FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

LM#8
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la LM#8 » 16 avg 2011, 16:06

Starac Fočo je napisao/la:Kako 4? Osvojili su kup prije 2 godine!
Mislio sam da pitaš za titule, uostalom pitao si koligo je godina Zvezda iza Partizana, a za to su validne titule.
Evo ceo dan po BG-u se priča da je zaista pokupio svoje stvari...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2011, 16:31

Cekaj ja tek sada vidim da je neko naseo na pricu Zurnala,e deco,deco u sta vi verujete. :lol: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 16 avg 2011, 16:40

Pa nije Zurnal kurir ili pravda pa da ga shvatimo neozbiljno...Mozda nije 42 ali preko 30 jeste sigurno.Evo jedan zanimljiv link http://fi.apr.gov.rs/prijemfi/cir/Podac ... _zag=22242" onclick="window.open(this.href);return false; pa ti vidi kako vas tvoj predsednik laze o smanjenju duga.Pogledaj prihode i rashode svega i videces da ste u 2010 u debelom minusu,dodaj na to jos prethodne godine,a i ovu 2011.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2011, 16:51

sasagmp je napisao/la:Pa nije Zurnal kurir ili pravda pa da ga shvatimo neozbiljno...Mozda nije 42 ali preko 30 jeste sigurno.Evo jedan zanimljiv link http://fi.apr.gov.rs/prijemfi/cir/Podac ... _zag=22242" onclick="window.open(this.href);return false; pa ti vidi kako vas tvoj predsednik laze o smanjenju duga.Pogledaj prihode i rashode svega i videces da ste u 2010 u debelom minusu,dodaj na to jos prethodne godine,a i ovu 2011.
Ti se ono izjasni kao navijac Partizana je li,aha,znaci znas ko je lik sto je pisao ovaj clanak u Zurnalu,mislim da onda nema potrebe da ti objasnjavam ko je i sta je taj lik.
Ja zurnal citam,ali preskacem tekstove o Zvezdi i Partizanu jer ono tamo sta se nebi pisali ni Grobari o Zvezdi i o sebi onako.

Dalje vidim cita se Zvezdin forum,jer to je tamo jedino osvanulo,ali si prevideo jednu stvar,ja sam imao jos mnogo mnogo dokumenata o stanju u Zvezdi,dobijenih iz kluba gde ima sve,osim duga.

Dug 42 miliona,ne moze se dobiti ni pomocu carobnih stapica,jedina mi je nada da je ovaj iz Zurnala permutovao nesta pa je umesto 24 napisao 42 miliona.Ali i ta 24 miliona nije. ;)
Tacan broj duga se ne zna,to zna par ljudi u klubu,ali javnost to ne zna,jer da zna...
Ali je on oko 20-ak miliona mislim cak i manje.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 16 avg 2011, 16:56

Da ponosni navijac Partizana i ne citam zvezdin forum.Ovo se moze procitati i na Partizanovom i odeljku Srpski Fudbal :).Ja mozda nemam papire,ali imam info coveka koji radi u Zvezdi i Lukicev je kadar,pa cak i prezimenjak(ali ne i rodjak :) ).Kad on meni kuka,covek sa kojim se prozivam kad god da vidim onda mi je sve jasno u kakvom ste vi kanalu.Reci ti meni kojim ste vi to parama mogli vratiti dug?jel ti i dalje mislis da su silne pare od Gasproma usle u Zvezdu?Od Rusa mrka kapa,kao i uvek jaki samo na recima nazalost(ili na nasu srecu :) ).I mi bi bili u slicnoj situaciji da nas u zadnjih 5 godina nisu izvukli transferi visemilionski,kod vas toga nije bilo i zato ste ovde.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2011, 17:17

sasagmp je napisao/la:Da ponosni navijac Partizana i ne citam zvezdin forum.Ovo se moze procitati i na Partizanovom i odeljku Srpski Fudbal :).Ja mozda nemam papire,ali imam info coveka koji radi u Zvezdi i Lukicev je kadar,pa cak i prezimenjak(ali ne i rodjak :) ).Kad on meni kuka,covek sa kojim se prozivam kad god da vidim onda mi je sve jasno u kakvom ste vi kanalu.Reci ti meni kojim ste vi to parama mogli vratiti dug?jel ti i dalje mislis da su silne pare od Gasproma usle u Zvezdu?Od Rusa mrka kapa,kao i uvek jaki samo na recima nazalost(ili na nasu srecu :) ).I mi bi bili u slicnoj situaciji da nas u zadnjih 5 godina nisu izvukli transferi visemilionski,kod vas toga nije bilo i zato ste ovde.
Znam o kome se radi onda,mada i on je tu samo jedna figura ne znam kako da se izrazim,i cisto sumnjam da i on zna koliki je trenutni dug Zvezde,to znaju Lukic,Adzic,Vesic,Kleut te jos par njih i naravno Rajo,ostali mogu samo da nagadjaju bas kao i ja.Tacnog uvida se nema opet kazem.
Situacija teska jeste,ali nije toliko koliko Zurnal pokusava da prikaze,u dokumentima se jasno vide neke stvari,meni je keva racunovodja a i sam sam zavrsio ekonomsku pa i mogu donekle da se snadjem ali laiku i nije bas lako.Dug je otprilike onoliko koliko sam rekao mogu ja da se sada gadjam ciframa ali sto mi je to potrebno pa okvirno mislim da je dug izmedju 16-24 miliona eura,za evropske uslove mal' dug ali u srpskim okvirima teska situacija.
Kojim smo to mi parama mogli vratiti dug.Prvo ti ako mislis da se od Rusa nije nista dobilo grdno ali grdno se varas,postoje i za to dokumenti,tako mi bar rekose njih nisam drzao u rukama,dalje,rate od prodatih igraca od pre nekoliko sezona jos uvek pristizu,usao je u klub i Telekom i on je dao neku sumu,lepu sumu,marketing kluba koji je verovatno najjaci na Balkanu,jedina svetla tacka u upravi ovoga kluba,prodati dresovi,kompletan sportski asortiman iz shopa koji strasno radi,sezonske ulaznice,ulaznice ovako,ulaznice onako...
Dug jeste tu,ali struktura duga u odnosu na ranije godine od ere Toplice,Tane i ostalih indijanaca je mnogo drugacija,ko je upoznat sa tim,zna ce na sta mislim pod pojmom struktura duga.

Starac Fočo
Kontakt:

Post Postao/la Starac Fočo » 16 avg 2011, 17:45

LM#8 je napisao/la:
Starac Fočo je napisao/la:Kako 4? Osvojili su kup prije 2 godine!
Mislio sam da pitaš za titule, uostalom pitao si koligo je godina Zvezda iza Partizana, a za to su validne titule.
Evo ceo dan po BG-u se priča da je zaista pokupio svoje stvari...
Nisam ja postavio pitanje,a ono je glasilo: "Kad je posljednji put osvojila neki trofej? " ;)

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 16 avg 2011, 17:49

[youtube][/youtube]

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 avg 2011, 18:32

.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 18 avg 2011, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 avg 2011, 18:44

Što Delije očitaše lekciju igračima Zvezde :o .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Dongle
Kontakt:

Post Postao/la Dongle » 16 avg 2011, 18:49

neutralan__ je napisao/la:Što Delije očitaše lekciju igračima Zvezde :o .
Tako se to radi.Svaka čast. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 avg 2011, 19:18

Ja mislim,a Kolega verovatno nece da se slozi sa mnom :mrgreen: , da te igrace realno zabole ona stvar,dodju tu do ograde saviju glave kao neke ckepi jedno 3-4 minuta i nikom nista....boli njih ona stvar sto je neko putovao po najvecoj vrucini 3-4 sata do madjarske granice da bi njih gledao,boli njih ona stvar sto je neko dosao da ih gleda a nema kartu,pa se snalazi na razne nacine da udje...Secam se prosle sezone kad je jedan povratnik u Zvezdu rekao na treningu na pitanje trenera "Zasto se ne trudis covece?!",odgovorio " Ma zabole me,imam 4 automobila,imam 4 stana u BG,kucu na moru i debeo bankovni racun,jbe mi se da se lomatam ovde" :roll:

Jos ovo u Subotici,mislim,koja ja trauma bila da se predje onaj most u Beskoj,otvaraju ga periodicno zbog radova,pa ti se snalazi kako znas i umes da odjes na tekmu...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2011, 19:33

Tribalian je napisao/la:Ja mislim,a Kolega verovatno nece da se slozi sa mnom :mrgreen: , da te igrace realno zabole ona stvar,dodju tu do ograde saviju glave kao neke ckepi jedno 3-4 minuta i nikom nista....boli njih ona stvar sto je neko putovao po najvecoj vrucini 3-4 sata do madjarske granice da bi njih gledao,boli njih ona stvar sto je neko dosao da ih gleda a nema kartu,pa se snalazi na razne nacine da udje...Secam se prosle sezone kad je jedan povratnik u Zvezdu rekao na treningu na pitanje trenera "Zasto se ne trudis covece?!",odgovorio " Ma zabole me,imam 4 automobila,imam 4 stana u BG,kucu na moru i debeo bankovni racun,jbe mi se da se lomatam ovde" :roll:

Jos ovo u Subotici,mislim,koja ja trauma bila da se predje onaj most u Beskoj,otvaraju ga periodicno zbog radova,pa ti se snalazi kako znas i umes da odjes na tekmu...
Pa jbg to je opet problem igraca koji su dovedeni u klub preko raznih menadzera,i koji ne osecaju sta je Zvezda.Vidi se i na terenu,vrlo malo je zestokih momaka Kovacevic,Bajkovic,Tosic jedini imaju muda da prilete kada neko uleti klizeci,za razliku od Partizana gde odma' svi skacu,e to je razlika jer se bore srcem za klub.Reljic,Kadu,Vesovic,Mikic,Ady..nikada nece znati sta znaci Zvezda jer su tu kako su tu.Borja vidi se da voli Zvezdu,o Saviu da ne pricam,voli je vise nego vecina domacih igraca,ali ovaj mladji narastaj sto dolazi ce nadam se ako ga ne unisti neko(citaj nasa uprava i Steva debil)pokazati kako se igra za sveti grb.

p.s.Sto nisi isao starim putem za Novi Sad i zaobidjes Besku ? :?

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 16 avg 2011, 20:38

NukeR_G1970 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jeb.emti najezio sam se !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 16 avg 2011, 21:08

Devil je napisao/la:
sasagmp je napisao/la:Pa nije Zurnal kurir ili pravda pa da ga shvatimo neozbiljno...Mozda nije 42 ali preko 30 jeste sigurno.Evo jedan zanimljiv link http://fi.apr.gov.rs/prijemfi/cir/Podac ... _zag=22242" onclick="window.open(this.href);return false; pa ti vidi kako vas tvoj predsednik laze o smanjenju duga.Pogledaj prihode i rashode svega i videces da ste u 2010 u debelom minusu,dodaj na to jos prethodne godine,a i ovu 2011.
Ti se ono izjasni kao navijac Partizana je li,aha,znaci znas ko je lik sto je pisao ovaj clanak u Zurnalu,mislim da onda nema potrebe da ti objasnjavam ko je i sta je taj lik.
Ja zurnal citam,ali preskacem tekstove o Zvezdi i Partizanu jer ono tamo sta se nebi pisali ni Grobari o Zvezdi i o sebi onako.

Dalje vidim cita se Zvezdin forum,jer to je tamo jedino osvanulo,ali si prevideo jednu stvar,ja sam imao jos mnogo mnogo dokumenata o stanju u Zvezdi,dobijenih iz kluba gde ima sve,osim duga.

Dug 42 miliona,ne moze se dobiti ni pomocu carobnih stapica,jedina mi je nada da je ovaj iz Zurnala permutovao nesta pa je umesto 24 napisao 42 miliona.Ali i ta 24 miliona nije. ;)
Tacan broj duga se ne zna,to zna par ljudi u klubu,ali javnost to ne zna,jer da zna...
Ali je on oko 20-ak miliona mislim cak i manje.
Interesantno je da grobari tvrde da je Zurnal "ciganska" novina.

Inace su djubre od novina gde dominara burek(i jogurt) novinarstvo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2011, 21:28

Pa zasto te to cudi,vecina njih tvrdi da se Partizanu posteno sudi i da uopste ne znaju zasto se ostatak lige buni za to sudjenje.Bas bih voleo da neko sa takvim "ispadom" dodje ovde da mu pojasnim par stvari.

Oj ja jos ne verujem cuj novina u kojoj je jedan od cenjenih likova Zoran Stojadinovic da bude "ciganska". :lol: :lol: :lol:

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 16 avg 2011, 21:38

Devil je napisao/la:Pa zasto te to cudi,vecina njih tvrdi da se Partizanu posteno sudi i da uopste ne znaju zasto se ostatak lige buni za to sudjenje.Bas bih voleo da neko sa takvim "ispadom" dodje ovde da mu pojasnim par stvari.

Oj ja jos ne verujem cuj novina u kojoj je jedan od cenjenih likova Zoran Stojadinovic da bude "ciganska". :lol: :lol: :lol:
Ne znam kome je Stojadinovic naklonjen(znam da je bivsi ofkovac)ali znam da novina u kojoj on pise i u kojoj je on glavni novinar ne moze da bude kvalitetna novina.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 16 avg 2011, 23:40

Devile imam par pitanja,ako nije problem.Jel ti stvarno mislis da Partizan osvaja titule zbog sudija i da je zvezda kvalitetnija?I kako opravdavas rezultate oba kluba u Evropi gde sudija nasih nema?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2011, 23:49

sasagmp je napisao/la:Devile imam par pitanja,ako nije problem.Jel ti stvarno mislis da Partizan osvaja titule zbog sudija i da je zvezda kvalitetnija?I kako opravdavas rezultate oba kluba u Evropi gde sudija nasih nema?
Zadnja titula je u mnogome dosla kao plod sudijskih gresaka,zanima te koje su potrazi na postovima od pre 2-3 meseca.Ne zelim ja da umanjujem kvalitet Partizana,ali je on svake godine sve slabi.Neki ce reci igr'o je LP,jeste igrao ali ja sam jos pred utakmicu sa Apoelom kada je prvi put koristen ovakav sistem rekao da je sramota da prvak Srbije ma ko god bio ne udje u LP,jednostavno sistem je perfektan to sto ga ne znamo iskoristiti je druga prica.
Onaj Partizan od pre 3 sezone sa Morreirom,Jucom i ostalim je bar 2x jaci nego ovaj sada,igrao je mnogo lepsi fudbal i sve,te titule su ciste kao suza,tu se nema sta prigovoriti.
Onaj Partizan iz prosle sezone je bio izuzetno los(znam sada ce neki kenjati,ali nek dokazu suprotno),pogotovo ih je bilo tuzno gledati u drugom delu kada su ih u ko zna koliko navrata sudije spasavale cistih poraza,kada su tesko igrali sto je i logicno s obzirom na limitiranu kretnju svojih "dedica" Krstajica,Vukica,Ilica,te invalidnih bekova u vidu Lazevskog i Miljkovica,a tako se nastavilo i ove sezone s tim da sada imaju igrace koje mogu trcati Eduardo(doduse samo 60-ak minuta),te Volkova i u neku ruku Aksentijevica,ali opet veza suvise troma.
Zvezda do dolaska Robija je bila smesna to sam ja uvek govorio,igrali smo tek pod vodstvom Pizona koji je oteran,tacnije pobedjivali smo igrali nismo,ali jbg utakmicu po utakmicu mi dodjosmo na 5 bodova razlike Partizanu i onda smena i prestignu nas Partizan,ali ova Zvezda od dolaska Robija igra bolji fudbal i timski je kvalitetnija od Partizana to je sigurno.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 16 avg 2011, 23:55

sasagmp je napisao/la:Devile imam par pitanja,ako nije problem.Jel ti stvarno mislis da Partizan osvaja titule zbog sudija i da je zvezda kvalitetnija?I kako opravdavas rezultate oba kluba u Evropi gde sudija nasih nema?
Odgovorio ti je Devil, a da ja tebe nesto pitam ako nije problem?

Kako to da se "nenamjerne" sudijske greske uvijek (ili barem u 95% slucajeva) desavaju u Partizanovu korist, a protiv Zvezde ili Partizanovog protivnika?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.