Daj nam svojih startnih 11 napiši bruda

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Daj nam svojih startnih 11 napiši bruda
Nikad u zivotu prije ce svi oni nestati nego repkasamoposmatram je napisao/la: ↑21 mar 2024, 18:53Ovo bi mogla biti istorijska utakmica po tome da je zadnja kvalifikaciona drzave BiH po volji Vice, Dodika, Vucica, Covica
i Milanovica.
Nista nije slucajno. Nadati se pobijedi veceras je ravno ludilu.NoDi80 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 18:54Nikad u zivotu prije ce svi oni nestati nego repkasamoposmatram je napisao/la: ↑21 mar 2024, 18:53Ovo bi mogla biti istorijska utakmica po tome da je zadnja kvalifikaciona drzave BiH po volji Vice, Dodika, Vucica, Covica
i Milanovica.
Sda si zaboravio oni su i uveli Dodika u savez
Drug bake sredio preko Begica ulazak Vice u savez
Dzemidzic i Begic su odborili kandidaturu njihov glas je bio presudan da Vico bude izabran za predsjenika saveza
Koliko znam obojica su sda i obojica simpatisu fk sarajevo
Nece biti vise od 1:3
Njihova Bosna je od Baśçarsije do Çvile
Kad nas ćifu.ti budu nabili na Grbavici, tek će se tada upaliti alarmiRubikovaKocka je napisao/la: ↑21 mar 2024, 18:56Samo hljeba i igara i nek se lopta kotrlja, a to sto su u savezu ološ i kriminalni metuzalemi koga to briga, ha ja. Daj samo teferica i hija![]()
Nauči pisati i pričati pa se onda javljaj.kempes je napisao/la: ↑21 mar 2024, 19:06Kad nas ćifu.ti budu nabili na Grbavici, tek će se tada upaliti alarmiRubikovaKocka je napisao/la: ↑21 mar 2024, 18:56Samo hljeba i igara i nek se lopta kotrlja, a to sto su u savezu ološ i kriminalni metuzalemi koga to briga, ha ja. Daj samo teferica i hija![]()
Vazda su bili sda minderaška stoka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.