Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Meni nije jasno kako onakva seljačina ko Brajlović može imati onako razvijen biznis.
Let's talk about SIX baby!
Meni je Pivnca i nije neki restoran, više mi dođe nešto ko Ragina glavaPenaltiky je napisao/la:Hahahhahahahahhahahahah, čekaj ahahahahhahahahhaha.Fantasista je napisao/la:U Pivnici samo pivo dobro![]()
Ne diraj mi Limenku, najbolji cevapi definitivno
Najbolji su kod Zlaje u poljevu, u Limenci napeku 300 ćevapa i drže u šerpi, bace po roštilju i u lepinu. Bezveze.
Dobri su i u Pivnici u poljevu, al ne ide se u fin restoran na ćevape ****. **** ga ćevap.
Samo da J*** telekomu mamu u picku
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Pa šta misliš đe plati potrošim za dvajs dana?ASD je napisao/la:Puno vi jedete po gradu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Oženi se Ćamile, jedi kod kućePenaltiky je napisao/la:Pa šta misliš đe plati potrošim za dvajs dana?ASD je napisao/la:Puno vi jedete po gradu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Pa jeftinije jest napolju nego ženit se.LjumanM95 je napisao/la:Oženi se Ćamile, jedi kod kućePenaltiky je napisao/la:Pa šta misliš đe plati potrošim za dvajs dana?ASD je napisao/la:Puno vi jedete po gradu.
Ma neš bit suha qrca jbg 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Šta je gore, bit gladan il bit suha qrca?
Za Helcu ovo prvosljivo je napisao/la:Šta je gore, bit gladan il bit suha qrca?
Suho grlo je za njega jedna od gorih stvariLjumanM95 je napisao/la:Za Helcu ovo prvo
Ne kontam šta je poenta novih epizoda LZN, bukvalno smeće. Žali Bože trake.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Tata advokat, mama doktorica, takvu bi mogao ženit. Il tata ratni profiter. Ma samo nek je dobra a oni s parama.Osim13 je napisao/la:Nije lud da se ženi
U svakom slučaju i za suh **** i za glad brak je najskuplje rješenje.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 22 apr 2019, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam to pregledao prošle godine sveOsim13 je napisao/la:Ne kontam šta je poenta novih epizoda LZN, bukvalno smeće. Žali Bože trake.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Tata bojna Štokolm, mati rođena ŠvedŽanka, more.Penaltiky je napisao/la:Tata advokat, mama doktorica, takvu bi mogao ženit. Il tata ratni profiter. Ma samo nek je dobra a oni s parama.Osim13 je napisao/la:Nije lud da se ženi
Znači tu si dobio inspiraciju za trpanje tuđih ženaDerdiyok je napisao/la:Ja sam to pregledao prošle godine sveOsim13 je napisao/la:Ne kontam šta je poenta novih epizoda LZN, bukvalno smeće. Žali Bože trake.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 19 gostiju.