Dok god dobijamo igrače kao Alaba i Kroos ja sam im najveći prijatelj

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Dok god dobijamo igrače kao Alaba i Kroos ja sam im najveći prijatelj
Bice opet tri engleza u polufinalu.bodi123 je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:16
5 favorita jasno izraženo, s tim da PSG vjerovatno bookiji računaju da će do iduće godine s novim trenerom ličiti na nešto, jer ovo na šta sad liče je ispadanje od prve jače ekipe, daleko su od ove 4 ekipe.
Ćelavi ko po običaju sam sebi najveći protivnik, ako ne bude budalasao prvi je favorit.
Pošteno,LlullSergio je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:14Pa legitiman argument kad ga vidis u zadnjih 7-8 godina u LP![]()
A i ovaj nedostatak špica bi ga mogao kostati.
Ma i United će sad proigrat, opasni će bit svakome.Justin je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:19Bice opet tri engleza u polufinalu.bodi123 je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:16
5 favorita jasno izraženo, s tim da PSG vjerovatno bookiji računaju da će do iduće godine s novim trenerom ličiti na nešto, jer ovo na šta sad liče je ispadanje od prve jače ekipe, daleko su od ove 4 ekipe.
Ćelavi ko po običaju sam sebi najveći protivnik, ako ne bude budalasao prvi je favorit.
Opet se Chelsea podcijenjuje iz nekog razloga.bodi123 je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:16
Ja kontam što pitaš
Pa ne vidim ja da se podcjenjuje. Kvota je tu, malo veća od Bajerna i Liverpoola, ali to je to nijanse odlučuju, te 4 ekipe su pravi kandidati za titulu. Meni je ovdje samo PSG precijenjen, ali eto kažem očigledno bookiji kontaju da će do februara doći na svoje jer su previše talentovani...let3 je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:53Opet se Chelsea podcijenjuje iz nekog razloga.bodi123 je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:16
Al dobro, bice vremena za demante![]()
Slažem se.bodi123 je napisao/la: ↑25 nov 2021, 00:13
Pa ne vidim ja da se podcjenjuje. Kvota je tu, malo veća od Bajerna i Liverpoola, ali to je to nijanse odlučuju, te 4 ekipe su pravi kandidati za titulu. Meni je ovdje samo PSG precijenjen, ali eto kažem očigledno bookiji kontaju da će do februara doći na svoje jer su previše talentovani...
Kako neofirno ubaci Real u ravnu s Liverpoolom i Chelseaom.JoeBleck je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:43Jel moguce da ovaj Pocetino vodi PSG.Najveca ubleha medju “elitnim” trenerima.
Ovoj ekipi bukvalno fali sve.Prvo trener koji ce natjerati ove primadone u napadu da trce nazad, pa tek onda pokoji igrac u veznom redu i odbrani.
Bas presmjesno kako djeluju nepovezano i neuredno na terenu.Ovo veceras je trebalo biti 4-5 komada.
Pep melje.Prelijepo igraju , sistem igre je nevjerovatan i bukvalno svi rade sve na terenu.LP je nepredvidiva ali ono sto se golim okom vidi je kvalitet i moc igre Citya i Bayerna.Liverpool , Chelsea i Real drugi pot.
Kako mislis opet?Justin je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:19Bice opet tri engleza u polufinalu.bodi123 je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:16
Ja i? Nesto ti nije jasno?Mokes je napisao/la: ↑25 nov 2021, 01:04Kako neofirno ubaci Real u ravnu s Liverpoolom i Chelseaom.JoeBleck je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:43Jel moguce da ovaj Pocetino vodi PSG.Najveca ubleha medju “elitnim” trenerima.
Ovoj ekipi bukvalno fali sve.Prvo trener koji ce natjerati ove primadone u napadu da trce nazad, pa tek onda pokoji igrac u veznom redu i odbrani.
Bas presmjesno kako djeluju nepovezano i neuredno na terenu.Ovo veceras je trebalo biti 4-5 komada.
Pep melje.Prelijepo igraju , sistem igre je nevjerovatan i bukvalno svi rade sve na terenu.LP je nepredvidiva ali ono sto se golim okom vidi je kvalitet i moc igre Citya i Bayerna.Liverpool , Chelsea i Real drugi pot.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.