kako ces mu platiti pivu kad si maloljetanSkyWallker je napisao/la: Svaka ti čast jarane, neznam sta da ti kazem, da kazem skidam kapu malo je ili nesto slicno opet malo je, imas pivu od meneto je to bgm ...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - opcenito
- Jack777Pott
- Kontakt:
Citajuci post od korisnika @PL BiH -1 pade mi nesto na pamet, pa da upitam. Ovaj FS RS ocito ne funkcionira kako treba i kolega napisa da se izbace svi klubovi iz RS-a ako UEFA to dopusti il da se suspendira cijeli FS RS. Zasto neki normalni klubovi iz RS da budu talac nekim ljudima? Jel postoji mogucnost da se klubovi iz RS izclane iz FS RS i registruju pod FS FBiH? Ako ne postoji, onda jel postoji mogucnost da UEFA smijeni cijelu upravu ovog FS RS i da se izabere uprava koja nece podlijegat nekim ljudima? Ako pak i to nije moguce, a ja mislim da je cak i ovo zadnje najbolje rjesenje. Jel postoji mogucnost da se FS RS odvoji od NS BiH i da oni igraju svoju ligu koja pod UEFA-om nece bit priznata i koju ce igrat uzalud, koja ce bit sprdancija i izazivat smijanje, al uz uvjet da se u RS osnuje novi FS i da se u njeg prijave svi normalni klubovi s podrucja RS i da ti isti klubovi igraju i PL i nize drzavne lige. Ako se po selima mogu organizirat turniri, onda evo, nek i oni igraju svoj, a mi zelimo normalnu ligu na koju neki ljudi nece imat utjecaja.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Citam zenicani otputovali na zlatibor, zeljo u austriju, svi negdje odose samo nek nisu u bosni, pa zar je moguce da kod nas nigdje nema neki centar, na vlasicu,bjelasnici ili jahorini za trenirat, ovo je stvarno velika sramota na klub stu idu van nase zemlje i daju 20 000 - 30 000KM nekima tamo, hajdi zimi kad odu negdje na more al sad je stvarno bezveze
Ima Međugorje, tu Željo obavlja svoje pripreme godinama, kao i mnoge druge domaće i strane ekipe.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Crni gavran
- Kontakt:
Potpis, imamo kapacitete prirodne samo takve niko ih nema u svijetu, ali ne znamo da ih iskoristimoTkanton je napisao/la:Citam zenicani otputovali na zlatibor, zeljo u austriju, svi negdje odose samo nek nisu u bosni, pa zar je moguce da kod nas nigdje nema neki centar, na vlasicu,bjelasnici ili jahorini za trenirat, ovo je stvarno velika sramota na klub stu idu van nase zemlje i daju 20 000 - 30 000KM nekima tamo, hajdi zimi kad odu negdje na more al sad je stvarno bezveze
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Imamo mi kapacitete, ali nisu krivi klubovi što ih ne koriste. Npr. Željo odabere Bjelašnicu za pripreme, al' s kime će igrati tamo utakmice??? Treba poraditi na reklami sportskih centara, pa dovesti klubove iz susjedstva. Onda i naši klubovi ne bi morali ići vani, nego bi se pripremali na našim planinama.Tkanton je napisao/la:Citam zenicani otputovali na zlatibor, zeljo u austriju, svi negdje odose samo nek nisu u bosni, pa zar je moguce da kod nas nigdje nema neki centar, na vlasicu,bjelasnici ili jahorini za trenirat, ovo je stvarno velika sramota na klub stu idu van nase zemlje i daju 20 000 - 30 000KM nekima tamo, hajdi zimi kad odu negdje na more al sad je stvarno bezveze
P.S.
Željo nije platio pripreme u Austriji ni marke.
Ako cemo vec o klubovima u RS-u i o tome kako samo tu Borac moze nesto, nije mi jasno zasto Borac uopste igra Premier Ligu jer koliko ja znam, Bosna nije njihova drzava
.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
voltron30 je napisao/la:Imamo mi kapacitete, ali nisu krivi klubovi što ih ne koriste. Npr. Željo odabere Bjelašnicu za pripreme, al' s kime će igrati tamo utakmice??? Treba poraditi na reklami sportskih centara, pa dovesti klubove iz susjedstva. Onda i naši klubovi ne bi morali ići vani, nego bi se pripremali na našim planinama.Tkanton je napisao/la:Citam zenicani otputovali na zlatibor, zeljo u austriju, svi negdje odose samo nek nisu u bosni, pa zar je moguce da kod nas nigdje nema neki centar, na vlasicu,bjelasnici ili jahorini za trenirat, ovo je stvarno velika sramota na klub stu idu van nase zemlje i daju 20 000 - 30 000KM nekima tamo, hajdi zimi kad odu negdje na more al sad je stvarno bezveze
P.S.
Željo nije platio pripreme u Austriji ni marke.To je Cviko izganjao preko UEFA-e.
Nije Cviko nego je babo Osim sakrio tu mogućnost koju nudi UEFA i dao svom sinu. Drugi klubovi nisu mogli konkurisati
Neka si nam obasnio,dobar je nas tata.Daj jednu cinjenicu,podatak bilo sta da se niko nije mogao konkurisati!irh je napisao/la:voltron30 je napisao/la:Imamo mi kapacitete, ali nisu krivi klubovi što ih ne koriste. Npr. Željo odabere Bjelašnicu za pripreme, al' s kime će igrati tamo utakmice??? Treba poraditi na reklami sportskih centara, pa dovesti klubove iz susjedstva. Onda i naši klubovi ne bi morali ići vani, nego bi se pripremali na našim planinama.Tkanton je napisao/la:Citam zenicani otputovali na zlatibor, zeljo u austriju, svi negdje odose samo nek nisu u bosni, pa zar je moguce da kod nas nigdje nema neki centar, na vlasicu,bjelasnici ili jahorini za trenirat, ovo je stvarno velika sramota na klub stu idu van nase zemlje i daju 20 000 - 30 000KM nekima tamo, hajdi zimi kad odu negdje na more al sad je stvarno bezveze
P.S.
Željo nije platio pripreme u Austriji ni marke.To je Cviko izganjao preko UEFA-e.
Nije Cviko nego je babo Osim sakrio tu mogućnost koju nudi UEFA i dao svom sinu. Drugi klubovi nisu mogli konkurisati
AMAR OSIM!!!
Isto tako babo Osim umjesto da renovira Grbavicu od Uefa novaca on renovira Bilino polje.
Daj ti meni činjenicu da je neko mogao. Gdje je to bilo objavljeno i kada. Nemam se namjeru svađati, pomogao čovjek svom klubu i OK, ali treba reći. Fol on jučer kaže treba biti transparentan
Ejs to? I ti jedini otkrio tu urotu?"irh"
brate ti si poceo da kenjas pa hajde nastavi,ako nekoga optuzujes daj cinjenice!irh je napisao/la:Daj ti meni činjenicu da je neko mogao. Gdje je to bilo objavljeno i kada. Nemam se namjeru svađati, pomogao čovjek svom klubu i OK, ali treba reći. Fol on jučer kaže treba biti transparentan
AMAR OSIM!!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Stvarno ako je istina ovo za UEFU onda je zalosno. Cuj prvaku da UEFA pare, a klubu kojem treba nek se snalazi.
Ako ste prvaci onda ste i 99% najbogatiji. Velez ide na Bjelasnicu, a vama UEFA placa sve u Austriji.

Ako ste prvaci onda ste i 99% najbogatiji. Velez ide na Bjelasnicu, a vama UEFA placa sve u Austriji.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Ko vam je kriv kad ste misevi a zeljo gigant pa svud ima svoje ljude pa cak i u uefi,vidi kako su nam sredili maribor najjlakseg moguceg protivnika. Placite misevi
Zeljo se sa projektom regularno prijavio na uefin konkurs to su mogli svi klubovi ne samo nasi,i dobio.Cviki svaka cast!
AMAR OSIM!!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
A eto ostali se nebi prijavili da nisu znali.csh je napisao/la:Zeljo se sa projektom regularno prijavio na uefin konkurs to su mogli svi klubovi ne samo nasi,i dobio.Cviki svaka cast!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Na tajni projekat se prijavio. Evo prijedloga da novinari ovog portala naprave anketu među ljudima iz klubova i pitaju KOME JE SAVEZ REKAO DA POSTOJI TAJ PROJEKAT. Samo Želji, to će biti odgovor, jer nema direktnih projekata sa klubovima, nego sve ide preko nacionalnih saveza
JELI TI ZNAS DA IH NIJE OBAVIJESTIO,mislim da bi trebali da kenjate po upravama vasih klubova a ne po nama,tebi kojem je izgleda ovaj @irh izvor informacija sad bi neko trebao da se pravda hajde malo istrazi,napisi,demantuj ja cu ti se ovdje javno izvinuti!Alfa_Muzijak je napisao/la:A eto ostali se nebi prijavili da nisu znali.csh je napisao/la:Zeljo se sa projektom regularno prijavio na uefin konkurs to su mogli svi klubovi ne samo nasi,i dobio.Cviki svaka cast!Zar nebi savez trebao obavjestiti sve klubove?
AMAR OSIM!!!
Evo prijedloga, neka novinar napravi anketu. Pošaljimo mi s foruma pismo i zamolimo to ovaj portal. I ja sam spreman na izvinjenje ako griješimcsh je napisao/la:JELI TI ZNAS DA IH NIJE OBAVIJESTIO,mislim da bi trebali da kenjate po upravama vasih klubova a ne po nama,tebi kojem je izgleda ovaj @irh izvor informacija sad bi neko trebao da se pravda hajde malo istrazi,napisi,demantuj ja cu ti se ovdje javno izvinuti!Alfa_Muzijak je napisao/la:A eto ostali se nebi prijavili da nisu znali.csh je napisao/la:Zeljo se sa projektom regularno prijavio na uefin konkurs to su mogli svi klubovi ne samo nasi,i dobio.Cviki svaka cast!Zar nebi savez trebao obavjestiti sve klubove?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.