Kakav je Play sad, zna li neko? Prije su bili vrhunski.
Btw kod Brajlovića ne idite. Odvratni su.
Moderator/ica: insider
Sezam Begova čorba kad se uradim pa ujutro vaskrsnem.Aerials je napisao/la:Sarajka Korzo, Sezam.
Kakav je Play sad, zna li neko? Prije su bili vrhunski.
Btw kod Brajlovića ne idite. Odvratni su.
Ne jedem kod njih jer su **** koja lome radnike, isti razlog zbog kojeg ne kupujem ništa od AS Jelaha.Sarmelino je napisao/la:jel vas stid sto vam sve schipthari drze
Ma znam, ovaj je sav fokus bacio na onaj đe mu Džeko i Robi dolazePenaltiky je napisao/la: @Osim13
Nije to taj Brajlović.
Nemam pojma ni ja, valjda uvijek jedem ili kod kuće prije nego krenem, ili negdje u gradu pa zaboravim na njega.Penaltiky je napisao/la: Sezam Begova čorba kad se uradim pa ujutro vaskrsnem.![]()
Nego meni još nije jasno kako Kod Nurije nikad nisi jela. Tamo je hrana odlična.
Brajlović i miješanoOsim13 je napisao/la:Brajlović, better love story than Twighlight
Ma ne jede mi se oko pijace, asocijacija mi na sraćku.Aerials je napisao/la:Nemam pojma ni ja, valjda uvijek jedem ili kod kuće prije nego krenem, ili negdje u gradu pa zaboravim na njega.Penaltiky je napisao/la: Sezam Begova čorba kad se uradim pa ujutro vaskrsnem.![]()
Nego meni još nije jasno kako Kod Nurije nikad nisi jela. Tamo je hrana odlična.
Kaže mi stari da su njemu i u Feriju kod kipova dobri.
Puno repa treba za Brajlovića, nije to za sirotinju ko ja. Odi kod Beska na porciju i stisni se do sljedećeg mjesecario_Ferdy88 je napisao/la:Brajlović i miješanoOsim13 je napisao/la:Brajlović, better love story than Twighlight
Nusret al iz GoraždaOsim13 je napisao/la:Ma znam, ovaj je sav fokus bacio na onaj đe mu Džeko i Robi dolazePenaltiky je napisao/la: @Osim13
Nije to taj Brajlović.
Još doveo nekog lika da mu glumi Nusreta sa onim mesom![]()
Ne mislim na onu seljačinu iz Ustikoline, nego u Tuzli postoji 50 godina mesnica Brajlović sad su i restoran otvorili.rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo ćevapi su mu haman pola kile mesa, desetka teleća
sljivo je napisao/la:Tako mi se ogadila ta mesna i dobra hrana (jer sam je puno jeo) da sad u zadnjih par mjeseci kad dodjem kuci gladan jedem graha i kukuruza iz konzerve i tako te karafeke, i potpuno mi je svejedno.
TeskoFantasista je napisao/la:Ima li ko da lomi radnike vise od mrtvih hercegovaca sjeme im se zatrlo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.