NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 16 feb 2012, 04:10

Ne mogu da vjerujem da su svaki stream za okc-houston ukinuli, a smradova :evil:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 feb 2012, 04:13

Tracy3McGrady je napisao/la:Al ga pretjeruju brate mili :roll: :roll: :roll:

http://pokit.org/get/?ccea420806b149c30 ... 352177.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ma mozda pretjeruju to su ti americki mediji o kojim pricamo, ali pazi nesto momak vodi Knickse do sedme pobjede za redom..veceras odlican takodjer ebiga ..pa svatite da je njegova karijera pocela tako da je sa Harvarda prije svega, da su ga se odrekli Houston, i Warriorsi i da se on odnikud pojavio i pokazao da vrijedi vise nego su mnogi mislili...to sto su sad mediji zbog njega zaboravili Nasha,Rosa i druge na toj poziciji to ne znaci da oni misle da je Lin bolji od njih i td...ebiga mali je ugodno odrovljenje i sa tim se moramo pomiriti.Jer aista Anthony i Amare dva super stara nisu mogli pdici nivo Knicsa, a mali anonimni vratio Knickse u zivot i zasto da ne bruje mediji?..pa ne trebaju pricati po medijima kako je los kako je to trenutno i ubijati ga u pojma i nedavati mu podrsku to njemu treba, kako bi svi bili sreti ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 16 feb 2012, 04:16

hajmoooooo 2 slobdna, hajmo povest
30 sec do kraja
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 16 feb 2012, 04:18

durant promasi tricu 13 sec, okc dobi opet loptu
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 16 feb 2012, 04:20

valjda se nece izvuci cigani :mrgreen: jos 7 sekundi.
EDIT: Svaka cast Houstonu, odbranise se na kraju 8-)
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 16 feb 2012, 04:22, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 16 feb 2012, 04:21

a **** ga dan 2 rebounda fataju, okc ima loptu 7 sec do kraja, 96-95 za nas

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pobjedaaaaaaaaaaaaaa

Rocketssssssssssssssssss
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 16 feb 2012, 07:25, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 feb 2012, 04:28

Zeljovac_1921 je napisao/la:a **** ga dan 2 rebounda fataju, okc ima loptu 7 sec do kraja, 96-95 za nas

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pobjedaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Rocketssssssssssssssssss
Bravo :).. izgleda da ce ipak Bullsi otici na all star odmor sa najboljim omjerom u ligi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 feb 2012, 06:06

Mali Lin, je super, i sve to stoji. Da napokon i NYK nekog mladog igraca izbaci, stvori. Ali, nikad nisam volio ovake medijeske hajke (pozitivne ili negativne), kad je u pitanju jedan covjek. Gdje god sad da pogledas vijesti, samo Lin, ovo, Lin, ono ... mislim, c'mon people. A imam osjecaja, da na ovo sve Stern, navise svrsava, jer koliko ce NBA, zaraditi u Kini, ako Lin, nastavi ovako da igra. I u svih tih 7 pobjeda NY, niko da spomene nekog drugog igraca NY. Valjda Lin, sve sam radi. Sta li. :roll:
Postovanje treba zaraditi.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 feb 2012, 10:29

Kad se očekuje Roseov povratak na parkete? Hoće li večeras protiv Celticsa?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 feb 2012, 10:49

SirAlexFerguson je napisao/la:Kad se očekuje Roseov povratak na parkete? Hoće li večeras protiv Celticsa?

nece sigurno veceras igrati...on je pod terapijama , ali najvaznije je da njemu nije nista osteceno u ledjima...mozda on i Rip se vrate skupa za jednu heftu, a mozda i protiv Miamia...ja mislim da ce Rose protiv Miamia sigurno igrati, jer on nece dozvoliti da prpusti jos jednu veliku utakmicu...sto se mene tice ja ih nebi pozurivao ebes ovo neka ozdrave, jer Rose je do sad au karijeri propustio svega 6 utakmica,dok ove sezone vec je propustio ih 8 i jos 2-3 utakmice odigrao po 10-15 minuta i vise se nije vracao
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 16 feb 2012, 10:58

kad_kako je napisao/la:Mali Lin, je super, i sve to stoji. Da napokon i NYK nekog mladog igraca izbaci, stvori. Ali, nikad nisam volio ovake medijeske hajke (pozitivne ili negativne), kad je u pitanju jedan covjek. Gdje god sad da pogledas vijesti, samo Lin, ovo, Lin, ono ... mislim, c'mon people. A imam osjecaja, da na ovo sve Stern, navise svrsava, jer koliko ce NBA, zaraditi u Kini, ako Lin, nastavi ovako da igra. I u svih tih 7 pobjeda NY, niko da spomene nekog drugog igraca NY. Valjda Lin, sve sam radi. Sta li. :roll:
Ja mislim da je Lin sa Tajvana a oni i Kinezi se baš i ne gotive.

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 16 feb 2012, 12:14

Semper je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Mali Lin, je super, i sve to stoji. Da napokon i NYK nekog mladog igraca izbaci, stvori. Ali, nikad nisam volio ovake medijeske hajke (pozitivne ili negativne), kad je u pitanju jedan covjek. Gdje god sad da pogledas vijesti, samo Lin, ovo, Lin, ono ... mislim, c'mon people. A imam osjecaja, da na ovo sve Stern, navise svrsava, jer koliko ce NBA, zaraditi u Kini, ako Lin, nastavi ovako da igra. I u svih tih 7 pobjeda NY, niko da spomene nekog drugog igraca NY. Valjda Lin, sve sam radi. Sta li. :roll:
Ja mislim da je Lin sa Tajvana a oni i Kinezi se baš i ne gotive.
Roditelji su mi emigrirali iz Tajvana, on se rodio u LA, ima SAD pasoš. :D Bilo kako bilo, sve su to kinezi, da me neko pogreško ne shvati. 'ebo te, zadnje 4 utakmice gledam NYK zbog Lina, sve dvorane pune kineza, skaču, urlaju, mašu transparentima. Mislim, veoma mi je drago kad neki anonimus bljesne, zaigra sjajno itd. ali zaista svi stvaraju ogroman pritisak mališi, ako održi ovaj kontinuitet, onda mu svaka čast.
YNWA

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 16 feb 2012, 12:32

Pa i treba da bude medijska hajka kad je covjek zadnji sedam utakmica na prosjeku 24.5 p i 9 asista, s tim da je odveo ekipu do svih 7 pobjeda. Kad je Rose prosle godine bio u centru paznje nikome nije smetalo.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 feb 2012, 13:07

SaltCityAttack je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:Kad se očekuje Roseov povratak na parkete? Hoće li večeras protiv Celticsa?

nece sigurno veceras igrati...on je pod terapijama , ali najvaznije je da njemu nije nista osteceno u ledjima...mozda on i Rip se vrate skupa za jednu heftu, a mozda i protiv Miamia...ja mislim da ce Rose protiv Miamia sigurno igrati, jer on nece dozvoliti da prpusti jos jednu veliku utakmicu...sto se mene tice ja ih nebi pozurivao ebes ovo neka ozdrave, jer Rose je do sad au karijeri propustio svega 6 utakmica,dok ove sezone vec je propustio ih 8 i jos 2-3 utakmice odigrao po 10-15 minuta i vise se nije vracao
Pa protiv Miamija igramo 14 Marta, to je za mjesec dana, nece valjda njegov oporavak toliko trajat Salt. :?

@bimbrlica drugo ti je Rose, prvi pick drafta, Rookie godine, a ovaj momak nije ni draftovan, rjesavali ga se ostali timovi kao da je sljam. :)
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 16 feb 2012, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 16 feb 2012, 13:11

@BihFan
Upravo zbog toga i treba biti ova hajka u vezi Lina, momak je stvarno napravio cudo. I svaka mu cast, ja se samo nadam da ce uspjeti da nastavi u ovom ritmu.
PS Nemojte samo misliti da imam nesto protiv Rosea :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 feb 2012, 13:16

bimbrlica je napisao/la:@BihFan
Upravo zbog toga i treba biti ova hajka u vezi Lina, momak je stvarno napravio cudo. I svaka mu cast, ja se samo nadam da ce uspjeti da nastavi u ovom ritmu.
Pa i treba biti hajka, al treba priznat da Americki mediji pretjeruju. Mrzim i ja kad su svrsavali svi na Jamesa napocetku kad je dosao u ligu, ili na Griffinovo svako hebeno zakucavanje. Rose kako sam ja pratio nije uopste dobio neku veliku medijsku paznju prosle sezone, barem kako ja znam i to mi je drago. :)
Lin je sjajan momak i stvarno zelim da nastavi sa ovakvim partijama.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 feb 2012, 13:18

Sutra James dolazi kod Cavsa, sutra je to utakmica večeri sasvim sigurno
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 16 feb 2012, 13:29

BIHfan je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:@BihFan
Pa i treba biti hajka, al treba priznat da Americki mediji pretjeruju. Mrzim i ja kad su svrsavali svi na Jamesa napocetku kad je dosao u ligu, ili na Griffinovo svako hebeno zakucavanje. Rose kako sam ja pratio nije uopste dobio neku veliku medijsku paznju prosle sezone, barem kako ja znam i to mi je drago. :)
Lin je sjajan momak i stvarno zelim da nastavi sa ovakvim partijama.
Znas kakvi su amerikanci i njihova prica o "americkom snu" . Lin je dosao od dna na vrh, ljudi zele da slusaju takve price, mediji im to omogucavaju. Nema tu puno mudrosti.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 16 feb 2012, 13:37

SirAlexFerguson je napisao/la:Sutra James dolazi kod Cavsa, sutra je to utakmica večeri sasvim sigurno
Odavno cekam ovu tekmu da pogledam zato sto ce atmosfera biti bas uzarena a i Miami se nece moci tako lako poigrati sa Cavsima kao prosle sezone,pogledaj sta su Cavsi jutros uradili Indiani,momci su ih raznijeli tako da sutra ocekujem bar kakav takav otpor sto se tice Klivlenda
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 16 feb 2012, 15:25

Love+Peković= 51P, 29S.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.