BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Nimla_RZ » 23 maj 2011, 11:39

Uh jedva čekam, onda Šiptare dočekat u Zenici. 8-)
Čelik Zenica 1945

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 23 maj 2011, 11:42

Nimla_RZ je napisao/la:Uh jedva čekam, onda Šiptare dočekat u Zenici. 8-)
care ja se nadam da cu iduci petak dobiti slobodno, jer je ovdje cetvrtak praznik, pa da skoknem do rumuna .. ako ne, ne gine mi krcato Bilino nakon pobjede u rumuniji :-) SAD ILI NIKAD :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 maj 2011, 12:58

ma Salihovic na beka to bi po meni bilo totalno pogresno, Lulic ne bi bio onaj Lulic iz Zenice kad bi igrao krilo. U Zenici je koristio sto ga rumunjsko krilo nije pratilo na pravi nacin, pa je utrcavao u prazan prostor i isao sa loptom u punom trku direktno na beka koji u toj situaciji nije imao sanse da ga zaustavi, dok kad bi bio krilo, ne bi utrcavao u prazan prostor vec bi primao loptu sa bekom na ledjima dok bi Salihovic trebao da se ubacuje iza, a realno Lulic nije neki dribler osim kad je u punom trku(a la Maikon :D ) zato bi bilo idiotluk da Salihovic igra beka, al opet kad pogledam ko nam je trener :roll: ...

sto se tice sastava: Hasagic( je.ace nas opet kod najmanje jednog gola, znaci da bi pobijedili valja dat 2,al eto nema boljeg nazalost, tj ima al je Safet zasro s njim), Mujdza, Mravac( i on isto,njegov show je vec poceo u belgijskom kupu,nastavak ili reprizu iz albanije, kako god hocete ocekujem u Rumuniji), Spahic i Lulic....na sredini Rahimic i Medunjanin malo defanzivniji, lijevo Salihovic, u sredini Misimovic , desno Pjanic, naprijed Dzeko....
sa klupe Ibricic, Ibisevic...
sto se tice Mravca od njeg su bolj i Nadarevic nek je polustandardan, Jahica da ne spominjem(al eto i s njim je Safet nesto zasrao), a Papac je sa druge planete za njega. Je.ace nas kad-tad opet kao sto je u Albaniji , kao sto je protiv Meksika itd itd...pa za njeg bi i Pandza, da su ga ovoliko forsirali kao ovog kloca, bio Nesta.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 23 maj 2011, 14:02

još jedanaest dana.....

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 23 maj 2011, 14:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma Salihovic na beka to bi po meni bilo totalno pogresno, Lulic ne bi bio onaj Lulic iz Zenice kad bi igrao krilo. U Zenici je koristio sto ga rumunjsko krilo nije pratilo na pravi nacin, pa je utrcavao u prazan prostor i isao sa loptom u punom trku direktno na beka koji u toj situaciji nije imao sanse da ga zaustavi, dok kad bi bio krilo, ne bi utrcavao u prazan prostor vec bi primao loptu sa bekom na ledjima dok bi Salihovic trebao da se ubacuje iza, a realno Lulic nije neki dribler osim kad je u punom trku(a la Maikon :D ) zato bi bilo idiotluk da Salihovic igra beka, al opet kad pogledam ko nam je trener :roll: ...

sto se tice sastava: Hasagic( je.ace nas opet kod najmanje jednog gola, znaci da bi pobijedili valja dat 2,al eto nema boljeg nazalost, tj ima al je Safet zasro s njim), Mujdza, Mravac( i on isto,njegov show je vec poceo u belgijskom kupu,nastavak ili reprizu iz albanije, kako god hocete ocekujem u Rumuniji), Spahic i Lulic....na sredini Rahimic i Medunjanin malo defanzivniji, lijevo Salihovic, u sredini Misimovic , desno Pjanic, naprijed Dzeko....
sto se tice Mravca od njeg su bolj i Nadarevic nek je polustandardan, Jahica da ne spominjem(al eto i s njim je Safet nesto zasrao), a Papac je sa druge planete za njega. Je.ace nas kad-tad opet kao sto je u Albaniji , kao sto je protiv Meksika itd itd...pa za njeg bi i Pandza, da su ga ovoliko forsirali kao ovog kloca, bio Nesta.
Sto mi idu ovakvi likovi na zivce.Ne sjedne im neko i onda ce ponizavati sve sto ide uz tu osobu.Cak ce i izmisliti..
Dok je Mravak bio u timu kola belgijske lige nisi ga spominja al si zato jedva docekao da napravi prvu gresku za svoj klub.jesil uostalom vidio ti taj autogol?Pa i taj tvoj Nesta je imao istu gresku ,kao Mujza u Mexiku, samo ga Sehic spasio..Da je taj Nesta u prvoj postavi onda bi samo okrenuo pricu i Nesta bi bio predmet tvog ismijavanja..
Papac svjetlosnu godinu ispred cak i kad ne smije loptu glavom udariti.Ma bjaziii..

Cak je i Susic kriv za slucaj Begovic.Preseravanje cisto od strane tebe..

I na kraju glavno " zato bi bilo idiotluk da Salihovic igra beka, al opet kad pogledam ko nam je trener :roll: ..."
Ovo vise ide u bezobrazluk.Kralju lulic i jest nas bek.Cak je i sam Susic izjavio da smo dobili vrsnog beka.Ali naravno ne citas ti sto ide u njegovu korist.Valja malo biti strucnak.Da je te kako progurati umjesto Sredojevica da naucis stagod Safeta

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 maj 2011, 14:34

@delija ja bih na sve ovo njegovo napisao.
''Al kad pogledam ko nam je moderator'' :roll:
Inace je upoznat u ovu temu ko' Mara u krivi ...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2011, 14:35

Razvan Lucescu, selektor fudbalske reprezentacije Rumunije sutra će okupiti državni tim, odnosno 14 igrača na koje će računati u predstojećoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv BiH (3. juna u Bukureštu), te dva prijateljska meča sa Brazilom (8. juna) i Paragvaja (11. juna).

Lucescu je već pozvao 14 igrača, koji će se sutra okupiti u trening kampu, a to su: Costel Pantilimon (Poli Timisoara), Silviu Lung (Craiova), Cornel Rapa (Otelul Galati), Gabriel Tamas (WBA), Paul Papp (FC Vaslui), Liviu Antal, Gabriel Giurgiu (Otelul Galati), Gabriel Muresan (CFR Cluj), Dan Alexa, Alexandru Bourceanu (Poli Timisoara), Lucian Sanmartean (FC Vaslui), Bogdan Stancu (Galatasaray), Adrian Mutu (Fiorentina) i Ciprian Marica (Stuttgart).

Sa mnogo problema proteklih dana suoči se rumunski selektor, a ono najvažnije, za nas, jeste da se Christian Chivu oprostio od reprezentacije. Prema pisanju rumunskih medija i Cristian Sapunaru razmišljao je i povlačenju, ali je igrač Porta pristao na dolazak i očekuje se da se pojavi u petak. Razvan Rat (Shakhtar Donetsk) u srijedu (25. maja) igra finale ukrajinskog Kupa, a njegov dolazak očekuje se krajem sedmice. Također i igrači Steaue i Dinama, u srijedu igraju rumunski Kup, a imena reprezentativaca iz ova dva kluba Lucescu će objaviti nekoliko sati nakon utakmice.

Reprezentacija Rumunije bit će kompletirana 30. maja (ponedjeljak) kada će se u kampu pojaviti Dorin Goian koji sa Palermom igra finale italijanskog Kupa.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 23 maj 2011, 14:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma Salihovic na beka to bi po meni bilo totalno pogresno, Lulic ne bi bio onaj Lulic iz Zenice kad bi igrao krilo. U Zenici je koristio sto ga rumunjsko krilo nije pratilo na pravi nacin, pa je utrcavao u prazan prostor i isao sa loptom u punom trku direktno na beka koji u toj situaciji nije imao sanse da ga zaustavi, dok kad bi bio krilo, ne bi utrcavao u prazan prostor vec bi primao loptu sa bekom na ledjima dok bi Salihovic trebao da se ubacuje iza, a realno Lulic nije neki dribler osim kad je u punom trku(a la Maikon :D ) zato bi bilo idiotluk da Salihovic igra beka, al opet kad pogledam ko nam je trener :roll: ...

Potpis!!!
A sad ces vidjet kad se "strucnjaci" vrate iz skole koliko ce osporavati ovo sto si napisao ;)

Ja rat vodim sa njima,predocavam im samo gole cinjenica,ali jok Safetovo g.vno ne smrdi moze se zalediti pa koristiti kao sladoled...Itd
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 23 maj 2011, 15:44

delija je napisao/la:

Sto mi idu ovakvi likovi na zivce.Ne sjedne im neko i onda ce ponizavati sve sto ide uz tu osobu.Cak ce i izmisliti..
Dok je Mravak bio u timu kola belgijske lige nisi ga spominja al si zato jedva docekao da napravi prvu gresku za svoj klub.jesil uostalom vidio ti taj autogol?Pa i taj tvoj Nesta je imao istu gresku ,kao Mujza u Mexiku, samo ga Sehic spasio..Da je taj Nesta u prvoj postavi onda bi samo okrenuo pricu i Nesta bi bio predmet tvog ismijavanja..
Papac svjetlosnu godinu ispred cak i kad ne smije loptu glavom udariti.Ma bjaziii..

Cak je i Susic kriv za slucaj Begovic.Preseravanje cisto od strane tebe..

I na kraju glavno " zato bi bilo idiotluk da Salihovic igra beka, al opet kad pogledam ko nam je trener :roll: ..."
Ovo vise ide u bezobrazluk.Kralju lulic i jest nas bek.Cak je i sam Susic izjavio da smo dobili vrsnog beka
.Ali naravno ne citas ti sto ide u njegovu korist.Valja malo biti strucnak.Da je te kako progurati umjesto Sredojevica da naucis stagod Safeta
To sam i ja primjetio. ahahhahahha
Izvala godine, pa zar nije taj Susic doveo tog Lulica i stavio na beka. Koliko je ovi pljuvaca pljuvalo po Safetu i govorili da treba da stavi Jahica na lijevog beka a Jahic vec preko 6 mjeseci povrijedjen.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 23 maj 2011, 15:47

Da se Lulić nije pokazao u kvalifikacijama za LP, sumnjam da bi ga Safet doveo u tim.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 23 maj 2011, 15:53

Barca u srcu je napisao/la:Da se Lulić nije pokazao u kvalifikacijama za LP, sumnjam da bi ga Safet doveo u tim.
upravo tako....kada je lulic sjajno odigrao protiv tottenhama u gostima i dao gol, tad je susic izjavio da ce ga pozvati....a prije toga, nije nesto blistao
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 23 maj 2011, 15:59

Barca u srcu je napisao/la:Da se Lulić nije pokazao u kvalifikacijama za LP, sumnjam da bi ga Safet doveo u tim.
Sto je i logicno. Govorimo o reprezentaciji i u nju se pozivaju samo oni igraci koji se prije toga dokazu u klubovima. I naravno, slektor odlucuje o pozivu, a ne forum SS.ba
FKS❤️1946

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2011, 15:59

Ali najjaci su oni koji su do prije nekoliko mjeseci tvrdili da su Pandza i Mravac klocevi,danas ih dizu u zvijezde :lol: Mravac postade igracina samo zato sto je usao u tim kola belgijske lige,kako ljudi mijenjaju misljenja dok kazes keks..Sta ce nama Nadarevic,Jahic i Papac ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 23 maj 2011, 16:28

harry_90 je napisao/la:Ali najjaci su oni koji su do prije nekoliko mjeseci tvrdili da su Pandza i Mravac klocevi,danas ih dizu u zvijezde :lol: Mravac postade igracina samo zato sto je usao u tim kola belgijske lige,kako ljudi mijenjaju misljenja dok kazes keks..Sta ce nama Nadarevic,Jahic i Papac ??
Ja mislim da su jaci oni sto misle da su Nadarevic, Jahic i Papac neke igracine. :lol: Iako Papac nece da igra, Jahic povreda a Nadarevic nije takodjer htio da dodje u Meksiko, glumio povredu a onda igra za koji dan.
Hajde da mi imamo neki igracine pa dobro. Mravac, Nadarevic i Jahic su sva trojica ispodprosjecni igraci, oni su nasi mi nemamo bolji. Papac ok, kao i Subotic al ovaj nije htio da igra za nas.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 23 maj 2011, 16:33

djokica je napisao/la:
Sto je i logicno. Govorimo o reprezentaciji i u nju se pozivaju samo oni igraci koji se prije toga dokazu u klubovima. I naravno, slektor odlucuje o pozivu, a ne forum SS.ba
Logicno, hmmm. To za dokazivanje ok, samo Lula nije igrao beka u kvalifikacijama za LP. Dosta ih je ovdje govorilo protiv Lulica i pljuvali po Safetu sto ce mu ovaj kad moze Jahic igrati lijevog beka iako covjek se boci sa povredama.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 23 maj 2011, 19:03

soko je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ali najjaci su oni koji su do prije nekoliko mjeseci tvrdili da su Pandza i Mravac klocevi,danas ih dizu u zvijezde :lol: Mravac postade igracina samo zato sto je usao u tim kola belgijske lige,kako ljudi mijenjaju misljenja dok kazes keks..Sta ce nama Nadarevic,Jahic i Papac ??
Ja mislim da su jaci oni sto misle da su Nadarevic, Jahic i Papac neke igracine. :lol: Iako Papac nece da igra, Jahic povreda a Nadarevic nije takodjer htio da dodje u Meksiko, glumio povredu a onda igra za koji dan.
Hajde da mi imamo neki igracine pa dobro. Mravac, Nadarevic i Jahic su sva trojica ispodprosjecni igraci, oni su nasi mi nemamo bolji. Papac ok, kao i Subotic al ovaj nije htio da igra za nas.
Upravo to soko..Najzalosnije je sto ce se sad javiti harry i reci da misli da treba postaviti Jahica na stopera a uopste i ne zna sta ima sa Jahicem..

Moj harry ovdje niko ne kaze da je Mravak igracina nego jednostavno najbolje sto trenutno imamo.Na kraju krajeva meni je skoro isto stavio Nadarevica,Jahica il Mravca na stopera jer sve i jedan ima mahana i nije ideano rijesenje...Secer je mens cini spomenuo da bi Rahimic mogao na stopera sto mi je nako dobro zvucalo.Na zadnjeg veznog moze i Besic i Salihaga....

Poenta je sto pojedini klosari pisu da je Mravac propalitet,klosar i sl..Znaci momak skoro pa i bubrege ostavio za reprezentaciju pa su neki pisali da nije patriota jer nije glavu postavio umjesto lopte kod prvog gola Rumunije

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 23 maj 2011, 21:12

Kada je okupljanje repke?

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 23 maj 2011, 21:53

delija je napisao/la:Upravo to soko..Najzalosnije je sto ce se sad javiti harry i reci da misli da treba postaviti Jahica na stopera a uopste i ne zna sta ima sa Jahicem..
i ja kazem da jahic mora imati mjesta u prvih 11. naravno da nece igrati ove tekme u junu jer je povrijedjen, ali za one u septembru jaha mora dobiti poziv.
ono sto je on uradio u proslim kvalifikacijama ne moze uraditi neki prosjecan igrac.
jah, jahic mora igrati na poziciji lijevog beka i nigdje drugdje.
sto se tice mravca, momak je u odlicnoj formi, momak napreduje iz utakmice u utakmicu, momak daje sve od sebe za reprezentaciju i dok je tako on mora igrati u prvih 11.
delija je napisao/la:Secer je mens cini spomenuo da bi Rahimic mogao na stopera sto mi je nako dobro zvucalo.
istina, rekao sam.
mnogi nisu svjesni da je upravo rahimic nas najbolji branic. covjek je u godinama i bio bi odlican potez premjestiti ga u odbranu jer stoper ne mora trcati onoliko koliko trci ´sestica´. dodajmo tome da je preiskusan i da u nogama ima bezbroj teskih utakmica te da je osvojio kup uefa.
mujdza----rahimic----spaha----jahic
-------------besic-----salihovic
qrac bi se neko naigrao protiv ove odbrane.
ali, safet je selektor i samo on odlucuje ko ce igrati. za sad radi odlican pos´o i dok je tako ima i moju podrsku.
vjerujem da ce i ova njegova ekipa izvuci povoljan rezultat protiv rumuna te izbiti na drugo mjesto u nasoj grupi.
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 maj 2011, 22:07

:lol:
Kakve eksperimente bi neki vrsili pred tekmu sa Rumunijom, cuj ovog Rahim stopera :lol: lik u karijeri mislim da nije u odg. na toj poziciji, ali eto posto je on nas tzv. najbolji branic mogao bi igrati stopera, ne hvala..

Rahim jeste iskusan ali Rahim se neuklapa u igru klasicnog stopera.
Najvaznija stvar je sto Rahim kao klasicni zadnji vezni nije morao da vodi racun o offs..uostalom znamo kakav je njegov posao, dok kao stoper mora da vodi racun o protivnickim napadima tj. racun o zadnjoj liniji..
Imamo stoparske kloceve - cast izuzetku, ali su mnogo jaci od Rahima kad je upitanju igranje stopera..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 23 maj 2011, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 maj 2011, 22:10

Znam da ce se pitat jos 100 puta, ali eto, TV1 ce prenosit utakmicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []