SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Ako novi sef strucnog staba uvrsti Cimirota i medju 40 potencijalnih odmah ga treba tjerati a ne pustiti ko Mesu da se zajebaje
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- muhamedhulk
- Kontakt:
To je to, isto razmisljamo. Samo Dumic jos umjesto Bicakcica, a desno je ?Raonffa je napisao/la:Da se ja pitam Lulić, Bešić i Pjanić na sredini terena, Duljević i Hajrović krila, naravno Džeko u napadu.
Što se odbrane tiče tu će nažalost još koju godinu presudnu ulogu igrati forma igrača koji su u par deka kvalitetom, jedino bih fiksno stavljao Šimunovića i Kolašinca, a ostale dvije pozicije popunjavati po formi, al' onako realno to bi trebali biti Bičakčić i Vranješ.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Idemo na veliko takmicenje zvana liga nacija
Sta poželjeti više, sta ce nam baraž ovako idemo direktno
Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Sta poželjeti više, sta ce nam baraž ovako idemo direktno

Po meni Cocalic i Dumic puno bolji od Oggya i Sunje.
Susic ilo Avdija na desnom beku ako je bar jedan zdrav, Vranjes tu nevalja ni Bico.
Cimirot bezveze kao i Krunic.
Medunjanin super dodavanje danas i vidi se da se moze jos na njega racunati umjesto neke Jajale, Cimirote i Hadzice.
Hajrovic svaka cast na 2 gola, nisam znao da imas desnu nogu.
Dzeko je Kralj, Duljevica sto vise igrati.
Susic ilo Avdija na desnom beku ako je bar jedan zdrav, Vranjes tu nevalja ni Bico.
Cimirot bezveze kao i Krunic.
Medunjanin super dodavanje danas i vidi se da se moze jos na njega racunati umjesto neke Jajale, Cimirote i Hadzice.
Hajrovic svaka cast na 2 gola, nisam znao da imas desnu nogu.
Dzeko je Kralj, Duljevica sto vise igrati.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Krunic se cijelu noc izmice, strah da ne fasuje povredu. 
@Faraon, slazem se apsolutno. Mora se znati ko je prva postava i mora se znati koju formaciju igramo, pa da to forsiramo u svakoj mogucoj utakmici. Ja bih u pocetku pokusao sa Bicakcicem i Simunovicem, a Vranjes je za sada, nazalost, jedina opcija na desnom beku i on mora igrati. Ovaj Zukanovic je ocajan na beku, tako da i tu treba traziti rezervu.

@Faraon, slazem se apsolutno. Mora se znati ko je prva postava i mora se znati koju formaciju igramo, pa da to forsiramo u svakoj mogucoj utakmici. Ja bih u pocetku pokusao sa Bicakcicem i Simunovicem, a Vranjes je za sada, nazalost, jedina opcija na desnom beku i on mora igrati. Ovaj Zukanovic je ocajan na beku, tako da i tu treba traziti rezervu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Re: RE: Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Pa protiv Belgije Vranješ je sa pozicije beka bio prodorniji po desnoj strani umjesto sto je Visca to radio sa krilne pozicije [emoji38]kobe24 je napisao/la:Krunic se cijelu noc izmice, strah da ne fasuje povredu.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ako se uopce moze komentirati igrace. Cimirot nije bio los danas a kolega mu u sredini Krunic totalno van forme. Medunjanin vise ne moze i gotovo.
Kodro ispaljen na krilu. Ibisevic je bivsi nogometas. Susica vise ne zvati, Mesa type igrac koji se trudi samo nazalost nezna. Zuka spor. Cocalic jos i sporiji. Hajrovic solidan a Begovic nastavlja po starom. Odbrani jednu onda popije gol sa 20 metara.Dzeko institucija a Duljevic ono malo sto je dobio je bio dobar.Djumic Ok.
Mesa kao i obicno. Totalni propuh u glavi.
Laku noc i nadam se otkazu sto prije.
Kodro ispaljen na krilu. Ibisevic je bivsi nogometas. Susica vise ne zvati, Mesa type igrac koji se trudi samo nazalost nezna. Zuka spor. Cocalic jos i sporiji. Hajrovic solidan a Begovic nastavlja po starom. Odbrani jednu onda popije gol sa 20 metara.Dzeko institucija a Duljevic ono malo sto je dobio je bio dobar.Djumic Ok.
Mesa kao i obicno. Totalni propuh u glavi.
Laku noc i nadam se otkazu sto prije.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 10 okt 2017, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Novi igraci se definitivno ne mogu isprobavati ako ne igramo u najjacem sastavu. To nema smisla, pa Messi se ne bi pokazao u ovoj ekipi.
I na kraju nas je kostao 3-2 protiv **** Kipra...
Mozda i najgora 2 godina ove reprezentacije od kako postoji.
Mozda i najgora 2 godina ove reprezentacije od kako postoji.
-
- Kontakt:
.....................Begovic....................
Vranjes...Bicakcic...Simunovic..Kolasinac
........Besic.......Pjanic.......Lulic........
Hajrovic..............................Duljevic
......................Dzeko.....................
--> po meni najjaca ekipa koju imamo.
On je protiv Belgije bio bolji od Kolasinca, ali generalno se zna da nije neko pretjerano kvalitetno rjesenje na toj poziciji, pogotovo sto je jedina opcija. Nemamo mi zamjenu ni za Kolasinca, a i on je sklon povredama i ispadima s kartonima. Moraju se traziti novi igraci na tim bekovskim pozicijama, a nije bas da ih imamo.Derdiyok je napisao/la: Pa protiv Belgije Vranješ je sa pozicije beka bio prodorniji po desnoj strani umjesto sto je Visca to radio sa krilne pozicije

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dumic dobar.Simunovica cekam da vidim al mislim da bi to bio stoperski par za buducnost.Zbog povreda ubacivati Ogija i Bicu.Duljevic bi morao igraci.Decko me bukvalno bez teksta ostavio u ove dvije utakmice.Kolasinac na beku.Desni bek-? Susic nije bio los. Samo da Mume ude u formu pa da igraju on i Pjana u paru.Njih dvojica jako dobro razumiju jedan drugog i u paru su odlicni.Samo da ude u formu.Dzeko naprijed sam sa dobrim krilima oko sebe.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Da to je stvarno najbolji sastav BiH trenutno.edinjo-bih je napisao/la:.....................Begovic....................
Nazalost al realno mislim da nemamo nista bolje od ovoga.edinjo-bih je napisao/la:.....................Begovic....................
Uz dobrog selektora i dobar pristup ni ne treba nam ništa više od toga.Eld0rado je napisao/la:Nazalost al realno mislim da nemamo nista bolje od ovoga.edinjo-bih je napisao/la:.....................Begovic....................
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Definitivno!dubrovnik je napisao/la:Da to je stvarno najbolji sastav BiH trenutno.edinjo-bih je napisao/la:.....................Begovic....................
Veceras se pokazalo da neki igraci nisu za reorezentaciju, prije svih Krunic. Hajrovic i Duljevic najprijatnije iznenadjenje.
To je ona forma je trenutna,klasa je vjecna.Ako ti znas "loptati" moze biti i kriza i losa forma,al klasa ce na kraju isplivati.Definitivno dobra ekipa samo normalan selektor.bosnas_ je napisao/la:Definitivno!dubrovnik je napisao/la:Da to je stvarno najbolji sastav BiH trenutno.edinjo-bih je napisao/la:.....................Begovic....................
Veceras se pokazalo da neki igraci nisu za reorezentaciju, prije svih Krunic. Hajrovic i Duljevic najprijatnije iznenadjenje.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ne znam što se Miro Stevanović ne bi pokušao na beku...momak jak defanzivno, ima fin centaršut... ne vjerujem da bi bio gori od Vranješa i Sušića...
Za neke nove stvari
Begović
Stevanović,Đumić,Simunović,Kolašinac
Bešić,Pjanić
Krunić
Hajrović(Višća),Dulja
Džeko...
Od mlađih su tu Memišević,Kodro,Ara,Baja,Gojak,Amir,Čivić.Menalo
uz Zukanovića,Vranješa,Bičakčića,Cocalića,Lulića,Cimirota,Sušića (M),Šunjića,Jajala,Đurića,Medunjanina itd...
Za neke nove stvari
Begović
Stevanović,Đumić,Simunović,Kolašinac
Bešić,Pjanić
Krunić
Hajrović(Višća),Dulja
Džeko...
Od mlađih su tu Memišević,Kodro,Ara,Baja,Gojak,Amir,Čivić.Menalo
uz Zukanovića,Vranješa,Bičakčića,Cocalića,Lulića,Cimirota,Sušića (M),Šunjića,Jajala,Đurića,Medunjanina itd...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Tako je, ovaj sastav bi uz normalnog selektora i dobar pristup trebao bez problema izboriti EP2020.
Dolazi u obzir zamjena Dumić-Bičakčić.
Dolazi u obzir zamjena Dumić-Bičakčić.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.