GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Jel ako prodzete 3 pretkolo idete dalje u grupnu fazu ili ono sad ima i 4 ?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Ima i 4. pretkolo, ali i tamo smo nositelji. Tamo bi mogli dobiti ekipe kao što su Sturm, Wisla, Partizan, APOEL, Rosenborg..CoDe je napisao/la:Jel ako prodzete 3 pretkolo idete dalje u grupnu fazu ili ono sad ima i 4 ?
...što je više lome to je volim jače...
- drinin vuk
- Kontakt:
Онај " стварно $ ¥,$ јест % " " $ ? " ?.
Но $ сте $ " " је " " $.
" $ ",? " је $ ? ",% она ? трава "," ' " $ се $ о % у $ ? ",? $,зато је " " у џеп " " $,$ је остао ?.
% се " ",јесу ? ? &? Просто " $ $ $ & " $ ? ' "," се " ?
,$ " & $ " са " '
.? $ $ је у - ? " -.
Но $ сте $ " " је " " $.
" $ ",? " је $ ? ",% она ? трава "," ' " $ се $ о % у $ ? ",? $,зато је " " у џеп " " $,$ је остао ?.
% се " ",јесу ? ? &? Просто " $ $ $ & " $ ? ' "," се " ?

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Majstore BBB bojkotiraju. Maksimir možda nije Nou Camp ali je duplo ljepši od JNA. 

ma ko si ti da pricas kakav je stadion,vi u zvorniku nemate gdje da se presvucete i ti ces rec da je ono rupetina,pa kako te nije stid covece,ja da tako nes napisem nebi mogao da spavam mjesecima kad pogledam svoju kucu,ma kakvu kucu to kod vas je kokosinjacdrinin vuk je napisao/la:Онај " стварно $ ¥,$ јест % " " $ ? " ?.
Но $ сте $ " " је " " $.
% се " ",јесу ? ? &? Просто " $ $ $ & " $ ? ' "," се " ?,$ " & $ " са " '
.? $ $ је у - ? " -.
- drinin vuk
- Kontakt:
jacky09 je napisao/la:Majstore BBB bojkotiraju. Maksimir možda nije Nou Camp ali je duplo ljepši od JNA.
" % се & "," ',јер стварно пун $,а оно & у ".Не % $ " " ЈНА,$. Но $ " $ " ? $ " " настројен " ?,& у " ?. А & % " ја ' се $ $ - & ¥ " " " супер $,$ оно...... " зна % $,трпа " у џепове. & $ не % $,% $ % не / је ? стаза " & ?,% се ? " $ $ за % ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Ovo što je napravljeno napravio je KLUB, ne GRAD ili DRŽAVA ili šta ja znam tko. Da je se čekao grad onakav stadion bi ostao još 100 godina. Stadion je u vlasništvu grada, a klub ne može financirati izgradnju novog stadiona, i ovo je odlično.
Naravno da možeš usporediti. Ne znam u kakvom je stanju vaš, ali ovako na oko je tu negdje sa 'starim' Maksimirom.
Naravno da možeš usporediti. Ne znam u kakvom je stanju vaš, ali ovako na oko je tu negdje sa 'starim' Maksimirom.

Čestitke momcima!!!Koji transparent Široki Brig !!!???
Nisam mogao gledati utakmicu al sto vidim po slikama fino uređen stadion!!! Samo ne treba upasti u neku euforiju da opet neki levat iz IST.Eu ne bi zaledio Maksimir!!!

Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 15 jul 2011, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
Na Dinamovim utakmicama česti su transparenti dinamovih navijača iz Slavonije, Bosne, Hercegovine, Dalmacije, europskih država..ŠB.TRN je napisao/la:Čestitke momcim!!!Koji transparent Široki Brig !!!???Nisam mogao gledati utakmicu al sto vidim po slikama fino uređen stadion!!! Samo ne treba upasti u neku euforiju da opet neki levat iz IST.Eu ne bi zaledio Maksimir!!!
![]()
Btw, braća Škvorc potpisala za Dinamo. Sjajno.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nekad je jedini transparent koji je stajao preko udarnog BBB transa bio upravo Široki Brig. Tko zna ekipu koja je stajala iza njega, tocno zna i zasto, bez daljnjeg pojasnjenja.ŠB.TRN je napisao/la:Čestitke momcim!!!Koji transparent Široki Brig !!!???Nisam mogao gledati utakmicu al sto vidim po slikama fino uređen stadion!!! Samo ne treba upasti u neku euforiju da opet neki levat iz IST.Eu ne bi zaledio Maksimir!!!
![]()
Danas vec nema tko, tako da je lako za bilo kakve transparente, šaša.
Dinamo je odigrao onako kako sam i mislio i prognozirao, uvjerljivo, nema tu sta Neftchi ugroziti takvu ekipu. Za Krstanovica sam vec rekao da smatram da je bolji sigurno nego polovica napadaca sto su u ili bili u Dinamu i da je zasluzio sansu, pa na mjestu mu je bila i ako moze Vukusic u reprezentaciju mogu i ja (s obzirom na golove u puno slabijoj momcadi), sto je tehnicki istina, jer nijedan ni drugi nisu nigdje jos dokazani, nastranu bilo kakve godine i potencijal, tako da, ja bi obojicu stavio na hladjenje do pravog proboja, puno vise zasluzuju Tomecak, Vrsaljko i Kelava guranje u repku, napadaci nisu toliko potrebni.
...Život za Široki...
- mostarac1420
- Kontakt:
nece braca skvorc ni 5 minuta zaigrati u dinamu,bit ce ti to ala brezovecjacky09 je napisao/la:Na Dinamovim utakmicama česti su transparenti dinamovih navijača iz Slavonije, Bosne, Hercegovine, Dalmacije, europskih država..ŠB.TRN je napisao/la:Čestitke momcim!!!Koji transparent Široki Brig !!!???Nisam mogao gledati utakmicu al sto vidim po slikama fino uređen stadion!!! Samo ne treba upasti u neku euforiju da opet neki levat iz IST.Eu ne bi zaledio Maksimir!!!
![]()
Btw, braća Škvorc potpisala za Dinamo. Sjajno.Tu je i Atta koji je prešao iz Lokomotive.
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
Dino hoće sigurno, pogotovo ako bude ozljeda. Filip već malo teže.. Atta je tu samo da popuni zapisnik, možda dobije koju minutu u HNL-u i kroz kup.mostarac1420 je napisao/la:
nece braca skvorc ni 5 minuta zaigrati u dinamu,bit ce ti to ala brezovec
Ovo gore nije točno. Napravljene su dvije grupe.jacky09 je napisao/la:U trećem pretkolu mogući protivnici su nam: Litex, Genk, Slovan Bratislava, Plzen, Maribor, Helsinki, Ekranas, Zestafoni, Malmo i Shamrock. Naravno ukoliko prođu jer jedino Genk ne igra 2. pretkolo, ali mislim da će svi proći.
Realno jači smo od svih, ali volio bi izbjeći Plzen i Genk.
Seeded
FC Kobenhavn (DEN)*, Maccabi Haifa FC (ISR)/FK Borac Banja Luka (BIH), NK Dinamo Zagreb (CRO)/Neftçi PFK (AZE), KS Skënderbeu (ALB)/APOEL FC (CYP), Skonto FC (LVA)/Wisła Kraków (POL)
Unseeded
FK Mogren (MNE)/PFC Litex Lovech (BUL), Slovan Bratislava (SVK)/FC Tobol Kostanay (KAZ), NK Maribor (SVN)/F91 Dudelange (LUX), HJK Helsinki (FIN)/Bangor City FC (WAL), Shamrock Rovers FC (IRL)/FC Flora Tallinn (EST)
Potencijalni protivnici su nam Litex, Slovan, Maribor, Helsinki ili Shamrock Rovers.
maribor bi bio najbolje rjesenjejacky09 je napisao/la:Ovo gore nije točno. Napravljene su dvije grupe.jacky09 je napisao/la:U trećem pretkolu mogući protivnici su nam: Litex, Genk, Slovan Bratislava, Plzen, Maribor, Helsinki, Ekranas, Zestafoni, Malmo i Shamrock. Naravno ukoliko prođu jer jedino Genk ne igra 2. pretkolo, ali mislim da će svi proći.
Realno jači smo od svih, ali volio bi izbjeći Plzen i Genk.
Seeded
FC Kobenhavn (DEN)*, Maccabi Haifa FC (ISR)/FK Borac Banja Luka (BIH), NK Dinamo Zagreb (CRO)/Neftçi PFK (AZE), KS Skënderbeu (ALB)/APOEL FC (CYP), Skonto FC (LVA)/Wisła Kraków (POL)
Unseeded
FK Mogren (MNE)/PFC Litex Lovech (BUL), Slovan Bratislava (SVK)/FC Tobol Kostanay (KAZ), NK Maribor (SVN)/F91 Dudelange (LUX), HJK Helsinki (FIN)/Bangor City FC (WAL), Shamrock Rovers FC (IRL)/FC Flora Tallinn (EST)
Potencijalni protivnici su nam Litex, Slovan, Maribor, Helsinki ili Shamrock Rovers.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Iako je bilo puno nagađanja o tome hoće li Dinamo pustiti svoje igrače na Svjetsko prvenstvo U20 koje se održava u Kolumbiji, danas je stigla službena potvrda da Andrej Kramarić i Arijan Ademi dolaze na pripreme.
Osvajanjem četvrtog mjesta na prošlom Europskom prvenstvu, naša mlada reprezentacija do 20 godina izborila je izravan plasman na Svjetsko prvenstvo koje se održava od 29. srpnja do 20. kolovoza.
"Svjetsko prvenstvo je najveće natjecanje u karijeri nekog igrača i ogromna je čast na takvoj smotri predstavljati svoju državu", izjavio je Kramarić za službenu klupsku stranicu.
"Nogomet je naš posao, a Dinamo nas plaća i naravno da klub odlučuje. Volio bih ostati u klubu i pomoći dečkima u europskim utakmicama, no isto tako bih volio ići na Svjetsko prvenstvo. To je zaista prilika koja se rijetko pruža i tko zna hoću li više imati priliku predstavljati Hrvatsku na tako velikom natjecanju", smatra Ademi.
Hrvatska reprezentacija je smještena u skupinu D u kojoj se još nalaze Saudijska Arabija, Gvatemala i Nigerija. "Nigerija je odlična reprezentacija dok smo protiv druge dvije momčadi favoriti. Naravno, niti protiv Nigerije ne pomišljamo na predaju, već razmišljamo samo o pobjedi", zaključio je Ademi.
Naša reprezentacija svoj prvi susret igra 31. srpnja protiv Saudijske Arabije.
Osvajanjem četvrtog mjesta na prošlom Europskom prvenstvu, naša mlada reprezentacija do 20 godina izborila je izravan plasman na Svjetsko prvenstvo koje se održava od 29. srpnja do 20. kolovoza.
"Svjetsko prvenstvo je najveće natjecanje u karijeri nekog igrača i ogromna je čast na takvoj smotri predstavljati svoju državu", izjavio je Kramarić za službenu klupsku stranicu.
"Nogomet je naš posao, a Dinamo nas plaća i naravno da klub odlučuje. Volio bih ostati u klubu i pomoći dečkima u europskim utakmicama, no isto tako bih volio ići na Svjetsko prvenstvo. To je zaista prilika koja se rijetko pruža i tko zna hoću li više imati priliku predstavljati Hrvatsku na tako velikom natjecanju", smatra Ademi.
Hrvatska reprezentacija je smještena u skupinu D u kojoj se još nalaze Saudijska Arabija, Gvatemala i Nigerija. "Nigerija je odlična reprezentacija dok smo protiv druge dvije momčadi favoriti. Naravno, niti protiv Nigerije ne pomišljamo na predaju, već razmišljamo samo o pobjedi", zaključio je Ademi.
Naša reprezentacija svoj prvi susret igra 31. srpnja protiv Saudijske Arabije.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Mogli su se i riješiti ovog Kramarića, Prosinečki ga je želio, mogli smo im ga utopiti za neke solidne novce.
Jacky, valja li avatar?
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Kad je Dinamov onda mora biti dobar. Ali moj je bolji.Ted Mosby je napisao/la:Jacky, valja li avatar?

Naravno da je tvoj boljijacky09 je napisao/la:Kad je Dinamov onda mora biti dobar. Ali moj je bolji.Ted Mosby je napisao/la:Jacky, valja li avatar?
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Nego kako ova plava trava djeluje na baklje ? 

Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.