FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam sta da mislim o nama.
Krste sigurno nije bolji nego sto je bio u prvom mandatu, a sad ce nam biti pojacanje. Eto koliko smo dobri.
Krste sigurno nije bolji nego sto je bio u prvom mandatu, a sad ce nam biti pojacanje. Eto koliko smo dobri.
Sabrine mi moje!
- AlfredNobel
- Kontakt:

Šta kažete na ovo? Neka moja ideja brzinski, mada još kad bi došao npr. Stojčev, ne bi ovo imalo smisla.
Ako Bog da, kad bi završili još Petraka i jednog stopera, to bi bilo to.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Krste bi trebao da je lažna devetka, po defaultu...nešto ko 10,5...Evander je napisao/la:E jos da se dogovorimo koja je njegova prava pozicija
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
- Kontakt:
OdlicanAlfredNobel je napisao/la:![]()
Šta kažete na ovo? Neka moja ideja brzinski, mada još kad bi došao npr. Stojčev, ne bi ovo imalo smisla.

Ne bih Rahmana tek tako otpisao, klupa siroka a Pero na beku

Ma nosi mi tog Ahmetovica , drugi dio sezone covjek nije postojao , ne zna zadrzat loptu nije gola dao ja mislim , Krste treba igrat naprjed a Ahmetovic klupa , . Krste makar moze pretrcat nekog . i nije mi jasno ovaj momak sto smo ga doveli Rahmanovic , jel to on vec los igrac ?!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
A vidiš njega sam zaboravio, ovo je brzinski bilo. Teško je, ako je ikako moguće, sklopiti formaciju da upadnu i Petrak, Sarić, Rahmanović, vazda fali jedan.BordoBolesnik je napisao/la:OdlicanAlfredNobel je napisao/la:![]()
Ako Bog da, kad bi završili još Petraka i jednog stopera, to bi bilo to.![]()
Ne bih Rahmana tek tako otpisao, klupa siroka a Pero na beku
Možda ovako nešto (4-3-2-1):
Pavlović
Hodzic Novaković Mihojević Ivetić
Sarić Petrak Rahmanović
Velkoski Crnka
Ahmetović
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Said je naucio Valentina i ostale da u ugovoru zaštite klub.Interista02 je napisao/la:Nadam se da ga necemo tjerati stapom ko' Saida, valjda je i on dobio novi tip ugovora (zarada po zaslugama)

Krste na devetku ide, Ahmetović leti iz prvih 11.
Krste
Crnkić Rahmanović Hebib
Petrak Sarić
Ivetić Marko Novakovic Dušan
Pavlović
Krste
Crnkić Rahmanović Hebib
Petrak Sarić
Ivetić Marko Novakovic Dušan
Pavlović
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Imali smo štopera koji je komotno mogao odigrati ove sezone 16+ utakmica uz ovu dvojicu, ali smo ga pustili da ode, nemamo para za već gotove i uigrane igrače, o čemu dalje da pričamo. Meni trenutno ne treba taj treći štoper, pogotovo ne za rotacije, ako će dovesti, neka dovedu nekoga da odmah Mihojevića izbacimo. 

Ja bi sami ovdje krleta u napad gurnuo mjesto ahmeta a polu spic rahmanivicAlfredNobel je napisao/la:![]()
Sa Kovačevićem se još mogu dogovoriti... Šteta je za iste pare drugog dovoditiBelminM23 je napisao/la:Imali smo štopera koji je komotno mogao odigrati ove sezone 16+ utakmica uz ovu dvojicu, ali smo ga pustili da ode, nemamo para za već gotove i uigrane igrače, o čemu dalje da pričamo. Meni trenutno ne treba taj treći štoper, pogotovo ne za rotacije, ako će dovesti, neka dovedu nekoga da odmah Mihojevića izbacimo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pitar1946 je napisao/la:Jes mi drago za VELKOSKOG,momak voli sarajevo vise nego staru svoju nije ko 90 posto njih kojim je prolazna stanica,bori se za klub ko da je djete sarajeva... JEDAN JE KRSTE <3
Mene strah da na kraju, ne prodje kao Said.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebaju nam jos 2 pojacanja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Rahma je napisao/la:99% sam siguran da će Crnkić biti nosioc naše igre za ovu sezonu.

BelminM23 je napisao/la:Dobar link tamo, slika perverzija, ali sutra će da padne server zbog velike navale.![]()
Nadati se jedino da će na ovim ruskim kladionicama biti, kao i sve do sada.![]()
Al yebat to, daj mininmalan poraz, po mogućnosti 2:1, po to smo i došli.

Idemo na pobjedu.

Krste je koliko znam igrao bez pauza ko Said beg i onako Krste mi je mnogo veci profesionalacamypitar je napisao/la:Pitar1946 je napisao/la:Jes mi drago za VELKOSKOG,momak voli sarajevo vise nego staru svoju nije ko 90 posto njih kojim je prolazna stanica,bori se za klub ko da je djete sarajeva... JEDAN JE KRSTE <3
Mene strah da na kraju, ne prodje kao Said.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Welcome Krljavi brate
Dva vezna plus stoper,i haj da zapjevamo

Dva vezna plus stoper,i haj da zapjevamo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kontam, mogli bi mi imati i klupu ove sezone, nije ovo loše, Krste je pun pogodak, i u pogledu neophodnog kvaliteta a i širine.
Ahmetović, Radovac, Mićo Kuzmanović, prvi je savršen igrač za posljednjih 20ak minuta kad treba bunariti, ili zagraditi koju loptu kad se čuva rezultat, dobiti duel, iznuditi faul u skoku... drugi je pokazao neke naznake života i mogao bi imati ozbiljnu minutažu naredne sezone ako nastavi ovim tempom, a treći je legitimna prva opcija i na bilo kojem krilu, ali eto mora jedan od trojke Crnkić/Hebib/Mićo počinjati s klupe, mada će ih Čala vjerovatno rotirati cijelu sezonu, u 5 deka su
Kadušić, Almir Bekić(nadam se), i još jedan štoper kojeg moramo dovesti ako Kovačević ode, sasvim solidne zamjene koje će iznijeti neke utakmice kupa, i odraditi posao u slučaju povreda i suspenzija prvotimaca
Anđušić, Lelić, Liivak, Sajkača, Herić, prvi bi mogao dobiti odlaskom Duljevića nekih minuta ove sezone, ostala 4 su igrači za kraja klupe i njihova minutaža će biti vjerovatno samo u prvim rundama kupa i prijateljskim tekmama
naravno tu je i Nedim kojeg bi ove sezone trebalo uvoditi u seniorski fudbal i dozirati mu minute u riješenim ligaškim, i lakšim kup utakmicama
Sve ovo pod uslovom da dodje Petrak, ili neki drugi vezni za prvih 11
Ahmetović, Radovac, Mićo Kuzmanović, prvi je savršen igrač za posljednjih 20ak minuta kad treba bunariti, ili zagraditi koju loptu kad se čuva rezultat, dobiti duel, iznuditi faul u skoku... drugi je pokazao neke naznake života i mogao bi imati ozbiljnu minutažu naredne sezone ako nastavi ovim tempom, a treći je legitimna prva opcija i na bilo kojem krilu, ali eto mora jedan od trojke Crnkić/Hebib/Mićo počinjati s klupe, mada će ih Čala vjerovatno rotirati cijelu sezonu, u 5 deka su
Kadušić, Almir Bekić(nadam se), i još jedan štoper kojeg moramo dovesti ako Kovačević ode, sasvim solidne zamjene koje će iznijeti neke utakmice kupa, i odraditi posao u slučaju povreda i suspenzija prvotimaca
Anđušić, Lelić, Liivak, Sajkača, Herić, prvi bi mogao dobiti odlaskom Duljevića nekih minuta ove sezone, ostala 4 su igrači za kraja klupe i njihova minutaža će biti vjerovatno samo u prvim rundama kupa i prijateljskim tekmama
naravno tu je i Nedim kojeg bi ove sezone trebalo uvoditi u seniorski fudbal i dozirati mu minute u riješenim ligaškim, i lakšim kup utakmicama
Sve ovo pod uslovom da dodje Petrak, ili neki drugi vezni za prvih 11
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 28 jun 2017, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase