Zasto onda Cala ne da ostavku i ne ode?Stroj1946 je napisao/la:Pa evo šta očekuješ sa ovom ekipom? Da će dogurati do play off-a? Vidiš da i on sam nema velikog povjerenja u igrače sa ovom izjavom. I upravu je. Pogrešna adresa je sasvim Čala na koju se obraćaš. Prije bi trebalo pljuvat upravu koja već drugu sezonu zaredom nije u stanju da dovede kapitalce. Nisu ni Čali obezbjedili ni jedno pojačane kako treba.PitarBordo je napisao/la:Kako je ba realno izjaviti da "minimalan poraz ne bi bio loš" protiv ekipe iz Moldavije. Liga koja je u najboljem slučaju u rangu sa našom? Danas je Zaria, sutra će reći "poraz Pod Bijelim brijegom ne bi bio loš"... Je l' vi shvatate šta znači kad trener ekipe kaže da "poraz ne bi bio loš?"Stroj1946 je napisao/la:Čala je samo realan ako se pogleda ekipa. Ova ekipa kakva je trenutno i nema neki potencijal jer smo deficitarni na nekoliko pozicija. Nama treba još 2,3 pojačanja u svakom smislu te riječi da ekipa liči na nešto. Ne može se od govan.a pita praviti.
Što je izjavio za Rahmanovića da nije spreman, valjda su imali uvida ovih dana kroz trening da je tako. Ne možemo očekivati da će ova ekipa gaziti pred sobom. Onda se lažemo.
A to za Rahmanovića da nije spreman... Šta to tačno znači? Said mu igrao polufinale i finale Kupa sa 100 kila?
Znam da se ponavljam, ali na kraju krajeva boli i mene tuki više. Ovdje se dođe i naziva debilima samo zato što neko drugačije razmišlja. E pa neka sam debil onda ću da se ponavljam kao papagaj.
Ova ekipa je preloša. I fa je reko da ćemo ih razguliti, slago bi nas. S kim da ih razgulimo? Bekićem, Ahmetovićem, Sarićem ili Hebibovićem ili tronožcem?
Nije li zimus rekao da je zadovoljan ekipom?
Ovako ispada da je samo uhljebljeni klimac glavom.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk