Dobar ti 3g cim fata medju tolikom masom ljudiVirtu4l je napisao/la:Ne znam da li će je rušiti, ali je sigurno ispunjenaZip je napisao/la:Vcrs posljednji put ispunite grbavicu prije rusenja
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta kaže komentator na Areni utakmica je bila prekinuta malo zbog DIMIJADE...

Samo Saraj'vo.
Na Sadaka areni, Zrinski puno bolje sstoji. Ocekujem njihovu pobjedu do kraja. Jednostavno se vidi razlika u kvaliteti.
-
recepivedik
- Kontakt:
prebaci na arenu, tamo je bolji :prasavoje je napisao/la:Sto me nervira ovaj komentator sa Face-a, lik objasnjava nesto sto ne treba da objasnjava. 'Nagradio zutim kartonom, tj. nije nagradio nego...' Mog'o bi nam i nacrtati stvarno. I ovaj sa KOsoricem, naglaskom para usi. VidjE Valjicu miski.Zuti za simuliranje.
Ako nastave ovako, kaznit ce ih Vinko.
Hajde Todore, kad mozes nama, mozes i njima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Meni Zrinjski izgleda pomalo kilavo u napadu. Satrase ih ovi prekrsajima. Kako mi se jos vise gade zbog ovog mlacenja i simuliranja, kvarnjaci mali. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
svaka cast za ultrase 
TzXHc je napisao/la:Treba srušiti Grbavicu, napravit kakav shoping centar da se Mulalić ima gdje oblačiti.
Amer Dupovac!
- Evolution87
- Kontakt:
Volimo Saraj'vo, yebemo zelju, volimo Veleza i Bosnu cijelu 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sad se mora rusiti grbavica, a taman nasli sredstvo za ciscenje
Bjelicaaaaaaaaaaaa
Necu previse da podjebavam, da sutra ne bi Velez nam otkinuo bodove. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
djedovic01
- Kontakt:
Jesi ti inace takav ili samo petkom tako mlatis!? Zrinjski je sretan sto ima ovaj bod, 2. poluvrijeme nisu izasli sa svoje polovine!Evander je napisao/la:Na Sadaka areni, Zrinski puno bolje sstoji. Ocekujem njihovu pobjedu do kraja. Jednostavno se vidi razlika u kvaliteti.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Kočijaši sa grbavice
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa što će izlaziti kad im je sasvim dovoljan i bod.djedovic01 je napisao/la:Jesi ti inace takav ili samo petkom tako mlatis!? Zrinjski je sretan sto ima ovaj bod, 2. poluvrijeme nisu izasli sa svoje polovine!Evander je napisao/la:Na Sadaka areni, Zrinski puno bolje sstoji. Ocekujem njihovu pobjedu do kraja. Jednostavno se vidi razlika u kvaliteti.
Samo Saraj'vo.
-
djedovic01
- Kontakt:
Nisu mogli izaciPitarBordo je napisao/la:
Pa što će izlaziti kad im je sasvim dovoljan i bod.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako će ti tako lakše biti.djedovic01 je napisao/la:Nisu mogli izaciPitarBordo je napisao/la:
Samo Saraj'vo.
kad sutra poderemo veleza u gostima i odigramo 1-1 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ni'e im pasa otvorio zadnja.djedovic01 je napisao/la:Nisu mogli izaciPitarBordo je napisao/la:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
-
djedovic01
- Kontakt:
Meni sasvim dobro, vidim vas jos drzi, lijepo vas je cuti kako kmecite! Jos se osladjujete ovom odlukom opcine, dokaz da vise mrzite Zelju nego sto volite Sarajevo! Vidjet cemo ko ce se zadnji smijati!PitarBordo je napisao/la:Ako će ti tako lakše biti.djedovic01 je napisao/la:Nisu mogli izaciPitarBordo je napisao/la:
Mrzimo zeljkana i gurbete, ali vise volimo FKS!djedovic01 je napisao/la: Meni sasvim dobro, vidim vas jos drzi, lijepo vas je cuti kako kmecite! Jos se osladjujete ovom odlukom opcine, dokaz da vise mrzite Zelju nego sto volite Sarajevo! Vidjet cemo ko ce se zadnji smijati!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.