FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nisam nesto siguran za modricu, ali nista nije nemoguce. A i da istupe, nama slijedi grcevit nastavak sezone. Btw. Ako istupe, red bi bio da onda ispada samo 1 clan PL. Ma ne vazno sad. Nam je sada u ovom momentu nabitnije da uzmemo bod(ove) Zvijezdi i da se probamo primaknuti sredini tabele.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Sutra u 15.00 sati juniori Slobode igraju polufinale kupa protiv Borca...
Sigurno bi podrska dobrodosla mladim nadama Slobode...
Sigurno bi podrska dobrodosla mladim nadama Slobode...

STa je ovo sad za Gavarica oept prica,e jbg,ako se dokaze iz uefe da nije imao pravo nastupa,onda rezultat 0:3 za sarajevo.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- slani grad
- Kontakt:
ma sta ce siplje nego kukat i nakon 2 poraza...to sto UEFA preporucuje mogu okacit macku o rep...ta ista UEFA nema nikakvih ingerencija u nacionalnim savezima nego mogu samo PREDLAGAT I PREPORUCIVAT...ovo je interna stvar saveza....a to su isto PREDLAGALI I PREPORUCIVALI i nama kad nas je savez zavalio za UEFA ligu..a mene bi bilo sramota poslije 2 PORAZA bilo sta slat kome...al tako to ide sa fakinima...prvi put izgube pa uloze zalbu...drugi put izgube pa uloze zalbu..smijesni suharry_90 je napisao/la:STa je ovo sad za Gavarica oept prica,e jbg,ako se dokaze iz uefe da nije imao pravo nastupa,onda rezultat 0:3 za sarajevo.

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Moze li kako jos jedna utakmica! Ovaj Torpedo ce me kostati 3x5=15KM Jos malo pa sam mogao sezonsku kupitislani grad je napisao/la:ma sta ce siplje nego kukat i nakon 2 poraza...to sto UEFA preporucuje mogu okacit macku o rep...ta ista UEFA nema nikakvih ingerencija u nacionalnim savezima nego mogu samo PREDLAGAT I PREPORUCIVAT...ovo je interna stvar saveza....a to su isto PREDLAGALI I PREPORUCIVALI i nama kad nas je savez zavalio za UEFA ligu..a mene bi bilo sramota poslije 2 PORAZA bilo sta slat kome...al tako to ide sa fakinima...prvi put izgube pa uloze zalbu...drugi put izgube pa uloze zalbu..smijesni suharry_90 je napisao/la:STa je ovo sad za Gavarica oept prica,e jbg,ako se dokaze iz uefe da nije imao pravo nastupa,onda rezultat 0:3 za sarajevo.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
slani grad je napisao/la:ma sta ce siplje nego kukat i nakon 2 poraza...to sto UEFA preporucuje mogu okacit macku o rep...ta ista UEFA nema nikakvih ingerencija u nacionalnim savezima nego mogu samo PREDLAGAT I PREPORUCIVAT...ovo je interna stvar saveza....a to su isto PREDLAGALI I PREPORUCIVALI i nama kad nas je savez zavalio za UEFA ligu..a mene bi bilo sramota poslije 2 PORAZA bilo sta slat kome...al tako to ide sa fakinima...prvi put izgube pa uloze zalbu...drugi put izgube pa uloze zalbu..smijesni suharry_90 je napisao/la:STa je ovo sad za Gavarica oept prica,e jbg,ako se dokaze iz uefe da nije imao pravo nastupa,onda rezultat 0:3 za sarajevo.
Ne mogu se oni žaliti koliko mi možemo pobjeđivati

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
- Kontakt:
Jedan primjerak tuzbe su poslali u Hag !
Ma, zezam se,naravno.

RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
- slani grad
- Kontakt:
i mijajlovic je rekao da ce bodovi velikom timu sa koseva
tako je smradu uvlakacki..cestitam u ime svih budzetskih korisnika koji te placaju...samo se ti nastavi zetonirat pitama
..inace nije rekao da je to preporuka UEFA i da se jos mora pregledat slucaj i da UEFA nemoze donosit odluke...al..reko je mijajlovic... 

tako je smradu uvlakacki..cestitam u ime svih budzetskih korisnika koji te placaju...samo se ti nastavi zetonirat pitama

Ja mislim da su ovo posljednji trzaji sumana,al eto ako im dadnu 3 boda nema veze,idemo dalje,al da se zna da nas nemogu dobit ni pomocu trikova.Sad ce sljedit njihovo k..č...e po forumu itd.
Hajde ba Tuzlaci šta se žalite,2 puta ste igrali sa najvećim klubom u državi,teferič,koridu napravili,pojelo se popilo i dosta vam..svakako ste slijedeće sezone federalac
Pa korida sa vama vi se borili mi gledaliBatistuta je napisao/la:Hajde ba Tuzlaci šta se žalite,2 puta ste igrali sa najvećim klubom u državi,teferič,koridu napravili,pojelo se popilo i dosta vam..svakako ste slijedeće sezone federalac

E Hary legendo,institucijo,gigante..budimo realni malo,vi stvarno ni klubski ni navijački niste neki faktor :ugeek: znači ne postojite na mapi nikakvih dešavanja
Slobodno vi se nadajte 3 boda od UEFE,svi znamo da SLOBODA ima papir na kojem ne pise suspenzija za Gavarica,to ste zaboravili,al ako tako bude onda SLOBODA tuzi vas drugi tim olimpik i savez koji im nisu javili za suspenziju,Batistuta je napisao/la:E Hary legendo,institucijo,gigante..budimo realni malo,vi stvarno ni klubski ni navijački niste neki faktor :ugeek: znači ne postojite na mapi nikakvih dešavanja
- slani grad
- Kontakt:
eto vi ste neki faktorBatistuta je napisao/la:E Hary legendo,institucijo,gigante..budimo realni malo,vi stvarno ni klubski ni navijački niste neki faktor :ugeek: znači ne postojite na mapi nikakvih dešavanja

oresli smo vas mi 2 puta,otreso vas je travnik a sad ce u subotu aBd i laktasi...klubovi koji se bore za opstanak
al tesko je to tvom mozgu svarit..ti si na pitama odrasto

ej a znamo svi mi da ako do ovog dodje Sloboda salje papir na kojem ne pise za Gavarica da nema prava nastupa,a Bgmi ni savezu to ne bi godilo,jer su 3 dana prije tekme ih nazvali da pitaju za njega,dobili su odg.da ima pravo nastupa,a savez ima 650.000 razloga da Slobodi ne oduzmu bodove,inace savez padaslani grad je napisao/la:eto vi ste neki faktorBatistuta je napisao/la:E Hary legendo,institucijo,gigante..budimo realni malo,vi stvarno ni klubski ni navijački niste neki faktor :ugeek: znači ne postojite na mapi nikakvih dešavanja![]()
![]()
oresli smo vas mi 2 puta,otreso vas je travnik a sad ce u subotu aBd i laktasi...klubovi koji se bore za opstanak
al tesko je to tvom mozgu svarit..ti si na pitama odrasto

Da pitam ove tuzlake.
Tuzlaci,samo potvrdite jeli prošle sezone Sloboda uzimala Želju i u gostima i u prvenstvu i u kupu nas izbacili,dakle sa svih strana i frontova.
I jeli poslije toga ikad iko iz Želje kukako,plako i pizdio ??? jesmo li se ikad vadili na nekakve igrace ili kartone ili neke suspenzija i slicne qrce-palce?? jesu li se tražile neke nove utakmice ili neke žalbe pizde materine??
Evo sami vi recite i potvrdite ,da ne bude da ja nešto izmišljam.
Tuzlaci,samo potvrdite jeli prošle sezone Sloboda uzimala Želju i u gostima i u prvenstvu i u kupu nas izbacili,dakle sa svih strana i frontova.
I jeli poslije toga ikad iko iz Želje kukako,plako i pizdio ??? jesmo li se ikad vadili na nekakve igrace ili kartone ili neke suspenzija i slicne qrce-palce?? jesu li se tražile neke nove utakmice ili neke žalbe pizde materine??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ma nema Sloboda novca za tolike tužbe,advokate,takse,ročišta..vi bi se samo nešto tužakali,prave ste tužibabe
ne znam ali niste mi nešto,ali ako ste vi zadovoljni meni je ok..ali brate vaša cijela politika navijanja,pjesme bazirana na mržnji prema Sarajevu,to bi mi dosadno bilo da sam na vašem mjestu(hvala Bogu pa nisam),ali eto..a vrhunac svega i naj jača vaša je kad zapjevate "gdje ste p... u Beogradu"
haus

Ja koliko znam mi ne pricamo o grupi i navijanju ??? Ili si ti zalutao,i mi imamo srecu sto nemamo takvog u graduBatistuta je napisao/la:Ma nema Sloboda novca za tolike tužbe,advokate,takse,ročišta..vi bi se samo nešto tužakali,prave ste tužibabene znam ali niste mi nešto,ali ako ste vi zadovoljni meni je ok..ali brate vaša cijela politika navijanja,pjesme bazirana na mržnji prema Sarajevu,to bi mi dosadno bilo da sam na vašem mjestu(hvala Bogu pa nisam),ali eto..a vrhunac svega i naj jača vaša je kad zapjevate "gdje ste p... u Beogradu"
![]()
![]()
haus

Niste se nikad bunili,Sloboda vam je posteno uzimala bodove,jel tako ?? Ma ovo su trzaji sumara i ostatka lopova da sacuvaju fotelje,al opet se oni brzo raduju tj.forumasi koji navijaju za sarajevo,da ponovo ne pocnu plakat nakon svega,ja sam napisao u nekoliko postova prije da SLOBODA ima papir,poziv savezu,i 650.000 razloga,ako bi se oduzeli bodovi,2puta smo ih nabili,i uzeli bod sa postanarskog stadionadrop je napisao/la:Da pitam ove tuzlake.

E to sam želio čuti da ne želiš pričati o grupi,naravno da ne želiš jer vi i niste ozbiljna grupa,to je to...a za Savez,veći mangupi su pokušavali pa ga nisu oborili a kamoli klub na margini kao što je Sloboda,vi ste samo mangupi na Tušnju kad treba udarati igrače a dalje slabo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.