Postao/la Crni gavran » 13 maj 2011, 17:45
17:30 DRINA/ZVORNIK/ ČELIK/ZENICA/ 2 Ibrakovicu, ako ne mozes dobiti Drinu u gostima, ebo ti svoju trenersku diplomu
17:30 VELEŽ/MOSTAR/- SLOBODA/TUZLA/ x2 Jako tezak i nezgodan mec, Velez je u krizi, Sloboda je dobila Leotara i Zelju u gostima, ne vidim razloga zasto nebi mogla da dobije i Veleza
17:30 LEOTAR/TREBINJE/- SARAJEVO x2 Sarajevo je bolja ekipa, slaba im realizacija, slicno kao i kod Celika, mislim da su bordo momci blizi pobjedi
17:30 TRAVNIK BUDUĆNOST/BANOVICI/ 1 Travnik je mnogo bolji a i duzan je da se iskupi svojim navijacima
17:30 ZVIJEZDA/GRADACAC/- BORAC/BANJALUKA/ x2 Zvijezda osim one 6-ce protiv Sirokog skoro nista nije pokazala na svojoj Banja Ilidzi. Dolazi lider, ekipa za respekt, ekipa sa jakom odbranom i dobrom polukontrom, sumnjam da ce meni inace dragi Gradaccani pobijediti
20:30 ŽELJEZNIČAR/SARAJEVO/- ZRINJSKI/MOSTAR/ 1x2 Zrinjski se probudio ovog proljeca, nema impretiva za bodovima, nema ni Zeljo, bice to zanimljiva utakmica sve je moguce, nije Zeljo nepobjediv na Grbavici, niti je to sjenka ekipe iz prosle godine
17:30 OLIMPIC/SARAJEVO/- RUDAR/PRIJEDOR/1x Najdosadniji par kola, nece biti puno golova
17:30 ŠIROKI BRIJEG- SLAVIJA/ISTOCNO SARAJEVO/ 1 Siroki Brijeg je usao u formu, juri Evropu, Slavija je preslaba da ga u tome zaustavi
Zadnja izmjena:
Crni gavran, dana/u 14 maj 2011, 07:36, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor