Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Pitanje za intelektualce u administraciji: hoćetel opet banovat moggija ako se vrati?
trik pitanje, da su intelektualci ne bi mi umalo polubrata popičci banovalicoelho41 je napisao/la:Pitanje za intelektualce u administraciji: hoćetel opet banovat moggija ako se vrati?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- alan_kardec
- Kontakt:
zašto se po profilnim slikama na društvenim mrežama, ne vijore zastave Šri Lanke, pitam se

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nisu priznali Kosovo pa zato
- alan_kardec
- Kontakt:
Braća 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
@marsal neka je sa srećom.
Radi li iko ovdje kao CNC operater ? Koliko je dovoljno da radis uz majstora na mašini da bi mogao samostalno raditi ?
Radi li iko ovdje kao CNC operater ? Koliko je dovoljno da radis uz majstora na mašini da bi mogao samostalno raditi ?
Zavisi od CNC. Imaš jednostavnijih i kompleksnijih, od dvije sedmice do dvije godine.
- legenda reala
- Kontakt:
ma zavisi i od učenikaPenaltiky je napisao/la:Zavisi od CNC. Imaš jednostavnijih i kompleksnijih, od dvije sedmice do dvije godine.
al svaku uz majstora mozes nauciti za 2-3 mjeseca osnove i onda se sam usavrsavas s vremenom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa dobro kod mene ima glupana koji start i stop ne mogu savladat za tri mjeseca.legenda reala je napisao/la:ma zavisi i od učenikaPenaltiky je napisao/la:Zavisi od CNC. Imaš jednostavnijih i kompleksnijih, od dvije sedmice do dvije godine.![]()
al svaku uz majstora mozes nauciti za 2-3 mjeseca osnove i onda se sam usavrsavas s vremenom
U moju firmu bolje da ne dolaze mamini sinovi, lako uvredljivi, nestabilni, maze, piz.de i slicno.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Masnoca u krvi?Osim13 je napisao/la:Nešto mi se vrti u vugla zadnjih dana
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Kod mene puno kelja pa takvi se teško uklapaju ako te priča o drvima i volovima me slomi, šupci ko ja hoće.Sage je napisao/la:U moju firmu bolje da ne dolaze mamini sinovi, lako uvredljivi, nestabilni, maze, piz.de i slicno.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa o tome ti pričamPenaltiky je napisao/la:Pa dobro kod mene ima glupana koji start i stop ne mogu savladat za tri mjeseca.legenda reala je napisao/la:ma zavisi i od učenikaPenaltiky je napisao/la:Zavisi od CNC. Imaš jednostavnijih i kompleksnijih, od dvije sedmice do dvije godine.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kazu da je najbolje vezati utorkom i srijedom od 21h do 23h,pa opusteno gledat ligu prvaka.Od osam žena koje su bile vezane u krevetu tokom seksa, većina priznaje kako su doživjele nevjerovatne orgazme, ali kako su bile veoma nervozne
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne bi rekao, masnoća mi može samo falitiSage je napisao/la:Masnoca u krvi?Osim13 je napisao/la:Nešto mi se vrti u vugla zadnjih dana
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kad smo kod masnoće, muka mi od masnoće koju sam danas pojeo, al ajde sprao sam rakijom ako ništa.Osim13 je napisao/la:Ne bi rekao, masnoća mi može samo falitiSage je napisao/la:Masnoca u krvi?Osim13 je napisao/la:Nešto mi se vrti u vugla zadnjih dana
Za početak jednostavnije. Bas me zanima da li bi me švabo primio bez iskustva.Penaltiky je napisao/la:Zavisi od CNC. Imaš jednostavnijih i kompleksnijih, od dvije sedmice do dvije godine.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 6 gostiju.