FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

AulleTa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la AulleTa » 30 mar 2010, 16:16

Nisam nesto siguran za modricu, ali nista nije nemoguce. A i da istupe, nama slijedi grcevit nastavak sezone. Btw. Ako istupe, red bi bio da onda ispada samo 1 clan PL. Ma ne vazno sad. Nam je sada u ovom momentu nabitnije da uzmemo bod(ove) Zvijezdi i da se probamo primaknuti sredini tabele.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 30 mar 2010, 20:04

Sutra u 15.00 sati juniori Slobode igraju polufinale kupa protiv Borca...
Sigurno bi podrska dobrodosla mladim nadama Slobode...:D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 mar 2010, 20:07

STa je ovo sad za Gavarica oept prica,e jbg,ako se dokaze iz uefe da nije imao pravo nastupa,onda rezultat 0:3 za sarajevo.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 30 mar 2010, 20:19

harry_90 je napisao/la:STa je ovo sad za Gavarica oept prica,e jbg,ako se dokaze iz uefe da nije imao pravo nastupa,onda rezultat 0:3 za sarajevo.
ma sta ce siplje nego kukat i nakon 2 poraza...to sto UEFA preporucuje mogu okacit macku o rep...ta ista UEFA nema nikakvih ingerencija u nacionalnim savezima nego mogu samo PREDLAGAT I PREPORUCIVAT...ovo je interna stvar saveza....a to su isto PREDLAGALI I PREPORUCIVALI i nama kad nas je savez zavalio za UEFA ligu..a mene bi bilo sramota poslije 2 PORAZA bilo sta slat kome...al tako to ide sa fakinima...prvi put izgube pa uloze zalbu...drugi put izgube pa uloze zalbu..smijesni su :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 mar 2010, 20:23

slani grad je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:STa je ovo sad za Gavarica oept prica,e jbg,ako se dokaze iz uefe da nije imao pravo nastupa,onda rezultat 0:3 za sarajevo.
ma sta ce siplje nego kukat i nakon 2 poraza...to sto UEFA preporucuje mogu okacit macku o rep...ta ista UEFA nema nikakvih ingerencija u nacionalnim savezima nego mogu samo PREDLAGAT I PREPORUCIVAT...ovo je interna stvar saveza....a to su isto PREDLAGALI I PREPORUCIVALI i nama kad nas je savez zavalio za UEFA ligu..a mene bi bilo sramota poslije 2 PORAZA bilo sta slat kome...al tako to ide sa fakinima...prvi put izgube pa uloze zalbu...drugi put izgube pa uloze zalbu..smijesni su :D
Moze li kako jos jedna utakmica! Ovaj Torpedo ce me kostati 3x5=15KM Jos malo pa sam mogao sezonsku kupiti :o
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 30 mar 2010, 20:24

Ne mogu se oni žaliti koliko mi možemo pobjeđivati :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 30 mar 2010, 20:28

Jedan primjerak tuzbe su poslali u Hag ! :lol: :roll: :D Ma, zezam se,naravno.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 30 mar 2010, 22:46

i mijajlovic je rekao da ce bodovi velikom timu sa koseva :D :D
tako je smradu uvlakacki..cestitam u ime svih budzetskih korisnika koji te placaju...samo se ti nastavi zetonirat pitama :twisted: ..inace nije rekao da je to preporuka UEFA i da se jos mora pregledat slucaj i da UEFA nemoze donosit odluke...al..reko je mijajlovic... :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 mar 2010, 22:57

Ja mislim da su ovo posljednji trzaji sumana,al eto ako im dadnu 3 boda nema veze,idemo dalje,al da se zna da nas nemogu dobit ni pomocu trikova.Sad ce sljedit njihovo k..č...e po forumu itd.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 30 mar 2010, 23:08

Hajde ba Tuzlaci šta se žalite,2 puta ste igrali sa najvećim klubom u državi,teferič,koridu napravili,pojelo se popilo i dosta vam..svakako ste slijedeće sezone federalac

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 mar 2010, 23:11

Batistuta je napisao/la:Hajde ba Tuzlaci šta se žalite,2 puta ste igrali sa najvećim klubom u državi,teferič,koridu napravili,pojelo se popilo i dosta vam..svakako ste slijedeće sezone federalac
Pa korida sa vama vi se borili mi gledali ;) najveci :roll: cuj to federalac jel to meni govori navijac sarajeva ??? pravo sam se ismijao tvom postu :lol: ukupno 5:2 u ovoj sezoni,poklopi se,i da ne zaboravim redovna ispadanja iz kupa BIH od SLOBODE,a veliki klubic sarajevo :lol:

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 30 mar 2010, 23:14

E Hary legendo,institucijo,gigante..budimo realni malo,vi stvarno ni klubski ni navijački niste neki faktor :ugeek: znači ne postojite na mapi nikakvih dešavanja

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 mar 2010, 23:18

Batistuta je napisao/la:E Hary legendo,institucijo,gigante..budimo realni malo,vi stvarno ni klubski ni navijački niste neki faktor :ugeek: znači ne postojite na mapi nikakvih dešavanja
Slobodno vi se nadajte 3 boda od UEFE,svi znamo da SLOBODA ima papir na kojem ne pise suspenzija za Gavarica,to ste zaboravili,al ako tako bude onda SLOBODA tuzi vas drugi tim olimpik i savez koji im nisu javili za suspenziju,

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 30 mar 2010, 23:24

Batistuta je napisao/la:E Hary legendo,institucijo,gigante..budimo realni malo,vi stvarno ni klubski ni navijački niste neki faktor :ugeek: znači ne postojite na mapi nikakvih dešavanja
eto vi ste neki faktor :D :D
oresli smo vas mi 2 puta,otreso vas je travnik a sad ce u subotu aBd i laktasi...klubovi koji se bore za opstanak
al tesko je to tvom mozgu svarit..ti si na pitama odrasto :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 mar 2010, 23:26

eto vi ste neki faktor :D :D
oresli smo vas mi 2 puta,otreso vas je travnik a sad ce u subotu aBd i laktasi...klubovi koji se bore za opstanak
al tesko je to tvom mozgu svarit..ti si na pitama odrasto :D
ej a znamo svi mi da ako do ovog dodje Sloboda salje papir na kojem ne pise za Gavarica da nema prava nastupa,a Bgmi ni savezu to ne bi godilo,jer su 3 dana prije tekme ih nazvali da pitaju za njega,dobili su odg.da ima pravo nastupa,a savez ima 650.000 razloga da Slobodi ne oduzmu bodove,inace savez pada :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 mar 2010, 23:26

Da pitam ove tuzlake.
Tuzlaci,samo potvrdite jeli prošle sezone Sloboda uzimala Želju i u gostima i u prvenstvu i u kupu nas izbacili,dakle sa svih strana i frontova.
I jeli poslije toga ikad iko iz Želje kukako,plako i pizdio ??? jesmo li se ikad vadili na nekakve igrace ili kartone ili neke suspenzija i slicne qrce-palce?? jesu li se tražile neke nove utakmice ili neke žalbe pizde materine??
Evo sami vi recite i potvrdite ,da ne bude da ja nešto izmišljam.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 30 mar 2010, 23:27

Ma nema Sloboda novca za tolike tužbe,advokate,takse,ročišta..vi bi se samo nešto tužakali,prave ste tužibabe :oops: ne znam ali niste mi nešto,ali ako ste vi zadovoljni meni je ok..ali brate vaša cijela politika navijanja,pjesme bazirana na mržnji prema Sarajevu,to bi mi dosadno bilo da sam na vašem mjestu(hvala Bogu pa nisam),ali eto..a vrhunac svega i naj jača vaša je kad zapjevate "gdje ste p... u Beogradu" :D :D :D haus

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 mar 2010, 23:31

Batistuta je napisao/la:Ma nema Sloboda novca za tolike tužbe,advokate,takse,ročišta..vi bi se samo nešto tužakali,prave ste tužibabe :oops: ne znam ali niste mi nešto,ali ako ste vi zadovoljni meni je ok..ali brate vaša cijela politika navijanja,pjesme bazirana na mržnji prema Sarajevu,to bi mi dosadno bilo da sam na vašem mjestu(hvala Bogu pa nisam),ali eto..a vrhunac svega i naj jača vaša je kad zapjevate "gdje ste p... u Beogradu" :D :D :D haus
Ja koliko znam mi ne pricamo o grupi i navijanju ??? Ili si ti zalutao,i mi imamo srecu sto nemamo takvog u gradu ;) cuj ko nam rece da tuzakamo,ap nama je jarane Europa oduzeta,vi ih ne bi tuzili ? A vidi tuzibaba nama govore,sta ste vi majketi,jel vam vas gracic i drugi tim sarajeva(olimpik) pomogao da dodje do ovoga,placete po savezu i uefi,ali ima jos vremena do konacne odluke,ponavljam 650.000 razloga protiv saveza imamo,zato opusten budi ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 mar 2010, 23:34

drop je napisao/la:Da pitam ove tuzlake.
Tuzlaci,samo potvrdite jeli prošle sezone Sloboda uzimala Želju i u gostima i u prvenstvu i u kupu nas izbacili,dakle sa svih strana i frontova.
I jeli poslije toga ikad iko iz Želje kukako,plako i pizdio ??? jesmo li se ikad vadili na nekakve igrace ili kartone ili neke suspenzija i slicne qrce-palce?? jesu li se tražile neke nove utakmice ili neke žalbe pizde materine??
Evo sami vi recite i potvrdite ,da ne bude da ja nešto izmišljam.
Niste se nikad bunili,Sloboda vam je posteno uzimala bodove,jel tako ?? Ma ovo su trzaji sumara i ostatka lopova da sacuvaju fotelje,al opet se oni brzo raduju tj.forumasi koji navijaju za sarajevo,da ponovo ne pocnu plakat nakon svega,ja sam napisao u nekoliko postova prije da SLOBODA ima papir,poziv savezu,i 650.000 razloga,ako bi se oduzeli bodovi,2puta smo ih nabili,i uzeli bod sa postanarskog stadiona :)

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 30 mar 2010, 23:36

E to sam želio čuti da ne želiš pričati o grupi,naravno da ne želiš jer vi i niste ozbiljna grupa,to je to...a za Savez,veći mangupi su pokušavali pa ga nisu oborili a kamoli klub na margini kao što je Sloboda,vi ste samo mangupi na Tušnju kad treba udarati igrače a dalje slabo :twisted:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.