Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

NoName
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la NoName » 25 avg 2011, 10:47

Jimmy from the hood je napisao/la:
NoName je napisao/la:Čuj otišao za parama, tobejarabi kakav je on čovjek, sramota. Ode on za parama a svi ostali za klikere igraju :lol:
Ma nema, odvalio sam se od smijeha. Evo po ćilimu se valjam.
Ustao sam da ovo napišem, pa se odoh opet valjati. haoos!

Zayebi to klub sa velikim ambicijama, Money $iti nikada neće ugroziti velikog Uniteda, pa i Chelsea!
Haj' bogati nemoj ni ustajat nikako. Pametniji si kad se valjaš.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 avg 2011, 10:48

NoName je napisao/la:Haj' bogati nemoj ni ustajat nikako. Pametniji si kad se valjaš.
Arsenal ti da odličnu platu, igra ligu prvaka i budi siguran da ima iste ambicije kao $iti.
Wenger stvori zvijezdu od tebe, a ti ovako odeš.

$amir Na$ri = plaćenik!! Umri i ti i Clichy.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2011, 10:53

Svako ko je iole ambiciozan i želi ući u klub besmrtnih, otići će za boljim uslovima (finansijskim il' bilo kojim drugim, da se razumijemo). Samir je im'o dobru platu kada se poredi sa onom koju je imao u Marseille-u. Zašto ga nisi nap'o kada je iz Marseille-a prelazio u Arsenal? Jer, ruku na srce, mog'o je dobro živjeti i na Velodrome-u, zar ne? Igrači zarađuju mnogo, al' yeb'o sve pare kada 99% njih žele osvojiti trofeje. Kada se naosvajaju trofeja, kada budu prepoznatljivi po dizanju klempe ili bilo kojeg drugog važnog trofeja, tek tad' se pomalo izgubi volja za istim, za konstantnim dokazivanjem narodnim masama i traži se dolar više. Nasri je otišao iz kluba koji je u posljednje vrijeme odskočna daska igračima, u klub koji se munjevitom brzinom penje na sami vrh Evrope. To ko ne vidi, onda... :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 avg 2011, 10:53

NoName je napisao/la:Haj' bogati nemoj ni ustajat nikako. Pametniji si kad se valjaš.
Arsenal ti da odličnu platu, igra ligu prvaka i budi siguran da ima iste ambicije kao $iti.

Opet si ustao. Lez' i šuti :lol: Čuj plaćenik, a Koscielny igra bez plate? Možda je to razlog prečestih povreda u Arsenalu, nemaju ljudi šta da jedu i oslabila im krvna slika, kao i nedostatak kalcija u kostima...

I Wolverhampton ima iste ambicije kao i City. Samo što ih nikada neće realizirati, a ovo da igra ligu prvaka to nije tačno, odnosno, nije bilo tačno kada je potpisao. 50/50, čovjek ne voli rizik, zna se šta je sigurno. Na kraju krajeva, hoće da i iduće sezone iga LP a to u Arsenalu ne bi mogao ostvariti.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 25 avg 2011, 10:55

Hajd malo ohladite,kakvo si ti djete Jimmy.. cuj umrite i ti i Clishy...

Halo oni igraju za pare,kao sto ces i ti kad porastes imati posao,tako imaju i ONI!

I naravno sto je veca plata to je bolje,imas vise mogucnosti i sve..

E zasto i on ne bi presao na bolji posao sa vise para ??

I svegati de ne seri za Chelsea i to sto pricas,svako ko ima nek trosi...Govoris gluposti kako niko od njih nece biti Man Utd i to jer previse trose .. Pa sta radi onda Real ? Sta radi barsa ? Kad da za Sancheza,Ibru.. itd tolike pare?? Sta rade ti klubovi...a ja izvini to su samo prosjecni klubi :(

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 avg 2011, 10:55

NoName je napisao/la:Čuj otišao za parama, tobejarabi kakav je on čovjek, sramota. Ode on za parama a svi ostali za klikere igraju :lol:

Što ne mogu ovog lažnog moralisanja, subhanallah. Svako radi posao za pare, i što ne bi otišao za duplo veću platu i to u klub sa većim ambicijama i šansama od prethodnog?

Meni samo nešto smrdi u ovom City-u.... Da oni ne budu uskoro morali Mesdžid da prave na Etihadu? Edin, Samir, Yaya, Kolo... Šeik nek bude imam :lol: A Edin može svoja dragocjena vokalna iskustva, sticana po raznim Bosnama, Budvama i sl. iskoristiti da bude dobar mujezin. :mrgreen:
Ti si u pravom ramazanskom duhu. Like! :D

@ Jimmy

Pa sam si sebi kontradiktoran, ni Chelsea nije bio veliki klub po tvojim shvatanjima prije nego je dosao Naftomanijak iz Rusije...

Uostalom, meni je City drazi, isto kao sto mi je drazi taj seik od nekog ruskog milijardera. Ne moram objasnjavati zasto. Dobro, ja sam tu subjektivan, ali mi je drago da je Dzeko zbog nekih stvari otisao bas tamo.

BTW, nekako mi se cini da su se Yaya i Dzeko pravo zblizili kako je ramazan krenuo... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 avg 2011, 10:56

@Monolog

Preci iz Marseilla u Arsenal je jedno, a iz Arsenala u City drugo.
Kod prve situacije prelazi u veći klub, u drugoj je to obratno!

@_dreamer_

Nisam ništa rekao za pare, nego sam konkretno mislio na ambicije te poziciju na tabeli na kraju sezone.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 avg 2011, 10:59

Jimmy from the hood je napisao/la:@Monolog

To je upitno, tradicija OK ali kažu da se od stare slave ne živi. Shvatit ćeš nekad, još si mlad.

Možda je prešao zbog navijača? Kaže da kod Arsenalovih navijača nema više navijačke strasti otkada su se makli sa Hajberija, dok je kod citijevih osjetio strast onda kada su nakantali Arsenal sa 3:0 :lol: Što li baš spomenu taj detalj...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2011, 11:00

Da, al' City će postati veći klub od Arsenala i trenutno je na boljem glasu. Ambiciozniji su, žele konačno skinuti gradskog rivala sa trona i pokazati evropskoj javnosti da nisu samo skup tek tako nabacanih zvijezda i zvjezdica, već da su tim koji može dobiti svakoga. ;) Arsenal je veći klub od City-ja, al' današnji Arsenal nije ni sjena onog koji je osvajao trofeje i koji se do posljednjeg kola borio za titulu. Današnji Arsenal je klub koji stvori igrača (ili ga oblikuje, izvuče ono najbolje iz njeg) i proda ga. Ako je to definicija velikog kluba, onda...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 avg 2011, 11:01

NoName je napisao/la:

To je upitno, tradicija OK ali kažu da se od stare slave ne živi. Shvatit ćeš nekad, još si mlad.

Možda je prešao zbog navijača? Kaže da kod Arsenalovih navijača nema više navijačke strasti otkada su se makli sa Hajberija, dok je kod citijevih osjetio strast onda kada su nakantali Arsenal sa 3:0 :lol: Što li baš spomenu taj detalj...
Zato što je levatina, i to teška.
Ne bi me čudilo da reaguje kao Adebayour ukoliko postigne gol protiv Arsenala, a Arsenal im je toliko ponudio!

Nikada nisam volio ovakve igrače, niti ću to uraditi.
Gledao sam intervju, pogledao komentare ispod i drago mi je što me simpatizeri i navijači Arsenala
razumiju.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 avg 2011, 11:03

Jimmy from the hood je napisao/la:Zato što je levatina, i to teška.
Ne bi me čudilo da reaguje kao Adebayour ukoliko postigne gol protiv Arsenala, a Arsenal im je toliko ponudio!

Nikada nisam volio ovakve igrače, niti ću to uraditi.
Gledao sam intervju, pogledao komentare ispod i drago mi je što me simpatizeri i navijači Arsenala
razumiju.
Ade je majmun i tu nema dileme, stoga se nije ni zadržao dugo. A što se tiče ovog razumjevanja, mislim da te simpatizeri razumiju a navijači ne. Čisto zbog jezičkih barijera.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 avg 2011, 11:05

Ted Mosby je napisao/la:
fera je napisao/la:meni je ovaj city bio mnogo drazi prije nekih 10 godina nego danas ali zato danas imaju edina i zbog njega rijetko kad propustim utakmicu Citya.... za sad u engleskoj se isticu 2 velika napadaca suarez 3 utakmice 3 gola i džeko sa istim ucinkom nadam se da ce tako do kraja sezone da nastave :D
Ko da Edin nije dao 2 gola? I okle Suarezu 3 utakmice a bila 2 kola
ja stvarno nemam pojma sta si ti htio da kazes ovim postom. ne razumijem nista od ovoga sto si napisao. pokusao sam i sa google translate al ne ide :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ma nasri je uvijek bio nevjeran igrac... e sad ova prica wenger stvari zvijezdu od tebe meni nema smisla jer wengera su sve zvijezde napustile jos davno ovaj nasri i fabregas su zvjezdice :D
nije to samo pitanje para nego i ambicija jer ocigledno je vec godinama da wenger samo voli da radi sa mladima ali da nema nikakvih ambicija da nesto osvoji. meni je arsenal jedan od drazih klubova u engleskoj bio al mi ga je wenger ogadio...
You are someone else I am still right here

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 avg 2011, 11:07

fera je napisao/la:nije to samo pitanje para nego i ambicija jer ocigledno je vec godinama da wenger samo voli da radi sa mladima ali da nema nikakvih ambicija da nesto osvoji. meni je arsenal jedan od drazih klubova u engleskoj bio al mi ga je wenger ogadio...
slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 avg 2011, 11:09

NoName je napisao/la:
fera je napisao/la:nije to samo pitanje para nego i ambicija jer ocigledno je vec godinama da wenger samo voli da radi sa mladima ali da nema nikakvih ambicija da nesto osvoji. meni je arsenal jedan od drazih klubova u engleskoj bio al mi ga je wenger ogadio...
slika
jel bi bilo ispravnije da sam rekao voli svasta da radi sa mladima :P
You are someone else I am still right here

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 avg 2011, 11:10

NoName je napisao/la:To je upitno, tradicija OK ali kažu da se od stare slave ne živi. Shvatit ćeš nekad, još si mlad.
Pa City ni staru slavu nema. :mrgreen:

Bar se sjećam 1998., 2002. i 2004. kada je Arsenal uspio uraditi ono što $itiju možda nekada pođe za rukom.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 avg 2011, 11:14

fera je napisao/la:
NoName je napisao/la:
slika
jel bi bilo ispravnije da sam rekao voli svasta da radi sa mladima :P
Ne znam, ne znam...

@Jimmy, sjećam se i ja davne 98, jesam tada dobru baklavu pojeo, šteta što ne mogu okus iste i dan danas da osjetim. Ali, šta bismo radili, takav je život. Nekad gore, nekad dole, ja Arsenal cijenim, ali ovo danas nije ni A od nekadašnjeg Arsenala.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 avg 2011, 11:16

sta mislite jel Dzeko otiso u City za parama ili je to samo Nasri uradio? :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 avg 2011, 11:18

JuveSissoko je napisao/la:sta mislite jel Dzeko otiso u City za parama ili je to samo Nasri uradio? :)
Ma gdje bi naš Edin to uradio :lol: On je tamo otišao da usavrši znanje engleskog. Da ne bi morao stalno ponavljati "like I said" :)

Nego, imal' još neki musliman a da je vrhunski igrač? Da tipujem koga će City slijedećeg dovesti...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 avg 2011, 11:19

NoName je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:sta mislite jel Dzeko otiso u City za parama ili je to samo Nasri uradio? :)
Ma gdje bi naš Edin to uradio :lol: On je tamo otišao da usavrši znanje engleskog. Da ne bi morao stalno ponavljati "like I said" :)

Nego, imal' još neki musliman a da je vrhunski igrač? Da tipujem koga će City slijedećeg dovesti...
ima, Armand Traore :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 avg 2011, 11:20

Ali baklava ostaje baklava, i dan danas se prave. :mrgreen:

Arsenal ove godine nije prepoznatljiv, ali prošlih su se zaista odlično nosili sa velikanima.
Mada sam siguran da će Arsene već ovih dana dovesti 2 pojačanja koja će im pomoći da se vrate tamo gdje pripadaju.

Simpatije u Cityu idu samo Edinu, da Bog da on svaku utakmicu pogađao, a ove plaćenike će već nešto da kazni. Ista sudbina će da ih zadesi kao Adebayora. :D

@JuveSissoko

Opet da ti ponovim, otići iz Marseilla/Wolfsburga i ostalih za mene ( a nadam se i većine ) solidnih timova u giganta kakav je Arsenal je jedno, a opet odatle otići u niži klub je nešto sasvim drugo. Meni nikakve ambicije nisu u glavi, za mene su to plaćenici jer ne vidim drugi razlog zbog čega to uraditi.

@ NoName

Zajko Zeba je sljedeća meta.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JackW, Marsal, StevieG8 i 13 gostiju.