Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Paja je meni car, covjek napise ozbiljan i kvalitetan post al se brate nasmijes
Ovaj celzijevac mi i nije nesto, djetinjasto se ponasa tak da ga i ne shvatam ozbiljno 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a jest taj pajito zreo, ne znamo sta cemo od njegove zrelosti....dovoljno je kad kaze da je arsenal najveci klub na svijetu, da skontam da je neko dijete...Stivi_Dzi je napisao/la:Paja je meni car, covjek napise ozbiljan i kvalitetan post al se brate nasmijesOvaj celzijevac mi i nije nesto, djetinjasto se ponasa tak da ga i ne shvatam ozbiljno
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ma brate, ne shvata njih niko ozbiljno i ti njihovi postovi bili su u pocetku smijesni ali su za mjesec postali u najmanju ruku zalosni. Ti volis je li kada na njihovoj temi ljudi pisu kako su posteno izgubili i onda on dodje pise neke nebuloze koje ne bi dijete od 3 godine sastavilo? Ja ne.Rooney88 je napisao/la:Ne znam sto vama to smeta?Neka glumi ko sta hoce. Ja Paju licno smatram zanimljivim likom, njegovim postovima uvijek se dobro nasmijem i nevjerujem da ga neko shvata ozbiljno.
Taj koji Paju, CBH i slicne shvata ozbiljno taj ima problema a ne ostali ukljucujuci i doticne...
- Megamon
- Kontakt:
Analiticar je ubjedljivo bio najjaci.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Paja uvijek ima neke argumente za svoje tvrdnje ma kakvi oni biliPapastathopoulos je napisao/la:a jest taj pajito zreo, ne znamo sta cemo od njegove zrelosti....dovoljno je kad kaze da je arsenal najveci klub na svijetu, da skontam da je neko dijete...Stivi_Dzi je napisao/la:Paja je meni car, covjek napise ozbiljan i kvalitetan post al se brate nasmijesOvaj celzijevac mi i nije nesto, djetinjasto se ponasa tak da ga i ne shvatam ozbiljno
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Guber, kraljguber90 je napisao/la:To je ravno izjavi, kada ti budes imao pamet i postovi ce ti biti smisleni, i jedno i drugo su nemoguce stvari, niti se Tevez vraca u Citiy, niti pamet u tvoju glavukimbo je napisao/la:kada se Tevez vrati da bude sam napadac bit ce ovo super opet.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pomijesao si brate. Ja ne volim spam i tako te nepotrebne gluposti ali od Paje i CBH-a to mozes ocekivati tako da sam vec navikao na njihove nebuloze i postale su mi zanimljive, bar se dobro nasmijem. Daleko od toga da uzivam u njima.A_d_0 je napisao/la:Ma brate, ne shvata njih niko ozbiljno i ti njihovi postovi bili su u pocetku smijesni ali su za mjesec postali u najmanju ruku zalosni. Ti volis je li kada na njihovoj temi ljudi pisu kako su posteno izgubili i onda on dodje pise neke nebuloze koje ne bi dijete od 3 godine sastavilo? Ja ne.Rooney88 je napisao/la:Ne znam sto vama to smeta?Neka glumi ko sta hoce. Ja Paju licno smatram zanimljivim likom, njegovim postovima uvijek se dobro nasmijem i nevjerujem da ga neko shvata ozbiljno.
Taj koji Paju, CBH i slicne shvata ozbiljno taj ima problema a ne ostali ukljucujuci i doticne...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
To ti pričamEdin TM87 je napisao/la:Paja uvijek ima neke argumente za svoje tvrdnje ma kakvi oni biliPapastathopoulos je napisao/la:a jest taj pajito zreo, ne znamo sta cemo od njegove zrelosti....dovoljno je kad kaze da je arsenal najveci klub na svijetu, da skontam da je neko dijete...Stivi_Dzi je napisao/la:Paja je meni car, covjek napise ozbiljan i kvalitetan post al se brate nasmijesOvaj celzijevac mi i nije nesto, djetinjasto se ponasa tak da ga i ne shvatam ozbiljno
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Kakav god da je argument ipak je argumentStivi_Dzi je napisao/la:
To ti pričam
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A ona "Ko voli Real Madrid, voli i fekalije"?Edin TM87 je napisao/la:Paja uvijek ima neke argumente za svoje tvrdnje ma kakvi oni biliPapastathopoulos je napisao/la:a jest taj pajito zreo, ne znamo sta cemo od njegove zrelosti....dovoljno je kad kaze da je arsenal najveci klub na svijetu, da skontam da je neko dijete...Stivi_Dzi je napisao/la:Paja je meni car, covjek napise ozbiljan i kvalitetan post al se brate nasmijesOvaj celzijevac mi i nije nesto, djetinjasto se ponasa tak da ga i ne shvatam ozbiljno
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ipak ta ide za BarcelonuCartman je napisao/la: A ona "Ko voli Real Madrid, voli i fekalije"?
Roger Federer the greatest of all time!
Cartman je napisao/la: A ona "Ko voli Real Madrid, voli i fekalije"?
Kod: Označi sve
Oko reala?!Matematika!
Real Madrid= vrsta fekalija
Iz ovoga slijedi da ko voli Madrid, voli i fekalije.
Takoder je zanimljiva cinjenica da ja nisam cuo za Muskarca koji navija za Real.
Ako ima kakav, nek me ispravi.P.S.Nikad nije zvanično utvrđeno da je ljubav=paja
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
don_burza je napisao/la:The Prodigy je napisao/la:Da bi portal živio moraju biti banneri, pa ne mogu da vjerujem da vam i ovo smeta
Danas kad sam kupovo dezodorans iz inata nisam htio uzeti ovaj uzeo sam axe
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Hrčak Ahmo 
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ma Ahmica je Bog. 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Ma jok bola, ovaj i ostali portali zive od ljubaviDylan Dog je napisao/la:don_burza je napisao/la:The Prodigy je napisao/la:Da bi portal živio moraju biti banneri, pa ne mogu da vjerujem da vam i ovo smeta
Danas kad sam kupovo dezodorans iz inata nisam htio uzeti ovaj uzeo sam axe
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Twinky je napisao/la:Ekskluzivno...Kenny Dalglish je dodao mireta na facebook, pucali su tu lajkovi na slike i klipove...cini se kao da ce ipak doci do tog transfera...Evo cak mu je i na zid zalijepio pjesmu od dine merlina- hajde nocas mi dodji![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Twinky je napisao/la:Ekskluzivno...Kenny Dalglish je dodao mireta na facebook, pucali su tu lajkovi na slike i klipove...cini se kao da ce ipak doci do tog transfera...Evo cak mu je i na zid zalijepio pjesmu od dine merlina- hajde nocas mi dodji![]()
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- Bianconeri1988
- Kontakt:
HareVlogerr je napisao/la:trudne sveLudLo 4 je napisao/la:Moze na pp odgovor.
Sta je sa podgrupom Le sorelle azzurre ?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Od jednog tipa na forumu,nije bitno,nije kriv on, već Česi.jedan od isjecaka sa njihovih stranica fudbalskoga tima...
We start with Sarajevo at home because both ceded Bosnian team - Railroad and FK. These matches are always hard. It will be a prestigious duel with Jiri Pliska, who worked in our league and at Sparta.
Vjerujte oni nas mnogo respektuju nesmijemo tu da padnemo mozda jeste pametno krenuti sa suljicem...!
Ipak dati go tamo to je neprocijenjivo?.
Na temi FK Sarajevo pred tekmu S.Prag-F.K.Sarajevo.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 5 gostiju.