Ja 7-15; 15-23 (često ranije kad završimo) subote radio dvije prošle godine. Pare nisu nešto al sve automatika opaaa, još se sašijem na poslu opaaa.BelminM23 je napisao/la:Treba samo raditi od 7 do 15 i još da je vikend slobodan.
Joj kakvu ovdje hranu imam, još sam penja po izboru hrane, ali tri topla obroka dnevno, tove nas kao pred klanje.A uvijek i u poslu ugrabiš što god sa švedskog.
![]()
U Bosni čovjek radi za 500KM, ne može dva poštena obroka sebi prirediti svaki dan.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nisam znao da u Taverni radnici jedu. Ja sam mislio da je to komercijala samo. Gotiva ti je to Boga mi. Vidi se na tebi da se dobro hraniš.Penaltiky je napisao/la:Pa i kod mene je t.o. 5/3. Pet dobijamo u firminom restorani, jednom od najboljih u gradu da naglasim. A 3 po danu u parama. Pa et nije to loše al bilo bi bolje da ti u parama daju.
Joj Pivnica najbolji restoran, meni isti ko u limenci 
Pa jest jedan od boljih, Limenka je šiptarska rupčaga.Worm je napisao/la:Joj Pivnica najbolji restoran, meni isti ko u limenci
Mislim da se komercijala uopšte ne hrani u firmi. Mada ja baš i ne jedem tamo, ja to spičkam na dvaput.coelho41 je napisao/la:Nisam znao da u Taverni radnici jedu. Ja sam mislio da je to komercijala samo. Gotiva ti je to Boga mi. Vidi se na tebi da se dobro hraniš.Penaltiky je napisao/la:Pa i kod mene je t.o. 5/3. Pet dobijamo u firminom restorani, jednom od najboljih u gradu da naglasim. A 3 po danu u parama. Pa et nije to loše al bilo bi bolje da ti u parama daju.
- Fantasista
- Kontakt:
U Pivnici samo pivo dobro
Ne diraj mi Limenku, najbolji cevapi definitivno
Tuzlanska cevapska kultura ne postoji.
U limenci je prebrza usluga, vjerovatno najbrza sto sam u TZ bio. Ne uđes već ti treba kraj stola bgt
U limenci je prebrza usluga, vjerovatno najbrza sto sam u TZ bio. Ne uđes već ti treba kraj stola bgt
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Hahahhahahahahhahahahah, čekaj ahahahahhahahahhaha.Fantasista je napisao/la:U Pivnici samo pivo dobro![]()
Najbolji su kod Zlaje u poljevu, u Limenci napeku 300 ćevapa i drže u šerpi, bace po roštilju i u lepinu. Bezveze.
Dobri su i u Pivnici u poljevu, al ne ide se u fin restoran na ćevape ****. **** ga ćevap.
kad me vodis na cevapePenaltiky je napisao/la:Hahahhahahahahhahahahah, čekaj ahahahahhahahahhaha.Fantasista je napisao/la:U Pivnici samo pivo dobro![]()
Najbolji su kod Zlaje u poljevu, u Limenci napeku 300 ćevapa i drže u šerpi, bace po roštilju i u lepinu. Bezveze.
Dobri su i u Pivnici u poljevu, al ne ide se u fin restoran na ćevape ****. **** ga ćevap.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Čekam platu i kalendar na poslu adventni sam napravio.Sarmelino je napisao/la:kad me vodis na cevapePenaltiky je napisao/la:Hahahhahahahahhahahahah, čekaj ahahahahhahahahhaha.Fantasista je napisao/la:U Pivnici samo pivo dobro![]()
Nisam znao da je limenka siptarska
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Da te prime aBd.Marsal je napisao/la:800 plata
topli i prijevoz
od pon do pet
7 do 15h
vikendi slobodni
posao fizički do boga
rekao sam da hoću
pa sad čekam da jave
valjda me prime
Ali predaj i za vizu druze.
Solidna plata za momka, ali opet da se ozenis tesko bi gurao s tom platom.
A znaš neosnovano srat o tuzlanskim ćevapima kloTZuSarmelino je napisao/la:Nisam znao da je limenka siptarska
ne serem, fini su, al vi cevap kulture nemate.coelho41 je napisao/la:A znaš neosnovano srat o tuzlanskim ćevapima kloTZuSarmelino je napisao/la:Nisam znao da je limenka siptarska
sa, travnik, bl
zenica ima bolje cevape od tz
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Jesam li samo ja helćine "poljeve" čitao kao "pRoljeve" i syebavao se tokom komplet čitanja posta?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
isto ti je to
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Fantasista
- Kontakt:
Ja u Limenci poderem veliku pa u tavernu na tocenoPenaltiky je napisao/la:Hahahhahahahahhahahahah, čekaj ahahahahhahahahhaha.Fantasista je napisao/la:U Pivnici samo pivo dobro![]()
Jos kad je lijepo vrijeme pa se u basti sjedi
Jbg Zlaja rano zatvori, al dobri su i kod njega
Sedracoelho41 je napisao/la:A znaš neosnovano srat o tuzlanskim ćevapima kloTZuSarmelino je napisao/la:Nisam znao da je limenka siptarska
Saranda
Sarajka
Limenka
Mozaik
@Osim
@Fantasista Zlaja ima najbolje u Gradu. Mada generalno ne bi ćevape bez poljeva pojeo nema boga.
A u Zlatniku u Dagari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.