Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

domineysn
Kontakt:

Re: 27 kolo Premijer lige BiH

Post Postao/la domineysn » 12 maj 2011, 18:02

DRINA Z. ČELIK 2 - Minimalac
VELEŽ SLOBODA 1x - Sloboda objektivno može do bod(ova), pitanje je ima li snage za to. Veležu ni iz džeša ni u džep.
LEOTAR SARAJEVO X - Nula.
TRAVNIK BUDUĆNOST 1 - Petarda "Bajre". :mrgreen:
ZVIJEZDA BORAC 1x - Jagodić odlazi, titula je nadomak Gradskog stadiona, ali Zvijezda traži svoje blistavo izdanje.
ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI 1 - Sigurica Želje za ostanak u borbi za titulu.
OLIMPIC RUDAR P. 1 - Mislim da Olimpic neće imati većih problema sa Prijedorčanima.
ŠIROKI B. SLAVIJA 1 - Top forma Širokog otkako je Baka došao.
Still learning...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 maj 2011, 18:21

DRINA Z. ČELIK 2- Ako imalo zapnu Zenicani doce do pobjede,Drina se davno pozdravila
VELEŽ SLOBODA 1,Ne vidim kako ovo Velez moze izgubiti,jedino moze prodati.Gledao sam na Pecari i jedne i druge i mogu reci da je ,barem na Pecari Velez bio bolji!!!
LEOTAR SARAJEVO 1X2,Realno u Trebinju je Leotar uvijek favorit,ali poznavajuci Leotar vjerojatno prodaja,ili ce biti borba ako im mi stogod ne iskesiramo,sto je u svijetu dozvoljeno,da napomenim.
TRAVNIK BUDUĆNOST 1,Buducnost ne kupuje
ZVIJEZDA BORAC X Borceva igra nije za prvaka i mislim da bi se tu trebali sloziti i njihovi navijači.ali ljudi uvijek daju gol vise,pa bilo i jedan nula,ne primaju ga.Zvijezda po meni nije losa ali previse oscilacija imaju.
ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI 1x2.Željo je favorit na svo terenu ali porazi protiv Slobode i Širokog jos ostaju u sjecanju.Jos kad se sjetim Velezovog prvog poluvremena.Mislim da Zrinjski moze do boda ili bodova,vidjet cemo!!!
OLIMPIC RUDAR P. 1 Dosadna utakmica,valjda 1.
SIROKI BRIJEG SLAVIJA 1-Vidjet cemo,ovi su nam lani uzeli bod na Pecari,valjda sada nece,uvjeren sam da se vracaju s 3-4 komada u mrezi!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 maj 2011, 18:48

Dule 078 je napisao/la:Da su se prognoze sa ovog foruma ostvarivale,Zeljo bi bio prvi sa jedno 42 boda prednosti u odnosu na drugog,a Borac bi bio siguran putnik u drugu ligu jer mu se prije svakog gostovanja (vecinski) predvidja poraz,a prije svake domace-kiks :D :D
Sreca pa je ovaj forum "sto je babi milo,to joj se i snilo" :D
Sibicarska posla moj Dule. Vidis kako su ovi tvoji iz BL, sa druge strane, realni i uvijek Želji kad igra na strani daju sanse .. 8-)
SrdjanBL je napisao/la:20:30 ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI X Realno, Zeljo bez igre tesko da moze protiv Zrnjskog nesto vise, mada penali su cudo
jubitubi je napisao/la:ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI X
SrdjanBL je napisao/la:FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 1 (Sarajevo je u ovom trenutku u boljoj formi)
jubitubi je napisao/la:FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 1
Denis Ispušlić je napisao/la:Argentinci-Sibicari 3-1,Zeljo ne moze pobjediti nijednu dok ne kupi,a ovu ne moze kupiti.
Armageddon2012 je napisao/la:Čelik - Željezničar 1-Neće Robija dozvoliti da se proda šibicarima,a igrom Željo ne može pobjediti jer je Čelik duplo bolji.
? je napisao/la:Čelik - Željezničar 1x Realno, ocekujem pobjedu Celika.
Dejan, BL je napisao/la:Leotar - Zeljeznicar....1x2 Prednost dajem Leotaru
? je napisao/la:?-" 1х
A ima toga jos. Fuj kako su nerealni "ostali" moj dobri Dule ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Crveni Barun
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la Crveni Barun » 12 maj 2011, 19:24

molotovljev je napisao/la:@ŠB.TRN
Puno pricas,malo toga kazes..sve je to uredu,sponzori,organizacija itd.tu si kada treba kontru slozit..
a vidi ovo sad..nisi u stanju odgovoriti covjeku na temi Š.B.postavljeno prije 24 sata...
Svi dobro znamo za koga navija dio Hercegovine tamo gdje si ti..Hajduk i Dinamo..ostalo su samo rezerve...

PS.Dečko,kada shvatiš da nismo na istom nivou,biće ti lakše. 8-)
ovdje se piše a ne priča :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 13 maj 2011, 08:54

Rosas7 je napisao/la:17:30 DRINA Z. ČELIK -2-drina se davno oprostila od premier lige
17:30 VELEŽ SLOBODA -x-sloboda moze do nerjesenog sigurno
17:30 LEOTAR SARAJEVO -1-kriza pitara,sigurns pobjeda leotara
17:30 TRAVNIK BUDUĆNOST -1-pirota neosvojiva tvrdjava
17:30 ZVIJEZDA BORAC -x-dobri i jedni i drugi,ali zvijezda igra kuci,mada je borac bolji tim
20:30 ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI -x2-zrinja sigurno moze do boda ili sva tri,zeljinim igracima pao moral,sve bacili na kup
17:30 OLIMPIC RUDAR P.-1-sigurna pobjeda vukova
17:30 ŠIROKI B. SLAVIJA-1-baka je to ustimao,siroki gazi sve
haj stavi pare da "komsincama" uzimate bod ili cak sva 3
..isto tako budi mangup (ko sto glumis) da leotar uzima FCS

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 13 maj 2011, 09:11

ŠB.TRN je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Upravo što Čovjek reče. Kod vas u Lištici imaš jednu ili dvije gladne face koje kolo vode u klubu, kod nas to radi 10 faca i taman kad se zasiti i nakupi para dođe novih 10 faca koji ti obećaju kule i vile a opet te pljačkaju. Ali kao što rekoste dok se donese zakon o sportu i neki od klubova većih gradova postane privatizovan vjerovatno će te biti zadovoljni i igranjem u PL opšte. Ovo je što se tiče vaše istorije , citiram sa starnice koja se bavi istorijom sporta

"Klub je osnovan 1948. godine kao "Borak". Tijekom postojanja mijenjao je još nekoliko imena: Boksit, Lištica, Mladost i Mladost-Dubint. Od osnivanja Široki igra u lokalnim natjecanjima bez većih uspjeha. Pravi uspjesi dolaze tek nakon završetka rata u Bosni i Hercegovini."

U biti za vas se nije znalo do poslije ovog nesretnog rata nakon kojeg su iznikli ratni profiteri i počeli "stvarati" privatne klubove , kako u košarci tako još više i u fudbalu. Nemoj se naći uvrijeđenim ali nije Široki jedini takav klub! U svemu ovome najmanje su krivi oni istinski navijači koje vole sport i koji stoje iza svog kluba i žele mu uspjehe kako u Bosni I Hercegovini tako i u Evropi zastupajući BiH !!!!
Kao prvo,Lištica je rijeka,ne grad djecace.Sta vas iz fk.Hrenovčice briga tko nas financira.Čuj jedan covjek,pa Jelic niti ima ikakvu firmu niti donosi toliko para kao sto ti mislis.Pa pogledaj malo sponzore na Pecari.Imas samo auto kuca Jelic koja s generalnom nema nikakve veze.U upravi su ljudi koji su situirani a ne koji kradu.Isto kao u kosarci.Vama zakon o sportu nista nece donijeti.Također sponzore kao i navijače imamo iz cijele Hercegovine kao i iz Bosne.Pa na svakoj vaznijoj utakmici mozes vidjeti i Mostarce i Čitlučane,Gruđane,Posusjeke,Kiseljačane,ljude iz Livna,Žepča,Tomislav Grada,Ljubuskog,Čapljine.....Kao sto sam rekao u vasem klubu glavnu riječ vode huligani odnosno navijači,i o svemu se zele pitati.Eto tako ne ide.Svi zajedno ne mogu skupiti 2 tisuce maraka.Na kraju mi ispadnemo krivi sto nemamo dugova,sto smo konstantno u vrhu,sto osvajamo naslove,kupove,sto imamo kamp najbolji u BIH,sto jedan Mamic zeli kupiti nase dionice kad budu,a biti ce ubrzo,sto nam pola momcadi prate razni klubovi,al eto,nama je drago nabijati komplekse.Kao sto Amar rece: "Na taj klub se svi moramo ugledati" !! ;) ;)
par tajkuna ne mogu i nemaju tolikog interesa da fin guraju mz-fk listicu
sto fino ne kazes da su KLADIONICE te koje vam upumpavaju gro para u klub
eto u vrijeme danasnje svjetske krize...2-3 bogata frajera nemaju drugog posla pa rizikuju svoju lovu u igri hocu-necu izac u europu
kolik vam je god budjet...nek je 3 miliona...kako ga napunite (jel od onih 155 karata po tekmi...jel od tajkuna iz listice )
lagano i snazno ..mojne se provaljivat i pokusavat prodati damu za bubrege
Bet Shop..Williams...Premijer...eto ti istine

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 13 maj 2011, 09:32

Stole iz Bora je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Da su se prognoze sa ovog foruma ostvarivale,Zeljo bi bio prvi sa jedno 42 boda prednosti u odnosu na drugog,a Borac bi bio siguran putnik u drugu ligu jer mu se prije svakog gostovanja (vecinski) predvidja poraz,a prije svake domace-kiks :D :D
Sibicarska posla moj Dule. Vidis kako su ovi tvoji iz BL, sa druge strane, realni i uvijek Želji kad igra na strani daju sanse .. 8-)
SrdjanBL je napisao/la:20:30 ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI X Realno, Zeljo bez igre tesko da moze protiv Zrnjskog nesto vise, mada penali su cudo
SrdjanBL je napisao/la:FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 1 (Sarajevo je u ovom trenutku u boljoj formi)
Denis Ispušlić je napisao/la:Argentinci-Sibicari 3-1,Zeljo ne moze pobjediti nijednu dok ne kupi,a ovu ne moze kupiti.
Armageddon2012 je napisao/la:Čelik - Željezničar 1-Neće Robija dozvoliti da se proda šibicarima,a igrom Željo ne može pobjediti jer je Čelik duplo bolji.
Sta ima sad cudno u ovim prognozama,gubili ste kod kuce i od Slobode i od Sirokog,zamalo od Veleza,i sad je cudno prognozirati nerjeseno protiv Zrinjskog,ili da izgubite na Kosevu od Sarajeva?!Daj molim te,stvarno sam mislio da si pametniji.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 maj 2011, 09:57

13.05. 19:30 Željezničar Zrinjski 1 Zeljo bolji
14.05. 17:30 Leotar Sarajevo 1 desavanja u upravi ce se odraziti na igru
14.05. 17:30 Drina Z. Čelik 2 bez komentara
14.05. 17:30 Velež Sloboda 2 Sloboda bolje igra na gostovanjima
14.05. 17:30 Zvijezda Borac x bez komentara
14.05. 17:30 Travnik Budućnost x Buducnost bez opterecenja moze do boda
15.05. 17:30 Široki B. Slavija 1 volio bi da se varam
15.05. 17:30 Olimpic Rudar P. x realno
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 maj 2011, 10:06

jubitubi je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Sta ima sad cudno u ovim prognozama,gubili ste kod kuce i od Slobode i od Sirokog,zamalo od Veleza,i sad je cudno prognozirati nerjeseno protiv Zrinjskog,ili da izgubite na Kosevu od Sarajeva?!Daj molim te,stvarno sam mislio da si pametniji.
Kao sto nije "cudno" prognozirati da ce nas Čelik i Leotar lagano dobiti.
Hellas je napisao/la:Leotar - Zeljeznicar 3:2 Leotar u 90 daje jedan.
Nemoj majke ti. Razliciti pogledi na iste stvari. Cilj postavljanja ovih gore prognoza je da VIDIS da i tvoji istomisljenici prognoziraju isto kao i oni koje ti prozivas. Jedina razlika sto je broj tvojih istomisljenika puno manji u odnosu na broj onih "drugih". Ali tebi to izgleda nije ist jer su oni ipak tvoji i ne gledas na njih kao na one druge. Oni, Boze moj, znaju dok oni drugi ne znaju .. 8-)
Dule 078 je napisao/la:19.03. 18:00 Željezničar Sloboda -X
jubitubi je napisao/la:Željezničar-Sloboda X
Od koga smo kuci izgubili bodove prije Slobode pa je X bio logican izbor?

A onda idemo dalje:
REANIMATOR je napisao/la:$-" 1,$ " превага $
I onda jos jedna utakmica na Grbavici i prognoze gubljenja bodova:
jovanbl je napisao/la:FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) X Cini mi se da se Olimpšik opasno pojacao i da bi mogao otkinuti bod zeljeznicaru, koji je pod imperativom pobjeda kofd kuce.
Hellas je napisao/la:FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 0:1 Olimpik dobija il uzima bod, ipak treba do Evrope doci.
Sve su prognoze i zelje iste ili slicne, samo sto je razlika u KOLICINI. Onih drugih ima puno vise a i tebi licno smetaju njihove prognoze pa te zato i bodu u oci.

Mani se toga kako ko prognozira, svako ima pravo na svoje misljenje. Zelje su jedno a realnost drugo. Uzivaj u sampionskom pohodu Borca ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 maj 2011, 10:08

Leotar-Sarajevo -X2

Svi ce se zaletiti,kontaju Police neosvojiva tvrdjava,nama stanje u klubu lose,zalizani,uprava,virsle,sijalice al' opet cemo donjeti povoljan rezultat.Znam da hocemo ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 maj 2011, 10:28

FCS-FCS je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Upravo što Čovjek reče. Kod vas u Lištici imaš jednu ili dvije gladne face koje kolo vode u klubu, kod nas to radi 10 faca i taman kad se zasiti i nakupi para dođe novih 10 faca koji ti obećaju kule i vile a opet te pljačkaju. Ali kao što rekoste dok se donese zakon o sportu i neki od klubova većih gradova postane privatizovan vjerovatno će te biti zadovoljni i igranjem u PL opšte. Ovo je što se tiče vaše istorije , citiram sa starnice koja se bavi istorijom sporta

"Klub je osnovan 1948. godine kao "Borak". Tijekom postojanja mijenjao je još nekoliko imena: Boksit, Lištica, Mladost i Mladost-Dubint. Od osnivanja Široki igra u lokalnim natjecanjima bez većih uspjeha. Pravi uspjesi dolaze tek nakon završetka rata u Bosni i Hercegovini."

U biti za vas se nije znalo do poslije ovog nesretnog rata nakon kojeg su iznikli ratni profiteri i počeli "stvarati" privatne klubove , kako u košarci tako još više i u fudbalu. Nemoj se naći uvrijeđenim ali nije Široki jedini takav klub! U svemu ovome najmanje su krivi oni istinski navijači koje vole sport i koji stoje iza svog kluba i žele mu uspjehe kako u Bosni I Hercegovini tako i u Evropi zastupajući BiH !!!!
Kao prvo,Lištica je rijeka,ne grad djecace.Sta vas iz fk.Hrenovčice briga tko nas financira.Čuj jedan covjek,pa Jelic niti ima ikakvu firmu niti donosi toliko para kao sto ti mislis.Pa pogledaj malo sponzore na Pecari.Imas samo auto kuca Jelic koja s generalnom nema nikakve veze.U upravi su ljudi koji su situirani a ne koji kradu.Isto kao u kosarci.Vama zakon o sportu nista nece donijeti.Također sponzore kao i navijače imamo iz cijele Hercegovine kao i iz Bosne.Pa na svakoj vaznijoj utakmici mozes vidjeti i Mostarce i Čitlučane,Gruđane,Posusjeke,Kiseljačane,ljude iz Livna,Žepča,Tomislav Grada,Ljubuskog,Čapljine.....Kao sto sam rekao u vasem klubu glavnu riječ vode huligani odnosno navijači,i o svemu se zele pitati.Eto tako ne ide.Svi zajedno ne mogu skupiti 2 tisuce maraka.Na kraju mi ispadnemo krivi sto nemamo dugova,sto smo konstantno u vrhu,sto osvajamo naslove,kupove,sto imamo kamp najbolji u BIH,sto jedan Mamic zeli kupiti nase dionice kad budu,a biti ce ubrzo,sto nam pola momcadi prate razni klubovi,al eto,nama je drago nabijati komplekse.Kao sto Amar rece: "Na taj klub se svi moramo ugledati" !! ;) ;)
par tajkuna ne mogu i nemaju tolikog interesa da fin guraju mz-fk listicu
sto fino ne kazes da su KLADIONICE te koje vam upumpavaju gro para u klub
eto u vrijeme danasnje svjetske krize...2-3 bogata frajera nemaju drugog posla pa rizikuju svoju lovu u igri hocu-necu izac u europu
kolik vam je god budjet...nek je 3 miliona...kako ga napunite (jel od onih 155 karata po tekmi...jel od tajkuna iz listice )
lagano i snazno ..mojne se provaljivat i pokusavat prodati damu za bubrege
Bet Shop..Williams...Premijer...eto ti istine
decko ti stvarno nisi reglularan,u sirokom je samo sjedste williams kladionice,premier je iz citluka,a bet shop se ugasio, i nastao je bet-live kome je sjedite u novom travniku,u sirokom ima mnogo velikih tvrtki hering,mepas,a3...,al kad si ti ogranicewn ko balkon nemogu ja to tebi objasnit ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 maj 2011, 13:30

williams kladionica nije iz širokog već iz banja luke
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 maj 2011, 13:33

Kevin je napisao/la:williams kladionica nije iz širokog već iz banja luke
Gdje ti živiš ?
U novi boj ...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 maj 2011, 13:42

hz033 je napisao/la:
Gdje ti živiš ?
ŠIROKI BRIJEG
WILLIAMS d.o.o. Zemunska 20b, 78000 Banja Luka, RS
Osnovni sud Banja Luka, RS: 071-0-REG-09-002280
ID: 4402125230003
telefon: 051/358-901 telefax: 051/357-220
Popis poslovnica
mene nasao ucit..sta ako ti kazem da je kladionica registrirana u bluci..i da radim u njoj od pocetka.. :roll:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 maj 2011, 14:23

Bet shop je presao u derby i sad je Derby-Bet Shop.Sve proizvode sto ti jedes ili koristis uvoze firme iz Širokog.Pa mamlaze pogledaj sta grupacija Mepas drzi,eto i Zelji je sponzor.Pola Hrvatske u svojim rukama drzi.A gdje su ostale firme,ovdje se nitko ne uplice u rad uprave za razliku od vaseg kluba gdje klosari od 20 godina vode politiku i smjenjuju uprave,a svi zajedno ne mogu skupiti 2000 maraka!!!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 13 maj 2011, 14:26

Kevin je napisao/la:
hz033 je napisao/la:
Gdje ti živiš ?
ŠIROKI BRIJEG
WILLIAMS d.o.o. Zemunska 20b, 78000 Banja Luka, RS
Osnovni sud Banja Luka, RS: 071-0-REG-09-002280
ID: 4402125230003
telefon: 051/358-901 telefax: 051/357-220
Popis poslovnica
mene nasao ucit..sta ako ti kazem da je kladionica registrirana u bluci..i da radim u njoj od pocetka.. :roll:
pa ti mora da imas dobre sise :geek:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 maj 2011, 14:27

ŠB.TRN je napisao/la:Bet shop je presao u derby i sad je Derby-Bet Shop.Sve proizvode sto ti jedes ili koristis uvoze firme iz Širokog.Pa mamlaze pogledaj sta grupacija Mepas drzi,eto i Zelji je sponzor.Pola Hrvatske u svojim rukama drzi.A gdje su ostale firme,ovdje se nitko ne uplice u rad uprave za razliku od vaseg kluba gdje klosari od 20 godina vode politiku i smjenjuju uprave,a svi zajedno ne mogu skupiti 2000 maraka!!!

tesko je to njemu shvatit,bola, iq mu u visini sobne temp.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 maj 2011, 14:29

neroazzurni je napisao/la: pa ti mora da imas dobre sise :geek:
ti mora da si :?

znas ima firma i direktora, i programere, dizajnere itd. :roll:

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 13 maj 2011, 14:46

Kevin je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la: pa ti mora da imas dobre sise :geek:
ti mora da si :?

znas ima firma i direktora, i programere, dizajnere itd. :roll:
:lol:
sala mala, nemoj se odmah palit, nego kad si vec insajder u kladionici mogao si nam katkad neku dojavu poslat :P
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 13 maj 2011, 17:45

17:30 DRINA/ZVORNIK/ ČELIK/ZENICA/ 2 Ibrakovicu, ako ne mozes dobiti Drinu u gostima, ebo ti svoju trenersku diplomu

17:30 VELEŽ/MOSTAR/- SLOBODA/TUZLA/ x2 Jako tezak i nezgodan mec, Velez je u krizi, Sloboda je dobila Leotara i Zelju u gostima, ne vidim razloga zasto nebi mogla da dobije i Veleza

17:30 LEOTAR/TREBINJE/- SARAJEVO x2 Sarajevo je bolja ekipa, slaba im realizacija, slicno kao i kod Celika, mislim da su bordo momci blizi pobjedi

17:30 TRAVNIK BUDUĆNOST/BANOVICI/ 1 Travnik je mnogo bolji a i duzan je da se iskupi svojim navijacima

17:30 ZVIJEZDA/GRADACAC/- BORAC/BANJALUKA/ x2 Zvijezda osim one 6-ce protiv Sirokog skoro nista nije pokazala na svojoj Banja Ilidzi. Dolazi lider, ekipa za respekt, ekipa sa jakom odbranom i dobrom polukontrom, sumnjam da ce meni inace dragi Gradaccani pobijediti

20:30 ŽELJEZNIČAR/SARAJEVO/- ZRINJSKI/MOSTAR/ 1x2 Zrinjski se probudio ovog proljeca, nema impretiva za bodovima, nema ni Zeljo, bice to zanimljiva utakmica sve je moguce, nije Zeljo nepobjediv na Grbavici, niti je to sjenka ekipe iz prosle godine

17:30 OLIMPIC/SARAJEVO/- RUDAR/PRIJEDOR/1x Najdosadniji par kola, nece biti puno golova

17:30 ŠIROKI BRIJEG- SLAVIJA/ISTOCNO SARAJEVO/ 1 Siroki Brijeg je usao u formu, juri Evropu, Slavija je preslaba da ga u tome zaustavi
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 14 maj 2011, 07:36, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.