FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mahalac, edituj taj post malo...
Hvala.
Hvala.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Moj Virt4l najgori su ovakvi i jos malo prije kaze da bi volio da se nije dobila. Da su mogli stopirali bi je, ali valja onda na sud da su to uradili. Isto ko sto je Koldzo stopirao izgradnju grbavice sa madjarima.Virtu4l je napisao/la:Hrasno1921 je napisao/la:Klub sada pogotovo nece dobiti gradjevinsku sve dok ova granitura ne ode, i to ti garantujem zivotom, nema gradjevinske do daljnjeg ziv bio pa vidio !Ovo je mnogo gore od ovoga što radi aldin, na njega smo navikli on je tu kao inventar, vazda na popisu.Hrasno1921 je napisao/la:Mustuluk ! gradjevinska dozvola izdata![]()
- MocMahale444
- Hrasno1921
- Kontakt:
Evo kazu sutra zvanicna objava i press povodom toga 
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Potpuna sloboda u sportskom segmentuMocMahale444 je napisao/la:Kako to mislis?irfo je napisao/la:Amar, nek radi sta hoce
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Tako napisi, slazem se.irfo je napisao/la:Potpuna sloboda u sportskom segmentuMocMahale444 je napisao/la:Kako to mislis?irfo je napisao/la:Amar, nek radi sta hoce
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
U ovakvom Želji niko ne može imati tu slobodu, pa ni Amar Osim.irfo je napisao/la:Potpuna sloboda u sportskom segmentu
Sportski direktor je bespotrebna funkcija u našem fudbalu gdje se igrači dovode bez obeštećenja i pregovori se vode samo oko plate igrača i dužine ugovora. Kada Dinamo, Partizan, Zvezda ili Rijeka imaju sportskog direktora, to mi je jasno jer njima je potreban. Oni plaćaju igrače, prodaju ih za velike pare, rade skauting po čitavom svijetu, dogovaraju posudbe u oba pravca, što kod nas nije slučaj i nismo ni blizu tog nivoa.
Ovdje se bez ikakve potrebe Amar Osim uvlači u raspravu, ako želi da bude u klubu sigurno će mu se naći mjesto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Raskinut ugovor sa Acom ...
1921'
ode legenda kluba 
sta ovo bi
Nek mu je sretno, pojaco nas.LjoZee je napisao/la:Sto ode Aleksandar ?
Sretno.
Sada ce se vjerovatno dovesti 2 nova stopera.
Cudno da je na njegov zahtjev raskinut ugovor, zar je moguce da se naljutio sto je jednu utakmicu bio na klupi lol
Mogao je donijeti i neku odstetu klubu, kad je vec legenda kluba kao sto neku ovdje kazu
Cudno da je na njegov zahtjev raskinut ugovor, zar je moguce da se naljutio sto je jednu utakmicu bio na klupi lol
Mogao je donijeti i neku odstetu klubu, kad je vec legenda kluba kao sto neku ovdje kazu
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja bi da mi budemo na nivou Dinama ili Rijeke, Partizana i više manje Zvezde.Virtu4l je napisao/la:U ovakvom Želji niko ne može imati tu slobodu, pa ni Amar Osim.irfo je napisao/la:Potpuna sloboda u sportskom segmentu
Sportski direktor je bespotrebna funkcija u našem fudbalu gdje se igrači dovode bez obeštećenja i pregovori se vode samo oko plate igrača i dužine ugovora. Kada Dinamo, Partizan, Zvezda ili Rijeka imaju sportskog direktora, to mi je jasno jer njima je potreban. Oni plaćaju igrače, prodaju ih za velike pare, rade skauting po čitavom svijetu, dogovaraju posudbe u oba pravca, što kod nas nije slučaj i nismo ni blizu tog nivoa.
Ovdje se bez ikakve potrebe Amar Osim uvlači u raspravu, ako želi da bude u klubu sigurno će mu se naći mjesto.
Je li to znači da nam SD ipak treba?
Još jednom, sam sebe ubijaš u pojam...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pojaco nas je iskreno s obzirom kako je igro zadnjih godinu dana
Hmm ako ode i bekric , ko ce nam bit kapiten, nece valjda bogi
Hmm ako ode i bekric , ko ce nam bit kapiten, nece valjda bogi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Mi smo morali dovesti jos jednog stopera i bez ovog sad. Ne znam sta da napisem jer ne znam razlog za ovakvu odluku. Sretno mu u nastavku i hvala mu na nekim dobrim partijama u Zelji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Imao bobrih i losih utakmica. Sretno ti majstore u nastavku karijere i hvala sto si davao svoj maksimum. Nekad je to bilo dovoljno a nekad ne da zadovoljis nase ukuse.
Zadnja izmjena: TikTak, dana/u 05 dec 2016, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
To je rasprava argumentima koju prizivas? Nisam ni sumnjao.Neandertalac je napisao/la: Još jednom, sam sebe ubijaš u pojam...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pozzzz manijaci
malo me iznenadila ova odluka o raskidu ugovora sa acom ali eto desilo se to sto se deilo idemo dalje samo se nadam da ce nam sad slavko dovesti dobre igrace kako u odbrani tako i u vezi i da ce sve ovo biti mnogo mnogo bolje nego sto je sad bilo u ovom dijelu sezone a naravno tu je i nasa istocna tribina naseg drugog doma.
malo me iznenadila ova odluka o raskidu ugovora sa acom ali eto desilo se to sto se deilo idemo dalje samo se nadam da ce nam sad slavko dovesti dobre igrace kako u odbrani tako i u vezi i da ce sve ovo biti mnogo mnogo bolje nego sto je sad bilo u ovom dijelu sezone a naravno tu je i nasa istocna tribina naseg drugog doma.
i kad budem dedo voljet ću te Zeljooooo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 25 gostiju.