LJUDI, MOLIM VAS, SVE JE NA NAMA!!! TKO JE ZA JENIDSTNO, BE NACIONALIZMA, SVI ZAJEDNO, IDEMO DA IH SRUSIMO!!!!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
stari moj od ovih naših ''delegata'' su samo gori oni iz UEFE !Probisvjet je napisao/la:Treba napraviti skup i dati podrsku FIFI I UEFI da sto prije srede stanje. Neka vide da ima mnogo gradjana BiH koji vole fudbal/nogomet. Trans bi bio UEFA I FIFA "MOLIMO VAS DA NAM SPASITE FUDBAL"
Ovo je nemoguce.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Ponovo sjetim im se familije njihove![]()
Ali ponovo kada razmislim slusajte ako sve bude dobro:Savez ode,Fifa savez izabere u kratkom periodu, i onda u pohod na EP sa pravim ljudima kao sto su Barba,Kodro,Vaha,Hadzibegic i drugi.Pa nas napaceni narod je valjda to zasluzio.Da nas Dzeko,Miske i CO& obraduju.Mislim da je ovo dobro, jer nas narod i pravi navijaci svih ovih godina su se borili da odu ovi pacenici sa vrha zivota.Zato momci, trebamo se svi ujedinit kao prava braca i podrzat nase momke u pohodu na EP dlanovima i grlima.Nadam se da cemo i otici.
JEDNA SI JEDINA
Slažem se i ja, dosta mi je klubova i naroda koji su protiv države u kojoj žive!sekac je napisao/la:potpuno se slažembordo_Sarajevo je napisao/la:ozbiljno mislim da se sada trebaju Sarajevo, Zeljo i ostali pro-Bosanskohercegovacki timovi skupiti i dogovoriti o nekoj ligi, mislim da ne treba vise igrati sa ovim koji su glasali protiv
TAKO JE BRATE **** NACIONALIZAM, UGASILI SU NAM KLUBOVE I REPKU, HAJMO IH RUSHIT !!![/size][/b][/size]Capt_Billy je napisao/la:Ja nisam bas misljenja da cemo se rijesiti lako ovih foteljasa. Kao sto je netko napisao, ovo je tek pocelo, a nije do UEFE vec do nas sviju. Pa mi ljudi biramo, mi se pitamo!!! Ne UEFA. Mi se samo takmicimo u UEFA i FIFA takmicenjima. UEFA ovakvo stanje vec gleda 15 god, i znaju dobro kolike su pare ulozene. Pa ona Zenica je trebala do sada biti NOVI LAS VEGAS, ali glavno je da para nema!!! I kada su vidjeli koliko su ulozili a napredak nije postignut, onda su se tek trznuli.![]()
![]()
![]()
LJUDI, MOLIM VAS, SVE JE NA NAMA!!! TKO JE ZA JENIDSTNO, BE NACIONALIZMA, SVI ZAJEDNO, IDEMO DA IH SRUSIMO.
a od kud tebi da sam ja Bosnjak ?BegAx je napisao/la:Hoces li napokon shvatiti da su i neki pro-bosnjaci glasali protiv Statuta?bordo_Sarajevo je napisao/la:ozbiljno mislim da se sada trebaju Sarajevo, Zeljo i ostali pro-Bosanskohercegovacki timovi skupiti i dogovoriti o nekoj ligi, mislim da ne treba vise igrati sa ovim koji su glasali protiv
Hoce li vam jednom mali mozak skontati da taj Borac sto vam ne izlazi iz usta nema nikoga u savezu niti je ikada imao.Zasto sada Borcu omoguciti igranje u L.P kada su celni ljudi tog istog kluba,po naredjenju svog babe Mileta odavno vec dobili naredjenje kako i za koga glasati
isti slučaj kao i kod mene brate, ne mogu da vjerujem da smo mogli upropastiti ovako nešto...Analiticar=Ahmo je napisao/la:Iako na jedan trenutak pomislim da ce se sve brzo i dobro zavrsiti, i pomislim na onu yebenu soluciju da nam citave kvalifikacije s*ebu :S
Mislim da ima u komentaru cinjenica koje su moguce!Rule_hz je napisao/la:Ma ljudi mili ovo je dobro ispalo sad ce biti regularno sve aBd OD PREMIJER LIGE PA DO REPKE... Ja licno mislim da su ovo uradili nasi poput sergeja, hadzibegica i ostalih koji su poznati siroj javnosti.. i jako sam optimista sa ovim dogfadzajem unistili smo one koji su krojili sudbinu naseg fudbala godinama... ja mislimda ce ovo biti kratkotrajna supenzija i da ce uefa dati neki rok sa uspostavljanje novog saveza i da cemo uspjet u tome i poslije toga mi bratski cemo zajedno na pohod EP I NA SP a klubovi poput moj Sarajeva, zelje, celika,veleza, slobode i ostalih borit se za euro takmicenje, cisto,bez namjestanja idt a ovi ostali ce iako bude tako mozda igrat po svojim selendarama, ili vise nece imat podrsku sudija idt....
Nema !SoloJuve26 je napisao/la:Nema nikakvi sansi da se ovo sve rijesi prije Juna???
Opet ista prica,MUFLONE daj mi imena tih Borcevih delegata iz skupstine....Reprezentacija ne smije ispastati,Susic,Dzeko,Misimovic,Pjanic,Rahimic,Spahic,Ibisevic,Lulic,Salihociv,Hasagic,Medunjanin,Muslimovic...oni su svoje uradili na terenu,ostavili nas u utrci za prva dva mjesta,i bila bi velika nepravda kad bi FIFA I UEFA dozvolila suspenziju reprezentacije! klubove,prije svega Borac i Siroki treba suspendovati,jer su prestavnici tih klubova bili za suspenziju,tacnije tim klubovima upravljaju politicari a ne sportisti,zato moraju biti drakonski kaznjeni!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.