FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 jun 2017, 23:01

PitarBordo je napisao/la:Kae frajko Zrinjski se namjerno ne pojačava jer Borac mora uzeti titulu... I OSTA ŽIV. Ja sam u šoku i dalje.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Slijedom svih ti stvari, mi smo morali sačuvat ekipu i ostaviti ove fudbalere na okupu da bi Borac imao čist put :lol: :lol: :lol: :lol:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 jun 2017, 23:02

Jel' ovo 19 igraca otislo na tekmu? Jedan otpada u zapisniku onda. Rahmanovic vjerovatno, ako je vec receno da nije fizicki najspremniji.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 jun 2017, 23:10

muhamedhulk je napisao/la:Jel' ovo 19 igraca otislo na tekmu? Jedan otpada u zapisniku onda. Rahmanovic vjerovatno, ako je vec receno da nije fizicki najspremniji.
Rahmanović bi nam značio, ali izgleda da on otpada.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2017, 23:11

Do kada traje registracioni period u našoj ligi?
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 jun 2017, 23:16

Ja mislim da ni Liivak ni Cezar nisu ublehe, kako ih raja proziva. Cezar je kod nas odigrao vrlo malo utakmica, a tad je dočekan na nož od starta jer je iz prve izbacio Benku. Nedugo nakon njegovog dolaska je Ješić dobio nogu i kod Hurte nije nikad ni ušao. Možda bi momak i bio dobar u neko drugo vrijeme, da nije tad u konkurenciji imao majstora poput Benke. Recimo, mislim da bi on u ovoj generaciji bio druga priča. Isto za Liivaka, odigrao lik svega 90ak minuta ukupno kod nas. Čala nema muda da ga rokne u prvu tri utakmice u nizu, da vidimo šta lik zna. Uvijek je lakše yebavat stranca nego domaćeg lika. Da se to desi Crnkiću, odmah dođe Hotić i požali se medijima, izađe prljavi veš itd. Šta Liivak ima ovdje, neće se žalit i nema kome, stranac u gradu, momak šuti i trpi. Ne znam, neko moje mišljenje, svakom treba dat priliku pa onda prosudit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 27 jun 2017, 23:31

Sramota ovo za Liivaka sto radi Cala ....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2017, 23:32

Steta je ocito sto nemamo brzog spica za ovu tekmu,vidimo da svi potenciraju njihove spore stopere,a mi cemo na to odgovoriti "sidrasom" jel eto to je nazalost jedino u ovom trenutku sto imamo tu,da je barem Krle dosao koji dan ranije :yawn:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 27 jun 2017, 23:34

skoroalen je napisao/la:Ja mislim da ni Liivak ni Cezar nisu ublehe, kako ih raja proziva. Cezar je kod nas odigrao vrlo malo utakmica, a tad je dočekan na nož od starta jer je iz prve izbacio Benku. Nedugo nakon njegovog dolaska je Ješić dobio nogu i kod Hurte nije nikad ni ušao. Možda bi momak i bio dobar u neko drugo vrijeme, da nije tad u konkurenciji imao majstora poput Benke. Recimo, mislim da bi on u ovoj generaciji bio druga priča. Isto za Liivaka, odigrao lik svega 90ak minuta ukupno kod nas. Čala nema muda da ga rokne u prvu tri utakmice u nizu, da vidimo šta lik zna. Uvijek je lakše yebavat stranca nego domaćeg lika. Da se to desi Crnkiću, odmah dođe Hotić i požali se medijima, izađe prljavi veš itd. Šta Liivak ima ovdje, neće se žalit i nema kome, stranac u gradu, momak šuti i trpi. Ne znam, neko moje mišljenje, svakom treba dat priliku pa onda prosudit.
Za Liivaka stoji, za Cezara tako tako. Liivaka bih volio vidjeti i u težim i u uslovno rečeno lakšim tekmama.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2017, 23:37

Protiv Travnika kup utakmica gdje je poceo,nije me licno nesto odusevio,trom je dosta za jedno krilo.Onako na lopti nije los,mozda bi bolje unutra odigrao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 27 jun 2017, 23:37

HeraklitMracni je napisao/la:Sramota ovo za Liivaka sto radi Cala ....
Pricate a nepratite
Jeli fino na jednom intervjuu receno da Livak ima problema sa zadnjom lozom

Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jun 2017, 23:37

Livak ne spada u 13,5 igrača koje Mehmed koristi i bolje mu je da se navikne na to!
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 jun 2017, 23:39

miky_hz je napisao/la:Steta je ocito sto nemamo brzog spica za ovu tekmu,vidimo da svi potenciraju njihove spore stopere,a mi cemo na to odgovoriti "sidrasom" jel eto to je nazalost jedino u ovom trenutku sto imamo tu,da je barem Krle dosao koji dan ranije :yawn:
Mogao bi Crnkić tu uskočit. Ako se ne varam, igrao je neku vrstu lažne devetke protiv Mladosti na Koševu, ono 4:3. I tad se lijepo igralo, puno više lopti u prostor a ne zračnih. Da zaigra Mićo lijevo, Hebib desno i Crnkić kao napadač, iza njih Sarić, Projekat i Ivetić u liniji. Al' znamo i ti i ja da od tog nema ništa :mrgreen: Slobodno možemo vidjet sastav na meču Vitez - Sarajevo, kad ga onaj golman sam sebi uvali, i tu je 10/11 igrača koji će igrat u Moldaviji. Ako ne i svih 11.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2017, 23:44

skoroalen je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Steta je ocito sto nemamo brzog spica za ovu tekmu,vidimo da svi potenciraju njihove spore stopere,a mi cemo na to odgovoriti "sidrasom" jel eto to je nazalost jedino u ovom trenutku sto imamo tu,da je barem Krle dosao koji dan ranije :yawn:
Mogao bi Crnkić tu uskočit. Ako se ne varam, igrao je neku vrstu lažne devetke protiv Mladosti na Koševu, ono 4:3. I tad se lijepo igralo, puno više lopti u prostor a ne zračnih. Da zaigra Mićo lijevo, Hebib desno i Crnkić kao napadač, iza njih Sarić, Projekat i Ivetić u liniji. Al' znamo i ti i ja da od tog nema ništa :mrgreen: Slobodno možemo vidjet sastav na meču Vitez - Sarajevo, kad ga onaj golman sam sebi uvali, i tu je 10/11 igrača koji će igrat u Moldaviji. Ako ne i svih 11.

Ma jasta,sastav sa neuspjesne generalke ide :mrgreen:

Btw,Zrinjski hoce Kovacevica da dovede.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 jun 2017, 23:45

PitarBordo je napisao/la:Do kada traje registracioni period u našoj ligi?
To je kod nas vječito pitanje. Probaj naći na sljedećem linku: http://www.nsfbih.ba/stranica/bilteni. Ja počeo da čitam i mrsko mi više. Ako tu ne bude, ne znam vala..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jun 2017, 23:59

PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Zrinjski namjerno pravi losu ekipu, da moze Borac biti prvak. Valjda vrijeme da srpski klub osvoji.
To je to! :lol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:rol: :tokralju: :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 28 jun 2017, 00:01

Nevjerovatno :lol:

High

Post Postao/la High » 28 jun 2017, 00:02

Neka neko kaže Janjošu da je trošak voditi dodatne igrače. Knap je 11!

@joker90, sutra terminam u tvojoj nahiji. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 jun 2017, 00:09

High je napisao/la:Neka neko kaže Janjošu da je trošak voditi dodatne igrače. Knap je 11!

@joker90, sutra terminam u tvojoj nahiji. :mrgreen:
Sumnjam da cu biti kući, inače bih došao da ti priredim ugođaj ko sa istočne tribine! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 28 jun 2017, 00:11

Moram reći da nije uredu da se takve gluposti pišu i plasiraju laži vezane za mene u javnost. Pojedini mediji pišu takve informacije jer imaju neki svoj interes, Ne znam zbog čega imaju takav odnos prema meni. Od početka ove godine piše se kako ja napuštam Sarajevo, a o tome ne znam ništa. Nikada ne bih igrao u Prvoj ligi Federacije BiH uz dužno poštovanje prema svima. Dostupan sam svima da pričam sve vezano za moju karijeru, a nikada me niko nije nazvao da provjeri informacije, nego samo plasiraju te gluposti. Azmir Husić predsjednik Sloge je moj prijatelj i nikada nismo razgovarali na temu mog dolaska u Slogu, a ja moram čitati kako mi pojedini portali prave transfer u Prvu ligu FBiH. To zaista nije korektno, Mene zanima samo Sarajevo – kazao je Said Husejinović za ....
:rol:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 jun 2017, 00:12

mensur55 je napisao/la:Moram reći da nije uredu da se takve gluposti pišu i plasiraju laži vezane za mene u javnost. Pojedini mediji pišu takve informacije jer imaju neki svoj interes, Ne znam zbog čega imaju takav odnos prema meni. Od početka ove godine piše se kako ja napuštam Sarajevo, a o tome ne znam ništa. Nikada ne bih igrao u Prvoj ligi Federacije BiH uz dužno poštovanje prema svima. Dostupan sam svima da pričam sve vezano za moju karijeru, a nikada me niko nije nazvao da provjeri informacije, nego samo plasiraju te gluposti. Azmir Husić predsjednik Sloge je moj prijatelj i nikada nismo razgovarali na temu mog dolaska u Slogu, a ja moram čitati kako mi pojedini portali prave transfer u Prvu ligu FBiH. To zaista nije korektno, Mene zanima samo Sarajevo – kazao je Said Husejinović za ....
:rol:
NEEEE! NEEEEEE!! Reci da si ovo ti sad skuckao i izmislio!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.