FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shzna » 04 dec 2016, 21:01

HausMan je napisao/la:delac zavrsen a pregovaramo s komazecom...
Blizu potpisa i Benko zajedno sa Jahovićem. Žele da postanu legende kluba ko Kosorić.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 04 dec 2016, 21:03

shzna je napisao/la:
Blizu potpisa i Benko zajedno sa Jahovićem. Žele da postanu legende kluba ko Kosorić.
:lol:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 dec 2016, 21:03

shzna je napisao/la:
100% si u pravu

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 04 dec 2016, 21:06

Hrasno1921 je napisao/la:Zvanicno je da nam treba i golman, tako da me nebi nista cudilo, jos ako je Mario Stanic u svemu onda dodatni razlog da je moguce ...
Koji to golman ide ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 dec 2016, 21:08

Kjosevski ide ...Zuban mu je zavrsio transfer 150.000e ....

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 04 dec 2016, 21:09

LjoZee je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Zvanicno je da nam treba i golman, tako da me nebi nista cudilo, jos ako je Mario Stanic u svemu onda dodatni razlog da je moguce ...
Koji to golman ide ?
Po valjda Fejzic po nekoj logici, mozda i @Irfo nesto vise zna ... :kafa:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 04 dec 2016, 21:13

Qwerty90 je napisao/la:Nista od Štile kod nas nažalost, ohanuo je malo sa izlascima priprema se u zadnje vrijeme, Bjelašnica folovi golovi ... Najvjerovatnije da ide u Toronto, ako laže mene Ismet onda lažem i ja vas ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
I prije nego je Stila raskinuo ugovor njegov stari je govorio da se nece jos vracati na nase terene. Tako da nije bilo nikakve sanse da dodje kod nas.

A ovi sto pricaju da su Bekric i Zeba legende kluba nek se dobro zapitaju sta pisu po forumu i kakve gluposti iznose. Nikad oni nece biti LEGENDE kluba.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 dec 2016, 21:15

po meni je dzelo legenda...najbolji covjek....buki isto tako...i tako to

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 dec 2016, 21:16

HausMan je napisao/la:po meni je dzelo legenda...najbolji covjek....buki isto tako...i tako to
I Kosorić
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 dec 2016, 21:17

Rokoko87 je napisao/la:
HausMan je napisao/la:po meni je dzelo legenda...najbolji covjek....buki isto tako...i tako to
I Kosorić
ma...kakav kosoric..njega treba stavit na klupu i nek se hladi..

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 dec 2016, 21:19

HausMan je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
I Kosorić
ma...kakav kosoric..njega treba stavit na klupu i nek se hladi..
To će mu i biti na kraju ako se ne dozove.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 dec 2016, 21:21

Hrasno1921 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Koji to golman ide ?
Po valjda Fejzic po nekoj logici, mozda i @Irfo nesto vise zna ... :kafa:
Irfan Fejzic je legenda kluba :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 dec 2016, 21:22

treba vratit bajru haubicu..

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 04 dec 2016, 21:22

Ne provaljujte se za Delaca !
Radnička klasa !

ferreira
Kontakt:

Post Postao/la ferreira » 04 dec 2016, 21:23

shzna je napisao/la:
:lol:

Sto se tice golmana, ne znam sto je bas ta pozicija oznacena kao deficitarna. Veca ima dosta mana, istina, ali ga ne bih mijenjao. Cinjenica je da golmani kasno ulaze u 'prime' i da mozes na zaradit fino i na starijem golmanu. Necu ni navoditi primjer Sehe, dosta je puta spominjan, a mozda i nije najbolja analogija. Fejzic isto manje-vise korektno odradio posao kao rezervni golman (bilo je kikseva i losih ispucavanja :mrgreen: ).

Jedino sto me raduje sto nece bit gomilanja igrackog kadra. Nekako mi ne ide to uz nas nikako, a i probali smo, nije proslo logicno. Samo kontinuitet.
19091921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 dec 2016, 21:46

Braco@

Vidjećemo. I ja se takođe nadam da će ovaj prelazni biti određen kako treba. Tri promašena za redom pozivaju na oprez a daju itekako materijala za skepticizam.
Glede tog, Slavko će krojiti sastav po sebi, osvrnuo bih se na Misimovićevu rečenicu iz govora sa skupštine;
"Ne može trener imati potpunu autonomiju".

Šta to znači? Da sarađuje sa Ćenanom koji je opet više produžena ruka a iskreno i nije neki "znalac". Da mora ponekad poslušati šta mu se kaže, a ne znamo koga. Da ima još "neko" ko određuje, kroji tim? Da ima neki "stručnjak" savjetodavac?
Ili sve navedeno.
Nije ovo baš bezazleno kako se čini, kao ne brinite se, Slavko je tu a iza kulisa upitnik.
Opet, bar ja lično nemam neko vrhunsko mišljenje o njemu, da je neki mag, znalac. Niti se u karijeri nešto pretjerano dokazao i pokazao. Unaprijed se ispričavam svima kojima sam povrijedio osjećaje sa ovom izjavom ali ja se vodim viđenim. Stoji da pokazujemo određeni napredak ali isto tako svi smo svjedoci kako previše "škripi" da bi bilo do svega drugog osim trenera.

"Kampanja" prelaznog roka je već počela, imena se smjnjuju kao na traci. Većina njih dolazi od certificiranih trolera, Zaposlenih da nabijaju stranice i od golobradih momčića koji šire između sebe vijesti; ja čuo, rekao mi drug ne smijem reći koji, sto posto provjeren info itd.
U moru tih najava naleti informacija, opcija, priča sa realnom podlogom.
Gdje je u svemu tome Slavko i njegove želje, većina nas ne zna. Koji su mu sve igrači ponuđeni i koje bi on volio, takođe večina nas ne zna.

Mi znamo samo gdje je Željo i gdje bi voljeli da bude. Vođen tim a već sam pisao o tome, lijevi bek, stoper i jedan ljevak vezni ili krilni, više manje nebitno. Ukoliko ne bude nekih odlazaka ključnih igrača.
U nekim kombinacijama ja sam za još jednog špica ali minimalno u rangu Lendrića ili čak i iznad njega, razbijača, koji zna primiti loptu i koji je jak u skok igri.

Može se o ovome pričati i drago mi je što bar jedna osoba ne obraća pažnju na trolovanje već želi razgovarati o običnim, navijačkim temama.
:thumbup:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 04 dec 2016, 21:55

Ma kakav Delac ne lupajte! Zeljo je imao razgovor sa Antolovicem(koji je kad je Zeljo imao dobru odbranu uzeo titulu). A i Fejzic ce ostati ( koji u opste nije los golman) Veća nam je boljka bila odbrana ove sezone! Mene zanima moze li se dovesti Kostic iz Slobode jer je to bas dobar igrac! A danas se moglo vidjeti kako Obradovic barata loptom...jos da upadne u ovu ekipu Zelje jos bi se bolje pokazao. ALi sto neko rece opet ima tu Slavko Cenan pa nek ljudi rade svoj posao! Ako vec bude sto Slavko 3-4 pojacanja onda nek budu kako treba majka mu stara!
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 dec 2016, 22:07

Prije svega cestitke igracima i trenerima na 3 uzastopne pobjede i zasluzen odlazak na pauzu! Slavko je izvukao maximum iz ove ekipe, mislim da je ovo limit, e sad tu je zimski prelazni rok, pa cemo vidjeti...Zelji trebaju 3-4 kvalitetna pojacanja kako bi na proljece bio jos jaci, po meni prioritet je lijevi bek, odbrana, krilo... Volio bi da Stilic dodje, mislim da bi kao i Stevanovic ozivio ovdje karijeru i opet odradio jedan dobar inozemni angazman... ako bih mogao birati doveo bi na lijevom beku Subica ili Kvesica, u odbrani Kerlu ili Kostica, vec spomenutog Stilica ili Crnova, i na krilu recimo Zakarica... u napadu naravno Obradovica, ali on je pod ugovorom tako da ne znam koliko je to sad izvodivo. Kako god uz izgradnju istocne tribine, dobrih rezultata u zavrsnici ovog dijela prvenstva, ocekujem dobre i kvalitetne pripreme u januaru i naravno dolazak nekoliko provjerenih igraca i mozda jos 2-3 odlaska.. vidjet cemo sta ce od svega biti, puno srece Upravi i treneru u ovoj pauzi, da je odrade sto kvalitetnije aBd!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 dec 2016, 23:31

Ako imamo Zebu i Bekrica sta ce nam Stilic. Nemojte napadati sada. Tri igraca dizelasa su samoubistvo, nek igraju i dva opet samoubistvo. Dodamo Markovica isto dizelasa i sta smo dobili. Svi sanjamo o evro iskoraku, a sa mnogo dizelasa u vezi to nikad necemo napraviti. Nama treba igrac poput Nyeme, takve vezne trebamo traziti i krilne koji idu okomito na gol. I Miroslav kojeg cijenim cesto igra alibi igru.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 04 dec 2016, 23:41

markovic dizelas?

i kad smo vec kod markovica "usao" na mala vrata a odigrao perfektno haman sve tekme :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 17 gostiju.