Slijedom svih ti stvari, mi smo morali sačuvat ekipu i ostaviti ove fudbalere na okupu da bi Borac imao čist putPitarBordo je napisao/la:Kae frajko Zrinjski se namjerno ne pojačava jer Borac mora uzeti titulu... I OSTA ŽIV. Ja sam u šoku i dalje.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Slijedom svih ti stvari, mi smo morali sačuvat ekipu i ostaviti ove fudbalere na okupu da bi Borac imao čist putPitarBordo je napisao/la:Kae frajko Zrinjski se namjerno ne pojačava jer Borac mora uzeti titulu... I OSTA ŽIV. Ja sam u šoku i dalje.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rahmanović bi nam značio, ali izgleda da on otpada.muhamedhulk je napisao/la:Jel' ovo 19 igraca otislo na tekmu? Jedan otpada u zapisniku onda. Rahmanovic vjerovatno, ako je vec receno da nije fizicki najspremniji.
Za Liivaka stoji, za Cezara tako tako. Liivaka bih volio vidjeti i u težim i u uslovno rečeno lakšim tekmama.skoroalen je napisao/la:Ja mislim da ni Liivak ni Cezar nisu ublehe, kako ih raja proziva. Cezar je kod nas odigrao vrlo malo utakmica, a tad je dočekan na nož od starta jer je iz prve izbacio Benku. Nedugo nakon njegovog dolaska je Ješić dobio nogu i kod Hurte nije nikad ni ušao. Možda bi momak i bio dobar u neko drugo vrijeme, da nije tad u konkurenciji imao majstora poput Benke. Recimo, mislim da bi on u ovoj generaciji bio druga priča. Isto za Liivaka, odigrao lik svega 90ak minuta ukupno kod nas. Čala nema muda da ga rokne u prvu tri utakmice u nizu, da vidimo šta lik zna. Uvijek je lakše yebavat stranca nego domaćeg lika. Da se to desi Crnkiću, odmah dođe Hotić i požali se medijima, izađe prljavi veš itd. Šta Liivak ima ovdje, neće se žalit i nema kome, stranac u gradu, momak šuti i trpi. Ne znam, neko moje mišljenje, svakom treba dat priliku pa onda prosudit.
Pricate a nepratiteHeraklitMracni je napisao/la:Sramota ovo za Liivaka sto radi Cala ....
Mogao bi Crnkić tu uskočit. Ako se ne varam, igrao je neku vrstu lažne devetke protiv Mladosti na Koševu, ono 4:3. I tad se lijepo igralo, puno više lopti u prostor a ne zračnih. Da zaigra Mićo lijevo, Hebib desno i Crnkić kao napadač, iza njih Sarić, Projekat i Ivetić u liniji. Al' znamo i ti i ja da od tog nema ništamiky_hz je napisao/la:Steta je ocito sto nemamo brzog spica za ovu tekmu,vidimo da svi potenciraju njihove spore stopere,a mi cemo na to odgovoriti "sidrasom" jel eto to je nazalost jedino u ovom trenutku sto imamo tu,da je barem Krle dosao koji dan ranije
skoroalen je napisao/la:Mogao bi Crnkić tu uskočit. Ako se ne varam, igrao je neku vrstu lažne devetke protiv Mladosti na Koševu, ono 4:3. I tad se lijepo igralo, puno više lopti u prostor a ne zračnih. Da zaigra Mićo lijevo, Hebib desno i Crnkić kao napadač, iza njih Sarić, Projekat i Ivetić u liniji. Al' znamo i ti i ja da od tog nema ništamiky_hz je napisao/la:Steta je ocito sto nemamo brzog spica za ovu tekmu,vidimo da svi potenciraju njihove spore stopere,a mi cemo na to odgovoriti "sidrasom" jel eto to je nazalost jedino u ovom trenutku sto imamo tu,da je barem Krle dosao koji dan ranijeSlobodno možemo vidjet sastav na meču Vitez - Sarajevo, kad ga onaj golman sam sebi uvali, i tu je 10/11 igrača koji će igrat u Moldaviji. Ako ne i svih 11.
To je kod nas vječito pitanje. Probaj naći na sljedećem linku: http://www.nsfbih.ba/stranica/bilteni. Ja počeo da čitam i mrsko mi više. Ako tu ne bude, ne znam vala..PitarBordo je napisao/la:Do kada traje registracioni period u našoj ligi?
PitarBordo je napisao/la:joker90 je napisao/la:To je to!fks74 je napisao/la:Zrinjski namjerno pravi losu ekipu, da moze Borac biti prvak. Valjda vrijeme da srpski klub osvoji.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sumnjam da cu biti kući, inače bih došao da ti priredim ugođaj ko sa istočne tribine!High je napisao/la:Neka neko kaže Janjošu da je trošak voditi dodatne igrače. Knap je 11!
@joker90, sutra terminam u tvojoj nahiji.
NEEEE! NEEEEEE!! Reci da si ovo ti sad skuckao i izmislio!mensur55 je napisao/la:Moram reći da nije uredu da se takve gluposti pišu i plasiraju laži vezane za mene u javnost. Pojedini mediji pišu takve informacije jer imaju neki svoj interes, Ne znam zbog čega imaju takav odnos prema meni. Od početka ove godine piše se kako ja napuštam Sarajevo, a o tome ne znam ništa. Nikada ne bih igrao u Prvoj ligi Federacije BiH uz dužno poštovanje prema svima. Dostupan sam svima da pričam sve vezano za moju karijeru, a nikada me niko nije nazvao da provjeri informacije, nego samo plasiraju te gluposti. Azmir Husić predsjednik Sloge je moj prijatelj i nikada nismo razgovarali na temu mog dolaska u Slogu, a ja moram čitati kako mi pojedini portali prave transfer u Prvu ligu FBiH. To zaista nije korektno, Mene zanima samo Sarajevo – kazao je Said Husejinović za ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.