Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Capt_Billy
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Capt_Billy » 29 mar 2011, 14:44

Ja nisam bas misljenja da cemo se rijesiti lako ovih foteljasa. Kao sto je netko napisao, ovo je tek pocelo, a nije do UEFE vec do nas sviju. Pa mi ljudi biramo, mi se pitamo!!! Ne UEFA. U UEFA dobro znaju da je ovo politicko pitanje a ne nogometno. Mi se samo takmicimo u UEFA i FIFA takmicenjima. UEFA ovakvo stanje vec gleda 15 god, i znaju dobro kolike su pare ulozene. Pa ona Zenica je trebala do sada biti NOVI LAS VEGAS, ali glavno je da para nema!!! I kada su vidjeli koliko su ulozili a napredak nije postignut, onda su se tek trznuli. :!: :!: :!:

LJUDI, MOLIM VAS, SVE JE NA NAMA!!! TKO JE ZA JENIDSTNO, BE NACIONALIZMA, SVI ZAJEDNO, IDEMO DA IH SRUSIMO!!!!
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 29 mar 2011, 14:48, ukupno mijenjano 2 puta.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 29 mar 2011, 14:45

Probisvjet je napisao/la:Treba napraviti skup i dati podrsku FIFI I UEFI da sto prije srede stanje. Neka vide da ima mnogo gradjana BiH koji vole fudbal/nogomet. Trans bi bio UEFA I FIFA "MOLIMO VAS DA NAM SPASITE FUDBAL"
stari moj od ovih naših ''delegata'' su samo gori oni iz UEFE !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 mar 2011, 14:46

Analiticar=Ahmo je napisao/la:Ponovo sjetim im se familije njihove ;)
Ali ponovo kada razmislim slusajte ako sve bude dobro:Savez ode,Fifa savez izabere u kratkom periodu, i onda u pohod na EP sa pravim ljudima kao sto su Barba,Kodro,Vaha,Hadzibegic i drugi.Pa nas napaceni narod je valjda to zasluzio.Da nas Dzeko,Miske i CO& obraduju.Mislim da je ovo dobro, jer nas narod i pravi navijaci svih ovih godina su se borili da odu ovi pacenici sa vrha zivota.Zato momci, trebamo se svi ujedinit kao prava braca i podrzat nase momke u pohodu na EP dlanovima i grlima.Nadam se da cemo i otici.

JEDNA SI JEDINA
Ovo je nemoguce.
Mislis dace tek tako olako napustiti savez, pa treba formirati nove delegate itd..
Ma nema sanse da to se sredi za 30 dana :lol: :mrgreen:
UEFA i FIFA se nesmiju mijesati :roll: tj.nesmiju postavljati nikakve svoje ljude ni prijedloge..
BIH kad bude spremna za novi savez, nove ljude, a to ce potrajati jako puno, ovi sto su sada ganjat cese preko sudova , nece se bagra tek tako lahko predati..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 29 mar 2011, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 29 mar 2011, 14:46

sekac je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:ozbiljno mislim da se sada trebaju Sarajevo, Zeljo i ostali pro-Bosanskohercegovacki timovi skupiti i dogovoriti o nekoj ligi, mislim da ne treba vise igrati sa ovim koji su glasali protiv :idea:
potpuno se slažem
Slažem se i ja, dosta mi je klubova i naroda koji su protiv države u kojoj žive!
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

fantikizbosne
Kontakt:

Post Postao/la fantikizbosne » 29 mar 2011, 14:47

Capt_Billy je napisao/la:Ja nisam bas misljenja da cemo se rijesiti lako ovih foteljasa. Kao sto je netko napisao, ovo je tek pocelo, a nije do UEFE vec do nas sviju. Pa mi ljudi biramo, mi se pitamo!!! Ne UEFA. Mi se samo takmicimo u UEFA i FIFA takmicenjima. UEFA ovakvo stanje vec gleda 15 god, i znaju dobro kolike su pare ulozene. Pa ona Zenica je trebala do sada biti NOVI LAS VEGAS, ali glavno je da para nema!!! I kada su vidjeli koliko su ulozili a napredak nije postignut, onda su se tek trznuli. :!: :!: :!:

LJUDI, MOLIM VAS, SVE JE NA NAMA!!! TKO JE ZA JENIDSTNO, BE NACIONALIZMA, SVI ZAJEDNO, IDEMO DA IH SRUSIMO.
TAKO JE BRATE **** NACIONALIZAM, UGASILI SU NAM KLUBOVE I REPKU, HAJMO IH RUSHIT !!![/size][/b][/size]

http://www.facebook.com/event.php?eid=187734871271521

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 29 mar 2011, 14:48

BegAx je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:ozbiljno mislim da se sada trebaju Sarajevo, Zeljo i ostali pro-Bosanskohercegovacki timovi skupiti i dogovoriti o nekoj ligi, mislim da ne treba vise igrati sa ovim koji su glasali protiv :idea:
Hoces li napokon shvatiti da su i neki pro-bosnjaci glasali protiv Statuta?
a od kud tebi da sam ja Bosnjak ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 29 mar 2011, 14:48

.Zasto sada Borcu omoguciti igranje u L.P kada su celni ljudi tog istog kluba,po naredjenju svog babe Mileta odavno vec dobili naredjenje kako i za koga glasati
Hoce li vam jednom mali mozak skontati da taj Borac sto vam ne izlazi iz usta nema nikoga u savezu niti je ikada imao

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 29 mar 2011, 14:49

Iako na jedan trenutak pomislim da ce se sve brzo i dobro zavrsiti, i pomislim na onu yebenu soluciju da nam citave kvalifikacije s*ebu :S
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 mar 2011, 14:50

Ma ljudi mili ovo je dobro ispalo sad ce biti regularno sve aBd OD PREMIJER LIGE PA DO REPKE... Ja licno mislim da su ovo uradili nasi poput sergeja, hadzibegica i ostalih koji su poznati siroj javnosti.. i jako sam optimista sa ovim dogfadzajem unistili smo one koji su krojili sudbinu naseg fudbala godinama... ja mislimda ce ovo biti kratkotrajna supenzija i da ce uefa dati neki rok sa uspostavljanje novog saveza i da cemo uspjet u tome i poslije toga mi bratski cemo zajedno na pohod EP I NA SP a klubovi poput moj Sarajeva, zelje, celika,veleza, slobode i ostalih borit se za euro takmicenje, cisto,bez namjestanja idt a ovi ostali ce iako bude tako mozda igrat po svojim selendarama, ili vise nece imat podrsku sudija idt....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 mar 2011, 14:50

Kvalifikacije za EURO2012 su zavrsene ! Adios !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 mar 2011, 14:50

Cilj Bevande i delegata iz RS je bio samo jedan,unistiti reprezentaciju BIH! to FIFA I UEFA ne smije dozvoliti,jer reprezentacija ni rkiva ni duzna ne smije biti izbacena iz kvalifikacija,najlakse je po malome praviti autoritet,najbolje za fudbal u BIH je dozivotna suspenzija ovog Saveza i pravljenje novog od strane sportista a ne kriminalnih politicara! Reprezentacija ne smije ispastati,Susic,Dzeko,Misimovic,Pjanic,Rahimic,Spahic,Ibisevic,Lulic,Salihociv,Hasagic,Medunjanin,Muslimovic...oni su svoje uradili na terenu,ostavili nas u utrci za prva dva mjesta,i bila bi velika nepravda kad bi FIFA I UEFA dozvolila suspenziju reprezentacije! klubove,prije svega Borac i Siroki treba suspendovati,jer su prestavnici tih klubova bili za suspenziju,tacnije tim klubovima upravljaju politicari a ne sportisti,zato moraju biti drakonski kaznjeni!

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 29 mar 2011, 14:51

Analiticar=Ahmo je napisao/la:Iako na jedan trenutak pomislim da ce se sve brzo i dobro zavrsiti, i pomislim na onu yebenu soluciju da nam citave kvalifikacije s*ebu :S
isti slučaj kao i kod mene brate, ne mogu da vjerujem da smo mogli upropastiti ovako nešto... :roll:

prvo mi je žao naroda, pa nakon toga i igrača koji su se dakle uzaludno trudili kako usrečili navijače... :?
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 29 mar 2011, 14:52

Nema nikakvi sansi da se ovo sve rijesi prije Juna???
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 mar 2011, 14:52

Rule_hz je napisao/la:Ma ljudi mili ovo je dobro ispalo sad ce biti regularno sve aBd OD PREMIJER LIGE PA DO REPKE... Ja licno mislim da su ovo uradili nasi poput sergeja, hadzibegica i ostalih koji su poznati siroj javnosti.. i jako sam optimista sa ovim dogfadzajem unistili smo one koji su krojili sudbinu naseg fudbala godinama... ja mislimda ce ovo biti kratkotrajna supenzija i da ce uefa dati neki rok sa uspostavljanje novog saveza i da cemo uspjet u tome i poslije toga mi bratski cemo zajedno na pohod EP I NA SP a klubovi poput moj Sarajeva, zelje, celika,veleza, slobode i ostalih borit se za euro takmicenje, cisto,bez namjestanja idt a ovi ostali ce iako bude tako mozda igrat po svojim selendarama, ili vise nece imat podrsku sudija idt....
Mislim da ima u komentaru cinjenica koje su moguce!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 29 mar 2011, 14:52

Manijaci, Horde Zla, Robijasi, Red Army, Fukare i ostali, pali ste braco moja, samo je BHF pokazao istinsku zelju za spasom BH fudbala . . . Svaka vam cast ! Ne znam samo kako neko moze pisati, pricati protiv ove navijacke skupine, pljunem ga direkt usta ! I Treba nam ovako, kad ispred saveza danas nije bilo ni jedne od navijackih skupina - izuzev pomenutih BHF - Sramotno. Ovako smo i zasluzili . . .

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 mar 2011, 14:53

SoloJuve26 je napisao/la:Nema nikakvi sansi da se ovo sve rijesi prije Juna???
Nema !

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 29 mar 2011, 14:53

Reprezentacija ne smije ispastati,Susic,Dzeko,Misimovic,Pjanic,Rahimic,Spahic,Ibisevic,Lulic,Salihociv,Hasagic,Medunjanin,Muslimovic...oni su svoje uradili na terenu,ostavili nas u utrci za prva dva mjesta,i bila bi velika nepravda kad bi FIFA I UEFA dozvolila suspenziju reprezentacije! klubove,prije svega Borac i Siroki treba suspendovati,jer su prestavnici tih klubova bili za suspenziju,tacnije tim klubovima upravljaju politicari a ne sportisti,zato moraju biti drakonski kaznjeni!
Opet ista prica,MUFLONE daj mi imena tih Borcevih delegata iz skupstine....

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 29 mar 2011, 14:54

Ovo je bolje, jedini nacin da se rijesimo gov.ana
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 mar 2011, 14:54

Politici nije mjesto u sportu, Bevandi i delegatima iz RS to je presudno! totalni krah je moguc ukoliko bude reprezentacija suspendovana ni kriva ni duzna,zbog onih koji je ne vole,prije svega Bevande,i politicara koje je Dodik poslao u Savez! ne smiej im se dozvoliti da uniste reprezentaciju,Borac -da,Siroki-da,KAZNITI IH SUSPENZIJOM OD 5 GODINA,ALI reprezentacija mora nastaviti kvalifikacije!

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 29 mar 2011, 14:54

Šta, vi se kao čudite neusvajanju statuta? Očekivali ste nešto drugo? Znalo se da će se ovo desiti!
Sada je uefa na potezu. Treba sačekati njihovu reakciju. Loša strana je suspenzija repke i klubova a dobra što sadašnji članovi predsjedništva i IO FS BiH dobijaju nogu. I
Vidjećemo šta će se dalje dešavati, kakav će biti zadatak tog komiteta za normalizaciju saveza.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.