Kad bi Guus (a neche) ostao na klupi plavih, najvece sanse bi dao njima za sledechu sezonu. Sto se tiche Manchestera ima kompletnije igrace ukoliko sagledash svih 11, medjutim razlika je prilicno mala, a to govori i ovaj omjer bodova izmedju njih.niccolo je napisao/la:ja sam uvjeren da man utd nema nista bolje igrace od liverpoola, ali zato ima na klupi fergusona i to je ta razlika. sto se tice igrackog kadra mislim da chelsea ima najbolji.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
pa ferguson je od njih napravio kompletne igrace pa eto skontaj citavu sezonu forsira parka, koji je po meni polovan igrac, pa carick kako se vec pise nista posebno andersona gura, gigs star skols star, berbatov nista posebno, eto uporedi nista oni nisu talentovaniji ali je ferguson taj koji pravi od njih igracine.
Ima istine u tome, ali opet neki od navedenih nisu standardni igraci, a opet su iskusniji i nesto "spretniji" od Lukasa, N'Goga ili Benayouna. Naravno nemam nikakvu namjeru ovim da kazem da ovi nisu kvalitetni, medjutim neko moje misljenje je da Man. utd ima iskusniji i kako rekoh nesto kvalitetniju momcad. Naravno , to je samo moje misljenjeniccolo je napisao/la:pa ferguson je od njih napravio kompletne igrace pa eto skontaj citavu sezonu forsira parka, koji je po meni polovan igrac, pa carick kako se vec pise nista posebno andersona gura, gigs star skols star, berbatov nista posebno, eto uporedi nista oni nisu talentovaniji ali je ferguson taj koji pravi od njih igracine.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
imas ovdje pravo ,i ja mislim da bi chelsea 90% sljedece sezone bio prvak sa hidinkom na klupi.Genghis je napisao/la:Kad bi Guus (a neche) ostao na klupi plavih, najvece sanse bi dao njima za sledechu sezonu. Sto se tiche Manchestera ima kompletnije igrace ukoliko sagledash svih 11, medjutim razlika je prilicno mala, a to govori i ovaj omjer bodova izmedju njih.niccolo je napisao/la:ja sam uvjeren da man utd nema nista bolje igrace od liverpoola, ali zato ima na klupi fergusona i to je ta razlika. sto se tice igrackog kadra mislim da chelsea ima najbolji.
ako hidink ostane a nadam se da nece chelsea ce osvojiti sve trofeje sigurno on je trener kojeg zemlja jos nije imala
pa zamislite sa jednom korejom biti 4 na svijetu mislim
a sa PSV prvak evrope. ludost!!!!!!!!!!
pa zamislite sa jednom korejom biti 4 na svijetu mislim

FK Pjetlovi
omg pranjic sta ce nam on ima puno boljih bekova ako bas lijevi bek treba npr .taiwo
Iskreno se nadam dace Rafa poraditi na kvalitetnijem pojacanju nego sto bi to bio Pranjic...Torres_9 je napisao/la:omg pranjic sta ce nam on ima puno boljih bekova ako bas lijevi bek treba npr .taiwo
Neznam izgleda da ce biti robben na prodaju ali za njega pare treba pripremiti samo sto se cesto povreduje
Eh Robben bi nam bio ekstra pojacanje i vjerujem da bi se isplatilo dovesti takvog igraca u FCL ..Torres_9 je napisao/la:Neznam izgleda da ce biti robben na prodaju ali za njega pare treba pripremiti samo sto se cesto povreduje
Takodje ja licno bi volio (mada od tog nema nista) Sergia Ramosa vidjeti u dresu FCL ili bar igraca slicnog njegovim karakteristikama tj. dobar u odbrani lako i brzo probija stranu ima dobar centarsut i odlicno se zna ubacivati u 16 kod prekida sve u svemu nama bi jedan takav igrac trebao ...
on bi vec bio dobro pojacanje, on i insua da se mijenjaju na lijevom bekuTorres_9 je napisao/la:omg pranjic sta ce nam on ima puno boljih bekova ako bas lijevi bek treba npr .taiwo
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
sta ce nam jos jedan degen, koji ce vise biti van terena a i sumnjam da bi robben zelio nazad u engleskuTorres_9 je napisao/la:Neznam izgleda da ce biti robben na prodaju ali za njega pare treba pripremiti samo sto se cesto povreduje
to jest glen johnson, koji je jos i englez, veliko pojacanje bi bioLFCBiH je napisao/la: Eh Robben bi nam bio ekstra pojacanje i vjerujem da bi se isplatilo dovesti takvog igraca u FCL ..
Takodje ja licno bi volio (mada od tog nema nista) Sergia Ramosa vidjeti u dresu FCL ili bar igraca slicnog njegovim karakteristikama tj. dobar u odbrani lako i brzo probija stranu ima dobar centarsut i odlicno se zna ubacivati u 16 kod prekida sve u svemu nama bi jedan takav igrac trebao ...
Sarajevo i Liverpool
druze u pravu si 100 %Rz88 je napisao/la:Eto jeste Arbeloa kada je doša nisam znao ko je, Lucas također znao sam da je neki talenat ali nisam ga nikad gledao. Luis Garcia svojevremeno, Fabio Aurelio neki igrači sa klupe ostalih timova a sve je to Rafa znao i napravio od njih čudesne igrače. Samo polako meni je bolji Pranjić dosta od Aurelia.
osim toga, pranjic uopste nije los, puno je bolji od aurelia...
i jos uz to, redovno zabija...
takvi nam igraci trbaju...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Apsolutno se slazem s tim Glen je odlican i naravno da ce abd biti veliko pojacanje..YNWA je napisao/la:sta ce nam jos jedan degen, koji ce vise biti van terena a i sumnjam da bi robben zelio nazad u engleskuTorres_9 je napisao/la:Neznam izgleda da ce biti robben na prodaju ali za njega pare treba pripremiti samo sto se cesto povredujeto jest glen johnson, koji je jos i englez, veliko pojacanje bi bioLFCBiH je napisao/la: Eh Robben bi nam bio ekstra pojacanje i vjerujem da bi se isplatilo dovesti takvog igraca u FCL ..
haha, ja sam na g... pao kad je izvalio to za anfield...YNWA je napisao/la:bila je simpaticna situacija, ne znam zasto su mu skandirali ali i on se je opustio, shvatio da nema sta traziti protiv liverpoolaTheScouser je napisao/la:Jest jarane, u pravu si. Pjevali su "Alan Shearer" bas onda kada su ga prikazali na TV-u kako se slatko smije, medjutim pametnjakovic Kristic je kazao da navijaci Newcastlea skandiraju Sheareru, ali cisto sumnjam da bi bili onako glasni!Virtu4l je napisao/la:Nisam bas siguran, mozda mi se ucinilo, ali da li je Anfield danas skandirao "Shearer, Shearer"?? Da bi ga kasnije prikazali u krupnom planu kako se smije?
a debil kristic rece da anfield zovu malim old trafordom i da svaki navijac liverpoola sanja novi stadion
glupan jedan, seljacina...
ako mi ne bismo igrali 10 - tak godina vjerovatno bi nas scum i stigao ...
cuj mali old traford...
idiot...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- reds_forever
- Kontakt:
o kojem broju igraca se govori mogli bismo 4 tima imat,prvih XI,onda rezerve i jos jedan tim kad se igraci od ova dva umore
+ ove sadasnje rezerve

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- reds_forever
- Kontakt:
Steven Gerrard is the fans' favourite
PFA Fans' Player of the Year divisional award winners also include Tudgay, Beckford and Rhodes
Any disappointment PFA Players’ Player of the year nominee Steven Gerrard may have felt on missing out on the union’s grand prize, can now be erased...
The Liverpool skipper, who has picked up three monthly awards this season, can now add the title of PFA Fans’ Player of the Year 2009 to his ever-growing list of honours.
England midfielder Steven was the first ever winner of our annual fans’ player award back in 2001 and this latest tribute shows that his popularity is as great as ever. If not greater.
There’s no bigger fan of the inspirational Liverpool star than PFA Chief Executive Gordon Taylor who says of this year’s winner...
“Steven has always been a particular favourite of mine and I was delighted when he was nominated by his fellow pros for our Players’ Player of the Year award.
“Obviously, that particular award went to Ryan Giggs, and rightly so, and I am equally thrilled that football fans up and down the country, givemefootball readers, have acknowledged Steven in this way.
“Like his many supporters and suitors, I have the utmost respect and admiration for the way he continues to go about his business. He is a top pro and a worthy winner.”
na kraju ipak sve dodje na svoje,puno je vrijednija nagrada navijaca,nego ona od fudbalskih profesionalaca
PFA Fans' Player of the Year divisional award winners also include Tudgay, Beckford and Rhodes
Any disappointment PFA Players’ Player of the year nominee Steven Gerrard may have felt on missing out on the union’s grand prize, can now be erased...
The Liverpool skipper, who has picked up three monthly awards this season, can now add the title of PFA Fans’ Player of the Year 2009 to his ever-growing list of honours.
England midfielder Steven was the first ever winner of our annual fans’ player award back in 2001 and this latest tribute shows that his popularity is as great as ever. If not greater.
There’s no bigger fan of the inspirational Liverpool star than PFA Chief Executive Gordon Taylor who says of this year’s winner...
“Steven has always been a particular favourite of mine and I was delighted when he was nominated by his fellow pros for our Players’ Player of the Year award.
“Obviously, that particular award went to Ryan Giggs, and rightly so, and I am equally thrilled that football fans up and down the country, givemefootball readers, have acknowledged Steven in this way.
“Like his many supporters and suitors, I have the utmost respect and admiration for the way he continues to go about his business. He is a top pro and a worthy winner.”
na kraju ipak sve dodje na svoje,puno je vrijednija nagrada navijaca,nego ona od fudbalskih profesionalaca

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
ma to je normalno, pred svaki prelazni rok klubove povezuju sa svakim mogućim igracem, zutilo ko the sun objavi neku glupost i onda to preuzmu sve ostale novinereds_forever je napisao/la:o kojem broju igraca se govori mogli bismo 4 tima imat,prvih XI,onda rezerve i jos jedan tim kad se igraci od ova dva umore+ ove sadasnje rezerve
Sarajevo i Liverpool
pranjic nam sigurno ne treba, imamo dovoljno polovnjaka i bez njega koje treba prodatiackeey je napisao/la:druze u pravu si 100 %Rz88 je napisao/la:Eto jeste Arbeloa kada je doša nisam znao ko je, Lucas također znao sam da je neki talenat ali nisam ga nikad gledao. Luis Garcia svojevremeno, Fabio Aurelio neki igrači sa klupe ostalih timova a sve je to Rafa znao i napravio od njih čudesne igrače. Samo polako meni je bolji Pranjić dosta od Aurelia.
osim toga, pranjic uopste nije los, puno je bolji od aurelia...
i jos uz to, redovno zabija...
takvi nam igraci trbaju...
redovno zabija iz penala
Sarajevo i Liverpool
- reds_forever
- Kontakt:
How much will you miss the Liverpool fans, with whom you've had a great relationship over the years?
Obviously I'll miss them a lot and I'd like to take this opportunity to say thank you to them all. They still sing my name when I'm warming up or playing and that's always good to hear. It's sad to be leaving, but I'll be back one day to watch some games and maybe see them all again.
How much are you hoping for a chance to say goodbye to them on the last day of the season against Tottenham?
That's a decision for the manager to make. Even if I'm not involved in the game I will find a way to get onto the pitch at the end. If the Stadium Manager tries to stop me I'll run past him [laughs]. I am sure I will have an opportunity to say goodbye.
You mentioned you don't yet feel ready to be a coach - but is that a dream for the future and could we see you back at Liverpool in that capacity one day?
Yes, hopefully. Coaching is something which has always been in my mind, but I have to take my badges first. At the end of my playing career I will look to take the badges and then see. I would like to come back here one day as a coach.
This club will always be in your heart, won't it?
Yes, always.
stvarno mi zao sto ide,legenda,bice neobicno bez njega,ali nadam se da ce se vratiti jednog dana
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -23536754/
i james bond navija za liverpool
valjda ce nam i on pomoci da dodjemo do titule
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... range.html
a na BBCu leiva govori kako se nada da ce se u buducnosti pokusati dokazati ...e Boga mi neko ovdje laze...ili daily mail ili leiva
Obviously I'll miss them a lot and I'd like to take this opportunity to say thank you to them all. They still sing my name when I'm warming up or playing and that's always good to hear. It's sad to be leaving, but I'll be back one day to watch some games and maybe see them all again.
How much are you hoping for a chance to say goodbye to them on the last day of the season against Tottenham?
That's a decision for the manager to make. Even if I'm not involved in the game I will find a way to get onto the pitch at the end. If the Stadium Manager tries to stop me I'll run past him [laughs]. I am sure I will have an opportunity to say goodbye.
You mentioned you don't yet feel ready to be a coach - but is that a dream for the future and could we see you back at Liverpool in that capacity one day?
Yes, hopefully. Coaching is something which has always been in my mind, but I have to take my badges first. At the end of my playing career I will look to take the badges and then see. I would like to come back here one day as a coach.
This club will always be in your heart, won't it?
Yes, always.
stvarno mi zao sto ide,legenda,bice neobicno bez njega,ali nadam se da ce se vratiti jednog dana
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -23536754/
i james bond navija za liverpool

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... range.html
a na BBCu leiva govori kako se nada da ce se u buducnosti pokusati dokazati ...e Boga mi neko ovdje laze...ili daily mail ili leiva

Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 05 maj 2009, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
velika steta sto legenda napusta liverpool, zelio sam da zavrsi igracku karijeru u klubu i da bude pomocni trener ili da radi u akademiji jer svojim savjetima moze puno pomoci mladim stoperima, i nadam se da ce se vratiti jednog dana u liverpool jer on je ipak legenda ovog kluba
Thanks for everything Big Man
gerrard imas li kakve veze sa ovim http://www.lfcbih.com/
Thanks for everything Big Man
gerrard imas li kakve veze sa ovim http://www.lfcbih.com/
Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.