BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la harishp » 10 jan 2011, 01:17

Najmanji procent skoro nikakav BIH repka ima u vezi kako kobajagi ti rece razmazenih''nezahvalnih,, seljaka.Cuj sad je znaci seljak nadrljao ako uopste kontas o patriotizmu.To ni za zivu glavu. :lol:
Svi su digli jedra i odjedrili u druge luke i repke.Vecinom susjedne repke ili repke zapadnih drzave.
Ali se opet neko mora naci pametan da koju rastabiri kako treba biti fin, etican kurca palca i graha tresnje.
Vecinom sve iste face,koji su odavno procitani kao sjedaci na dvije i vise stolica.Pa nabiju guz na onu koja bude meksa li ti udobnija..
Sto se tice razmisljanja nemoj samo ti. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 jan 2011, 01:24

harishp je napisao/la:Najmanji procent skoro nikakav BIH repka ima u vezi kako kobajgi ti rece razmazenih seljaka.
Svi su digli jedra i odjedrili u druge luke i repke.Vecinom susjedne repke ili repke zapadnih drzave.
Ali se opet neko mora naci pmaetan da koju rastabiri kako treba biti fin, etican kurca palca i graha tresnje.
Vecinom sve iste face,koji su odavno procitani kao sjedaci na dvije i vise stolica.Pa nabiju guz na onu koja bude meksa li ti udobnija..
ajde evo povlačim se iz bilo kakve dalje raprave jer čini mi se da sa njom ništa ne dobijamo. Jedna je stvar evidentna ako već govorimo o nekakvim procentima a to je da mi imamo jedan od najvećih kad je riječ o igračima koji su mogući i potencijalni reprezentativci a koji igraju za neke druge države to govori sve i o njima samima a bgm i o onima koji se (ne)brinu o fudbalu u BiH. Sve drugo ja sam naveo u ranijim postovima,svaki je pojedinac drugačiji ali barem imaju jednu zajendičku stvar a to je da se sa svakim može razgovarati i kad ti neko kaže otvoreno u oči tako i tako onda je priča završena a ne preko novina se raspitivati o igraču i o njegovoj ambiciji da igra za repku.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jan 2011, 01:26

Uvijek ista prica.Bubnes koju ,uprskas WC solju a vode u vodokotlicu nemas.i onda se satro povlacis iz diskusije.
Sav se najezim od takvih diskutanata.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 jan 2011, 01:31

harishp je napisao/la:Uvijek ista prica.Bubnes koju uprskas WC solju a vode u vodokotlicu nemas.i onda se satro povlacis iz diskusije.
Sav se najezim od takvih diskutanata.
ja sam ti sve napisao što sam imao u ova 2-3 posta ali ne vidim da si odgovorio i na jedan od njih smisleno i da si mi time dao povoda da idem dalje u diskusiju,ja ti pišem o jednom a ti o drugom,pročitaj ponovo sve pa će ti biti jasno pa ako imaš potrebu nastavićemo sutra sa raspravom(uostalom ova tema i jeste zanimljiva, ne samo za raspravu između nas 2 nego i ostalih) laku noć ;)

8-) ne znam ko je strana koja se povlači iz diskusije i ko nije ponudio bilo kakav odgovor tako da se možeš u potpunosti poistovijetiti sa svojim postom.
Zadnja izmjena: brazzo, dana/u 10 jan 2011, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 10 jan 2011, 16:19

koji ce nam racku, dobri smo mi na toj poziciji, nego najbitnije je bracu hajrovic, seferovica, cini mi se i da avdic ipak zeli za BiH (mada ne zna ni on sta hoce) jbga moze dobro doc' :D eto mu slovenije janez jedan moronski :D pa bukva, hadzic (odrekao se austrijskog drzavljanstva - igrao za U21 austrije, momak igra sta ti treba, zadnji vezni, lijevi bek, stoper) imamo mi dosta mladica koji svim srcem zele da igraju za BiH, nije ni taj haris the janez bog 8-)
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 10 jan 2011, 21:04

Ma hebat mu mater glupu,misli da ga Slovenci cijene i postuju,klasicni bosnjak pada na jeftini osmijeh slovenskih mudraca koji su mu ocu dali lopatu i fanglu a sin misli zivot mu dali... :(
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 jan 2011, 23:17

evo samo jedno pitanje???? uovom sastavu sa ovakvim igracima koje nasa repka ima,, dali bi imali mjesta,,Dedic,,Handanovic,, Ljubijankic i jos par tih momaka koji igraju za sloveniju,, koji su odrasli u sloveniji od svoje 2-3 god ,, ili su rodeni,, nitko ih nikada nije zvao nitko ih nikada nije ni spomenuo,, logicno pa nije li ljepse se pohvaliti da smo imali bar 4 bosanca na SP u africi,,nego da su ti isti sjedili negdje na tribinama u armeniji ili poljskoj,, mi imamo rasadnik solidni talenata,,ali za sviju nema mjesta i to drugi koriste,,, ima neki igraca koji bi nam dobro dosli ali nemozes uvijek birati sta ti pase,,, ;) ;)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 jan 2011, 02:25

Handanovic,Bacinovic i Ilicic su reprezentativci Slovenije koji bi sigurno imali mjesta u BiH..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 11 jan 2011, 02:48

Dylan Dog je napisao/la:Handanovic,Bacinovic i Ilicic su reprezentativci Slovenije koji bi sigurno imali mjesta u BiH..
nije bilo boljeg golmana na ovim prostorima

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 11 jan 2011, 21:22

yup je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Handanovic,Bacinovic i Ilicic su reprezentativci Slovenije koji bi sigurno imali mjesta u BiH..
Problem je sto smo mi Bosanci hebavani milion godina sa milion ratova i onda kad se skrasimo u nekoj drzavi koja nije shebavana i ono relativno je stabilna lako zaboravimo gdje smo ko smo i odakle smo...
Otud i to da nasi ljudi igraju za jednu supacku zemlju kakava je Slovenija i gdje Bosanci samo imaju publicitet u vicevima itd...
Majke mi nije mi krivo na jednog Marina ili Srbiji netreba biti krivo zbog jednog Krkica,brate i ja bih prije igrao za Brazil nego za Angolu ako sam vec odrastao u Brazilu...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 11 jan 2011, 22:03

yup je napisao/la:
hhahhahah kad bi ja i ti bili selektori,,,, ali dobro znas da su se ti svi igraci mogli kaparisati,, ja cu samo jedno napisati danam je savez pravi svi bi oni ili nasi,,, ovako ljudi se okrecu boljim uslovima
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 12 jan 2011, 20:36

Za_raju je napisao/la:Ma hebat mu mater glupu,misli da ga Slovenci cijene i postuju,klasicni bosnjak pada na jeftini osmijeh slovenskih mudraca koji su mu ocu dali lopatu i fanglu a sin misli zivot mu dali... :(
da,a u bih su mu sigurno ocu dali villu na moru,vikendicu na vlasicu,poslovni prostor na bascarsiji,mercedesa,platu od 2000 eurića sedmicno i kuravi koliko mu pimpek moze podnijet..... :D :D :D

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 13 jan 2011, 10:47

ajvardedo je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Ma hebat mu mater glupu,misli da ga Slovenci cijene i postuju,klasicni bosnjak pada na jeftini osmijeh slovenskih mudraca koji su mu ocu dali lopatu i fanglu a sin misli zivot mu dali... :(
da,a u bih su mu sigurno ocu dali villu na moru,vikendicu na vlasicu,poslovni prostor na bascarsiji,mercedesa,platu od 2000 eurića sedmicno i kuravi koliko mu pimpek moze podnijet..... :D :D :D
E ode ti sad u xxx...
Ja ipak mislim da je polarnom medvjedu bolje na Antartiku gdje jede svake prestupne godine nego onom u Zoo vrtu gdje ima jesti koliko mu volja , daba mu kad on ne pripada tu... ;)
Nadam se da si me shvatio ;)
"No God is Good God "

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 14 jan 2011, 02:45

Jasmin Kurtić

Gledao sam ovog momka u talijanskom kupu, novo pojacanje Palerma. Defanzivni vezni. Da je pape pametan pozvao bi ga da ga otmemo janezima. Moze biti odlicna zamjena za Rahimica ako se privikne na zabarsku ligu.
Ima 5 nastupa za U21 janeze.

Sta mislite?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jan 2011, 05:05

noah je napisao/la:Jasmin Kurtić

Gledao sam ovog momka u talijanskom kupu, novo pojacanje Palerma. Defanzivni vezni. Da je pape pametan pozvao bi ga da ga otmemo janezima. Moze biti odlicna zamjena za Rahimica ako se privikne na zabarsku ligu.
Ima 5 nastupa za U21 janeze.

Sta mislite?
Preotecemo kao i sve one ostale sto smo preoteli Slovencima.
Broj je ''preotetih je inpozantan''.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 14 jan 2011, 15:12

Ako ikog preotmemo, preotećemo njega. Savez nam je u zadnje vrijeme dosta "dobar", čim mediji nahvale nekog igrača, Sušić ga mora pozvati. Zato vi sad objavite vijest na portalu, nahvalite ga i to je to... :D

Vidi se da je naš, nema slovenski naglasak.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 jan 2011, 15:21

Eto sta znaci dobar nastup u Evropi,gdje je ekipa Maribora dosta namucila Palermo,ovi odmah doveli "Slovence" iz Maribora Ilicica i Bacinovica,koji su se na iznanedjenje sviju odmah nametnuli kao jedni od kljucnih igraca Palerma,otvorili su sada vrata Seria A za mnoge igrace iz Slovenske lige,i kad vec spominjem Slovensku ligu sta bi sa onim Galasicem sto je igrao tamo,pa zatim presao u Partizan ali je imao nekih problema tamo..Taj me je igrac pravo impresionirao u utakmicama mlade reprezentacije :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 jan 2011, 16:05

I Siniša Anđelković je prešao nedavno iz Maribora u Palermo. Četvorica čak! Prosto fascinira kako takvi stručnjaci i silni skauti ne mogu da procjene nečiji kvalitet, dok ti neki poluSlovenci ne odigraju odlično protiv njih lično. I onda ih navale kupovat k'o da je sav kvalitet svijeta koncentrisan u Mariboru. Stvarno smiješno. I sve fol neka struka, a samo čekaju kad će neki Čečen uspjet, pa da se zapute u Čečeniju, Bosanac da se zapute u Bosnu... A dok ne uspije, može rasti Pele u Čečeniji i trebaće mu čudo da ga neko primijeti.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nihco

Post Postao/la nihco » 14 jan 2011, 16:08

Dylan Dog je napisao/la:Eto sta znaci dobar nastup u Evropi,gdje je ekipa Maribora dosta namucila Palermo,ovi odmah doveli "Slovence" iz Maribora Ilicica i Bacinovica,koji su se na iznanedjenje sviju odmah nametnuli kao jedni od kljucnih igraca Palerma,otvorili su sada vrata Seria A za mnoge igrace iz Slovenske lige,i kad vec spominjem Slovensku ligu sta bi sa onim Galasicem sto je igrao tamo,pa zatim presao u Partizan ali je imao nekih problema tamo..Taj me je igrac pravo impresionirao u utakmicama mlade reprezentacije :D
\
je.bi ga, kada se prvi igrac, proizvod bih pl , nametne u bilo kom "pristojnom" evropskom timu ili ligi, i mi mozemo ocekivati interes i transfere nasih igraca u respektabilne ekipe. nazalost , to se jos nije desilo.
Sent from my Commodore 64

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 15 jan 2011, 23:31

http://transfermarkt.co.uk/en/admir-ter ... 51570.html

kapiten u mladjim selekcijama BVB, 2 nastupa za U-17 Germany :D imal' sta vise o njemu, kakva je buducnost :idea:
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CudanLik, Cwirek, HP46, s4mke i 33 gosta.