On tu i jeste da se stvori misljenje kod navijaca sarajeva, ili bar da pokusa. Kad god nekog treba ocrniti prvi je da iznosi insajderske. Ili obrnuto kad treba nekog igraca napraviti boljim nego sto zaista jeste. Tako sam ja do sada citao.PitarBordo je napisao/la:@Sarajlijica pa na djeteu najlakše, još pušten čalank i priča kroz satelite (tipa kinosvra) kako je u potpunosti do Hadžićevih, da se dobije kod navijača i to je otprilike to.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
Razumijemo se.Sarajlijica1946 je napisao/la:On tu i jeste da se stvori misljenje kod navijaca sarajeva, ili bar da pokusa. Kad god nekog treba ocrniti prvi je da iznosi insajderske. Ili obrnuto kad treba nekog igraca napraviti boljim nego sto zaista jeste. Tako sam ja do sada citao.PitarBordo je napisao/la:@Sarajlijica pa na djeteu najlakše, još pušten čalank i priča kroz satelite (tipa kinosvra) kako je u potpunosti do Hadžićevih, da se dobije kod navijača i to je otprilike to.

Samo Saraj'vo.
Očekivao mnoštvo ponuda za inostranstvo, no nakon mijesec dana na ledu, skontao da se zeznuo (precijenio), sada je dobar i vrabac u ruci.MartinSco je napisao/la:Pa koliko sam čuo, odbio je kone (Kovačević) To mu je olakšavajuća okolnost. Bio uporan da ide negdje vani.. Valjda mu propalo.. Sad je već daj šta daš.. Može i Simin han..
- robertkosar
- Kontakt:
A sto ne volim ove glupee izjave od trenera cuj ( Svi ravnopravno konkurisu za sastav) pa Cali kad bi pistolj prislonio na celo on nebi opet promjenio svojih 11 igraca koje je on zacrtao kad je preuzimao mjesto trenera eventualno jednog covjeka bi promjenio ito ako je igrac povrijedjen ili kaznjen 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Oni su na platnoj listi do kraja mijeseca. Plata za ovaj mijesec će im biti isplaćena, (inaće slijedi scenario napisan u FK Kalimero iz Tuzle), znači moraju ispunjavati obaveze iz ugovora(trenirati....) sem ako nisu drugačije dogovorili sa klubom.PitarBordo je napisao/la:A on tebi kaže da su kao igrači FKS trebali da budu na pripremama sa ekipom. Jer su pod ugovorom s istom.

Dobro nam došao.belosevic23 je napisao/la:Pozdrav ljustvo, novi sam ovdje, podržavam samo konstruktivnu raspravu, nedavno sam počeo pratiti i nikad nisam do sada pisao

Sto li smo mi doveli Rahmanovica ako Cali ni on ne valja
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Dobro je smirila se situacija oko Ćale pretpostavljam ispucani svi argumenti i podastrte sve činjenice 

Čala je trener koji samo sa Sarajevom može napraviti neki uspjeh. Njega staviti npr. u Slobodu nakon mjesec bi dobio otkaz.
Vojnik kluba, veoma energičan te odlično poznaje očekivanja od strane navijača.
Da prizna svoje očite nedostatke i dovede pomoćnog trenera koji ga upotpunjuje imali bi najbolji ss u državi.
Vojnik kluba, veoma energičan te odlično poznaje očekivanja od strane navijača.
Da prizna svoje očite nedostatke i dovede pomoćnog trenera koji ga upotpunjuje imali bi najbolji ss u državi.
SVI U MOLDAVIJU!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Popusti me bogalju u mozak.PitarBordo je napisao/la:@Sarajlijica pa na djeteu najlakše, još pušten čalank i priča kroz satelite (tipa kinosvra) kako je u potpunosti do Hadžićevih, da se dobije kod navijača i to je otprilike to.
NA MALTU*High je napisao/la:SVI U MOLDAVIJU!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
DolacHigh je napisao/la:NA MALTU*High je napisao/la:SVI U MOLDAVIJU!

Kinosvra iskreno ne bi trebao da ga nazivaš ovakvim imenima. Ozbiljan sam pravo. Nego ja ću ti pokušati dati savjet, i ti njega opali argumentima ko on nas ovdjekinosvra je napisao/la:Popusti me.PitarBordo je napisao/la:@Sarajlijica pa na djeteu najlakše, još pušten čalank i priča kroz satelite (tipa kinosvra) kako je u potpunosti do Hadžićevih, da se dobije kod navijača i to je otprilike to.

Ma kakvi argumenti sa likom koji napise 50 postova dnevno.heat je napisao/la:Kinosvra iskreno ne bi trebao da ga nazivaš ovakvim imenima. Ozbiljan sam pravo. Nego ja ću ti pokušati dati savjet, i ti njega opali argumentima ko on nas ovdjekinosvra je napisao/la:Popusti me.PitarBordo je napisao/la:@Sarajlijica pa na djeteu najlakše, još pušten čalank i priča kroz satelite (tipa kinosvra) kako je u potpunosti do Hadžićevih, da se dobije kod navijača i to je otprilike to.
Izmislja, govori neistine, namjerno provocira svaki dan...
Ja mogu sa normalnim ljudima komunicirati, ali sa bogaljem u mozak ne mogu.
Kinosvra iskreno ne bi trebao da ga nazivaš ovakvim imenima. Ozbiljan sam pravo. Nego ja ću ti pokušati dati savjet, i ti njega opali argumentima ko on nas ovdje
[/quote]
Ma kakvi argumenti sa bolesnim likom koji napise 50 postova dnevno.
Izmislja, laze, namjerno provocira svaki dan...
Ja mogu sa normalnim ljudima komunicirati, ali sa bogaljem u mozak ne mogu.[/quote]
Ali dovodiš ga u iskušenja da nam opet kaže "eto vidite narode kako teško pada kad se kaže činjenica", samo ja još ne znam šta je činjenica u pojedinim njegovim postovima možda ima čovjek istinomjer pa sve izvaga prije nego nešto napiše. A da ima pravo pisati ima dok god ne krši forumska pravila.

Ma kakvi argumenti sa bolesnim likom koji napise 50 postova dnevno.
Izmislja, laze, namjerno provocira svaki dan...
Ja mogu sa normalnim ljudima komunicirati, ali sa bogaljem u mozak ne mogu.[/quote]
Ali dovodiš ga u iskušenja da nam opet kaže "eto vidite narode kako teško pada kad se kaže činjenica", samo ja još ne znam šta je činjenica u pojedinim njegovim postovima možda ima čovjek istinomjer pa sve izvaga prije nego nešto napiše. A da ima pravo pisati ima dok god ne krši forumska pravila.
Brcansku po nove igrace.Esport je napisao/la:DolacHigh je napisao/la:NA MALTU*High je napisao/la:SVI U MOLDAVIJU!

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Evo Said izjavio da ga ne zanima odlazak i samo Sarajevo je bitno. Ono sto nije navedeno je razlog sto nije otisao sa ekipom a razlog je sto se prijavio na emisiji Stol za 4 na OBN gdje se mnogo ocekuje od njega.
Ako cemo dovoditi stopera onda bi najbolje bilo vratiti Tatomirovica. Zahvalan i dobar igrac.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Lako cemo mi za stopera, sta cemo sa debelim rekreativcem?Lakoste je napisao/la:Ako cemo dovoditi stopera onda bi najbolje bilo vratiti Tatomirovica. Zahvalan i dobar igrac.![]()
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.