NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

tropic
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la tropic » 13 okt 2013, 17:32

Prvo Buducnost, Podgrmec pa Rudar. Ja sam uvijek ponosan na ove momke i nikad me nece i ne mogu razocarati :)

slayer
Kontakt:

Post Postao/la slayer » 13 okt 2013, 17:37

Realno je da ne izgubimo niti jednu utakmicu do kraja polusezone, ocekujem jedino remi u Orasju ostalo sve pobjede

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 13 okt 2013, 18:32

Zasto remi u Orasju? Pa evo danas smo uzeli bod, realno uz nas, mozda i najboljoj ekipi u ligi, iako nismo bili kompletni. Ako se rijesi do tada, a vjerujem da hoce, ovo sa Sharbinijem i Nadarevicem ja sam siguran u pobjedu.
Ja bih prije rekao, da ako tu bude remi, da su oni nama izvukli bod, a ne mi njima. I ja sam misljenja da necemo izgubiti do kraja. najvise se pribojavam Rudara, jer su nam oni tradicionalno neugodan protivnik.
MENI MOJE, A VAMA VASE

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 13 okt 2013, 19:28

Za sve one što ovdje lupaju na času vezano za uništenje stadiona nakon dvije ragby utakmice koje su odigrane jučer. Danas stadion u odličnom stanju što se vidi iz priloženih fotki. ;)

slika

slika

slika

slika

Ne širite dezinformacije, bolje je da malo prošetate do stadiona a danas je bilo odlično vrijeme za šetnju kroz aleju. :D

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 13 okt 2013, 19:32

Iskreno, jedna ste od boljih ekipa koja je gostovala u Gabeli, ne od onih u ovoj ligi nego i u PL. Niste došli igrati bunker i valjati se po terenu i "jaukati". Igrali ste fino i remi je bio najrealniji. Fino ste složili kontru i zabili, jest da vam je to bio jedini udarac u okvir ali sta je tu je, ni mi nismo bili neki. Možete li vjerovati da je 5 ekipa sto je zasad gostovalo u Gabeli; Branitelj, Gradina, Troglav, Sloboda, Jedinstvo uputili samo 4 udarca u okvir GOŠK-a.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 okt 2013, 19:53

Primili gol,ma bjazi,losi ste :mrgreen:
Svaka cast za SN,uvijek vjerni,to je taj mentalitet 8-)

Puno srece u nastavku,nadam se da vas iduce sezone gledamo u PL,pozdrav iz Zenice.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 13 okt 2013, 20:09

Hahah, hvala, pozdrav za Zenicu isto.
SN, ništa se nema reći osim riječi hvale. Ipak njih 30tak otići u daleku Gabelu, i onako bodriti navijače, znalo se da nećemo izgubiti. Idemo sada dalje, sada su nam sve lakše utakmice, ostaje jedino žaliti što nismo Bratstvo dobili, sad bi bili mirniji dosta,ali hajde, dobro je opet. Svaka čast dečki, sad idemo redati pobjede malo. :D

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 14 okt 2013, 19:03

Hajde vas dvojica odmah smaknite ove slike! I nemojte vise ovakve slike postavljati! Obrisite postove.

Slike pobrisane. Nemojte više, očito nekolicini (vaših koji su prijavili postove) ovo ne paše, a i ne stavljamo slike domaćih navijača na ovaj forum.

moderator
MENI MOJE, A VAMA VASE

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 15 okt 2013, 09:05

Svaka čast moderatorima foruma na razumjevanju.

Prije svega napomenuo bih da Sila Nebeska nigdje ne plaća ulaz, ali očigledno je Gabela i GOŠK i ono okruženje oko stadiona toliko lijepo vidjeti da se još i naplaćuje (bez uvrede nikome iz Gabele). Cijene karte 5 KM. Na stadionu oko 200-300 ljudi. Do 35. minute GOŠK više napada i stvara pritisak pred golom, iako i Jedinstvo pravi odlične kontre i prodore prema golu Goška, samo što nismo imali dobru realizaciju. U 35. minuti kontra i odličan pas za mladog Nuspahića(Anija) koji je kad sam pomislio da će promašiti cijeli gol odlično matirao golmana Goška za erupciju oduševljenja navijača. Kad je zabio gol odmah je do nas došao i slavlje je trajalo jedno 5 minuta... Trenutci koji se ne mogu opisati... U 40. minuti zabija i Gošk gol i upravo onaj kojeg sam se najviše bojao-Željko M. .. Definitivno najbolji napadač lige, napadač koji zabija odlične golove, bar je zabijao prije ove utakmice (ovaj što je nama zabio nisam vidio). 2. poluvrijeme još bolji Gošk, još bolje Jedinstvo. Jedinstvo se može zahvaliti mladom Bojanu koji je u Gabeli sam predribla 3 igrača, doda loptu, samo opet kažem realizacija nije bila dobra.. Da još dodam Stojanova što se povrijedio i izašao, umjesto njega ušao Ani, i velikog Kovu koji unatoč povredi glave igra i na sve lopte skače glavom. Za primjer drugima. 5. minuta prije kraja nas tjeraju van, vade pendreke kao da smo ološ nekakav, stavljaju nas u autobus i krećemo, a mi i šofer svaka 2 metra zaustavljamo bus da gledamo zadnje trenutke tekme. Na kraju nas požuruju i prate sve do izlazka iz Čapljine. Bilo je tu još dosta situacija i trenutaka ali nije mjesto za njih.

Nisam se nadao bodovima iz Gabele, ubjeđivao me 1 igrač kaže ako ne pobjeda sigurno je bod naš. Nisam vjerovao, izgubio sam cenera, ali dao bih mu još 10 takvih

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 15 okt 2013, 15:22

Jedinstvo37 je napisao/la:Svaka čast moderatorima foruma na razumjevanju.

Prije svega napomenuo bih da Sila Nebeska nigdje ne plaća ulaz, ali očigledno je Gabela i GOŠK i ono okruženje oko stadiona toliko lijepo vidjeti da se još i naplaćuje (bez uvrede nikome iz Gabele). Cijene karte 5 KM. Na stadionu oko 200-300 ljudi. Do 35. minute GOŠK više napada i stvara pritisak pred golom, iako i Jedinstvo pravi odlične kontre i prodore prema golu Goška, samo što nismo imali dobru realizaciju. U 35. minuti kontra i odličan pas za mladog Nuspahića(Anija) koji je kad sam pomislio da će promašiti cijeli gol odlično matirao golmana Goška za erupciju oduševljenja navijača. Kad je zabio gol odmah je do nas došao i slavlje je trajalo jedno 5 minuta... Trenutci koji se ne mogu opisati... U 40. minuti zabija i Gošk gol i upravo onaj kojeg sam se najviše bojao-Željko M. .. Definitivno najbolji napadač lige, napadač koji zabija odlične golove, bar je zabijao prije ove utakmice (ovaj što je nama zabio nisam vidio). 2. poluvrijeme još bolji Gošk, još bolje Jedinstvo. Jedinstvo se može zahvaliti mladom Bojanu koji je u Gabeli sam predribla 3 igrača, doda loptu, samo opet kažem realizacija nije bila dobra.. Da još dodam Stojanova što se povrijedio i izašao, umjesto njega ušao Ani, i velikog Kovu koji unatoč povredi glave igra i na sve lopte skače glavom. Za primjer drugima. 5. minuta prije kraja nas tjeraju van, vade pendreke kao da smo ološ nekakav, stavljaju nas u autobus i krećemo, a mi i šofer svaka 2 metra zaustavljamo bus da gledamo zadnje trenutke tekme. Na kraju nas požuruju i prate sve do izlazka iz Čapljine. Bilo je tu još dosta situacija i trenutaka ali nije mjesto za njih.

Nisam se nadao bodovima iz Gabele, ubjeđivao me 1 igrač kaže ako ne pobjeda sigurno je bod naš. Nisam vjerovao, izgubio sam cenera, ali dao bih mu još 10 takvih
Nisi napisao kako vam je jedan naš čovjek uzeo zastavicu Armije BiH. Ugl. korektno ste navijali, nije nereda bilo ni na terenu ni na tribinama. Kao sto sam vec gore rekao, igrali ste dobro.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 okt 2013, 16:39

To mu je i najveci uspjeh sto je uzeo zastavu, sigurno mu je cast imati to, neka je stavi u kuci kao suvenir.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 18 okt 2013, 09:57

bihac1968 je napisao/la:Za sve one što ovdje lupaju na času vezano za uništenje stadiona nakon dvije ragby utakmice koje su odigrane jučer. Danas stadion u odličnom stanju što se vidi iz priloženih fotki. ;)

Ne širite dezinformacije, bolje je da malo prošetate do stadiona a danas je bilo odlično vrijeme za šetnju kroz aleju. :D
Kao što rekoh, terenu je u onom stanju potrebno samo par dana zalijevanja i on je kao nov. Ne znam zašto su svi zapeli kako se neće oporaviti do kraja godine, pa nisu temelje kopali **** te.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 18 okt 2013, 11:19

Arbeloa17 je napisao/la:
bihac1968 je napisao/la:Za sve one što ovdje lupaju na času vezano za uništenje stadiona nakon dvije ragby utakmice koje su odigrane jučer. Danas stadion u odličnom stanju što se vidi iz priloženih fotki. ;)

Kao što rekoh, terenu je u onom stanju potrebno samo par dana zalijevanja i on je kao nov. Ne znam zašto su svi zapeli kako se neće oporaviti do kraja godine, pa nisu temelje kopali **** te.
Teren kad se pogleda na slikama izgleda mozda dobro, ali svi oni koji su igrali fudbal znaju da su ragbijasi dobrano unistili teren i tu nema dileme uopce.

Proslo je 7 dana od ragbi utakmice nadam se da su ljudi koji se brinu za teren utegli to koliko se god moglo.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 18 okt 2013, 17:52

Sretno našim momcima i Šefu struke !! ;)

slika

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 18 okt 2013, 19:01

pogresan ti je ovaj grb !
1947!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 okt 2013, 21:00

Safet sutra u sastavu napokon i pocinje od prve minute, bice zanimljivo vidjeti kako ce to sve sa njim da izgleda na terenu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 18 okt 2013, 22:09

Ljumani_Banovici je napisao/la:pogresan ti je ovaj grb !
Možda je u pitanju boja ;) :D

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 18 okt 2013, 22:29

bihac1968 je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:pogresan ti je ovaj grb !
Možda je u pitanju boja ;) :D
Jeste.
1947!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 18 okt 2013, 22:33

ima li sharbinija u sastavu?
zivo me interesuje kada ce zaigrati i kakav ce trag da ostavi u bihacu jer je preozbiljno pojacanje i za sve premijerligase,a pogotovo za jedinstvo!

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 18 okt 2013, 22:47

Sharbini nije u sastavu još nije sve riješeno oko njegovih papira nadati se u slijedećem kolu da zaigra.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], klasik, legendarnadruga, Proximic, tuzlanskinacin i 21 gost.