Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Ma niko nista njemu ne ebe nego samo govori da ga treba suspendovati.Pa zar stvarno mislis da treba proci nekaznjeno nakon cak ne javljanja na telefon.Pa kako je Mujdza to sve fino rijesio
Priznajem, ako ga je Stoke otvoreno ucijenio da ne ide, to se može shvatiti. A teško da i on to onda može reći i selektoru i bilo kome. Guravo. 
Nezgodno se i javiti na telefon i lagati o nekoj prehladi.

Nezgodno se i javiti na telefon i lagati o nekoj prehladi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- NoName
- Kontakt:
Ma samo stavite sebe u njegovu poziciju i mnogo će vam se toga samo kazati. Lahko je nama palamuditi ovdje, te trebao je ovako te onako, a da smo mi umjesto njega pitanje je kako bi postupili. Onaj ko te plaća ti može naređivati a svi ostali mogu mahati ušima. To je tako u životu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Sacekajte da se i covek oglasi pa donosite sud. Mozda covek ima licnih problema?!
Ma upravu ste i vi ali zaboravljate da on nema posla sa nekim kabadahijama.Ljudi smo brate mili,mogao je fino doci i objasniti situaciju.Mene iskreno i ne iznenadjuje ovo plaho od njega.Izradio je Kanadjane u posljednji tren pa zasto i nas da ne zavitlava 

- NoName
- Kontakt:
I ta je varijanta moguća jer danas ništa nije nemoguće. Isto tako nije nemoguće da su mu "naredili" da se ne javlja, a on, prirodno, poslušao. Samo ne treba letiti pred rudu, sačekajmo malo, iako je Pape već to uspio da shebe do kraja svojim mahalanjem sa novinarima, već poznatim prijateljima našeg sporta, koji vole prljavi veš više od bilo čega drugog.delija je napisao/la:Ma upravu ste i vi ali zaboravljate da on nema posla sa nekim kabadahijama.Ljudi smo brate mili,mogao je fino doci i objasniti situaciju.Mene iskreno i ne iznenadjuje ovo plaho od njega.Izradio je Kanadjane u posljednji tren pa zasto i nas da ne zavitlava
tisu djetata tiLFC4ever je napisao/la:Mandrak je napisao/la:Zamislite kako je Begoviću (a i drugim profesionalcima).
Dolazi iz najjace lige svijeta, gdje je sve "pod konac" ,gdje se tacno zna i gdje je precizno isplanirano sve (treninzi, satnice,putovanja itd), gdje su najbolji uslovi za trening, profesionalni nivo sa punim stadionima gdje god da se igra.
I onda dođu u Hrasnicu, na neku poljanu da trenira (ko fol reprezentativni nivo)...okolo domace životinje pasu travu, coban tjera ovce ,sakupi se okolo lolakno stanovnisto i moljaka za autogram ili sliku, novinari salijecu igrace ko pijavice i sav taj cirkus...dakle strogi amaterizam = totalna suprotnost onom što svakodnevno proživljava u engleskoj.
A u Rijeci smo "trenirali" u hotelskim prolazima![]()
dno dna, jednostavno.
Upotpunosti je tako.
Jos bi da dodam da Susic treba da ima autoritet,ali on ga nema,imao ga je ali ga je izgubio!
Reprezentativci trebaju da zinu i bale za njim,ali ne oni bas suprotno!
NAMA treba COVJEK sa AUTORITETOM!
Ko je sta Ciri mogao? J.e.b.o im je sve zivo,ako nije po njegovom,zato su ga i slusali,i jedini je on napravio EKIPU!
Sad treba da strahujem kad igramo protiv Malte...jer igraci nisu motivisani i ne daju 100% od sebe.
To je barem moj dojam do sada.

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
I šta da onda Sušić kaže "ma ima da ih(Stoke) tužimo, ne smiju ti to raditi" i javno kaže da su ga ucijenili. Pitam se ko bi tu izvukao deblji kraj. Trener Stokea bi rekao da ga je upozorio da je bitno da bude sa ekipom i na kraju, ima pravo da ga izostavi iz tima bez mnogo obrazloženja. Samo bi Asmir ispušio.delija je napisao/la:Ma upravu ste i vi ali zaboravljate da on nema posla sa nekim kabadahijama.Ljudi smo brate mili,mogao je fino doci i objasniti situaciju.Mene iskreno i ne iznenadjuje ovo plaho od njega.Izradio je Kanadjane u posljednji tren pa zasto i nas da ne zavitlava
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam mišljenja da je Pape trebao sačekati i popričati s njim, pa tek onda to objelodaniti(da se razumijemo, ovaj potez sigurno zaslužuje neku kaznu, jer bi stvarno ovo počelo ličiti na cirkus ukoliko igrači sami počnu svoju pravdu istjerivati). Naravno, njegova krivica je što se nije javio; pobogu ne prisluškuje Stoke mobitel od njegove supruge(ako već prisluškuje njegov), dakle mogao je reći bilo kakve razloge nedolaska na ovu utakmicu. No, to je iza nas, samo činjenica je da će mu se ovo uzeti kao dupli grijeh, te i ako se ispostavi da je nešto krupno u pitanju(nebitno šta), ljudi će mu manje vjerovati zbog situacije kada je odbio braniti za Stoke. Dakle, oni ga "hrane" kako je neko napisao, a one je odbio povinovati se njihovim željama. Sve u svemu, mogao se javiti i to bi bilo profesionalno od njega. Uostalom, ovo je prijateljska utakmica, ako se i može "izlevatiti" neko, to je Safet Sušić, koji bi mu sigurno izaš'o u susret.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Begovic je napravio katastrofalnu gresku,i samo pod uslovom da mu svi reprezentativci "halale" Susic ga treba pozvati u reprezentaciju,inace...jer Asmir je jako bezobrazno postupio prije svega prema svojim kolegama koji su vece zvijezde od njega,ali mislim da je za sve kriv Begovicev menadzer koji mu je zabranio dolazak i javljanje na telefon,sjetite se samo kako je Asmir odbio braniti u jednoj utakmici Stouka,e kad je to bio u stanju uraditi klubu koji ga placa,zasto ne bi i u reprezentaciji!? radi se o momku kojeg je bh javnost docekala rasirenih ruku,a on kao neki primitivac se odnosi i prema selektoru i prema Dzeku,Spahicu,Pjanicu,Misimovicu..Steta i za njega,i za nas,jer sam mislio da je on buducnost ove reprezentacije!
Svakako, suspenzija je neophodna. I ako jeste ucijenjen. Ne smije se desiti da nam se ubuduće ovako igrači "prehlađuju".
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- NoName
- Kontakt:
Da, naravno, vidimo da je Pape čovjek koji zna da neke stvari zadrži u sebi. Pa odmah bi poletio i sve to lijepo ispričao novinarima, znate, Asmir me nije mogao nazvati, nazvala je njegova supruga i kazala da mu je klub zabranio odlazak u Bratislavu. A upravo to što je jednom imao sukob sa menadžerom kluba je razlog više da se ovaj put povinuje njihovoj odluci, jer 2 sukoba u kratkom periodu, pogotovo sada kada je prvi golman, mu nikako ne bi išta u prilog.Monolog je napisao/la:Ja sam mišljenja da je Pape trebao sačekati i popričati s njim, pa tek onda to objelodaniti(da se razumijemo, ovaj potez sigurno zaslužuje neku kaznu, jer bi stvarno ovo počelo ličiti na cirkus ukoliko igrači sami počnu svoju pravdu istjerivati). Naravno, njegova krivica je što se nije javio; pobogu ne prisluškuje Stoke mobitel od njegove supruge(ako već prisluškuje njegov), dakle mogao je reći bilo kakve razloge nedolaska na ovu utakmicu. No, to je iza nas, samo činjenica je da će mu se ovo uzeti kao dupli grijeh, te i ako se ispostavi da je nešto krupno u pitanju(nebitno šta), ljudi će mu manje vjerovati zbog situacije kada je odbio braniti za Stoke. Dakle, oni ga "hrane" kako je neko napisao, a one je odbio povinovati se njihovim željama. Sve u svemu, mogao se javiti i to bi bilo profesionalno od njega. Uostalom, ovo je prijateljska utakmica, ako se i može "izlevatiti" neko, to je Safet Sušić, koji bi mu sigurno izaš'o u susret.
Ma ja to bi bilo to sto se tice Asmira Begovica.Vjerovatno je i Susic bio izrevoltiran situacijom pa je rekao koju viska novinarima....Monolog je napisao/la:Ja sam mišljenja da je Pape trebao sačekati i popričati s njim, pa tek onda to objelodaniti(da se razumijemo, ovaj potez sigurno zaslužuje neku kaznu, jer bi stvarno ovo počelo ličiti na cirkus ukoliko igrači sami počnu svoju pravdu istjerivati). Naravno, njegova krivica je što se nije javio; pobogu ne prisluškuje Stoke mobitel od njegove supruge(ako već prisluškuje njegov), dakle mogao je reći bilo kakve razloge nedolaska na ovu utakmicu. No, to je iza nas, samo činjenica je da će mu se ovo uzeti kao dupli grijeh, te i ako se ispostavi da je nešto krupno u pitanju(nebitno šta), ljudi će mu manje vjerovati zbog situacije kada je odbio braniti za Stoke. Dakle, oni ga "hrane" kako je neko napisao, a one je odbio povinovati se njihovim željama. Sve u svemu, mogao se javiti i to bi bilo profesionalno od njega. Uostalom, ovo je prijateljska utakmica, ako se i može "izlevatiti" neko, to je Safet Sušić, koji bi mu sigurno izaš'o u susret.
Samo mu ja ne bih bio u kozi narednih dana,ne zna on kako je kad se Bosanki "kruticar" nakaci na ledja

Preko FIFE odrediti mu suspenziju u klubu i repci na nekoliko utakmica. Najblaze sto bi ja uradio za ovaj postupak. U danasnjem vaktu ne uspostavit bilo kakav kontakt... ZALOSNO OD NJEGA
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Sto znaci da je neko duplo veci levat.Monolog je napisao/la:Ja sam mišljenja da je Pape trebao sačekati i popričati s njim, pa tek onda to objelodaniti(da se razumijemo, ovaj potez sigurno zaslužuje neku kaznu, jer bi stvarno ovo počelo ličiti na cirkus ukoliko igrači sami počnu svoju pravdu istjerivati). Naravno, njegova krivica je što se nije javio; pobogu ne prisluškuje Stoke mobitel od njegove supruge(ako već prisluškuje njegov), dakle mogao je reći bilo kakve razloge nedolaska na ovu utakmicu. No, to je iza nas, samo činjenica je da će mu se ovo uzeti kao dupli grijeh, te i ako se ispostavi da je nešto krupno u pitanju(nebitno šta), ljudi će mu manje vjerovati zbog situacije kada je odbio braniti za Stoke. Dakle, oni ga "hrane" kako je neko napisao, a one je odbio povinovati se njihovim željama. Sve u svemu, mogao se javiti i to bi bilo profesionalno od njega. Uostalom, ovo je prijateljska utakmica, ako se i može "izlevatiti" neko, to je Safet Sušić, koji bi mu sigurno izaš'o u susret.

Ebo ti njega ako ce levatiti selektora,a time i suigrace a bogami i navijace fakticki onda kad je mogao dobiti standardno mjesto u repci.Tako bi bilo kad bi nam za glave falio.Ko biva jednom je proslo,proci ce i drugi put.
Kako rekoh njegovim ponasanjem najveci levat je bas on.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Bezimeni,
Da, upravo to. Jednom je bio u sukobu s njima, drugi sukob bi bio sjedenje na klupi, a sigurno ga ne bi nikome htjeli prodati. No, opet to ne mijenja činjenicu da je mogao nazvati ili poslati sms. Sušić je valjda shvatio kakvi su naši novinari, te da više vole iznijeti prljavi veš negoli hljeba se najest. Daleko su ovi naši novinari od pojma profesionalac. Rekoh, Asmir je kriv zbog nejavljanja, Sušić je kriv što je išta govorio novinarima(mogao ih je kulturno slagati i to je to).
Da, upravo to. Jednom je bio u sukobu s njima, drugi sukob bi bio sjedenje na klupi, a sigurno ga ne bi nikome htjeli prodati. No, opet to ne mijenja činjenicu da je mogao nazvati ili poslati sms. Sušić je valjda shvatio kakvi su naši novinari, te da više vole iznijeti prljavi veš negoli hljeba se najest. Daleko su ovi naši novinari od pojma profesionalac. Rekoh, Asmir je kriv zbog nejavljanja, Sušić je kriv što je išta govorio novinarima(mogao ih je kulturno slagati i to je to).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nista onda je nabolje da ih obojicu suspendujemoMonolog je napisao/la:@Bezimeni,

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Delija,
Trebali bi Safetu zabraniti da daje izjave novinarima i to je to.

Trebali bi Safetu zabraniti da daje izjave novinarima i to je to.

- NoName
- Kontakt:
Postao/la NoName dana pet maj 21, 2010 1:10 pm
Pape podhitno treba portparola.
Jest ,Usanovica ili punto punto Pecikozu. U stvari ona to i jeste ''aj tinks'':lol:NoName je napisao/la:Postao/la NoName dana pet maj 21, 2010 1:10 pm
Sto se tice laganja e ebiga Ciro bi to upakovao sad pa sad.I onda kad nas trehne tamo gdje najmanje ocekujemo.
Taj isti u vagonu rize za Kinu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu