost. Evo recimo utakmica sa Širokim u LIštici i fulanje penala igrača koji su uvedeni da ih pucaju - niko nije preuzeo odgovornost, niko nije kažnjen, niko nije disciplinovan, čak štoviše oni koji su promašili titulu bukvalno sa 5-11 metara, dobili slobodne dane. Ta utakmica da se igrala na Koševu, isti trenutak bi izašao članak tipa "podlegli smo pritisku svojih navijača..."

Kada Uprava počne da radi kao UPRAVA, te svako odgovoran za promašaje na terenu, pri dovođenju igrača, pri radu na PR - bude sankcionisan, kažnjen, izbačen, tada možemo da pričamo o nečemu. A ovo sakrivanje iza "navijača" postaje stvarno smiješno, u najmanju ruku.

Primjer: ovo sa Hadžićem je započeo sam Klub. Mi smo već godinama haman jedini klub koji na sopstvenoj SLUŽBENOJ stranici pušta članke kojima se "vrše" medijski pritisci i/ili tjeraju igrači. Klub pregovarao sa Hadžićem, umjesto da rade na tom pregovaranju, oni ga prozvali na službenoj, i stavili ga u koš sa Amerom i Husejinovićem koje raja ne može trenutno, antagnoizirali ga. Na kraju se ispostavilo DŽABA, ugovor postignut, jedino oštetili sopstvenu akviziju (igrača) jer sad em ga raja ne gotivi jer "zbog para propustio pripreme" i Čala ga neće uvoditi i ako ga ikada uvede nakon 2 minuta će dobiti kusur za to "zbog para propustio pripreme" "nije htio potpisati."

Isto tako se ne tako davno radilo sa evo sada aktuelnim Velkoskim. Ili je neko zaboravio da je SLUŽBENA stranica pisala kako ima on ima ponude iz vana. Presedan, nezapamćen. Čuj službeni glasnik kluba javno izbacio da igrač koji je pod ugovorom sa istim na meti nekih drugih klubova...

Ova trenutna Uprava ništa nije bolja od prethodne. Kada se podvuče crta. Barem ne u mojim očima, tu je još uvijek Ihtijarević, i dalje pare u klub ulaze, a i dalje se šatro "čekaju" zadnje opcije za kraj avgusta... Prethodna Uprava je haman imala više para, ali i ljepljivije prste, ovi nemaju toliko para, ali su čistokrvni ekonomisti. Eto Ilievski koji je odlgedalo pola utakmice u domaćem prvenstvu do prije 6 mjeseci ti sad šatro "pregovara" sa igračima. Ili još gore Faruk i Sabrina. Na kraju se čeka šatro Petrak, kao što se čekao onaj Ordagić haman dvije godine. I da dođe Petrak bit ćeš drastično bolji za tog Petraka i to je to. Nemaš nikakve vizije, kad ti taj Petrak ode donji si.

Fjuh ovo je skraćena verzija, izbrisao sam 75% posta, da ne dušim te previše. :salut:
Aferim brate aferim. :salut:
Znači mufid memija analitičar mala maca.
Iskreno predobro izanalizirano ali ovoj listi gore pobrojanih faruk Sabrina, treba dodati i ulogu kantardžića u dešavanja prije i sad ali iz tvog teksta ko želi shvatiće suštinu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.