New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
nema sanse da do kraja sezone ostane tu al mogo bi u prva tri zavrsit ipak 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
haj ti kralju hejtaj na temi warriorsa ako je ima. ubili su brašno u vama.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
gdje si ovde vidio hejt covjece, daj urazumi se vise, u svemu vidis neku mrznju kod ostalih, sta ti je
Vidim samo kod tebe jer već par mjeseci trollaš
ne trolam ni najmanje, to sto si ti isprepadan i zivis u strahu kako te neko mrzi, ismijava i slicno nije moja stvar, ne obracaj mi se onda i to je najbolje, ni ja se nisam ni u jednom trenutku obratio tebi kao osobi, vezano za tebe i da bi tebe trolo ili ismijavo, totalno si nebitan mi faktor ovde, vjeruj mi, tako da ne znam sta koji djavo hoces onda od mene, zivio i malo manje gledaj stvari negativno stalno sto se tice ostalih ljudi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti budi onda malo realniji u svojim postovima i ponekad se potrudi da i objasnis rijeci koje si iznio,jer samo reci da Melo(sigurno nece biti MVP) ili NYK nece biti u samom vrhu je trolanje...Izvinite sto se mijesam u raspravu,ali misljenje bez argumenata je meni trolanje... 
nema veze sto se mjesas, forum je, svako ima pravo da kaze ono sto hoce i na nacin koji hoce (naravno bez nekih psovki i uvreda) ali ne vidim potrebu neku ogromnu ako se vec izjasnim i kazem sta mislim da sad ja to pojasnjavam nekim kilometarskim postovima i slicno, nece mi se nista promjenit u zivotu ako to uradim, razumijes me
jednostavno kazem kako mislim i eto, sad ako nekom to ne pase boze moj, nisam ja kriv 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja i ne ocekujem to da uradis,ali sam si rekao,forum je,tako da bi trebalo malo prodiskutovati ono sto neko napise...Da bi se dobila mogucnost toga,post bi trebao biti malo sadrzajniji,posebno kad se radi o ovakvim temama.LenBias je napisao/la:nema veze sto se mjesas, forum je, svako ima pravo da kaze ono sto hoce i na nacin koji hoce (naravno bez nekih psovki i uvreda) ali ne vidim potrebu neku ogromnu ako se vec izjasnim i kazem sta mislim da sad ja to pojasnjavam nekim kilometarskim postovima i slicno, nece mi se nista promjenit u zivotu ako to uradim, razumijes mejednostavno kazem kako mislim i eto, sad ako nekom to ne pase boze moj, nisam ja kriv
hajde neka bude, potrudit cu se u tako bitnim stvarima u buducnosti uz izjavu barem jos jednu recenicu napisatNEZALAGANJE je napisao/la:Ja i ne ocekujem to da uradis,ali sam si rekao,forum je,tako da bi trebalo malo prodiskutovati ono sto neko napise...Da bi se dobila mogucnost toga,post bi trebao biti malo sadrzajniji,posebno kad se radi o ovakvim temama.LenBias je napisao/la:nema veze sto se mjesas, forum je, svako ima pravo da kaze ono sto hoce i na nacin koji hoce (naravno bez nekih psovki i uvreda) ali ne vidim potrebu neku ogromnu ako se vec izjasnim i kazem sta mislim da sad ja to pojasnjavam nekim kilometarskim postovima i slicno, nece mi se nista promjenit u zivotu ako to uradim, razumijes mejednostavno kazem kako mislim i eto, sad ako nekom to ne pase boze moj, nisam ja kriv
LenBias je napisao/la:ne trolam ni najmanje, to sto si ti isprepadan i zivis u strahu kako te neko mrzi, ismijava i slicno nije moja stvar, ne obracaj mi se onda i to je najbolje, ni ja se nisam ni u jednom trenutku obratio tebi kao osobi, vezano za tebe i da bi tebe trolo ili ismijavo, totalno si nebitan mi faktor ovde, vjeruj mi, tako da ne znam sta koji djavo hoces onda od mene, zivio i malo manje gledaj stvari negativno stalno sto se tice ostalih ljudi
Ne znam jarane kako si došao do takvog zaključka, ali hajde... Nije bitno. Uglavnom, kao što @nezalaganje kaže bilo bi lijepo da obrazložiš zašto, a ne da ulijećeš s teme na temu ko padobranac. Istina da sam i ja prenaglio, ebiga.
http://theknickswall.com/2012/12/14/dear-amare/" onclick="window.open(this.href);return false;Dear Amar’e:
We miss you.
Not just the media. Not just the team. Not just the fans. This city, though, misses you. This city needs you.
It seems like just yesterday that you were parading 8th Avenue with both hands on the brim of your crisp new blue and orange fitted hat. “The Knicks are back,” you said. You weren’t wrong. On that hot July day in 2010, you were the smartest man in Manhattan and the toast of the town.
In absolutely no time at all, you embraced the culture of New York like few before you had ever done. Stephon Marbury couldn’t do it and he was molded here. Eddy Curry couldn’t do it, in spite of this franchise’s long history of proud big men. You, though… You were made to be displayed in The Mecca. You were created in the form of what Knicks fans had anticipated for so long.
With strings of 30-point games and All-Star appearances, you made people care again. You were creating memories for lifelong Knicks enthusiasts and newcomers one 48-minute span at a time. You made a believer out of so many people who thought “The Decision” had decided another decade of mediocrity for a once storied franchise. You brought relevance back to The Garden.
In spite of all that, your return is, for the most part, surrounded with speculation that you won’t mesh with Mike Woodson’s current bunch. At the end of the month, you’ll be greeted by a swarm of mixed reactions, most of which are curious as to whether or not you can coincide with the likes of Carmelo Anthony, who has served as the team’s folk hero (and rightfully so) for the first quarter of the season.
We, though, the tried and the true, know exactly what you bring to this table. You took on the challenge that nobody else wanted that summer less than three years ago. You welcomed the Knicks, and this city, into your life with open arms and, in return, we, the fans, did the same for you. Any basketball enthusiast would be hard-pressed to believe that you would do anything other than help this team toward the ultimate prize.
So, Amar’e, we miss you, and we need you to know it. Winning streaks at home and blow out wins in Miami are great, but they feel incomplete. You’re the one who started this. You made people believe again. Now that the Knicks are officially back, we need you back, too.
Sincerely,
New York
Jedva čekam da se vrati
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 14 dec 2012, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
sjajno napisano, naježio sam se
I on i Shump i idemo po prsten 
Ma kakav prsten, još uvijek samo možemo sanjati o njemu. Treba biti tih, raditi i ne dizati se u nebesaMElloo je napisao/la:sjajno napisano, naježio sam seI on i Shump i idemo po prsten
to je glavno za nasCarlo je napisao/la:Ma kakav prsten, još uvijek samo možemo sanjati o njemu. Treba biti tih, raditi i ne dizati se u nebesaMElloo je napisao/la:sjajno napisano, naježio sam seI on i Shump i idemo po prsten
Mogao bi Amare na klupu, vidjecemo kako je to Woody zamislio.
Sutra protiv Cavsa, bice guravo
Sutra protiv Cavsa, bice guravo
- SheldonCooper
- Kontakt:
Prva petorka bi trebala biti Felton-Shump-Melo-Amare-Chandler, dva defanzivna i tri ofanziva igrača. Jedan problem samo kako Kidda stavit na klupu
Druga bi bila: Kidd-JR-Brewer-Novak-Wallace (Očigledno da Camby nije u najužim planovima Woodsa ili se još uvijek nije oporavio 100% samo je ulijetao po malo nespreman).
Onda su tu još Camby(Wallace), Prigioni, White, Cope....
Fina ekipa pravo, ovako kad se stavi na papir
Kod Knicksa jedna mora bit niža 
Druga bi bila: Kidd-JR-Brewer-Novak-Wallace (Očigledno da Camby nije u najužim planovima Woodsa ili se još uvijek nije oporavio 100% samo je ulijetao po malo nespreman).
Fina ekipa pravo, ovako kad se stavi na papir
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- adriano_leite
- Kontakt:
Po meni bi najbolja prva petorka bila: Kidd-Shumpert-Melo-Amare-Tyson, jer Kidd moze unijeti tu mirnocu ako podivljaju Melo i Amare, dok bi Felton mogao da podivlja zajedno sa njima. Druga petorka bi bila Felton-Smith-Novak-Sheed-Camby, jer bi Felton i JR bili igraci koji donose instant offense, tako da bi to bilo po meni najbolje izbalansirano.SheldonCooper je napisao/la:Prva petorka bi trebala biti Felton-Shump-Melo-Amare-Chandler, dva defanzivna i tri ofanziva igrača. Jedan problem samo kako Kidda stavit na klupu![]()
Fina ekipa pravo, ovako kad se stavi na papirKod Knicksa jedna mora bit niža
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Složio bi se s tobom, ja pod jedan mislim da Felton nije play za velike stvari i koliko dobrih partija odigra toliko ih i zafrka. Samo što je Felton prodoran strašno spram veterana Kidda. Ova druga je također dobra al sad Brewera iz prve petorke izbacit na sami krajadriano_leite je napisao/la:Po meni bi najbolja prva petorka bila: Kidd-Shumpert-Melo-Amare-Tyson, jer Kidd moze unijeti tu mirnocu ako podivljaju Melo i Amare, dok bi Felton mogao da podivlja zajedno sa njima. Druga petorka bi bila Felton-Smith-Novak-Sheed-Camby, jer bi Felton i JR bili igraci koji donose instant offense, tako da bi to bilo po meni najbolje izbalansirano.SheldonCooper je napisao/la:Prva petorka bi trebala biti Felton-Shump-Melo-Amare-Chandler, dva defanzivna i tri ofanziva igrača. Jedan problem samo kako Kidda stavit na klupu![]()
Fina ekipa pravo, ovako kad se stavi na papirKod Knicksa jedna mora bit niža
Na kraju vidjet ćemo kako će to posložit Woods i kako će povrede diktirat (kuc-kuc za sad ništa previše osim što Amare i Shump fale od prošle sezone ) Ukoliko Knickse zaobiđu povrede bit će ovo *ebena sezona za protivnike
I'm not insane, my mother had me tested!
Kidd je rekao da će biti zadovoljan klupom kada je tek potpisao tako da će Shump sigurno biti starter.
[youtube][/youtube]
Sandler legenda, ako vam se ne sluša cijela pjesma onda samo dio od 2:25

[youtube][/youtube]
Sandler legenda, ako vam se ne sluša cijela pjesma onda samo dio od 2:25
- adriano_leite
- Kontakt:
Veceras tri mask mana protiv vas igraju, a jedan od njih ce vas ubiti, a nije bio maskiran ovih proteklih utakmica, pogadjajte ko je on
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.