Glavni

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Post je prijavljen ,pa ti kako hocesViking je napisao/la:![]()
![]()
meho-medo je napisao/la:Post je prijavljen ,pa ti kako hocesViking je napisao/la:![]()
![]()
Nervira me ,ovo nema nikakve veze sa Juvetom ,a nalazi se na temi Juventusa ,mada mi je sada zao kako se moze povratiti ova prijava ako ikako mozeSoloJuve26 je napisao/la:meho-medo je napisao/la:Post je prijavljen ,pa ti kako hocesViking je napisao/la:![]()
![]()
<smjesan si lik, sta ima ovo prijavljivati![]()
Jeste zbog toga ,ali valja znati dati gol iz penalaSoloJuve26 je napisao/la:Meho-medo
Jel to zbog nesvirani penala danas
pusti na da uzivamo, nemoj kvariti ovaj merak koji osjacamomeho-medo je napisao/la:Jeste zbog toga ,ali valja znati dati gol iz penalaSoloJuve26 je napisao/la:Meho-medo
meho-medo je napisao/la:Jeste zbog toga ,ali valja znati dati gol iz penalaSoloJuve26 je napisao/la:Meho-medo
Iko ?harebianconero je napisao/la:Ako neko ima sliku frizure Artura Vidala sa večerašnje utakmice, neka ovdje postavi. Bio bih mnogo zahvalan. Drama mi se sviđa.
Bas si fer forumas, takvi ovdje su rjetkostmeho-medo je napisao/la:Cestitam na danasnjoj pobjedi Juventini ,i na preuzimanju 1. pozicje ali nadam se da ce te je napustiti vec u sledecem kolu ,ovo posebno za Vikinga da mu ne kvarim merak jbg tesko je uzeti 1. poziciju od najjace ekipe u Italiji trenutno
Kod: Označi sve
Palermov vezni igrač, Giulio Migliaccio analizirao je poraz njegove ekipe od Juventusa za SkySport.
"Znali smo da će ovo biti izrazito teška utakmica zato što je Juve jedina neporažena ekipa ove sezone i tako je bilo."
"Napadali su nas konstantno, a mi nikako nismo mogli doći do prilike. U potpunome smo rasulu i to se danas vidjelo."
"Svi se žrtvujemo kako bismo nadomjestili one igrače koji ne igraju, no protiv Juvea to jednostavno nije išlo jer su danas bili prejaki za nas."
"Nisu bez razloga prvi na tablici Serie A. Mi idemo dalje kako bismo se što bolje plasirali i možda izborili Europu."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.